Home » Tuliaisia Japanista -arvonta

Tuliaisia Japanista -arvonta

by admin

Hei lukijat!

Keksin sellaisen idean tulevaa Japanin matkaani ajatellen, että voisin järjestää matkan jälkeen pienimuotoisen tuliaisarvonnan blogini lukijoiden kesken. Kuka tietää, ehkä matkan jälkeisistä arvonnoista tulee tapa, jos tämä on tarpeeksi suosittu ;). Haluaisin tuoda tätä varten Japanista jonkin pienen tuliaisen/tuliaisia (esimerkiksi outoja japanilaisia karkkeja?), mutta koska se tulee kuitenkin jollekin teistä pääsette kertomaan, mitä haluaisitte tuliaiseksi nousevan auringon maasta :).

Kuulisin mielelläni tuliaisehdotuksia (pyydän pitämään nämä järkevissä rajoissa 😛 ) ja myös mielipiteitä siitä kiinnostaako tällainen tuliaisarvonta :). Kaiken tämän voi kertoa kommenttiosiossa.

Ps. Muistakaahan klikkailla itsenne seuraajiksi Pako Arjesta -blogin Facebook-sivuille ja Instagram tililleni (@akariken), jos haluatte seurata Japanin reissuani tiiviimmin kuin blogin muodossa (blogi ei tule sisältämään läheskään kaikkea) :). Hauskaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

Sake

You may also like

20 kommenttia

maria kennedy 9 marraskuun, 2014 - 18:02

Juuri Ylex toimittaja Anne Lainto oli ollut Japanissa kuvaamassa jotain ohjelmaa ja tietysti toi kolleegoille tuliaisia ja juurikin outoja karkkeja.En kyllä yhtään kun nirso olen että söisinkö mutta olisihan se aika jännää 🙂 Hyvää matkaa teille.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 9 marraskuun, 2014 - 18:06

Nuo oudot karkit taitavat olla Japanin tunnetuin juttu ;). Kiitos kommentista ja matkantoivotuksista!

Vastaa
Katja 9 marraskuun, 2014 - 18:35

Kyllä kannatan arvontoja! ;D
Joku omaperäinen makea on aina ainakin minun mieleeni : )

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 9 marraskuun, 2014 - 20:32

Kiva kuulla :). Uskonpa, että nuo makeiset ovat aika kärkijoukoissa ;). Kiitos kommentistasi!

Vastaa
Annika - Tarinoita Maailmalta 9 marraskuun, 2014 - 19:01

Olen nyt kyllä niin tietämätön, etten Japanin oudoista karkeista ole kuullutkaan! Uskon kyllä, että sieltä löytyy monenlaisia outouksia. Arvonnat on aina kivoja ja olen itsekin miettinyt monesti sellaisen järkkääväni, joten kannatan ideaa 🙂 En kyllä yhtään osaa sanoa mitä tuliaisia Japanista voisi arpoa, mutta musta tuo tuliaisarvonta on tosi mahtava idea! Kivasti yhdistää sun reissun ja lukijat ihan uudella tavalla.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 9 marraskuun, 2014 - 20:34

Voi hyvinkin olla, että niistä tietävät enemmänkin tällaiset Japani-friikit, kuten minä :P. On vaikea tietää kuinka hyvin muut ovat tietoisia asioista, jotka ovat itselleen itsestäänselvyyksiä :). Kiitos, hienoa kuulla, että olet tuota mieltä. Itsekin ajattelin, että näin lukijat voisivat olla enemmän innoissaan matkastani, koska hekin voivat saada jotain konkreettista itselleen :). Kiitos kommentistasi!

Vastaa
Jolana 9 marraskuun, 2014 - 20:56

Kiva arvontaidea 🙂 Mä maistaisin mielelläni japanilaisia karkkeja 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 9 marraskuun, 2014 - 21:13

Kiva, että tykkäät ideastani :)! Check! Karkkeja on tulossa ehdottomasti ;). Kiitos kommentistasi. Muistahan seurata matkan etenemistä ja sitten jossain vaiheessa matkan jälkeen kannattaa osallistua arvontaan ;).

