Home » Banaania ja MILFiä suuhun

Banaania ja MILFiä suuhun

by admin

IMG_5271

Voin vain olettaa, mutta uskoisin, että aika moni teistäkin suuntaa tänä viikonloppuna baariin, kenties jopa Helsingissä. Mitäpä jos sen sijaan, että saat morkkiksen siitä kaljan kittaamisesta, tukisitkin Suomen luontoa tai auttaisit suomalaista voittamaan maailmanlaajuisen kisan? Eikö kiinnosta? Entä jos voit tehdä sen juomalla? Kenties nyt sain huomiosi. Tämä postaus on lyhyt, ytimekäs ja täydellinen viikonloppuun. Olkaa hyvät!

 

Suomi voittoon: Banana is a Berry

IMG_5285 IMG_5284

Tiesitkö, että banaani on marja? Minä en tiennyt sitä ennen kuin minua sivistettiin tämän cocktailin avulla. Grotesk-baarin Jesse Teerenmaa kisaa ”Banana is a Berry” -drinkillään baarimikkojen arvostetussa Bacardi Legacy -kilpailussa. Tähän mennessä hän on edennyt jo niin pitkälle, että lähiaikoina päätetään pääseekö hän edustamaan Suomea ja pohjoismaita finaaliin asti. Viime vuoden iso juttu oli Napue Gin, joten olisiko nyt banaanin vuoro? Jos haluat hemmotella makunystyröitäsi, rentoutua ja tukea samalla suomalaista (myytyjen drinkkien määrä vaikuttaa finaaliin pääsyyn), suuntaa askeleesi esimerkiksi Groteskiin tänä viikonloppuna, sillä se on yksi #bananaisaberry-cocktailia tarjoilevista baareista. En edes kerro, mitä juomaan tulee – se sinun on selvitettävä itse, mutta sen verran voin sanoa, että ainakin Matkamessujen jatkoilla NBE-bileissä tätä juomaa meni aikamoiset määrät bloggaajien ja matkailualan ihmisten kurkusta alas.

Tämän verran meni Bacardia Matkamessujen jatkobileissä

Tämän verran meni Bacardia Matkamessujen jatkobileissä

 

Suojele luontoa: Project MILF

Project MILF 2

 

Kuka olisi arvannut, että luonnonsuojelu voi olla näin hauskaa ja rentoa puuhaa? Ei tarvita kuin yksi… tai pari MILFiä! Hyi sinua, jos ajattelet jotain rivoa, sillä MILF tulee sanoista Man I Love Fishing. Ideana on lyhykäisyydessään äärimmäisen uhanalaisen järvi- sekä meritaimenkannan elvyttäminen Suomessa myymällä MILF-cocktaileja eri baareissa. Jokaisesta cocktailista menee n. 1€ Virtavesien Hoitoyhdistys Ry:lle. Kuvittele nyt! Voit sanoa vaikka tänä iltana vaimollesi vakavasti ja ääni rohkeutta puhkuen, että lähdet suojelemaan luontoa, joten turha odotella hereillä. Ei sen paremman puoliskon tarvitse tietää, ettet taistele metsäpaloa vastaan lihakset pullistellen, vaan kätesi tekee koko illan yksitoikkoista nosto-kallistus-liikettä. Tätä drinkkiä löytyy mm. edellä mainitusta Groteskista, joka sattuu olemaan ehdoton suosikkibaarini. Yksi tämän projektin päävetäjistä, eli Jarkko Issukka, voitti juuri kaksi PRO-palkintoa, mikä on jättimäinen saavutus, joten voit olla varma, että saat täyttä laatua, kun tilaat kyseisen drinkin, joka on tämän miehen käsialaa.

#supportprojectmilf

Project MILF Jarkko Issukka

 

Siinä oli teille tämän viikonlopun menovinkit! Isänmaallisuutta ja luonnonsuojelua! Enpä olisi uskonut, että sanoisin näin, mutta nuo ovat tämän illan suunnitelmissani. Mukavaa viikonloppua kaikille! Nähdään Groteskissa ja Lilla E:ssä!

”Remember, never stop partying!” – Barney Stinson’s dad

 

PS. Jos haluat hyvän tukikohdan näiden drinkkien maistelulle, käyhän osallistumassa Kämp-arvontaani, joka on käynnissä vielä 1,5 viikkoa.

*Kuvat saatu Jarkolta, joten kiitos niistä!


Jos pidit lukemastasi ja haluat tietää ensimmäisten joukossa, kun julkaisen postauksiani, voit käydä tykkäämässä blogin Facebook-sivuista. Jos haluat nähdä myös kuvia ennen kuin ne päätyvät blogiin asti (jos päätyvät lainkaan) ja seurata juttujani enemmän reaaliajassa, käy tykkäämässä myös Instagram-sivuistani. Arvostan jokaista tykkäystä ja seuraajaa, joten kiitos jo etukäteen :)!

You may also like

4 kommenttia

lena 13 helmikuun, 2016 - 15:04

MILF-drinksut, en kestä! Mietinkin jo fb:ssä tämän huomatessani, että mitä se Jerry oikein puuhaa. 😀 Pitäs varmaan yks MILF testata jos Suomessa olisin!!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 13 helmikuun, 2016 - 15:52

Hehee, sainpas klikkaamaan linkin auki ;). Vaikka tiedän, mikä MILF on tässä yhteydessä, kuulostaa tuo viimeinen lauseesi aika oudolta siitä huolimatta x).

Vastaa
Veera Bianca 13 helmikuun, 2016 - 19:34

Haha mä kanssa hetken ihmettelin Jerryn touhuja 😉 Mutta kiitos hei tästä postauksesta, muutaman viini lasin jälkeen unohtui hieman jo mikä tuo Banana is a berry -juoma oikein olikaan – tämä selvensi 😀

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 14 helmikuun, 2016 - 11:10

No, nyt sentään tiedät, mistä on kyse ;). Hyvä, että pystyin selkeyttämään illan tapahtumia ja juttuja xD.

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.