Home » Voita yöpyminen Hotel Kämpissä

Voita yöpyminen Hotel Kämpissä

by admin

Yhteistyössä Hotel Kämp

026kämp

Taas on se aika vuodesta, kun haluan kiittää lukijoitani, sillä Pako Arjesta täyttää 24.2. jo kaksi vuotta! Blogia ei olisi ilman teitä, joten teillä on aivan yhtä paljon juhlan aihetta kuin minullakin. Ette voi edes kuvitella, kuinka suuri vaikutus tämän blogin kirjoittamisella on ollut elämääni. Mutta laatumatkailun hengessä saatatte haluta juhlistaa tätä muullakin kuin pelkillä lämpimillä tunteilla, eli tarjoan teille myös jotain konkreettisempaa.

On selvää, että Hotel Kämp on Suomen arvostetuin ja ylellisin hotelli, josta monet vain unelmoivat, sillä useatkin väittävät, ettei heillä ole varaa yöpyä tuollaisessa hotellissa, vaikka haluaisivat. Olen itse toista mieltä, mutta jos se ei onnistu millään muulla keinolla, minä haluan tarjota siihen mahdollisuuden blogini avulla. Siispä noin kolmen viikon päästä 24.2. arvon yhdelle onnekkaalle lukijalleni yöpymisen Kämpissä! Haluan kiittää valtavasti hotellia ja hotellipäällikkö Mikaa tämän palkinnon tarjoamisesta arvontaan, kiitos teille! Ei ole mikään ihme, että Kämp on yksi suosikkihotelleistani koko maailmassa :).

002kämp 013kämp

Osallistumisohjeet:

  1. Käy tykkäämässä blogini Facebook-sivuista tämän linkin takaa*. Mitä enemmän seuraajia blogilla on, sitä parempi mahdollisuus minulla on järjestää tällaisia arvontoja ja tuottaa teille laadukasta materiaalia blogiini.
  2. Kommentoi tätä postausta blogin puolella ja vastaa seuraaviin kysymyksiin: ”Millainen mielikuva sinulla on Kämpistä ja miksi haluaisit voittaa tämän yöpymisen?”
  3. Jätä yhteystietosi kommentoinnin yhteydessä niille varattuihin kenttiin. Tietoja käytetään vain palkinnon toimittamista varten.

Jokainen saa osallistua arvontaan vain yhden kerran. Jos en saa yhteyttä voittajaan viikon sisällä arvonnan loppumisesta, arvon palkinnon uudestaan. Osallistumisaika loppuu 23.2. kello 21.00. Voittajan nimi/nimimerkki julkaistaan blogissa.

*Facebook ei ole mukana tässä arvonnassa.

025kämp

Palkinto:

Yhden yön yöpyminen kahdelle Hotel Kämpissä vuoden 2016 aikana. Palkinto sisältää myös aamiaisen Brasserie Kämpissä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla.

 

Jos haluat käydä fiilistelemässä hotellia tai jos tarvitset inspiraatiota vastaukseesi, käy katsomassa aiemmat postaukseni Kämpistä:

  1. Suomen arvostetuin hotelli – Hotel Kämp *****
  2. Pariisilaisessa kahvilassa Helsingissä – Kämp Brasserie
  3. Stressitön joulu Kämpissä
  4. Jouluaaton fiiliksiä Hotel Kämpissä

 

Onnea arvontaan ja toivottavasti pysyt lukijana jatkossakin :)! Viimeksi osallistumisia tuli muistaakseni yli 300, joten rikotaanko se ennätys tällä kertaa ;)?

 

EDIT: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJALLE ON ILMOITETTU HENKILÖKOHTAISESTI. KIITOS OSALLISTUMISESTA!


Jos pidit lukemastasi ja haluat tietää ensimmäisten joukossa, kun julkaisen postauksiani, voit käydä tykkäämässä blogin Facebook-sivuista. Jos haluat nähdä myös kuvia ennen kuin ne päätyvät blogiin asti (jos päätyvät lainkaan) ja seurata juttujani enemmän reaaliajassa, käy tykkäämässä myös Instagram-sivuistani. Arvostan jokaista tykkäystä ja seuraajaa, joten kiitos jo etukäteen :)!

You may also like

253 kommenttia

Jenni / Globe Called Home 2 helmikuun, 2016 - 19:37

Oma mielikuvani Kämpistä on tuore, yövyimme nimittäin siellä uutenavuotena. 🙂 Hyvä hotelli ja suomalaisittain reilun kokoiset huoneet! Harmi, että spa-osasto oli tuolloin kiinni, emmekä päässeet kokeilemaan saunoja. Uusi kokeilu olisi siis paikallaan!

Vastaa
pirjo portimo 6 helmikuun, 2016 - 14:32

Mielikuvani on myönteinen: laadukas ja hyvätasoinen. Pieni loma olisi paikallaan!

Vastaa
jutta selänpää 2 helmikuun, 2016 - 19:40

Varmasti upea ja jotenkin Luksus hotelli tulee mieleeni,ihanaa jotain glamouria irti arjesta ja kaikesta sairastelusta…olisipa aivan mahtavaa voittaa ja hengähtää 🙂
saisi hetken kokea olevansa sn.prinsessa ja kaikkea nättiä ja huonekkin on varamaan aivan ihanasti sisutettu…uijui en ole tuollaista kokenut koskaan..
Itse 7 kk koittanut kuntoutua sairaskohtausesta jonka sain 31.7 ja kovat neurologiset vaivat yhä ja itse olen tehnyt kovan työn että olen fyysisesti päässyt kuntoon….nyt tulisi tosi tarpeen hemmottelu sairaspvrahoilla kitkuttavalle yh mamille….

Vastaa
Krista 2 helmikuun, 2016 - 19:43

Mielikuvani on varmasti samanlainen kuin mitä blogissa kirjoitit, ei minulla vaan ole varaa siellä yöpyä, eli siis kallis.
Kerrankin olisi ihana päästä kokemaan jotain noin ylellistä ja yhdistää se niin nautinnolliseen shoppailureissuun keväällä.

Vastaa
maria kennedy 2 helmikuun, 2016 - 19:44

Mielikuva on huippu et hotelli.En ole koskaan edes käynyt sisällä.,ja lempi artistini yöpyy aina siellä :))))

Vastaa
Suvi- 2 helmikuun, 2016 - 19:50

Kämpistä ei oikein ole varsinaista mielikuvaa, paitsi sellainen, että en ole lähtenyt sen hinnastoja edes katselemaan 😀
Siksipä olisi hienoa päästä kokemaan jotain (ainakin kuvien perusteella) tuollaista luksusta, mielestäni olisin sen ansainnut (ja varmaan moni muukin, mutta toivottavasti arpa päätyy tällä kertaa minuun :D).

Vastaa
Jenna / Journey Diary -matkablogi 2 helmikuun, 2016 - 19:58

Luksus, täydellinen rentoutuminen, seesteinen, hulppea, huippuluokan asiakaspalvelu, ylellinen.. Tälläsiä mielikuvia herättää, vaikka en oo ikinä päässyt tuolla yöpymään 🙂
Fb-sivusta tykätty!

Vastaa
Jenna 2 helmikuun, 2016 - 20:10

Kämppi kuulostaa tyylikkäältä ja luksukselta, en ole kuvia edes paikasta nähnyt (poislukien tämän kirjoiuksen kuvat).
Olisi mahtavaa voittaa yöpyminen koska
A) en ole rentoutuakseni hotelleissa yöpynyt saati varannut niitä itse
B) voisin yllättää rakkaan pienellä hemmotteluviikonlopulla

Vastaa
tatjaana 2 helmikuun, 2016 - 20:16

Tyylikäs ja ylellinen hotelli muutaman sadan metrin päässä poikani kodista.

Pääsen harvoin hotelliin vaikka rakastan niitä. Mieheni ei suostu matkustamaan ulkomaille, mutta pari kertaa vuodessa vierailemme poikani ja vaimonsa sekä kahden koiransa luona Helsingissä. Riemu raikuisi mielessäni, jos pääsisin Kämpiin yöksi. Emme kehtaa mennä sinne oma-alotteisesti, mutta vouttoyön jälkeen kynnys olisi huomattavasti matalampi astua sisään. Kämpistä saattaisi tulla vakituinen asuntomme kaksi kertaa vuodessa Helsingin vierailujemme aikana.

Vastaa
Marja 2 helmikuun, 2016 - 20:22

Pakko pistää arpa sisään, oishan tuo Kämppi niin kiva kokea ainaki kerran elämässä 🙂

Vastaa
sarrrri | La Vida Loca 2.0 Matkablogi 2 helmikuun, 2016 - 20:33

No hei! Mun mielikuva on että tää ois mulle just passeli hotelli, koska tykkään marmorista, samppanjasta ja viiden tähden loisteesta. Haluan voittaa tämän koska haluan mahdollisimman hienoihin hotellilakanoihin yöksi. 😉

Vastaa
Leena 2 helmikuun, 2016 - 20:40

Huippuhotelli, jonka ohi tullut käveltyä.
Olisi hienoa juhlistaa eläkkeellejäämistä ja voittaa yöpyminen Kämpissä.

Vastaa
Jenni / Unelmatrippi 2 helmikuun, 2016 - 20:40

Pakko osallistua, kun se vähän kritiikkiäkin saanut joulupostauksesi Kämpistä jäi niin kivasti mieleen (itsehän tykkäsin ideasta) 🙂 Kämp on mun mielikuvissa laadukas ja legendaarinen sekä sijainniltaan loistava, tietty. Keskellä Helsinkiä. Yövyn harvoin, tai no rehellisesti sanottuna en koskaan :D, hienoissa hotelleissa, joten haluaisin päästä ihan jo kokemuksen vuoksi testaamaan tätä Suomen parhaaksi sanottua hotellia. Ja mä en voita ikinä mitään, joten kerrankin olisi huippua voittaa. 🙂

Onnea 2-vuotiaalle blogille!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 2 helmikuun, 2016 - 22:47

Kannattaa ehdottomasti käydä itse testaamassa, mistä oikein on kyse ;). Onnea arvontaan ja kiitokset onnitteluista :).

Vastaa
jonna hannula 2 helmikuun, 2016 - 20:58

koska olen aina matkoillani yäpynyt dormeissa 🙂

Vastaa
Tiina Järvi 2 helmikuun, 2016 - 21:09

Ensimmäinen mielikuva hotelli Kämpistä on laatu. Laadukas palvelu, laadukkaat puitteet sekä laadukas ravintola. Todellista arjen luksusta jonka avulla jaksaa joskus hieman harmaata arkea. Laatuaikaa itselle. Juuri näistä syistä haluan voittaa palkinnon itselleni. Pieni, mutta merkittävä pako arjesta.

Vastaa
Annemaria/Samppanjaa muovimukista 2 helmikuun, 2016 - 21:12

Se on sillä tavalla, että samppanjaa rakastava täti-ihminen tarvitsee kunnon miljöön nautiskeluhetkiin. Välillä se on camp Lapissa, nyt kävisi Kämp Helsingissä.

Vastaa
salaine 2 helmikuun, 2016 - 21:17

Hotelli Kämpillä on monien vuosien takaa arvostettu maine hotellina. Olisi ihanaa viettää aviomiehen kanssa hemmotteluviikonloppu Vaikka keväisessä Helsingissä. Se toisi jaksamista arkeemme.

