Home » Pako Arjesta 2-vuotta!

Pako Arjesta 2-vuotta!

by Jerry / Pako Arjesta
IMG_3201

Tulipa avattua elämäni ensimmäistä kertaa samppanjapullo sapelilla blogisynttäreiden kunniaksi! Kiitokset Groteskille ja Atelle rohkaisusta :D.

Tänään on se päivä, kun blogin ensimmäisestä postauksesta tulee kuluneeksi jo kaksi vuotta. Kun perustin blogin vuonna 2014, en todellakaan tiennyt, minne kaikkialle se tulisi viemään minut ja miten paljon se muuttaisi elämääni. Nykyään Pako Arjesta on iso osa minua, jota ilman en osaisi enää olla. Syntymäpäivän kunniaksi haluan kertoa tässä, mitkä ovat olleet suosituimmat postaukseni tähän mennessä (mukaan ei lasketa arvontapostauksia, jotka keräävät tietysti paljon lukijoita). Synttäreiden lisäksi yksi parhaista ystävistäni tuli käymään pitkästä aikaa oltuaan pidemmän ajanjakson ulkomailla, joten päädyimme Groteskiin juomaan samppanjaa ja Yumeen herkuttelemaan kaikkien näiden juhlanaiheiden kunniaksi :)! Täytyy myöntää, että tämä oli tavallista parempi keskiviikko ;).

IMG_3203

Yumen hot stonella paistettavat marmorihärkä, lammas ja tonnikala ovat taivaallisia! Tänään syötiin tällainen annos. Kiitokset Yumelle!

 

American Express – Matkailijan paras kaveri

Kuva otettu netistä

AMEX kerää lukijoita blogiini lähes päivittäin, sillä yllättävän monet etsivät tietoja sen saamisvaatimuksista, käyttömahdollisuuksista ja eduista. Monet postauksen tiedot ovat ajan tasalla, mutta viilattavaakin löytyy, joten joko sitä pitää muokata tai kenties tehdä kokonaan uusi postaus. AMEX on loistokortti lähes kenelle tahansa, mutta erityisesti AMEX Gold ja Platinum sopivat matkustajille erinomaisen matkavakuutuksensa takia.

Taivaallista matkustamista – finnairin businessluokka

Istuin6

Toiseksi eniten lukijoita, mutta kaikkein eniten kommentteja saanut postaukseni on edelleenkin ensimmäinen kertomukseni Finnairin businessluokasta. Kommentteja tuli puolesta sekä vastaan, koska kuten yleensä, luksusmatkailuun liittyvät asiat kiinnostavat, ihastuttavat ja vihastuttavat. Businessluokkapostauksia tulee ehdottomasti jatkossakin, koska ne ovat lähellä sydäntäni.

helsingin top 5 cocktailbaarit

A21 JUOMAT

Helsinkiin muuttaminen toi tullessaan paljon uusia kokemuksia, paikkoja ja mahdollisuuksia. Yhtäkkiä ei ollutkaan enää kyse siitä, mennäänkö siihen ainoaan kivaan baariin vai siihen ainoaan klubiin, joka on ihan ok. Nyt vaihtoehtoja oli valtavasti ja jokaiseen tilanteeseen löytyi sopiva paikka, jossa todellakin viihtyy. Ilmeisesti muitakin kiinnostaa lukea Helsingin menomestoista ja ruoka-/juomapaikoista yleensäkin.

businessluokassa kotiovelta asti

IMG_0557

Taas kerran laatu ja luksus kiinnostivat ihmisiä, sillä Kovasen limusiinipalvelusta kertonut postaus oli jättimenestys lukijoiden suhteen. Oli myös mukavaa huomata, että monetkaan eivät tienneet tällaisesta mahdollisuudesta, mutta pistivät sen harkintaan varsinkin merkkipäiviä varten. Tämä kokemus on vieläkin vahvasti mielessä, enkä voisi kuvitellakaan lähteväni tulevalle häämatkalle ilman Kovasen palveluita.

helsingin ensimmäinen pilvenpiirtäjä – solo sokos hotel torni

Hotelli Torni pääsisäänkäynti

Sokos Hotel Torni on Helsingin maamerkki, jonka kaikki tietävät, joten ei ole ihme, että tämä postaus komeilee listalla varsinkin, kun ottaa huomioon, että tämä oli ensimmäisiä hotelliarvosteluitamme, joten sitä on ollut aikaa lukea.

