Home » Japaninvaahterat kutsuvat

Japaninvaahterat kutsuvat

by admin
IMG_5979

Upea, tulipunainen japaninvaahtera Shinjukun pilvenpiirtäjien takana

Tein sen taas – nimittäin ostin meille lennot Japaniin syksylle :D! Tällä kertaa hommassa oli kuitenkin pientä mystisyyttä mukana, sillä Tiialle tämä tuli ihan puun takaa. Koko kesän ajan selitin, ettei nyt ole mahdollisuutta lähteä Japaniin, koska rahat menivät muuttoon jne. Toisin sanoen huijasin Tiiaa koko ajan, jotta hän ei osaisi arvata mitään. Sovin lomasta Tiian pomon kanssa (kiitos tästä!) ja ostin meille tänään lentoliput.

Toin Tiialle kirjekuoren, jossa luki 1/2. Sisällä oli kirje, jossa kerroin lomasta ja vihjailin pienestä Euroopan matkasta. Kirje 2/2 sisälsi lentolipun Prahaan. Tässä vaiheessa Tiia oli jo ihan ”shokissa” eikä voinut tajuta asiaa lainkaan. Sitten annoin vielä kirjeen 3/2, jonka sisältä paljastuneen paperin takapuolella luki ”I left my heart in…”, missä vaiheessa Tiia meni ihan hiljaiseksi, kunnes hän alkoi riemuta. Sisältä paljastui lentoliput Prahasta Tokioon :).

Aina sanotaan, että antaminen tuntuu paremmalta kuin vastaanottaminen ja tässä tilanteessa voin todellakin sanoa, että se on täysin totta! Aika mahtava fiilis juuri nyt :).

Kun ilmat alkoivat viilentyä ja syksy saapui Helsinkiin, ajatukseni harhailivat pakostikin Tokioon, sillä tästä syksyisestä Japanin matkasta on muodostunut jo perinne. Ja perinteitähän pitää kunnioittaa, eikö vain? Enää ei tarvitse siis tyytyä pelkkään unelmoimiseen, sillä unelmathan on tehty toteutettaviksi!

Ehkä pitääkin kirjoittaa postaus siitä, miksi haluan aina sinne Tokioon :). Mukavaa iltaa kaikille!

You may also like

28 kommenttia

Jenna 15 syyskuun, 2015 - 21:04

No nyt! Vähänkö ihanan yllätyksen oot järjestänyt. Ja Tokioon! Miekin haluun! Heti. Ihanaa, että pääsette taas sinne. 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 syyskuun, 2015 - 21:06

Kiitos :). Kyllähän tuo omastakin mielestä on aika siisti yllätys, vaikka itse sanonkin :P. Sitten vaan lippuja varaamaan! Sinnehän taitaa olla vielä niitä tarjouslentojakin :D! Arvaa vain kuinka innoissaan ollaan :). Kiitos kommentista, Jenna!

Vastaa
lena 15 syyskuun, 2015 - 21:05

No ihan mahtavaa!! 🙂 Yllärit on ihan parhaita, taisit onnistu Tiian yllättämisessä aivan täysin. Huippua reissua joa näin etukäteen!!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 syyskuun, 2015 - 21:07

Kiitos :)! Jep, Tiia ei aavistanut yhtään mitään, koska olin pelannut homman niin hyvin ;). Kiitos paljon :)!

Vastaa
Kthetraveller 15 syyskuun, 2015 - 21:29

Woohoo, hienoa! Prahasta busineksessa, otaksun. Onko hotelli sama vai pistitkö vaihtoon? Anyway, noi yllärit on aina ihania. Mun mies yllätti mut aikoinaan sopimalla mun selän takana reissun Jenkilään. Se oli varannut Madonnan Bostonin konserttiin liput, joten lennettiin Nykiin ja ajettiin sieltä vuokra-autolla Bostoniin. Siellä konsertti ja pari yötä lepoa, jonka jälkeen ajettiin Nykiin ja vietettiin siellä kolme yötä ihan mukavassa hotellissa YK:n pääkonttorin viekussa. Oi niitä ylläriaikoja 🙂 Pisteet siis sulle Jerry, niin juu ja onnittelut!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 syyskuun, 2015 - 21:38

Kiitos :)! Todellakin busineksessa ;). Sehän on yksi suuri syy, minkä perusteella valitsen kohteet :D. Hiltonin hinnat ovat nousseet lähes kaksinkertaisiksi, joten se taitaa jäädä tällä kertaa väliin. Hotellia ei vielä ihan varmuudella tiedossa, mutta yksi varavaihtoehto ainakin on :). Kivaa, kun voi joskus järjestää ylläreitä!

Aivan mahtavan yllätyksen sait sinäki :O! Varmasti olit ihan ekstaasissa :P. Yllärit kunniaan! Kiitos paljon, K :D.

Vastaa
Kthetraveller 16 syyskuun, 2015 - 16:05

Jerry, älä vaan sano ettet sä ole HHonors-kantis? Luulis että viime reissultasi olis kertynyt kivasti HHonors pojoi ja voisit käyttää niitä edes osaan yöpymisistä? Vai käytäks Prahas?

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 16 syyskuun, 2015 - 16:19

Olen kantis :). Vastaus Facessa.