Vastaa
journeydiary 9 marraskuun, 2014 - 21:34

Hyvä idea, arvontaa kehiin vaan (:

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 10 marraskuun, 2014 - 07:15

Kiitos kommentista :). Kyllä se arvonta taitaa vielä tulla ;).

Vastaa
Maarit Johanna 9 marraskuun, 2014 - 22:22

Jee mahtavaa 😀 Mulla on kohta blogilla ekat synttärit ja pistän myös arvonnan pyörimään. Olen miettinyt jo kauan mitä ihmettä arpoisin. Ehkä kuivattua kalaa ja muita paikallisia herkkuja :p
Japanista ehdottomasti vihreän teen makuisia Kit Kateja! Ne oli aivan järkyttävän käsittämättömän herkullisia. Ja vihreä tee-huulirasvoja. Vinkkaa niistä ainaki Tiialle jos ei ole aikaisemmin kuullut. 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 10 marraskuun, 2014 - 07:18

Kannatan ehdottomasti synttäriarvontoja :)! Islantilaiset jutut ovat varmasti hieno palkinto! Pääpalkintona voisi olla vaikkapa tulivuoren kivi ;).
Kiitos näin tarkoista vinkeistä! Omasta mielestäni nuo Kit Katit olivat ihan ok, mutta kiva, että sinä tykkäsit niistä noinkin paljon :). Vihreä tee-huulirasvasta en tiennytkään, mutta itse ostin suosikkilimpparini (Fanta Grape) makuisen huulirasvan x). Eipä vain tullut käytettyä, kun miehelle ei oikein sovi tuollaiset marjaisat huulirasvat, jotka saavat koko huoneen tuoksumaan xD. Mutta se piti ostaa ihan vain huvin vuoksi ;).

Vastaa
Maarit Johanna 10 marraskuun, 2014 - 11:18

Hahaa, kuulostaa hyvältä 😀 Voihan se olla että muistoissa vihreät Kit Katit on saaneet ihan uudet ulottuvuudet 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 10 marraskuun, 2014 - 13:23

Muistot voivat tehdä sellaista, mutta uskonpa hyvinkin, että tykkäät niistä aidosti todella paljon ;). Itse en vain ole kauheasti vihreän teen ystävä, joten ne eivät napanneet erityisemmin :).

Vastaa
Katja 9 marraskuun, 2014 - 22:36

Kannatan arvontaa!

Jos haluaa tuoda jotain muuta kuin syötävää, niin hullun halvassa Daisossa (100 yenin liike) voi ostaa esimerkiksi todella kauniita origami-papereita, joista voi sitten voittaja taiteilla tai askarrella jotain kivaa. Kröhöm! 😀

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 10 marraskuun, 2014 - 07:19

Kiva tietää :)!
Tuo origamipaperi-idea oli erinomainen vinkki, kiitos! Kröhöm ;). Daison lisäksi toinen hyvä kauppa on Donki (Don Quijote), kun haluaa löytää jotain erikoista kohtalaiseen hintaan :). Kiitos kommentistasi!

Vastaa
ottoizakaya 10 marraskuun, 2014 - 10:52

Parin litran Sake-pottu ellei kaksikin vois maistua tänne suuntaan. Kiitos jo näin etukäteen! 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 10 marraskuun, 2014 - 10:54

Ole hyvä vain x). Kiitos ehdotuksesta, mutta nuo alkoholirajoitukset ovat aika tiukat. 1 litra väkevää (olikohan yli 20%) alkoholia per nenä. Se taitaa kulua siihen omaan kiintiööni, jotta saan täytettä baarihyllylle ;).

Vastaa
terhi 13 marraskuun, 2014 - 17:34

Oispa ihana kokeilla jotain japanilaisia mausteita. Ja kyllä karkitkin aina on hyvä idea 😀 Mainiota matkaa teille, nauttikaa oikein paljon (:

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 13 marraskuun, 2014 - 18:22

Pistetään harkintaan nuo mausteetkin ;). Kiitos ehdotuksesta :). Kiitos, nautitaan aivan varmasti :D!

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.