Vastaa
Venla / Breezes from my Atlas 2 helmikuun, 2016 - 21:18

Mulla ei tule juuri muuta mieleen Kämpistä, kuin että se on perushotellia hienompi. Ajattelen myös jotenkin, että hotelli näyttää antiikkiselta, vaikkei mulla oo mitään tietoa siitä 😀 en itseasiassa edes tiedä tarkalleen, missä Kämp sijaitsee. Silti olis hienoa voittaa hotelliyö, käytettäis se poikaystävän kanssa jossain sopivassa välissä minilomaan Helsingissä.

Vastaa
Outi 2 helmikuun, 2016 - 21:28

Kämpistähän mielikuva on kyllä juurikin yllä olevien kuvien kaltainen: shampanjaa ja muhkeita muotoja 🙂 Tarttis päästä taas kylpyyn!

Vastaa
Heli 2 helmikuun, 2016 - 21:33

Luksusta. Olisi aivan ihana päästä testaamaan Kämp.

Vastaa
Eevi / Rento matkablogi 2 helmikuun, 2016 - 21:43

No mieluustihan yö Kämpissä kelpaisi!
Mielikuva Kämpistä on arvokas ja hienostunut, enemmän perinteinen ja klassinen kuin moderni. Palanen vanhanajan luksusta 🙂
Hotelliyö ajoitettaisiin siten että päästäisiin J:n kanssa juhlimaan hääpäivää Kämpiin!

Vastaa
Siinatar 2 helmikuun, 2016 - 21:53

Mielikuvani Kämpistä on ylellinen ja houkutteleva. Toivottavasti onni suosii ja pääsisin luksus-yön viettämään =).

Vastaa
Eeva-Liisa Koskinen 2 helmikuun, 2016 - 21:55

Hotelli Kämp on luksusta ja olisi hienoa nauttia hetki tällaisesta ihanuudesta arjen keskellä.

Vastaa
Johanna 2 helmikuun, 2016 - 22:04

Mielikuva Kämpistä on laadukas, ylellinen ja kallis. Haluaisin voittaa hotelliyön, koska olisi aivan ihanaa yllättää joku ystävä tai vaikkapa sisko yöpymisellä luksushotellissa, saisi vähän erilaista näkökulmaa tähän rakkaaseen kotikaupunkiin. 🙂

Vastaa
Julia 2 helmikuun, 2016 - 22:04

Itse en ole edes uskaltanut haaveilla Kämpissä yöpymisestä näin opiskelijabudjetilla. Olisi aivan unelma päästä hetkeksi pois tästä opiskelijaluukusta sekä kaurapuuro-makaroni-ruokavaliosta.. Mielikuva hotellista on siis hienostunut ja hintava.

Vastaa
Anniina Huttunen 2 helmikuun, 2016 - 22:06

Minulla on aina ollut mielikuva tyylikkäästä, laadukkaasta, julkkisten ja seurapiirikuningatarten Kämpistä.

Haluaisin voittaa yöpymisen, koska meillä on avomiehen kanssa vuosipäivä 28.2 ja heti sen jälkeen hän lähtee 7 viikon koulutukseen ja siitä suoraan rauhanturvaajaksi. Olisi ihana yllättää yhteisellä hotelliyöllä 🙂 <3

Vastaa
Sirpa 2 helmikuun, 2016 - 22:07

Tarkka säästöbudjetti on päällä häihin ja kesän matkaan, joten pieni rentoutumishetki arjesta olisi nannaa! Kämpistä mielikuva on arvokas ja vanha. Ei olla itse käyty edes syömässä, mutta brunssista muistan kuulleeni, että oli arvosanana hyvä.

Vastaa
Nelliina 2 helmikuun, 2016 - 22:10

Mielikuvieni Kämpissä äveriäät julkkikset skoolaavat laatushampajalla ja keskustelevat hienostuneesti kulttuurista ;). Kämpiin haluaisin yöpymään, koska oletan sen olevan niin kallista, että budjettini ylittyisi roimasti. Kämp on must see-kohde.

Vastaa
Tiia 2 helmikuun, 2016 - 22:17

Hotel Kämpistä tulee mieleen ylellinen, shampanjalta maistuva, vimosen päälle, uskoisin hyvään aamupalaa ja keskellä Helsingin vilskettä. Haluaisin lähteä viettämään yötä poikakaverin kanssa, koska vaan haluan. Olen nyt vaihdossa Saksassa yksin, niin olisi mukava päästä sitten yhdessä viettämään yötä Hotel Kämpiin. Pieni irtiotto arjesta koulun ja töiden keskelle.

Vastaa
Sandra 2 helmikuun, 2016 - 22:25

Mun suurin kosketuspinta Kämpiin on varmasti sun postaukset! Niiden perusteella mielikuva on, että laadukas ja perinteikäs, mutta lähestyttävä. Eli huippuhotelli, jossa on puitteet ja palvelu kohdillaan, mutta silti riittävästi tyylikkäällä tavalla rento, että siellä voi tuntea olonsa kotoisaksi. En tiedä, osuuko oikeaan 😀

Ja miksi mun pitäisi voittaa tuo! No hemmetti, mä oon ryönääntynyt reppureissaamassa vuoden, asunut hostelleissa pahimmillaan 19 muun huonetoverin kanssa sekadormissa, mun nenä on paatunut likaisten kalsareiden lemuun, mä oon raatanut otsa hiessä farmilla, siivonnut ihmisten paskaisia vessoja ja vieraantunut siitä, miltä luksus näyttää, tuoksuu ja tuntuu. Jos mä voittaisin tuon, menisin sinne yksin ja ottaisin mukaan samppanjaa, mansikoita, suklaatryffeleitä ja vanhanajan vaniljajäätelöä. Laittaisin hyvää musiikkia taustalle, menisin vaahtokylpyyn ja kulkisin koko päivän aamutakissa. Heräisin aamupalalle aikaisin, jotta ehtisin ottaa siitä mahdollisimman paljon irti ja vatsa pinkeänä palaisin vielä rötväilemään pehmeään sänkyyn. Aamen. Jos maailmassa on oikeutta, mä voitan ton. 😉

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 2 helmikuun, 2016 - 22:50

Tässä oli kyllä niin huippu vastaus, että tekisi mieli antaa palkinto jo tuon perusteella xD. Kuulostaa täydelliseltä rentoutumiselta :). Palkintoa ei voi kuitenkaan antaa näin, joten toivotaan arpaonnea :P.

Vastaa
Sandra 4 helmikuun, 2016 - 14:04

Heh, toivottavasti arpaonni suosii. Katoin muuten ihan piruuttaan randomeilla päivillä ja yö olisi maksanut 200 euroa. Yllättävän vähän, kun kerran jossain Kouvolan Sokos-hotellissa maksoi 130 euroa. Ei niin kallista, jos voi päivistä joustaa.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 4 helmikuun, 2016 - 14:08

Totuushan on se, että ihmiset vain luulevat, ettei tuohon ole varaa, mutta kuten sanoit, eivät ne hinnat niin kauheita ole oikeasti :). Se on se mielikuva.

Vastaa
Hanna Nyström 2 helmikuun, 2016 - 22:26

Kämp on silmissäni hieno ja ”arvokas” hotelli.
Haluaisin kokea tämän hienon hotellin tunnelman mieheni kanssa.

Vastaa
Sari Weckström 2 helmikuun, 2016 - 22:42

Kämp antaa yleellisen mielikuvan -joten tietenkin haluaisin kokea sen ihanuuden itsekin 😉 Ja kaikilla herkuilla mielellään…

Vastaa
Tanja 2 helmikuun, 2016 - 22:42

Mukana arvonnassa! Vietimme hääyömme hotelli Kämpissä 15 vuotta sitten, olisi upeaa kokea se uudelleen ?

Vastaa
Pinja 2 helmikuun, 2016 - 22:46

Kämp on mielestäni ylellinen ja erottuu asiakaspalvelullaan.

Olisi ihana voittaa yöpyminen!

Vastaa
Marja Kivinen 2 helmikuun, 2016 - 22:53

Ylellinen mielikuva ja varmasti maistuva aamiainen. Arkeen juhlaa.

Vastaa
Mia / Elämää ja Matkoja 2 helmikuun, 2016 - 23:11

Historian havinaa;
glamouria ja tunnelmaa.
Laatua, luksusta, hemmottelua;
makuhermojen kutittelua.

Näistä on Kämpin hetket luotu;
Oisko mulle tämä onni suotu?

Yöpyminen Kämpissä on ollut jo vuosia haaveissa, josko toive nyt viimein toteutuisi? 🙂

Vastaa
Pirkko Rantaiso 2 helmikuun, 2016 - 23:13

Huippuhotelli, luksusta ja erinomainen asiakaspalvelu

Olisi kiva kokeilla ihan itse oman rakkaan kanssa, pitääkö kaikki palaute ja arvioinnit paikkaansa

Vastaa
sarsa / Pohjoistuuli puhaltaa 3 helmikuun, 2016 - 05:44

Upea, tasokas, tyylikäs.

Haluaisin yllättää erään ystävän tarjoamalla yön Kämpissä.

Vastaa
Laura 3 helmikuun, 2016 - 06:22

En ole koskaan yöpynyt Kämpissä, vaikka ehdottomasti haluaisin. Olen kuitenkin vieraillut Kämpissä ruokailun merkeissä ja mielikuvani hotellista on ennen kaikkea kansainvälinen, korkealaatuinen ja arjen luksusta asiakkailleen tarjoava. Luksusta ihan juuri niissä kaikissa pienissä asioissa, joita ei osaa kaivata, mutta joista tulee ihan äärettömän hyvä mieli! Ja se on juuri tällaisen luksushotellin ihanuus tällaiselle tavalliselle tallaajalle, jolle yöpymiset tuollaisissa paikoissa ei ole arkipäivää! 🙂

Vastaa
Heidi Alamiekkaoja 3 helmikuun, 2016 - 07:28

Kämpistä tulee mieleen luksus, hyvä ruoka ja laatuaika. Olisi mukava arjen piristysruiske kokea se, oman kullan kanssa tietysti.

Vastaa
Pia 3 helmikuun, 2016 - 08:07

Hotelli tuo mieleen ylellisen ja tasokkaan. En ole koskaan yöpynyt noin hienossa hotellissa, olisi joskus kiva kokea tuuonkin tasoinen hotelli 🙂

Vastaa
Sasa 3 helmikuun, 2016 - 08:29

En ole ikinä käynyt ja mielikuva on hienostunut ja tyylikäs hyvän palvelun hotelli. Ja hienot huoneet varmaan.

Vastaa
Hanna 3 helmikuun, 2016 - 08:48

Mun mielikuva Kämpistä on se, että se on se laadukkaista laadukkain 🙂 Vaikka olen reissaillut paljon ulkomailla ja yöpynyt tosi monenlaisissa paikoissa, niin Suomessa matkailu on jäänyt vähemmälle ja en ole kovin monessa hotellissa Suomessa yöpynytkään! Niinpä kiinnostaisi saada näin ainutlaatuinen hotellikokemus ja saada kokea millaista se on.

Vastaa
BIKKE 3 helmikuun, 2016 - 09:48

Mielikuvani on juurikin huisin ylellinen..osaisiko siellä edes ollakkaan…Hotellin ravintola olisi pakko testata koska olen saanut PAKKOmielteen KAMPAsimpukoista! Kiitos kaikenmaailman master chef ohjelmien 🙂 Saattaisin jäädä yöksi sytohoitojeni jälkeen niin ei tarvitsisi ajaa yksinäni reilua 200 kilsaa kotio lepäämään TAI sitten ottaisimme miehen kanssa todellisen sinä ja minä hetken ja etsisimme sen minkä olemme jo unohtaneet…..

