Home » Helsingin paras hotelliaamiainen

Helsingin paras hotelliaamiainen

by admin

Yhteistyössä Radisson Blu Plaza

Olen käynyt Helsingissä niin monessa hotellissa viime vuosina, että uskoakseni minulla on melko hyvä näkemys hotellien aamiaistarjonnasta. Olen myös yöpynyt useammin Radisson Blu Plazassa kuin missään muussa hotellissa, joten olen seurannut aamiaisen kehittymistä paraatipaikalta. Viime vuoden loppupuolella Plaza uudisti aamiaiskonseptiaan ja samalla tilalle tuli maalaismarkkinoita muistuttavat noutopöydät. Makumaailma pysyi yhtä maukkaana kuin aina ennenkin, mutta ilme parani entisestä uniikimmaksi ja kotoisammaksi. Vaikkakin suosittelen kaikkein eniten jo aiemminkin arvostelemaani Plazan yläkerran Loungen aamiaista, joka on auki vain Business Class- ja Sviitti-asukkaille, alakerran Super Breakfastiin pääsee myös yöpymättä hotellissa (25€/hlö). Lisäksi se on monien mieleen Loungea enemmän, sillä esillä on enemmän vaihtoehtoja (vaikka yläkertaan voikin tilata mitä tahansa alhaalta). Viihdyin alakerrassa erityisen hyvin, koska otimme Tiian kanssa loossin ravintolan ikkunan alta, jolloin saimme enemmän yksityisyyttä kuin keskeltä salia.

Plazasta saa tajuttoman herkullisia leivoksia, erilaisia mehuja, erikoiskahvia, leikkeleitä ja kaikkea, mitä hyvältä hotelliaamiaiselta pitääkin löytyä. Tämän kaiken lisäksi kokilta voi tilata maksutta (useimmissa hotelleissa tämä maksaa ekstraa) omeletteja erilaisilla täytteillä ja mm. maukkaita vohveleita.

IMG_2922

IMG_2925

IMG_2926

 

IMG_3075

Tämä kuva on otettu yläkerran loungesta

IMG_3077

IMG_3078

Aamiainen on meille yksi hotellivierailun tärkeimmistä asioista, joten se on melko iso juttu, kun sanon, että Radisson Blu Plaza tarjoaa Helsingin kattavimman ja maukkaimman aamiaisen. Suosittelen siis erittäin lämpimästi testaamaan tämän herkutteluhetken joskus itsekin, vaikket yöpyisikään hotellissa. Vaikka aamiainen onkin meille ykkösjuttu, olemme silti yleensä melko nopeita syömään Tiian kanssa, joten meillä ei kulu puolta tuntia kauempaa. Jos kuitenkin haluatte lukea sellaisen pariskunnan kokemuksista, ketkä ottavat aamiaisruokailun astetta vakavammin (hyvällä tavalla), käykää lukaisemassa Inkan kokemuksista hänen blogistaan. Linkki löytyy tästä.

Olen aiemmin kirjoittanut useammankin postauksen Radisson Blu Plazasta, joten jos hotelli kiinnostaa laajemminkin, kenties näistä linkeistä on sinulle apua.

Tyylikästä majoittumista Helsingissä – Radisson Blu Plaza

Radisson Blu Plaza – väsyneen matkailijan pelastus

Radisson Blu Plaza – Kauno-sviitti + Cityjuhannus

Sviittielämää kaksikerroksisessa Plaza Suitessa

Hotelliversio juhannusherkuista – Radisson Blu Plaza

 


 

Jos pidit lukemastasi ja haluat tietää ensimmäisten joukossa, kun julkaisen postauksiani, voit käydä tykkäämässä blogin Facebook-sivuista. Jos haluat nähdä myös kuvia ennen kuin ne päätyvät blogiin asti (jos päätyvät lainkaan) ja seurata juttujani enemmän reaaliajassa, käy tykkäämässä myös Instagram-sivuistani. Arvostan jokaista tykkäystä ja seuraajaa, joten kiitos jo etukäteen :)!

You may also like

13 kommenttia

Sandra 23 maaliskuun, 2016 - 16:34

Tuliko tuolla ilmi, että kuinka paljon pelkkä aamiainen maksaisi, jos ei yövy hotellissa?

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 23 maaliskuun, 2016 - 16:44

Kiitos hyvästä kommentista, Sandra :)! Kävin päivittämässä sen tuonne, koska unohdin sen itse postauksesta, mutta se on siis 25€/hlö. Hyvä, että huomasit ;).