helsingin hotellihuoneiden parhaimmistoa – klaus k sky lofts

008 Klaus K Sky Loft

Klaus K:n uusi huonekonsepti oli sen verran erikoinen ja kiehtova, että se keräsi lukijoita sankoin määrin. Itse asiassa tiivis yhteistyöni Kämp Groupin kanssa sai alkunsa tästä kyseisestä hotellista, joten se on sitäkin merkittävämpi omalta kannaltani. Kun tähän vielä lisätään se, että Klaus K oli ensimmäinen yhteistyöhotellini, on päivänselvää, että sillä tulee aina olemaan erityinen paikka blogissani.

suomen arvostetuin hotelli – hotelli kämp *****

002kämp

Tavallaan voisi sanoa, että minun ja Tiian ja blogini uusi elämä alkoi Hotel Kämpistä noin vuosi sitten. Täällä juhlittiin Tiian synttäreitä ja tehtiin samalla päätös Helsingin asunnon ottamisesta ja samalla myös muuttamisesta. Uusi elämä sai alkaa. Lisäksi juhlimme Kämpissä viime vuonna äitienpäivää isommalla porukalla ja joulua ihan kahdestaan, joten se on selvästikin paikka, jonne suuntaamme, kun haluamme laatua ja ikimuistoisia hetkiä. Ei varmaankaan ole ihme, että Kämp löytyy tältä listalta, koska kuten eilen loppunut arvontakin näytti, kukapa ei haluaisi yöpyä siellä :)?

 

Synttäriarvonnan voittajaksi valikoitui Random.orgin ja onnetar Tiian avulla Heidi Sotaniemi! Onnittelut Heidille ja kiitos kaikille osallistuneille! Toivottavasti uudet lukijat kiinnostuivat arvonnan myötä blogista niin, että jatkatte mukana tulevaisuudessakin. Mukavaa loppuviikkoa!


Jos pidit lukemastasi ja haluat tietää ensimmäisten joukossa, kun julkaisen postauksiani, voit käydä tykkäämässä blogin Facebook-sivuista. Jos haluat nähdä myös kuvia ennen kuin ne päätyvät blogiin asti (jos päätyvät lainkaan) ja seurata juttujani enemmän reaaliajassa, käy tykkäämässä myös Instagram-sivuistani. Arvostan jokaista tykkäystä ja seuraajaa, joten kiitos jo etukäteen :)!

 

You may also like

10 kommenttia

Saana · Live now - dream later 24 helmikuun, 2016 - 22:35

Onnea synttärisankarille! ?

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 25 helmikuun, 2016 - 19:22

Kiitos :)!

Vastaa
Sandra 24 helmikuun, 2016 - 23:21

Onneaaaaa! Harmi, ettei tullu voittoo 😀

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 25 helmikuun, 2016 - 19:22

Kiitos :)! Harmi, mutta nyt sitten vain pitää hoitaa se hotelliyö sieltä muulla tavalla, eikö niin :)?

Vastaa
Inka 25 helmikuun, 2016 - 06:52

Jihuu! Valtavasti onnea blogisynttäreiden johdosta. 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 25 helmikuun, 2016 - 19:22

Kiitos paljon, Inka! 😀

Vastaa
Martina 25 helmikuun, 2016 - 08:53

Onnea synttärisankarille! 🙂 Postaus cocktailbaareista on meidänkin blogin yksi luetuimmista jutuista. Että kiitos vaan vielä kerran kierroksen järkkäämisestä. Se oli niin kiva ilta että vieläkin kuvia katsellessa hymyilyttää.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 25 helmikuun, 2016 - 19:23

Kiitos paljon, Martina! Onkin tosi kiva tietää, että postaus oli suosittu myös muiden blogeissa :)! Ole hyvä vain, ja kiitos, kun olitte mukana. Se oli kyllä mahtava ilta, joten ehkä jotain vastaavaa pitää ottaa vielä uusiksi joskus ;).

Vastaa
alex 25 helmikuun, 2016 - 16:55

Onnea blogisynttäreiden johdosta & intoa eteenpäinkin!
Aina kun katsoo taaksepäin yllättyy joskus siitä, kuinka nopeasti aika kuluu. 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 25 helmikuun, 2016 - 19:24

Kiitos, Alex :)! On välillä päätä huimaavaa katsoa taaksepäin, kun tajuaa, mitä kaikkea onkaan saanut aikaiseksi lyhyessä ajassa. Mutta sellainen asioiden pohtiminen on todella hyödyllistä motivoimisen kannalta :).

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.