Vastaa
Aino Mäkinen 3 helmikuun, 2016 - 10:18

Kämp on kuulemieni mukaan Suomen plaza. Siellä on olo kuin Kuninkaallisella. Olen koukussa high-class elämään ja matkailen ja vierailen hotelleissa aina mahdollisuuden tullen.Kämpissä en ole silti vielä koskaan ollut enimmäkseen taloudellisista syistä. Rakastan valmiiksi katettua ruokaa, valmiiksi pedattua sänkyä ja lattiamattoja. Pieni hetki taivaassa on se joka antaa voimia jaksaa myös arjessa. ?

Vastaa
Tiina 3 helmikuun, 2016 - 12:16

Kämpistä tulee mieleen luksus ja siisteys. Olisi ihana päästä yöksi noin hienoon hotelliin, ei olla raaskittu kokeilla ikinä. Meillä olisi miehen kanssa sopivasti vuosipäivä helmikuussa, niin tuo hotelliyö tulisi kyllä tarpeeseen 🙂

Vastaa
Maiju Ahtiainen 3 helmikuun, 2016 - 12:36

Mielukuvana Kämp on kaikkea mitä hotellilomalta toivon; ylellisyyttä, siisteyttä, arjen katkaisevaa hemmottelua ja ennenkaikkea, esteettömyyttä. Sähköpyörätuolilla liikuttaessa hotellien valinta ei aina ole helppoa. Haluaisinkin testata Kämpin tarjoamat mahdollisuudet viettää ikimuistoinen hotelliloma vähän tasokkaammassa paikassa ja raportoida samalla mielipiteeni näin pyörätuolinkäyttäjän näkökulmasta. Lisämaustetta toki tuo parisuhteelle tuleva piristysruiske hotellireissusta. Mutta, miten selviäisi Kämp kahdesta sähkärin käyttäjästä? 😉

Vastaa
Hotel Kämp - Suomen parasta luksusta - Pää Pilvissä 3 helmikuun, 2016 - 12:48

[…] VINKKI!! Pako Arjesta-blogissa on nyt synttäriarvonnassa palkintona yöpyminen Kämpissä! Käy osallistumassa 23.2.2016 mennessä täältä. […]

Vastaa
Virpi 3 helmikuun, 2016 - 13:14

Kämp-hotellista tulee mieleen tietenkin laatu ja ylellisyys. Upeat puitteet ja erinomainen ruoka. Olishan se kiva kerrankin päästä sinne yöpymään. 🙂

Vastaa
Anita Korhonen 3 helmikuun, 2016 - 13:25

Kotiäidille tuo sopisi kuin nenä päähän.. Tekisi kyllä hyvää.

Vastaa
Andree 3 helmikuun, 2016 - 13:54

Mielikuva Kämpistä on sama kuin muillakin: luksushotelli. Itselläni ei ole moiseen valitettavasti varaa. 😀
Haluaisin viedä puolisoni rentoutumaan Kämpiin, sillä hän tekee paljon töitä ja on ollut erityisen ihana minua kohtaan viime aikoina, joten haluaisin tarjota jotain ihanaa hänellekin.

Vastaa
laura / to travel is to live 3 helmikuun, 2016 - 14:11

Tottakai kiinnostaisi päästä omin silmin näkemään ja kokemaan miltä se paljon hehkutettu Kämp näyttää 🙂 Vaikka reppureissailukin on lähellä sydäntä enkä ole matkaillessa niin hirveän vaativa niin enhän mä tällaisesta luksuksesta tietystikään kieltäytyisi! Mielikuvani Kämpistä ovat että se on laadukas hotelli jossa palvelu on ihan omaa tasoaan ja asiakas otetaan kaikessa huomioon.

Vastaa
Marimente 3 helmikuun, 2016 - 17:33

No nyt on pakko osallistua! 🙂

Mielikuvani Kämpistä ovat laatua ja luksusta, ja useimmiten budjettimajoitukseen nojaavat reissuni kaipaisivat pientä vaihtelua ja hemmottelua Helsingin hulppeassa Kämpissä.

Ja aina on syy nauttia lasi kylmää ja kuplivaa kuohuvaa, varsinkin hyvän seuran kera!

Vastaa
Nina 3 helmikuun, 2016 - 18:18

Mielikuva ylellisestä miljööstä, ja kuten mainitsit, suurten starojen yöpymispaikka. Olisi mahtavaa päästä kokemaan tätä luksusta, nouseeko arjen yläpuolelle?

Vastaa
Pipa 3 helmikuun, 2016 - 18:34

Helsinki on lempparipaikkani. <3 Sinne on aina ihana tulla. Oma budjetti kestää kyllä matkat ja yöpymisen perinteisessä hotellissa mutta ei Kämpin tasoisessa luksushotellissa. Olisi ihanaa viettää aurinkoinen viikonloppu Helsingissä, syöden hyvää ruokaa ja viiniä ja nauttien oman kullan seurasta ilman teini-ikäisten ovien paiskomista ja kiukuttelua. Ensimmäisenä Kämpistä tulee mieleeni Espan puoleinen terassi ja ravintola. Toisena rauha, luksus, hyvä palvelu ja starat.

Vastaa
Laura 3 helmikuun, 2016 - 18:52

Mieleen tulee luksus, rentoutuminen, hyvä palvelu, ylellisyys.. – hotelli arjen yläpuolella! Ja juuri siksi olisikin mahtavaa päästä testaamaan paikka ensimmäistä kertaa! Pieni hemmottelu tekisi hyvää kiireiden keskellä. Tarpeeksi monta perustason hotellia ja hostellia on tullut jo nähtyä, tämä olisi hulppeaa vaihtelua!

Vastaa
Nina 3 helmikuun, 2016 - 19:23

Mielikuvana Kämpistä on että laadukas hotelli. Kalastajatorpalla on viihdytty monta kertaa. Samoin keskustan ihan tasokkaissa hotelleissa. Kämp vielä kokeilematta. Tulisiko tästä uusi vakkaripaikka kun haluaa oikein hemmotella itseään ja miestään? Mielelläni testaisin jos voitto kohdalle osuisi. Lasillisella olen käynyt, mutta majoituskokemus olisi mahta saada.

Vastaa
Suvikh 3 helmikuun, 2016 - 20:53

En ole koskaan käynyt Kämpissä. Uskon sen olevan laadukas, tyylikäs ja siisti hotelli.

Vastaa
Anne 3 helmikuun, 2016 - 22:07

En ole koskaan yöpynyt Kämpistä, mielikuvani siitä on tasokas, laadukas hotelli. Olemme tulossa Helsinkiin maaliskuussa täältä pohjoisesta, ja konserttimatkan kruunaisi kyllä yöpyminen noin upeassa hotellissa ☺

Vastaa
Maiju 4 helmikuun, 2016 - 08:27

En ole aiemmin vieraillut Kämpissä edes aulatiloissa, joten minulla kuvana että Kämp on erittäin hienostunut, ylellinen ja laadukas hotelli. Uskon, että tässä hotellissa asiakasta arvostetaan. Haluaisin tutustua Helsingin keskustassa olevaan hotelliin siksi, kun monissa hotelleissa ollessani asiakas on ollut ”vain” maksava ihminen. En juurikaan yksilöllistä palvelua varsinkaan pääkaupunkiseudulla ole saanut. Hotelli näyttää kuvista päätellen erittäin siistiltä ja huoneista huolehditaan (siivous ym.) Sisustus on persoonallista, jota nykyään hyvin vähän hotelleissa suositaan. Mahtavaa olisi päästä kokemaan tämä ylellisuus ja rentoutua keskellä Helsingin vilinää!

Vastaa
Johannes Kolehmainen 4 helmikuun, 2016 - 09:24

Historiaa täynnä oleva hyvän palvelun laatuhotelli, jossa olisi upeaa viettää kaupunkilomaa oman puolison kanssa!

Vastaa
Henttu 4 helmikuun, 2016 - 09:27

”Millainen mielikuva sinulla on Kämpistä ja miksi haluaisit voittaa tämän yöpymisen?” Mielikuvani Kämpistä on ylellisenä hotellina, johon ei varaa! 🙂 Juuri sellainen hotelli, jonka huoneesta ei edes halua poistua! Itse ainakin linnoittautuisin huoneeseen vain rentoutumaan poikaystävän kanssa, sellaisesta ollaankin haaveiltu. Haluaisin voittaa tämän yöpymisen, koska tällä hetkellä on menossa melko rankka ja stressaava ajanjakso elämässä: opiskelut ja jatkuva huolehtiminen rahasta, omasta työllistymisesta ja uran luomisesta. Ja sen päälle vielä omat kamppailut itsetunnon kanssa, että uskoisin olevani osaava ja arvokas ihan tälläisenäkin. Olen vielä opiskelija ja haluaisin antaa jotain takaisin puolisolleni, koska hän on ollut tukemassa niin henkisesti kuin taloudellisesti välillä turhaakin murehtivaa tyttöystäväänsä 🙂

Vastaa
Aatos Penttinen 4 helmikuun, 2016 - 10:40

Kämp on ylellinen hotelli, jossa haluaisin viettää romanttista aikaa vaimon kanssa

Vastaa
Meri / Syö Matkusta Rakasta 4 helmikuun, 2016 - 12:35

Mielikuvat on tietty että wow! Jos täällä kaikki julkkiksetkin aina yöunensa nukkuvat, niin pakkohan sen on olla hyvä. Brasseriessa muutaman kerran vierailleena kuvittelen itse hotellin jatkavan samalla ihana rauhallisella ja tyylikkäällä linjalla.

Haluaisin yöpyä täällä, koska sitten olisi vertailupohjaa myös tulevaisuudessa muiden maiden luksushotelleihin – eli miten meidän Kämp pärjää kansainvälisessä vertailussa. 🙂

Facebook-sivusta tykätty!

Vastaa
suklaakonvehti 4 helmikuun, 2016 - 14:27

Moni kuuluisa Suomeen saapunut artisti yöpyy usein Kämpissä. Taitaa siis olla kallis, joskin erittäin ylellinen ja hienostunut hotelli. Tuolla varmasti onnistuu pako arjesta!

Vastaa
Jenni 4 helmikuun, 2016 - 14:31

Mielikuvani Kämpistä on sen arvostettu maine, joka pitäisi kokea varmasti jokaisen edes kerran elämässään.

Vastaa
Sellu 4 helmikuun, 2016 - 16:27

Olisi ihana päästä viikonlopuksi Helsinkiin avomiehen kanssa ja usein kun ei ole varaa lähteä mihinkään hotelliin, niin nytpä pääsisi nauttimaan kunnolla luksuksesta, nimittäin mitä muuta Kämp voi olla kuin ylellisyyttä ja hyvää palvelua? 🙂 Olisi ihana päästä irroittautumaan arjesta.

Vastaa
Raisa 4 helmikuun, 2016 - 19:37

Ensimmäinen mielikuva on hyvä maine. Matkoillamme maailmalla olemme majoittineet usein 5 tähden hotelleissa joten olisi enemmän kuin mielenkiintoista päästä itse katsomaan yltääkö Kämp samaan tasoon maailmalla olevien kilpasiskojen kanssa. Toki rentoutushetki arkeen tulisi myös tarpeeseen 🙂

Vastaa
AnskuliP 4 helmikuun, 2016 - 20:43

mielikuvissani Kämp on ylellinen ja laadukas hotelli jossa on hyvä ja ystävällinen palvelu. Tuolla olisi mahtava juhlia omia nelikymppisiä! 🙂

Vastaa
Tarja Huttunen 4 helmikuun, 2016 - 21:24

Mielikuva Kämpistä on juurikin se, että itsellä ei olisi varaa yöpyä niin hienossa hotellissa. Siksi olisi mukavaa edes kerran päästä yöpymään hienoihin puitteisiin 🙂 Lisäksi hotellien aamupalat ovat ihania!