Vastaa
Suvi 23 maaliskuun, 2016 - 22:08

Moi Jerry! Minäkin tykkään tästä hotellista tosi paljon. Majoitimme sinne kerran (työn kautta) ulkomaalaiset vieraamme ja he olivat erittäin tyytyväisiä ja ihmettelivät miten niin hienon hotellin olimme heille valinneet. Hinta oli kuitenkin kohtuullinen, mutta hehän eivät sitä tienneet 😉 Aamiainen näyttää hyvinkin pätevältä, omasta testikerrastani on jo vuosia.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 24 maaliskuun, 2016 - 11:44

Hienoa kuulla, Suvi :)! Haha! Onneksi kaikkea ei tarvitse kertoa ;). Plaza on hinta-laatu-suhteeltaan erittäin hyvä, joten se soveltuu hienosti myös vaativampien vieraiden majoittamiseen. Aamiainen on muuttunut melkoisesti tässä parin vuoden sisään, joten kannattaa käydä testaamassa, millainen se on nykyään. Kiitos kommentistasi!

Vastaa
Milla - Pingviinimatkat 25 maaliskuun, 2016 - 08:24

Hauska sattuma huomata tämä postauksesi, sillä kävin eilen juuri testaamassa tuon aamiaisen 🙂 Oli kyllä erinomainen aamiainen ja varauksetta voi suositella kaikille muillekin. Itse tilakin on niin upea.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 25 maaliskuun, 2016 - 12:06

Katselinkin kateellisena Instagramia x). Tila, aamiainen ja palvelu ovat todellakin kohdallaan :).

Vastaa
Helsinki Top 5 - Radisson Super Breakfast - Reason for a Season 29 maaliskuun, 2016 - 13:55

[…] Jos tahdot lueskella lisää bloggaajien arvioita Super Breakfastista, niin suosittelen tutustumaan Jerryn ja Inkan blogeihin. Näissä postauksissa on esitelty lisää yksityiskohtia […]

Vastaa
Keijo 27 huhtikuun, 2016 - 19:20

Hei oletko testaillut Hiltonin hotelleja Helsingissä minkälaisia ovat aamiaiset ja executive lounget? Loungejen taso kiinnostaisi eritoten ulkomaisiin verrattessa.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 27 huhtikuun, 2016 - 19:38

Hei Keijo! Kiitos kysymyksestä, mutta valitettavasti joudun sanomaan, etten ole testaillut niitä vielä. Olen kuullut pelkkää hyvää Helsinki-Vantaan Hiltonin Executiven palveluista ja aamiaisesta ja bloggaajakollegani Veera Bianca ( http://www.veerabianca.com/ ) kävi vasta yöpymässä Hilton Strandissa, joten uskoisin, että hänen blogiinsa tulee juttua aamiaisestakin jossain vaiheessa. Oman kokemukseni mukaan Euroopan lounget eivät välttämättä pärjää Aasian versioille, mutta uskon, että Suomessa ne ovat kuitenkin hyvällä mallilla. Kaipaisitko tuollaista tietoa blogiini? Otan nimittäin tietysti postaustoiveita vastaan :).

Vastaa
Keijo 27 huhtikuun, 2016 - 22:43

Joo, mikäpä ettei, lounget niin hotelli kuin lentoyhtiöiden on suuren kiinnostuksen kohteena ollut jo pitempään 🙂 Pääsispä joskus Krug-shampaajaa ottamaan Qatarin loungeen :O

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 28 huhtikuun, 2016 - 10:22

Pistetään tämä harkintaan ;). Itse asiassa Veera julkaisi juuri postauksensa aiheesta: http://www.veerabianca.com/hilton-helsinki-strand/

Seurailen monia frequent flyereita, jotka aina puhuvat eri yhtiöiden ykkösluokkien ja businesten samppanjoista, joita olisi ehdottomasti kiva maistella, kuten vaikkapa tuota Krugia ;).

Vastaa
Turun paras hotelli - Radisson Blu Marina Palace - Pako Arjesta 5 kesäkuun, 2016 - 19:09

[…] uudistettu Super Breakfast –aamiaiskonsepti, joka on tullut tunnetuksi jo blogini aiemmassa postauksessa. Onneksi se saatiin myös Turkuun, sillä kyseessä on yksi parhaista konsepteista, jonka tiedän. […]

Vastaa
Pako Arjesta 3 vuotta! - Pako Arjesta 26 helmikuun, 2017 - 22:26

[…] 1. Helsingin paras hotelliaamiainen […]

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.