Home » Huomenna Japaniin!

Huomenna Japaniin!

by admin

Huhhuh! Kylläpä on ollut pitkä tauko blogissa. Harvoin olen kirjoittamatta sentään yli kuukautta, mutta nyt en vain ole löytänyt aikaa ja energiaa minkäänlaiseen kirjoittamiseen, kun olen tehnyt töitä kellon ympäri koko viime kuun. Nyt olen kuitenkin lomalla, joten päätin pakkaamisen ohessa kirjoittaa pikaisen postauksen.

Perjantaina, kun meidän molempien loma alkoi, meidän oli pakko avata pullo Perrier-Jouëtia, josta on muodostunut matkasamppanjamme (joimme sitä ensimmäistä kertaa Okinawalla ja seuraavan kerran Lontoossa)

Fiilikset ovat korkealla, koska huomenna koittaa vihdoin se päivä, kun lähdemme pitkästä aikaa Japaniin! Kävimme Japanissa viimeksi vuonna 2016 häämatkallamme, joten tuntuu, että tuosta matkasta on jo ikuisuus. Vuodenkin odotus tekee yleensä tiukkaa, mutta puolitoista vuotta on aivan liikaa. Maaliskuun aikana tein huiman määrän töitä, jotta voisin ottaa parin viikon loman Japania varten. Tästä syystä olen ollut jatkuvassa stressitilassa, joka onneksi helpotti perjantai-iltana. Kunnollinen rentoutuminen koittaa viimeistään siinä vaiheessa, kun istun Finnairin businessluokassa omalle paikalleni ja saan samppanjalasin käteen.

Emme mene Okinawalle tällä matkalla, mutta odotan Ritz-Carltonissa yöpymistä enemmän kuin yhtäkään hotellia tähän mennessä

Tämä matka on erityinen useammastakin syystä, joista puhuin jo aiemmassakin postauksessani, eli pääsemme ensimmäistä kertaa katsomaan kirsikankukkia, mikä on varmasti todella upea kokemus. Lisäksi kyseessä on vaimoni Tiian syntymäpäivämatka ja teemme yhteistyötä luksushotelli Ritz-Carltonin kanssa. Tämän kaiken kukkuraksi aion aloittaa videokuvaamisen ja YouTube-videoiden tekemisen, joten saatte nähdä aivan uudenlaista materiaalia matkastamme. Myönnän ihan suoraan, että välillä blogin ja Instagramin päivittäminen tuntuu enemmän velvollisuudelta kuin nautinnolta, koska aina energia ei vain riitä niihin, vaikka kuinka nauttisin siitä yleensä. On siis hienoa huomata, että olen pitkästä aikaa aidosti innoissani jostain uudesta harrastuksesta / blogin osasta, sillä en malta odottaa, että pääsen taltioimaan reissumme videoiden muotoon.

Ilmoitan teille blogin puolella, kun ensimmäinen video on julkaistu ja YouTube-kanava on perustettu, jos teitä kiinnostaa päästä näkemään aivan uudenlaisia juttuja. Toivottavasti saan tuotua videoiden kautta myös persoonaani vähän enemmän esiin, koska blogia kirjoittaessa tuntuu monesti siltä, että hieman pidättelen itseäni, eli kirjoitan tekstiä hyvin asialliseen sävyyn, enkä revittele lainkaan (jos ei lasketa postauksia kuten tätä).

Kohta päästään syömään illallista tällaisissa maisemissa!

Olen kysellyt tätä jo Facebookin puolella aiemmin, mutta jos teillä on mitään ehdotuksia / pyyntöjä siitä, mitä haluaisitte nähdä videoissani, laittakaa kommenttia tähän postaukseen, jotta voin huomioida ne reissun aikana. Ja vaikka Instagram ei olekaan pahemmin päivittynyt viime aikoina, se asia muuttuu heti huomenna, kun pääsemme matkaan. Eli muistakaa laittaa sekin seurantaan, jos haluatte nähdä luksusmatkailua, kirsikankukkia, samppanjaa, herkullisia ruokia ja japanilaista meininkiä. Mukavaa sunnuntaita kaikille!


Jos haluat nähdä enemmän kuin mitä blogissa näytetään, kannattaa laittaa Instagram ( @escapemundaneblog ) ja Facebook-sivu ( www.facebook.com/PakoArjesta ) seurantaan, sillä niissä kerrotaan ja näytetään asioita, mitä ei koskaan päädy blogiin asti (esimerkiksi muokkaamatonta videota hotellista heti sinne saavuttuani tai muuten vain arkisempia asioita).

You may also like

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.