Vastaa
Henna /suurin onni 4 helmikuun, 2016 - 23:14

Mielikuvani hotelli Kämpistä on, että se on se hienoista hienoin Helsingissä. Vaikka kaupunki onkin nykyään pullollaan toinen toistaan parempia hotelleja, on Kämp kuitenkin se kaikkein paras, jossa myös maailmankiertueillaan olevat supertähdet yöpyvät, kun tulevat esiintymään Olympiastadionilla tai Hartwall-areenalla.

Helsinkiläisenä en ole kovinkaan monessa kotikaupunkini hotellissa yöpynyt, ja Kämpiä olen ihastellut vain ulkoa käsin, mutta pitäisihän se päästä kerran kokemaan kunnolla!

Vastaa
Annuli 5 helmikuun, 2016 - 14:28

Mielikuvani on että olisi tyylikäs sekä ylellinen paikka ja luksushotelli. En ole koskaan yöpynyt hotellissa Helsingissä, joten olisi kyllä hieno voitto

Vastaa
Suvi 5 helmikuun, 2016 - 14:28

Mielikuvani hotellista on ylellinen, hieno ja rentouttava. Sellainen ”edes kerran elämässä olisi päästävä”. 🙂

Vastaa
Laura 5 helmikuun, 2016 - 14:29

Ylellinen hotelli, johon ei normaali elämässä eksy mutta olisi ihan hemmotella parempaa puoliskoa (ja samalla tietysti itseään).

Vastaa
Jere 5 helmikuun, 2016 - 14:36

Varmasti tutustumisen arvoinen hotellikokemus.

Vastaa
Anna 5 helmikuun, 2016 - 14:36

Mielikuvani hotelli Kämpistä on ylellinen, laadukas, klassinen. Mieheni kanssa elämme keskellä kiireistä lapsiperhearkea, ja haluaisin tarjota hänelle hetken rentoutumista kahdestaan aivan upeissa ja unohtumattomissa puitteissa. Hän jos kuka, on sellaisen ansainnut ihan mahtavalla asenteellaan ja ahkeruudellaan.

Vastaa
Paula Ojala 5 helmikuun, 2016 - 14:39

Mielikuvani hotelli Kämpistä on, että se on hyvin tasokas hotelli. Olisi ihana päästä yöpymään siellä 🙂

Vastaa
Sirpa 5 helmikuun, 2016 - 14:41

Aivan huippupaikka! Usein ollaan istuskeltu Kämpin aulabaarissa ja haaveiltu yöpymisestä siellä. Olisi hieno kokea se joskus.

Vastaa
Meeri Ojala 5 helmikuun, 2016 - 14:41

Aaaaahhhh.. 23.12.2015 rakas veljeni vietti häitään hotelli Kämpissä. Olisi ollut ihanaa yöpyä siellä, mutta varat ei antanut periksi..

Vastaa
Carita 5 helmikuun, 2016 - 14:47

Mielikuvani hotelli Kämpistä on ylellinen ja laadukas. Olisi hieno ottaa pieni pako arjesta oman murun kanssa ja nauttia viikonloppu ripauksella luksusta. Pienillä irtiotoilla on iso merkitys arjessa jaksamisessa.

Vastaa
marika 5 helmikuun, 2016 - 14:52

Yleellinen hotelli johon olisi ihana päästä vaikka tyttöporukalla viikonlopun viettoon 🙂 Mielikuva on että aika kallis, hieno, luxusta elämään..

Vastaa
Jenny Brown 5 helmikuun, 2016 - 15:10

Mielikuva on juuri siitä glamourista, luksuksesta ja korkeasta laadusta joka hotellin imago on. Valitettavasti oma budjetti harvoin antaisi periksi tällaiselle paolle arjesta! 😉 Itse ottaisin mukaan Tänä vuonna 60v. Täyttävän äitini, liian harvoin tulee nautittua laadukasta Äiti-tytär aikaa ja mikä olisikaan sen parempi ympäristö kuin Suomen arvostetuin hotelli!

Vastaa
Johanna Tervo 5 helmikuun, 2016 - 15:13

Juuri sellainen IRTI ARJESTA hotelli, jossa sielu ja mieli voisi levätä hetken aikaa. Loistava paikka myös juhlistaa vuosipäivää rakkaan mieheni kanssa ❤

Vastaa
Tanja Lintunen 5 helmikuun, 2016 - 15:22

Kämp kuulostaa tyylikkäältä ja luksukselta. En ole koskaan vieraillut hotellissa ja haluaisin testata sitä mieheni kanssa vuosipäivänä 🙂

Vastaa
Kristiina 5 helmikuun, 2016 - 15:23

Arvokas, laadukas, luksus – sellainen mielikuva minulla on hotelli Kämpistä. Tottakai haluaisin päästä itse yöpymään ja kokemaan paikan päälle, onko hotelli todella kaiken ylistyksen arvoinen. Uskon, että on. 🙂

Vastaa
Anita 5 helmikuun, 2016 - 15:29

Mielikuva on se, että Kämp on täynnä luksusta, mihin harvalla on varaa. 🙂 Itse en ole koskaan yöpynyt luksushotellissa ja tuskin yövyn, ellen pääse kokeilemaan hotellia tällä tavoin. Olisi upea pako arjesta ja varmasti ensiluokkainen kokemus ja elämys. 🙂

Vastaa
Minna 5 helmikuun, 2016 - 15:47

Oletuksena luxusta ja hyvää palvelua. Mieleniintoista olisi tutustua 🙂

Vastaa
merja haikonen 5 helmikuun, 2016 - 15:51

Hotelli Kämp, oiii olisi ihanaa olla yksi yö ihanassa hotellissa. En ole koskaan ollut, toivon et pääsisin. Olen pian 62v, enkä tähän päivään mennessä ole siinä hotellissa ollut.

Vastaa
Tapsa55 5 helmikuun, 2016 - 15:56

Olen kyllä käynyt Kämpissä, mutta en koskaan yöpynyt. Lähinnä haluaisin aistia tunnelman, joiden taustalla häilyy mielikuva Sibeliuksesta ja muista suurista taiteilijoista.

Vastaa
Moonica 5 helmikuun, 2016 - 16:13

Julkisuuden henkilöiden suosima luksus hotelli. Olisi itsekin hienoa päästä yöpymään näin ylellisessä paikassa.

Vastaa
Reetta 5 helmikuun, 2016 - 16:24

Hotelli vaikuttaa erittäin tasokkaalta, hienolta ja modernilta – oikealta luksuspaikalta! Olisi mahtavaa päästä kokemaan tällainen yksi luksuspäivä ja juhlistaa samalla tulevaa vuosipäivää avopuolison kanssa!

Vastaa
marika.t 5 helmikuun, 2016 - 16:35

Käyty tykkäämässä sivuistasi facessa. Mielikuva Kämpistä on ylellinen, laadukas ja tunnelmallinen. On tehnyt aina mieli siellä yöpyä helsingin visiitillä, mutta en ole vielä raskinnut. Olisi kiva viettää siellä miehen kanssa yö, kun olemme tulossa kevään kuluessa sinnepäin. Siellä olisi mukava rentoua ja nauttia luksuksesta 🙂

Vastaa
Saana 5 helmikuun, 2016 - 16:35

No kuule Jerry, mun mielikuva Kämpistä, missä en siis ole kuuna kullan valkeana käynyt, on ”vähän too fancy for Saana”. Jotta voidaan todistaa tämä mielikuva vääräksi ja huomata, että Saanastakin voi kuoriutua pieni luksusleidi, on mun ensin voitettava tämä mahtava palkinto.

Se voisi siis olla se syy, miksi mun pitäisi voittaa, mutta annan vielä toisen syyn: en ole (ehkä?) ikinä ollut lomalla Helsingissä. Yleensä matkustan Helsinkiin joko lentokentälle, satamaan tai johonkin luennolle/koulutukseen/tapahtumaan, eikä ikinä ole aikaa oikeasti tutustua kaupunkiin tai sen nähtävyyksiin. En edes tiedä, olenko ikinä käynyt Suomenlinnassa!? (= en tiedä, koska olen ehkä joskus pienenä käynyt vanhempieni raahaamana tai lastenvaunuissa kärräämänä, mutta mitään muistikuvia ei siitä ole.)

Kas siinä sulle syytä!
Terveisin landepaukku! 😉

Vastaa
AP 5 helmikuun, 2016 - 17:16

Kämpistä tulee mieleen sanat: ylellistä, tyylikästä, saavuttamatonta….

Vastaa
Minna 5 helmikuun, 2016 - 17:31

Minulla on Kämpistä todella yleellinen kuva ja pidän sitä luksushotellina! Olisi ihana päästä testaamaan tällainen luksuselämys ja ottaa poikaystäväni mukaan nauttimaan irtiotosta!

Vastaa
Kirsi S 5 helmikuun, 2016 - 17:59

Mielikuvani Kämpistä on kallis ja ylellinen, luksusta joka tavalla. Yöpyminen siellä olisi upea yllätys 20-vuotishääpäivämme juhlistamiseksi 🙂

Vastaa
Luisa 5 helmikuun, 2016 - 18:29

Mielikuvani Kämpistä on sama kuin ihanan tyttäreni. Kävelimme kyseisen hotellin ohi muutama viikko sitten ja sisään oli juuri astelemassa hääpari. Tyttäreni kommentoi heti ”Katso äiti, linna! Prinsessa asuu siellä, ihana!” Kaikki naiset mekoissa kun ovat prinsessoja, joten luonnollisesti Kämp oli linna. 🙂 Jos voitan yön, vien oman pikku-prinsessani sinne juhlistamaan hänen syntymäpäiväänsä. Ollaan vaan tyttöjen kesken ja nautitaan aamulla croissanteja ja kaakaota, varmaankin kauniit mekot päällä. 🙂

Vastaa
Anu 5 helmikuun, 2016 - 19:42

Mielikuvani Kämpistä on täyttä luksusta ja ylellisyyttä! En ole koskaan käynyt sisällä tässä hotellista tai yöpynyt missään sen kaltaisessa paikassa. Olisi mahtavaa mieheni kanssa paeta arkea nauttimalla Kämpin tarjoamasta hemmottelusta.

Vastaa
Johanna L 5 helmikuun, 2016 - 20:27

Olen nähnyt vain kuvia ja kuullut miten loistopaikka ja ylellinen. Sinne jos joskus raaskisi mennä yöpymään.

Vastaa
Mia Lipsanen 5 helmikuun, 2016 - 20:39

toivottavasti on mielikuvieni mukaisesti Luxus -hotelli…no, blogisi nimikin sen jo kertoo miksi Kämpiin haluaisin; arkea pakoon tietysti!

Vastaa
Marie 5 helmikuun, 2016 - 20:55

Hieno tunnelma, hiukan luksusta, kaupungin sydän lyö…mikä sen upeampaa!

Vastaa
Paul Nix 5 helmikuun, 2016 - 21:10

To me hotel Kämp signifies the quiet elegant beauty of Finland. A history filled with determination and dignity. I want to win this contest to see more of the this capital city and to enjoy a taste of refinement.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 6 helmikuun, 2016 - 00:21

Hi Paul and thanks for participating :). I just want to confirm that you either live in Helsinki or can get the gift certificate sent to someone living in Finland, if you win? I cannot send it outside Finland, unfortunately. Good luck!