Vastaa
Terhi / Muru Mou 15 syyskuun, 2015 - 21:38

Aivan mahtava yllätys! Hienosti järjestetty 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 syyskuun, 2015 - 21:39

Kiitos, Terhi :)! Oli pieni stressi päällä kaikkien järjestelyiden suhteen, mutta onnistuin :D.

Vastaa
Panu / Panun matkat 15 syyskuun, 2015 - 21:57

Hieno yllätys! Ja mukavaa matkaa!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 syyskuun, 2015 - 21:58

Kiitos, Panu :)!

Vastaa
Katja 15 syyskuun, 2015 - 22:01

Heeei, aivan mahtavaa! Ihanaa kun voi yllättää rakkaan ihmisen tollasella mahtimatkalla 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 16 syyskuun, 2015 - 08:09

Kiitos :)! Niin on :D!

Vastaa
Kiira 15 syyskuun, 2015 - 22:02

Vitsi mullakin iski älytön halu lähteä Tokioon eilen, kun juteltiin porukalla Japanista! Ehkä vielä joku päivä mullekin tehdään näin (toivossa on hyvä elää) 🙂 Oikein hyvää reissua etukäteen, kun kuitenkin unohdan kommentoida taas.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 16 syyskuun, 2015 - 08:10

Niin se Tokio vaan pääsee aina yllättämään ;). Toivotaan, että saat joskus samanlaisen yllätyksen :D! Kiitos paljon, Kiira :).

Vastaa
Lotta Watia | Unagidon 15 syyskuun, 2015 - 22:03

Tää on kyl niin mahtavaa et oot saanut tehtyä tän yllätyksenä! Ihanaa reissua Tokioon jälleen kerran. 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 16 syyskuun, 2015 - 08:10

Niinpä! Kyllä oli paljastuminen lähellä pari kertaa, mutta onneksi Tiia ei huomannut mitään :P. On yllättävän vaikeaa pitää salaisuuksia, kun on näin läheinen kyseisen henkilön kanssa. Kiitos paljon :)!

Vastaa
Laura R. / Laura let's go -matkablogi 15 syyskuun, 2015 - 22:26

Awww miten söpöä! Kyllä nyt vetelit oikeista naruista, yllärit on ihan parhaita! 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 16 syyskuun, 2015 - 08:11

Kiitos :). Niin todellakin on!

Vastaa
Sanna Wallenius 16 syyskuun, 2015 - 07:21

Mahtava yllätys! Pisteet sulle!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 16 syyskuun, 2015 - 08:11

Kiitos, Sanna :)!

Vastaa
Milla - Pingviinimatkat 16 syyskuun, 2015 - 09:15

Mahtavaa! Voin kuvitella, että Tiia on ollut haljeta onnesta 🙂
Perinteitä pitää kunnioittaa. Meidän perinne näyttää sitten olevan syksyinen New York. Toki reissu sinne kelpaa mihin aikaan vuodesta hyvänsä kuten teillä varmaan Japaniin 🙂 Sinne Japaniin taas haaveilen pääseväni joskus keväällä.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 16 syyskuun, 2015 - 12:56

Tiia oli kyllä aika shokissa ja innoissaan :D. Syksyinen New York kuulostaa todella mahtavalta perinteeltä! Kannatan :).
Japaniin tosiaankin kelpaisi kanssa mennä milloin vain, mutta meitäkin se kevät kiehtoisi kovasti. Toisaalta syksy on periaatteessa ihan yhtä hyvä aika ruskan takia :).

Vastaa
Ulla 16 syyskuun, 2015 - 17:07

Tää on niin mahti juttu kaikin puolin!!! Hyvä Jerry, vitsi mikä veto sulta! Vuosisadan yllätys kyllä =) Aivan huikeeta, että Tokio kutsuu teitä jälleen! =))))

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 16 syyskuun, 2015 - 17:11

Kiitos paljon, Ulla :)! Tiia on sen arvoinen :). En malta odottaa, että päästään taas Tokioon :D.

Vastaa
Martina 17 syyskuun, 2015 - 12:45

Vitsit miten ihana matkayllätys! Luettiin tämä postaus jo reissussa, muttei ehditty siellä kommentoida. Piti siis vielä palata lukemaan juttu uudestaan ja kylmät väreethän siinä taas meni. Tuli ihan mieleen meidän järkkäämä Karibian yllätysmatka. Rakkaiden ihmisten yllättäminen on niin parasta! Tiian ilme on varmasti ollut näkemisen arvoinen! Onnentyttö. 🙂 Naureskeltiin myös meidän viimeaikaisille keskusteluille tulevista matkoista. Kuinkakohan monta kertaa mäkin oon kysynyt teiltä onko mitään reissua varattuna ja aina sä oot onnistunut huijaamaan kaikkia. 😀

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 17 syyskuun, 2015 - 12:49

Kiitos paljon :)! Kiva, että tulit kommentoimaan! Tällaisia yllätyksiä on niin mahtavaa järjestää. Muistan lukeneeni teidän Karibia-yllätystä todella fiiliksissä ja ajatelleeni, että se oli aivan mieletön yllätys :D. Tiian ilme ja reaktiot olivat aika yllättyneitä xD. Tiia on sen arvoinen :).
Niinpä! Joka kerta on pitänyt vaan sanoa, ettei olla lähdössä mihinkään, vaikka koko ajan oli tuo suunnitteilla :P. Pakko oli huijata :). Myhäilin vain itsekseni :).

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.