Vastaa
Paul Nix 10 helmikuun, 2016 - 21:34

That is a good question. I live in Helsinki so it would not be a problem. I’ll keep my fingers crossed, this is a fun contest to participate in.

Kiitos!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 11 helmikuun, 2016 - 15:11

Great! Then there is no problem :). Thanks, nice to know that you like this. Ole hyvä :).

Vastaa
Päivi Stenbäck 5 helmikuun, 2016 - 22:58

Tuosta hotellista oon vaan haaveillut..ehkäpä joskus!

Vastaa
Mirja 5 helmikuun, 2016 - 23:45

Äärimmäistä luksusta! Olen aina ajatellut, että minun kaltaiseni tavalllinen ihminen ei koskasan pääse kulkemaan Kämpin ovista sisään, ainakaan yöpyäksensä siellä. Olen aina kuvitellut, millaista olisi yöpyä siellä.

Vastaa
Johanna Leppänen 6 helmikuun, 2016 - 01:39

Kämp on minulle yhtä kuin liki saavuttamaton unelma. Jotain sellaista mitä ei täällä meillä ole ja mistä vain haaveillaan. Sen kerran kun täältä metsästä isolle kirkolle lähdetään, ketjuhotellitkin on jo ylellistä siloisine lakanoineen ja valmiine aamiaisineen. Mutta aina voi haaveilla saavuttavansa unelmansa 😉

Vastaa
Outi Kauppinen 6 helmikuun, 2016 - 03:04

Kämp on legendaarisen oloinen, ehkä vähän vanhan ajan glamouria edustava hotelli, jonka julkisuuskuva on etäinen ja ylellinen, isolla Y:llä. Kokemuksena olisi ihan mahtavaa nukkua kuuluisissa lakanoissa ja nauttia aamupala, johon tuskin raaskisin muuten ikinä panostaa!

Vastaa
Mikko Moisander 6 helmikuun, 2016 - 08:00

Oma mielikuva Kämpistä on luksus ja pako arjesta. Varsinkin tämä jälkimmäinen houkuttelee arkea kahden pienen lapsen kanssa pyörittävää suuresti.

Vastaa
S 6 helmikuun, 2016 - 08:32

Mielikuvani Hotel Kämpistä on erittäin positiivinen. Nimestä tulee heti mieleen luksus ja ylellisyys! En ole koskaan yöpynyt tässä hotellissa, mutta monesti haaveillut siitä. Nyt muutaman kuukauden ikäisen vauvan vanhempina yöpyminen Kämpissä olisi todellakin ylellinen ja upea ortiotto arjesta!

Vastaa
Soile 6 helmikuun, 2016 - 08:32

Kyl pitää kerran elämässä päästä Kämp-lomalle Helsinkiin miehen kanssa. Speciaaliksi matkan tekis meidän tuleva 5-vuotias hääpäivä.

Vastaa
Mika 6 helmikuun, 2016 - 09:22

SiIIä pääsee oikeesti arjesta eroon 🙂

Vastaa
Maki 6 helmikuun, 2016 - 10:17

Kämp Hotel, haave, unelma, voisiko tälläinen ns tavallinen ei kovin varakas yöpyä siellä, tai ehkä yöpyä kun siellä on oma huone, pitääkö piileksiä? kehtaako mennä edes respaan ilmoittautumaan , tälläisiä mietteitä miettii tavallinen pulliainen, tai no ainakin mä.. Haluaisin siis voittaa tämän että voisin päästä sinne ja yks unelma olis täyttynyt ja mukaan ottaisin aikuisen tyttäreni 🙂

Vastaa
Minna 6 helmikuun, 2016 - 10:25

Luksusta ja parasta asiakaspalvelua hienoissa puitteissa 🙂

Vastaa
petri europaeus 6 helmikuun, 2016 - 11:36

Tasokas, kiva terassi, hyvä sijainti

Vastaa
Minttu 6 helmikuun, 2016 - 11:42

Oih! Kämpissä yöpyminen on unelma ja mielikuvani hotellista on klassisen elegantti, tyylikkäästi fiini paikka, jossa laatu ulottuu jokaiseen detaljiin palvelua myöten!

Miksi minun pitäisi voittaa? Arvostan kauneutta ja pitkän linjan palvelualan ammattilaisena myös sitä, kun saan vastaanottaa laadukasta hyvää palvelua. Kämpissä saisi tämän varmasti kokea!

Kaiken kukkuraksi syntymäpäiväni on 22.2. eli ihan arvonnan korvilla. Olisipa mieletön synttärilahja saada yöpyminen Kämpissä!!

Vastaa
Julia 6 helmikuun, 2016 - 12:46

Ikinä en ole yöpynyt Kämpissä, mutta mielikuvana on, että se on hyvin korkeatasoinen, hintava ja korkeatasoisen asiakaspalvelun omaava hotelli. Olisi kiva päästä miehen kanssa viettämään kahdenkeskistä aikaa hotellissa yöpyen. Normaalisti ei juurikaan tule yövyttyä hotelleissa, vaan esimerkiksi Helsingissä sukulaisten luona. Mahtavaa olisi päästä yöpymään Kämpissä! 🙂

Vastaa
Anne Sysmäläinen 6 helmikuun, 2016 - 13:13

Mielikuvani Kämpistä……hmmm… voisin kuvitella, että ylellistä, ihanaa… juuri minulle sopivaa ?

Vastaa
Liisa 6 helmikuun, 2016 - 13:45

Mielikuvani Kämpistä on pehmeitä kylpytakkeja, lämpimiä tossuja ja ylellisyyttä upottavassa sängyssä. Sellaisia ei kotonani todellakaan ole, joten olisi hauska päästä hypistelemään unelmaani elävässä elämässä. Jäisin luultavasti sinne asumaan 😉

Vastaa
Mikko Latvala 6 helmikuun, 2016 - 13:58

Yksi Suomen parhaista hotelleista ellei paras. Olisihan se hieno päästä kokeilemaan, millaista siellä olisi yöpyä.

Vastaa
Aleksi 6 helmikuun, 2016 - 14:14

Porvarien mesta, sellainen mielikuva. Olisi kiva päästä kokemaan pitääkö tuo mielikuva kutinsa vai ei…

Vastaa
Joni Pulkkinen 6 helmikuun, 2016 - 14:34

Mielikuvani Kämpistä on elegantti ja kallis. Ns. paremman väen paikka, jonne meillä normaaleilla tiitiäisillä on asiaa vain todella erityistilanteessa.

Haluaisimme vaimoni kanssa päästä katsomaan kerran kuinka rikkaat ja kuuluisat yöpyvät.

Vastaa
Minna Liukkonen 6 helmikuun, 2016 - 16:18

Kämp on mielikuvani mukaan tasokas ja laadukas hotelli, luxusta myös tavallisille ihmisille. Mieluusti kokisin itse myös tämän luxuksen ☺

Vastaa
Johanna 6 helmikuun, 2016 - 18:01

Mielikuvani Kämpistä on luksus. Kämpissä kiinnostaisi kovasti käydä, on sen verran kuuluisa paikka

Vastaa
Johan piitulainen 6 helmikuun, 2016 - 18:21

Ylellinen ja rento paikka kaikilla mukavuuksilla, toimii.

Vastaa
Tuikku 6 helmikuun, 2016 - 18:53

Ei ole tullut Kämpissä käytyä…mutta niitä ”kerran elämässä”-juttuja. Varmasti maineensa veroinen ?

Vastaa
Tanja 6 helmikuun, 2016 - 18:56

Mielikuva on luxus, hivenen pompöösi meininki, hyvä palvelu:) Olisi mukava päästä testaamaan vastaako mielikuva todellisuutta.

Vastaa
kykkis 6 helmikuun, 2016 - 19:43

Ensimmäisenä tulee mieleen sana ylellinen. Olisi kiva päästä käymään ja yöpymään. En ole vielä koskaan käynyt Kämpissä…

Vastaa
kristiina 6 helmikuun, 2016 - 20:44

Olisipa ihanaa kerrankin päästä tutustumaan tuollaiseen upeaan historialliseen hotelliin. Siellä voisi tunnelmoida, olisi ainutlaatuinen kokemus! Jäisi varmasti upeat muistot, niitä voisi muistella vuosien mittaan! Jos pääsisi, niin tutustuisin kyllä Kämpin historiaan. Sillä tavoin saisi entistä enemmän irti kokemuksesta. Ja kiusaisin henkilökuntaa kaikenlaisilla kysymyksillä…

Vastaa
Sinna 6 helmikuun, 2016 - 21:07

Kämp antaa itsestään ylellisen kuvan. Olen kerran käynyt alakerrassa drinksuilla, mutten ole koskaan astunut sen peremmälle. Olisipa ihanaa päivän verran viettää luksuselämää näin tavallisena kotiäitinä ?

Vastaa
Kaisa 6 helmikuun, 2016 - 21:10

Kämppi vaikuttaa hyvin tyylikkäältä niin ulkoa kuin sisältäkin. Palvelu on kuulemma sujuvaa, ja aamupalakin on loistava! Haluaisin voittaa, jotta voisin nähdä vähän Helsinkiä ja nautiskella olostani upeissa puitteissa – kuin turisti konsanaan.

Vastaa
Nu 6 helmikuun, 2016 - 21:20

Mielikuvana on ylihinnoitettua safkaa ja hotellin huono sijainti, mutta kokeilemisen arvoinen tottakai :). Tän antaisin mutsille synttärilahjaksi 60v syntymäpäivien kunniaksi

Vastaa
Merja 6 helmikuun, 2016 - 21:33

Kaipaisin ripauksen ylellistä elämää.. Satumaisen retken toiseen maailmaan.. Ja Kämp tarkoittaa sitä!

Vastaa
Mirva 6 helmikuun, 2016 - 21:33

Mielikuvani Kämpistä on hulppea, tasokas, ei ihan normiväen hotelli, joten olisi kiva päästä testaamaan minkämoinen hotelli se oikeasti on!

Vastaa
tarjuska 6 helmikuun, 2016 - 21:39

Kämp on mielestäni laadukas, perinteinen ja arvostettu hotelli luksusta kaipaaville ihmisille.

Haluisin voittaa tämän sillä kaipaan elämääni silloin tällöin pientä hemmottelua

Vastaa
Noora Tuominen 6 helmikuun, 2016 - 22:09

Mielikuvani Kämpista on jotain luksusta ja vielä Helsingin ytimessä ja vielä alueella, missä niin kiinnostavat ja taiteelliset Sibelius, Waltari jne. jne. viettivät luovaa aikaansa. Haluan kokea….

Vastaa
Jaana 7 helmikuun, 2016 - 11:45

Irti arjesta todellakin, en ole ollut lomalla 15 vuoteen.

Vastaa
Santra 7 helmikuun, 2016 - 11:59

Ylellinen 🙂

Vastaa
Heidi Marttila 7 helmikuun, 2016 - 12:27

Mielikuva Kämp hotellista on, että se on ylellinen ja kallis, mutta hieno. Kyllä olisi luxusta ja irtiottoa arkeen päästä tuollaiseen hotelliin, minne ei kyllä muuten olisi varaa! 🙂

Vastaa
erja 7 helmikuun, 2016 - 13:32

ok

Vastaa
Marianne 7 helmikuun, 2016 - 14:27

Mielikuvani Kämpistä on eurooppalainen ja ylellinen. Jotenkin kuvittelisin pääseväni Pariisilaiseen hieman menneen ajan tunnelmaan.

Vastaa
Emmi 7 helmikuun, 2016 - 14:59

Mielikuva Kämpistä on ylellinen. Jotain spesiaaliahan siinä on oltava, kun maine on niin hyvä! Olisi ihanaa päästä näkemään paikka ja nauttimaan tunnelmasta 🙂

Vastaa
Päivi 7 helmikuun, 2016 - 15:11

Ooh, ylellinen, upea, tavoittelemisen arvoinen palkinto 🙂 Kämpissä totisesti kelpaisi majoittua vaikkapa seuraavalle reissulle lähtiessä, tai palatessa palautua matkan rasituksista.

Vastaa
Taru Ruokolainen 7 helmikuun, 2016 - 16:09

Moikka!

Hotel Kämp on ylellinen ja yksinkertainen hotelli silloin kun vaadit luksusta ja ylellisyyden tunnetta.
Hotelli Kämp on monipuolinen ja laadukas Hotelli josta saan kaikki tarvitsemani palvelut; kauneudenhoidosta ravintolapalveluihin.
Tämän palkinnon haluaisin ehdottomasti lahjoittaa isovanhemmille 50-vuotishääpäivän kunniaksi, ovat ansainneet! 🙂

Vastaa
pex 7 helmikuun, 2016 - 16:19

Varmasti hieno ja hyvä palvelu. Luotan myös että aamiainen sisältää ison valikoiman ja on tuoretta.

Vastaa
sini 7 helmikuun, 2016 - 19:20

Mielikuva tyylikäs ja elegantti, hyvä palvelu. Haluaisin tarjota hetken irti arjesta puolisolleni joka tekee kovasti töitä ja tämä piristäisi arjen keskellä.

Vastaa
Anu Lukkarila 7 helmikuun, 2016 - 23:01

No hei, kaikki ruuhkavuosiaan viettävät tietävät kyllä arkipaon merkityksen. Kun elämä on pelkkiä aikatauluja, töitä ja lasten harrastusten ehdoilla elämistä. Kämp olisi tämän keskellä kuin pala taivasta! Laatuaikaa aviomiehen kanssa laatupaikassa! Peukut pystyssä…

Vastaa
myyrä 8 helmikuun, 2016 - 00:08

Varmasti tyylikäs ja upea hotelli, jossa en ole vielä yöpynyt. Veisin mieheni hotelliin, koska poikamme omaishoitajina pieni levähdystauko olisi tarpeen.

Vastaa
Mari Holmqvist 8 helmikuun, 2016 - 02:15

Hotelli Kämp on hieno hotelli eikä minulla työttömänä ole varaa yöpyä siellä. Tämä palkinto olisi siis todella mieluinen.

Vastaa
Rauno 8 helmikuun, 2016 - 07:39

Tasokas paikka

Vastaa
Jaakko 8 helmikuun, 2016 - 08:50

Muutimme puolisoni kanssa maalle pari vuotta sitten ja yhteiset illat Helsingin keskustassa ovat sittemmin jääneet valitettavan vähäisiksi. Yö Kämpissä olisi mainio yllätys, sillä mikäpä olisi helsinkiläisempää kuin Kämp?

Vastaa
Suvi 8 helmikuun, 2016 - 10:29

Ylellinen, hienostunut, kallis 🙂

Vastaa
Jenna 8 helmikuun, 2016 - 11:50

Ylellinen, upea, kallis

Vastaa
Marja-Liisa 8 helmikuun, 2016 - 12:08

Ylellinen, hienostunut.. Juurikin omiaan pakoon arjesta.

Vastaa
satu lampinen 8 helmikuun, 2016 - 14:03

ois kiva päästä käymään

Vastaa
a vettenranta 8 helmikuun, 2016 - 14:37

vaikuttaa upealta paikalta tuo Kämp. voisihan sitä aina yhden illan hienostella!

Vastaa
Jani 8 helmikuun, 2016 - 14:46

En oo hotelleissa paljoo ollu koska opiskelijana ei niin varaa. Veisin vihdoin tyttöystäväni nauttimaan ylellisistä palveluista ja loistavasta ruuasta <3 mielikuva Kämpistä.. olen kuullut siitä vain kaikkea hyvää, joten odotan sen olevan yksi Suomen parhaista hotelleista ja kokemus olisi varmasti sen mukainen! Ps. En kertoisi voitostani tyttöystävälle heti vaan veisin varmaankin kesällä yllätyksenä, vuosipäivänämme ☺?

Vastaa
Pia 8 helmikuun, 2016 - 15:18

Mielikuvani Kämpistä on pelkkää luksusta :).

Vastaa
Olga 8 helmikuun, 2016 - 17:00

En ole käynyt hotelli Kämpissä, mutta mielikuvani mukaan se on laadukas ja kaunis hotelli. Haluaisin voittaa yöpymisen siellä, koska opiskelijana sinne ei varmaan muuten tulis lähettyä. 🙂

Vastaa
Heli klinga 8 helmikuun, 2016 - 17:44

Kämpistä tulee mieleen ylellinen, upea, kallis, luksus. Jotain aivan perusarjen yläpuolella! äitini miesystävä täyttää tänään 60 vuotta, antaisin lahjaksi heille 🙂

Vastaa
Sanni 8 helmikuun, 2016 - 18:03

Kämp hotelli on upean näköinen rakennus ulkoa päin, ja sen ihana tunnelma näkyy kadulle asti alakerran lasi-ikkunoista. Epäilemättä varmaan aika mahtava hotelli, luksus yöpyminen Kämpissä kelpaisi tälle parille ainakin:)

Vastaa
Sonja B 8 helmikuun, 2016 - 18:40

En ole vielä harmikseni Kämpissä koskaan yöpynyt, mutta mielikuvani hotellista on ylellinen, nuorekas ja tyylikäs. Elän kaukosuhteessa poikaystäväni kanssa, joten yhteinen laatuaika olisi ihana yllätys.

Vastaa
Jonna To 9 helmikuun, 2016 - 04:03

ylellinen ja luxus tason hemmottelua. Samalla myöskin kyllä kallis…

Vastaa
fanny 9 helmikuun, 2016 - 15:12

Kämpistä tulee mieleen kiireettömyys, ylellisyys ja tasokkuus. Olisi ihanaa työ kiireiden keskellä viettää rentoutuminen ja rauhottuminen Kämpissä vaikka äidin tai ystävän kanssa. Heille kun ei liikaa aikaa riitä arjen kiireissä:/

Vastaa
sophie 9 helmikuun, 2016 - 16:11

Tykätty fb-sivuista ja
mielikuva Kämpistä: En ole käynyt, mutta aika perushotelli, ehkä vähän ylimainostettu ja ylikehuttu. Samantasoisia varmasti löytyy Suomesta enemmänkin.
Ja kivahan olis päästä tsekkaamaan onko mielikuvani aivan vääriä.

Vastaa
Anna van der Veer 9 helmikuun, 2016 - 18:04

Mielikuvani Kämpistä on ylellinen, laadukas, tyylikäs. Olisi aivan mahtavaa voittaa yö Kämpissä, se olisi täydellinen pako arjesta minulle ja miehelleni korkealle vaaleanpunaisten pumpulipilvien syliin 🙂

Vastaa
Kristina 10 helmikuun, 2016 - 00:08

Kämpistä tulee mieleen ylellisyys, kiireettömyys, stressittömyys ja nautinto. 🙂
Tekisi terää päästä testaamaan ja levähtämään n. neljän, tiukan ja ”köyhän” opiskeluvuoden päälle!

Vastaa
Heidi Sotaniemi 10 helmikuun, 2016 - 09:35

Mielikuva Kämpistä: luksushotelli, jossa kaunis sisustus, kallis, hyvä aamupala.
Haluaisin tarjota itselleni ja miehelleni hetken paon arjesta.

Vastaa
Mikhail Pozdnyakov 10 helmikuun, 2016 - 10:46

Kämp on todella upea paikka,erittäin hyvä palvelu sekä todella ystävällisiä ihmisiä. Jos minä voittaisin, niin lahjoittaisin sen mun paras kaverille joka menee naimisiin.

Vastaa
Ada Pajari 10 helmikuun, 2016 - 11:37

Kämp on luksusta, muttei sellaisella tavalla ettei uskaltaisi edes astua sisään. Olisi ihana viettää poikaystävän kanssa yö luksushotellissa ja nauttia aamupalasta yön jälkeen.

Vastaa
Elli 10 helmikuun, 2016 - 13:43

Mielikuvani Kämpistä on aivan ihana, ylellinen ja seesteinen luksushotelli jossa asiakasta kohdellaan kuin kuninkaallista. Olisi ihanaa poikaystävän päästyä armeijasta kesällä päästä viettämään laatuaikaa yhdessä <3

Vastaa
Kaija 10 helmikuun, 2016 - 16:22

Mielikuvani Kämp-hotellista on: hieno, laadukas ja tasokas hotelli. Haluaisin mielelläni päästä yöpymään Kämpissä.

Vastaa
Outi 10 helmikuun, 2016 - 16:53

Mielikuvissa Kämp on pelkkää luksusta, joka maistuisi arjen keskelle piristämään elämää ja vielä tuoretta parisuhdetta 🙂

Vastaa
Hanna 10 helmikuun, 2016 - 18:29

Vanha, arvokas ja kallis 🙂

Vastaa
*Suvi* 10 helmikuun, 2016 - 18:48

Mielikuva on lähinnä se, että se on sen verran ylellinen, ettei minun olisi järkevää käyttää rahaa siellä yöpymiseen. Juuri ja juuri on rahaa halvimpaan hostelliin, kun Suomessa matkustan.
Ja haluaisin voittaa siksi, että pääsisin pakenemaan arkea hotelliin yhdeksi yöksi.

Vastaa
Suvi Ikonen 10 helmikuun, 2016 - 20:33

Mielikuvani Kämpistä on, että se on ylellinen ja arvokas hotelli! Ja kallis! 😀 Olisi mahtavaa päästä mieheni kanssa viettämään romanttista viikonloppua! <3

Vastaa
Annika 10 helmikuun, 2016 - 22:58

Mielikuva luksushotellista on tietenkin päällimäisenä kun ajattelee Hotel Kämpiä, mutta en oikeastaan tiedä hotellista mitään muuta. Nykyään yksi luokkalainen on/on ollut Kämpissä töissä ja olen tajunnut että hotelli se on siinä missä muutkin vaikka tuskin ikinä pääsen siellä vierailemaan. Se on aina ollut jossain pilvien rajassa superhienostoikinävaraamajoittualuksushotelli minulle, joten olisi mieletöntä päästä tutustumaan huippu-hotelliin (:

Vastaa
Anu 11 helmikuun, 2016 - 01:10

Suomen tasokkain hotelli, jossa en varmaan koskaan muuten pääse yöpymään muuta kuin mahdollisesti tällaisen arvonnan ansiosta. Pidetään peukkuja että natsaa! ??

Vastaa
Minna 11 helmikuun, 2016 - 13:32

Kämphotelli olisi todella sopiva ”pako arjesta”. Kuin matkustaisi johonkin ulkomaille ja saisi ihanan hemmottelun hotellissa: ylellinen huone, sauna, spa ja herkullinen aamiainen…Siis nuo kuvat harmaa valkoisesta kylpyhuoneesta ja tyylikkäät kylpytohvelit. Ei voisi olla ihanampaa kun katsoo ulos, vettä on satanut pari päivää ja on niin harmaata. Nyt ystävänpäivän /Valentine’s Day alla sanoisin että olisipa mukava viedä aviomiehensä tällaiseen paikkaan:-)

Vastaa
Maikku 11 helmikuun, 2016 - 16:39

Itse en ole koskaan kyseisessä hotellissa yöpynyt mutta olen kuullut siitä vain hyvää. Kuullun perusteella minulla on hotellista ylellinen kuva. Pehmeät sängyt, hyvää ruokaa ja mahtava henkilökunta.

Vastaa
tonttu pohjoisesta 12 helmikuun, 2016 - 08:46

Kämp hotelli on Suomen hienoin hotelli, jossa vain isoimmat starat ja tähdet käyvät. En ole pohjosen tyttönä paljoa Helsingissä käynyt. Ystävälläni on samanikäinen vauva Helsingissä, olisi mukava käydä moikkaamassa ja yöpyä Kämpissä

Vastaa
Petteri Salo 12 helmikuun, 2016 - 10:10

Mielikuva timanttinen, ois kiva käydä morjestaa vanhoja kavereita pitemmän kaavan mukaan 🙂

Vastaa
Kip 12 helmikuun, 2016 - 16:36

Olis kyllä mahtavaa viettää pieni luksus hetki

Vastaa
Eveliina 13 helmikuun, 2016 - 13:09

Kuvani hotelli Kämpistä on ylellinen, ja olen ymmärtänyt että he tarjoavat laadukasta majoitusta, ruokaa sekä hyvän asiakaspalvelukokemuksen vierailleen. Haluaisin voittaa tämän kilpailun voidakseni viedä hyvän ystäväni rentoutumaan pienelle hotellilomalle.

Vastaa
Banaania ja MILFiä suuhun - Pako Arjesta 13 helmikuun, 2016 - 13:11

[…] Jos haluat hyvän tukikohdan näiden drinkkien maistelulle, käyhän osallistumassa Kämp-arvontaani, joka on käynnissä vielä 1,5 […]

Vastaa
Gazz 13 helmikuun, 2016 - 15:25

En ole enää facebookissa, joten tykkääminen jäi välistä, vaikka blogiasi innolla luenkin 🙂

Kämpistä on luksus-mielikuva ja kamalan mielelläni ottaisin pienen irtioton tylsästä talviarjesta…

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 13 helmikuun, 2016 - 15:52

Hyväksytään ;). Kiva tietää, että seurailet blogia muilla tavoilla :).

Vastaa
martti 13 helmikuun, 2016 - 20:53

Mielikuva hienostuneesta ja kalliista paikasta.

Niinpä olisi kiva käydä ilmaiseksi kun rahalla ei kehtaa

Vastaa
tt3 14 helmikuun, 2016 - 02:02

Mielikuvani Kämpistä on vain positiivinen. Hotelli, josta muut hotellit voivat ilman häpeilyä ottaa mallia. 🙂 Haluaisin voittaa palkinnon, koska olisi kiva saada pientä luksusta arkeen.

Vastaa
Sari 14 helmikuun, 2016 - 11:22

Korkealaatuinen, ylellinen hotelli. Haluaisin hemmotella itseäni ja miestäni!

Vastaa
sari 14 helmikuun, 2016 - 16:38

Ensimmäisenä tulee mieleen luksus ja ylellisyys. Ehdottomasti kelpaisi laatuaika miehen kanssa 🙂

Vastaa
Kirsti Huopainen 14 helmikuun, 2016 - 16:57

Laadukas, hyvä palvelu, luxusta.

Vastaa
Minttu L. 14 helmikuun, 2016 - 17:15

Kämp on ihan sikamagee paikka. Yöpyminen tulisi tarpeeseen, koska suunnitteilla on tyttöjen ilta stadissa hiukan keväämmällä. Yö Kämpissä tekisi hienosta suorastaan luksusta.

Vastaa
Sirpa 14 helmikuun, 2016 - 17:19

Koko viime vuosi tuli testattua muita keskustan hotelleja (tähtiä 4). Nyt tuo testailu on loppu. Olisihan se upeaa testata myös tällainen luxushotelli. Mielikuva siis luxus.

Vastaa
Tarja Kilpiö 14 helmikuun, 2016 - 17:27

Luksusta ja olisi joskus kiva kokea sellasta 🙂

Vastaa
Reino Kariluoto 14 helmikuun, 2016 - 17:36

Arvokas ennakkokuva Olishan tuo lähellä asemaa, kun täältä itärajalta tullaan käväisemään ”stadissa”.?

Vastaa
Kthetraveller 14 helmikuun, 2016 - 17:47

Oma mielikuva on tasokas hotelli, jonka palvelu on tip top. Siellä voi rauhoittua ja paeta arjesta 😉 Omasta visiitistä on jo muutama vuosi aikaa, joten olisi kiva käydä katsastamassa uusittu Kämp. Ihan jo senkin takia, että viimeksi aviomieheni ”kippasi” minut sinne nukkumaan, enkä saanut nauttia oman kultani seurasta ja itse hotellista kuin jonkin verran.

Vastaa
Kirsi 14 helmikuun, 2016 - 18:01

Nimi luo kuvan perinteikkäästä, laadukkaasta ja tyyriistä hotellista. Olisin todella kiinnostunut kokemaan itsekin atmosfäärin kun harvemmin sinne pääkaupunkseudulle tulee lähdettyä.

Vastaa
ulla aittoniemi 14 helmikuun, 2016 - 18:16

Olisi hulppea paikka kosia miesystävää vaikka karkauspäivänä 😉 Lomakin silloin sopivasti. Todella hulppea ja korkealaatuinen hotelli, ihanaa luksusta arkeen. Yksinhuoltajana ei ole rahaa muuten tuonne mennä.

Vastaa
Roosa V 14 helmikuun, 2016 - 18:38

En ole aiemmin Kämpissä yöpynyt, mutta mielikuvani paikasta on hyvin positiivinen ja hienostunut! Olisi upeaa päästä sinne!

Vastaa
LEILA 14 helmikuun, 2016 - 18:46

Mielikuvani Kämpistä on ylellinen ja kallis, olisi kiva päästä ”siivellä” tutustumaan.

Vastaa
risto 14 helmikuun, 2016 - 18:47

Mielikuvissa tosi kallis ja ylellinen. Luxusta elämässä ei ole koskaan liikaa joten lähdetään leikkiin mukaan.,

Vastaa
Janina 14 helmikuun, 2016 - 18:55

Kämpistähän on aivan mahtava kuva Suomen huippuhotellina. Haluaisin voittaa tämän, sillä äitini täyttää 50v kesäkuussa, minä 20v elokuussa joten pyöreitä synttäreitä olisi mahtavaa juhlia yhdessä rentoutumalla Kämpissä 🙂

Vastaa
Hanna O 14 helmikuun, 2016 - 20:01

Kämp-hotelli … ylellistä, luksusta, rentouttavaa ja rauhallista

Vastaa
Marjo 14 helmikuun, 2016 - 20:58

Laadukas perinteitä vaaliva hotelli huikealla paikalla Helsingissä.

Vastaa
Lars Lindqvist 14 helmikuun, 2016 - 21:27

Kämppi on ”varakkaiden” yöpymis paikka. Omalla rahalla tulee majoittua alle 100 € paikkoihin

Vastaa
Heidi D. 14 helmikuun, 2016 - 21:51

Maailmanluokan hotelli, joka kelpaa suremmillekin nimille. Olisi joskus ihanaa päästä kokemaan hieman parempaa arjen luksusta ja tämä olisi oiva tilaisuus. Jouduin viettämään viime Joulun sairaalassa leikkauspöydällä ja toipuminen on ollut hidasta ja raskasta. Yöpyminen oman kullan kanssa tämän tasoisessa hotellissa olisi ihan super juttu. ❤

Vastaa
Sanna Kyynäräinen 14 helmikuun, 2016 - 22:24

Kämp näyttäytyy minulle erityisesti Suomen historian kautta. Monia suomalaisia merkkihenkilöitä kun se on tullut majoittaneeksi. Olisi hienoa kokea sama elämys kuin monet yhteiskuntaamme muokanneet henkilöt. Tietysti hotelli on tunnettu myös pitkäaikaisesta luksuksestaan, joka olisi myös erinomaisen hienoa todistaa omin silmin!

Vastaa
Tero 15 helmikuun, 2016 - 06:37

Enpäs ole koskaan siellä käynyt, mutta mielikuva on että pitäisi Suomen huippuhotellissa päästä käymään.

Vastaa
AnneM 15 helmikuun, 2016 - 10:55

Mielikuva Kämpistä on, että hotelli on todella kallis, arvokas, vanha, luksusta kaikin puolin, hyvä palvelu, kauniit huoneet. En ole koskaan edes hintoja katsellut kun ajattelen, ettei minulla olisi siihen ollenkaan varaa. Olisi todella mahtavaa päästä kyseiseen hotelliin yöpymään. Hemmottelu olisi aina paikallaan kun ei olla lomalla käyty piiiitkään aikaan. Oman kultaisen kanssa voisi mennä Kämppiin. 🙂

Vastaa
Eija 15 helmikuun, 2016 - 13:35

Kallis ja ylellinen hotelli jonne ei normaalisti olisi asiaa… olisi ihanaa joskus yöpyä luksushotellissa ihan omaksi iloksi ja ilman mitään erityistä syytä. Matkaa kotoani Hotelli Kämpiin on n. 800 kilometriä.

Vastaa
Satu Rintala 15 helmikuun, 2016 - 21:53

Huippuhotelli hyvällä paikalla , viikonloppuna just kävelin siitä ohi ja katselin ihastuneena …voi kun joskus pääsisi .?

Vastaa
Merja Rintanen 15 helmikuun, 2016 - 22:29

Mielikuva Hotelli Kämpistä on aika epämääräinen, koska olen ehkä kerran tai kaksi kulkenut ohitse. Ilmeisesti se on hieno hotelli, jossa on isot huoneet. Täältä ”maaseudulta” normaalisti Hesaan yöpymään tullessaan ei juurikaan etsi luksushotellia… Kotimaan matkoilla etsitään useinkin keskivertohotellia! . Olisi kivaa kokeilla kotimaista hienoa hotellia – edes kerran.

Vastaa
Lasse 16 helmikuun, 2016 - 15:25

Kämppi on käsitykseni mukaan julkimoiden suosima.

Vastaa
Katariina 16 helmikuun, 2016 - 15:28

Mielikuva Kämpistä irrottaa välittömästi uusiin sfääreihin, ennennäkemättömiin ajatuskulkuihin. Jos on mahdollisuus yöpyä Kämpissä on mahdollisuus vaikuttaa niin oman elämän kuin yhteiskuntamme kulkuun. Kämppi lisää itsevarmuutta, tunnetta siitä että minä voin vaikuttaa asioihin ja muuttaa kehityksen suuntaa. Tällainen ajattelutapa olisi terveellistä meille kaikille edes kerran vuodessa. Jos voittaisin hotelliyön käyttäisin sen siihen millaisen lahjan minä voudin henkilökohtaisesti antaa Suomelle sen täyttäessä juhlavuosia. Onhan Kämp merkittävä osa Suomen historiaa ja edistystä. Noh, ehkä en koko yötä tuota miettisi vaan ehtishän siinä muutakin ?

Vastaa
Niko Skantsi 16 helmikuun, 2016 - 23:47

Jaa-a, tulisiko käytyä?

Vastaa
Nina 17 helmikuun, 2016 - 07:24

Mielikuvani on että se on todella hieno ja luxusta

Vastaa
Paula 17 helmikuun, 2016 - 12:58

Hotelli Kämp on Suomen tasokkain ja tyylikkäin hotelli. En ole itse siellä yöpynyt, mutta olisi todella mielenkiintoista voittaa yksi hotellivuorokausi ja päästä vertailemaan Kämpia ulkomaisten hotellien tasoon.

Vastaa
Niina 17 helmikuun, 2016 - 15:23

Mielikuvani kämpistä on ylellinen, arvokas ja rauhallinen. Haluaisin kovasti voittaa palkinnon yllättääkseni rakkaan mieheni, joka on joutunut viime kuukaudet kärsimään työstressin kanssa painivan puolisonsa vaihtelevista mielialoista.

Vastaa
Ebbe 17 helmikuun, 2016 - 19:55

Mielikuvani Kämpistä on hieno, ylellinen ja luksus. Toisaalta myös juuri se kallis eli ei näin opiskelijana oikein ole mahdollisuutta siellä yöpyä. Olisi hienoa päästä se kuitenkin kokemaan ja rentoutumaan tässä raskaan koulutyön lomassa.

Vastaa
jari eskelinen 18 helmikuun, 2016 - 14:12

mielikuva on korkealaatuisesta ja kalliista hotellista jossa en ole koskaan käynyt, mutt olisi mielenkiintoista käydä…

Vastaa
moona salminen 19 helmikuun, 2016 - 06:43

Kämp. Fiiniä luksusta keskellä sykettä. Hotelli mihin arvovaltaiset vieraatkin majoitetaan, paikka missä tunnet olevasi Vieras isolla veellä. Portierit, huoneet, palvelu muodostavat kokonaisuuden ja tunnelma melkein leffasta. Paikkahan olisi täydellinen viettää puoliskon kanssa tulevaa 2v hääpäivää, rakkauden päivä.

Vastaa
Anna 19 helmikuun, 2016 - 12:36

En ole koskaan yöpynyt Hotelli Kämpissä (kuten en missään muussakaan pääkaupunkimme hotelleista), mutta olen aina ajatellut Hotelli Kämpin olevan laadukas, tasokas ja ylellinen hotelli, jossa yöpymisen haluaisin vielä joskus kokea. Haluaisin hemmotella luxusyöpymisellä itseäni ja miesystävääni. Uusperheen arjen pyörittäminen on ainakin näin alkumetreillä aika ajoin haastavaa ja voimavaroja kuluttavaa eikä yhteistä kahdenkeskistä aikaa juurikaan ole. Mielestäni kaipaisimme juurikin yhteistä pakoa arjesta. Ja mikä olisi tätä parempi mahdollisuus päästä rentoutumaan ja kiittämään maailman ihaninta miestä arjen tuesta ja jaksamisesta.

Vastaa
Cia 19 helmikuun, 2016 - 15:26

”Millainen mielikuva sinulla on Kämpistä ja miksi haluaisit voittaa tämän yöpymisen?”
Mielikuvani Kämpistä on ylellinen ja hienostunut, mutta todella kaukainen. Olen ainoastaan kävellyt hotellin ohi, en koskaan edes uskaltanut kurkata miltä sisäpuolella saattaisi näyttää.
Yöpymisen haluaisin voittaa, sillä se tulisi todella tarpeeseen tähän kaiken kiireen keskelle. Kaksi eri työtä, pääsykokeisiin luku, koulusta valmistuminen ja muutto pitävät kevääni erittäin kiireisenä, eikä vapaa-ajalle ole melkein yhtään aikaa. Tulisi siis tarpeeseen päästä hyvän ystävän kanssa viettämään laatuaikaa. Mutta kyllä tuo Brasserie Kämpin aamiainen houkuttelee todella paljon! Hyvä ruoka parempi mieli, eikös se niin mene 😉

Vastaa
Roosa Kalinen 20 helmikuun, 2016 - 10:42

Ensimmäinen mielikuvani Kämpistä on erittäin hieno, korkeatasoinen ja ylellinen hotelli. Olisi aivan ihanaa päästä yöpymään siellä puolison kanssa!

Vastaa
Helena Mustonen 20 helmikuun, 2016 - 22:33

Mielikuva hotellista on ylellinen ja siellähän yöpyvät yleensä isot starat, jotka ovat tulleet konsertoimaaan Suomeen. Yöpyminen siellä voisi antaa kuvan siitä, millaista olisi olla stara edes kerran elämässään.

Vastaa
Mirka 21 helmikuun, 2016 - 04:40

Mielikuva on laadukas, mutta hintava. Olisi kiva paikka käydä juhlistamassa iloisia asioita.

Vastaa
Maikki 21 helmikuun, 2016 - 11:55

Mielikuvani Kämpista on että se olisi Suomen parhaimpia hotelleja, eli siis tasokas ja hieno luxushotelli.

Vastaa
Asta L 21 helmikuun, 2016 - 12:18

Mielikuvani hotelli Kämpistä on laadukas, hemmottelua, luksusta parhaalla paikalla. Haluaisin voittaa kilpailun, että pääsisin viettämään laatuaikaa mieheni kanssa kahdestaan.

Vastaa
Piia 21 helmikuun, 2016 - 12:43

No huhhuh mielestäni tämä Hotelli Kämp näyttää aivan mahtavalta. En ole siis itse ikinä kyseisessä paikassa käynyt, mutta vaikuttaa aika luksukselta.
Tahtoisin voittaa tämän palkinnon jotta voisin mennä kumppanini kanssa rentoutumaan ja hetkeksi pakenemaan kotikunnan nurkista. Uskoisin tällaisen pienen hotellireissun lievittävän stressiä ja antavan voimia jaksaa arjessa. 🙂

Vastaa
Minna 21 helmikuun, 2016 - 19:24

Kämpistä on hienon hotellin mielikuva ja sinne olisi kyllä aivan upeaa päästä joskus kumppanin kanssa käymään 🙂

Vastaa
pex 21 helmikuun, 2016 - 19:32

laadukas, ylellinen. saa varmasti hyvää palvelua ja aamiainen on maittava. en ole ikinä käynyt.

Vastaa
Seppo 21 helmikuun, 2016 - 19:44

Kämpistä on laadukas ja kallis mielikuva, sen takia omakohtaista kokemusta siitä ei vielä olekaan. Olisi kyllä mielenkiintoista päästä kokemaan se ja nähdä pitävätkö mielikuvat paikkansa!

Vastaa
Heta Mattila 21 helmikuun, 2016 - 21:52

Kämp on aina ollut ulottumattomissa normaaliopiskelijalle. Pohjoisessa kasvaneelle Helsinkiläisen tyttärelle on Kämp aina kuitenkin ollut tunnettu nimenä. Jo pienenä muodostin kuvan Kämpistä jotenkin ylellisenä ja maagisena, yksisarvismaisena unelmapaikkana. Tyttöystäväni lähtee kesäksi Japaniin ja joudumme viettämään kesän erossa toisistamme. Haluaisinkin siis viettää vielä yhden erityisen viikonlopun hänen kanssaan kunnes hän lähtee. Siksi osallistunkin kilpailuun.

Vastaa
Hilma 22 helmikuun, 2016 - 11:58

Olen käynyt Kämpissä työporukalla muutamia kertoja. Mielikuvani Kämpistä: erittäin tasokas, laadukas ja lämminhenkinen palvelu, henkilökunta on osoittanut erinomaista ammattitaitoisuutta, enkä ole ikinä pettynyt mihinkään Kämpissä käydessäni. En ole koskaan Kämpissä yöpynyt, ja sekin olisi mukava joskus kokea.

Vastaa
Henkka 22 helmikuun, 2016 - 14:11

Arvokas, laadukas sekä kallis..mutta varmasti maistuva kokemus.

Vastaa
Timo Kankkunen 22 helmikuun, 2016 - 16:31

Huippulaadukas hotelli jollaisia ei Suomessa juurikaan ole ja olisi hienoa kokea tätä glamouria omakohtaisesti.

Vastaa
TUIKKU 22 helmikuun, 2016 - 20:42

Mielikuvani on, laadukas, yleellinen, mukavalla paikalla 🙂 Mukavaa olisi viettää viikonloppu siellä mieheni kanssa, joka jää juuri eläkkeelle ja minä itse vuorotteluvapaalle,

Vastaa
Mandi Broms 22 helmikuun, 2016 - 21:13

Toivoisin pääseväni poikaystäväni kanssa viettämään rentouttavaa hotelliyöpymistä. Suunnitteilla on ensi talveksi pidempi reissu jota varten säästetään rahaa, mutta reissuhammasta kolottaa jo, joten hotelliyö yleellisessä Kämpissä olisi mahtava tapa lievittää matkakuumetta.

Vastaa
kka1968 23 helmikuun, 2016 - 00:33

Kämppiin 🙂 Paremman tasoinen hotelli – sellainen on mielikuva paikasta tullut. Vielä kun pääsisi itse joskus oikein paikanpäälle tämän kokemaan…

Vastaa
Anna 23 helmikuun, 2016 - 07:46

Mielikuvani Hotel Kämpistä on ollut aina todella positiivinen. Kämp edustaa minulle juurikin sitä pakoa arjesta sekä luksusta, josta usein voimme vain haaveilla. Mielikuvani Kämpistä on viime aikoina parantunut entisestään, sillä olen ilokseni huomannut, että Kämp on muuttamassa imagoaan raikkaammaksi ja nykyaikaisemmaksi, näin olen ainakin itse kokenut. Myös Kämp Collectionin muut hotellit kiinnostavat minua suuresti ja odotankin innolla tulevaa St. George Hotellia. Matkailualaa on aina mukava seurata, vaikken ikinä kyseisiin hotelleihin pääsisikään 🙂

Vastaa
Essi Lampainen 23 helmikuun, 2016 - 13:16

Kuvani Kämp Hotellista on huikea. Voisin kuvitella miten tyylikästä siellä on kun näkisi omilla silmillä. Vaikka kuvatkin kertoo paljon ei se kumminkaan ole sama asia. Suosittu hotelli hyvällä paikalla.
Olisi hienoa päästä viettämään yksi yö tuonne hotelliin, samalla karkuun arkea.

Vastaa
Silja Laituri 23 helmikuun, 2016 - 14:50

Mielikuvani Hotelli Kämpistä – tasokas, hienostunut, vaativampaankin makuun sopiva, ripaus kotimaista luxusta…

Miksipäs en juuri minäkin haluaisi sinne matkakumppani kanssa rentoutumaan ja viettämään yhteistä laatuaikaa…

Vastaa
Jenna Huttunen 23 helmikuun, 2016 - 15:09

Ylellinen luxus hotelli johon itsellä ei opiskelijana ole varaa 😉 olisi mahtavaa päässä yllättämään tärkeä henkilö hotelliyöllä ?

Vastaa
Riitta N 23 helmikuun, 2016 - 18:05

Kämp on mielestäni tyylikäs ja rento, sekä ajaton. Olisi mukava päästä viettämään luxus- yö Helsingissä, ihan kuin miniloma täältä Etelä- Karjalan pöhinästä.

Vastaa
Hanna Nyström 23 helmikuun, 2016 - 20:09

Huippu hotelli Kämppi varmaan on, tasokas, siisti, hieno.

Vastaa
Tiina Naskali 24 helmikuun, 2016 - 10:41

Oma mielikuvani Kämpistä on, että se on tapa nimenomaan saada pako arjesta ja tuoda luksusta arkipäivään. Kun asunnossa on remontti päällä ja muilta osin kiire pukkaa päälle kovasti, olisi ihana saada pieni luksuspakohetki piristämään kevättä.

Vastaa
Riku 28 helmikuun, 2016 - 12:59

Laadukas luksushotelli keskellä Helsinkiä.

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.