Home » Voita luksusloma Hotel Havenissa

Voita luksusloma Hotel Havenissa

by admin

Yhteistyössä Hotel Haven

Hotel Haven Grand Deluxe 1.24

Ensi viikolla on taas se aika vuodesta, että Pako Arjesta -blogi täyttää vuosia! Tänä vuonna täyteen tulee jo kolme vuotta, mikä tuntuu samaan aikaan hyvinkin pitkältä, mutta myös todella lyhyeltä ajalta. Koska monet bloggaamisen tuomat upeat asiat ovat mahdollisia juuri sinun, eli lukijani ansiosta, minulla on ollut tapana järjestää jonkinlainen upea matkailuarvonta kiitoksena kuluneesta vuodesta. Tämä vuosi ei ole tietenkään poikkeus, koska blogilla menee kovempaa kuin koskaan aiemmin. Aiempina vuosina olen arponut yöpymisiä Klaus K:ssa, Radisson Blu Plazassa ja Kämpissä, joten tänäkin vuonna halusin tarjota mahdollisuuden yöpyä jossain upeassa hotellissa.

Jos olet seurannut blogia ja blogin sosiaalista mediaa viime aikoina, olet varmaankin huomannut, että olen vihjaillut Hotel Havenin liittyvän tähän jotenkin, joten nyt on aika paljastaa palkinto.

Tämän luksusarvonnan palkintona on yöpyminen Helsingin upeassa Hotel Havenissa, jonka kävimme juuri arvostelemassa vaimoni Tiian kanssa. Palkinto sisältää yhden yön yöpymisen kahdelle hengelle uuden puolen Grand Deluxe -huoneluokassa, jollaisessa yövyimme itsekin pari viikkoa sitten. Yöpymiseen kuuluu tietysti myös herkullinen aamiainen. Palkinto toimitetaan lahjakortin muodossa, mikä on voimassa 12 kuukautta myöntämispäivästä, joten yöpymisen suhteen ei tule kiire.

Suuret kiitokset Hotel Havenille ja Mikalle, että mahdollistitte tämän upean arvonnan! Uskon, että myös kaikki lukijat osaavat varmasti arvostaa tällaista palkintoa, joten toivotaan, että osallistumisia tulee mahdollisimman paljon.

Hotel Haven Grand Deluxe 1.3

Osallistumisohjeet:

  1. Pyydän tykkäämään blogini Facebook-sivuista, jotka löytyvät tämän linkin takaa* (jos et ole sitä vielä tehnyt). Mitä enemmän seuraajia blogilla on, sitä parempi mahdollisuus minulla on järjestää tällaisia arvontoja ja tuottaa teille laadukasta materiaalia blogiini. En edellytä tykkäämistä arvontaan osallistumisen kannalta, mutta arvostan sitä valtavasti.
  2. Kommentoi tätä arvontapostausta blogin puolella (kommentoi arvontapostausta, älä Havenin arvostelupostausta) ja käy lukemassa Havenin arvostelu, joka löytyy tämän linkin takaa ja vastaa seuraaviin kysymyksiin: ”Millainen mielikuva sinulla on Hotel Havenista ja miksi haluaisit voittaa tämän yöpymisen?”
  3. Jätä yhteystietosi kommentoinnin yhteydessä niille varattuihin kenttiin. Tietoja käytetään vain palkinnon toimittamista varten (pyydän osoitetiedot ainoastaan voittajalta lahjakortin takia).

Jokainen saa osallistua arvontaan vain yhden kerran. Jos en saa yhteyttä voittajaan viikon sisällä arvonnan loppumisesta, arvon palkinnon uudestaan. Osallistumisaika loppuu 1.3. kello 21.00. Voittajan nimi/nimimerkki julkaistaan blogissa ja/tai Facebookissa 2.3.

Yleensä vastaan kaikkiin blogiin tuleviin kommentteihin, mutta arvontoihin tulee yleensä niin paljon kommentteja, etten valitettavasti ehdi vastaamaan niihin. Toivottavasti myös tällä kertaa käy niin, joten muistakaahan kertoa tästä myös ystävillenne, jos tuntuu, että he arvostaisivat tällaista palkintoa. Kiitos kaikille osallistujille jo etukäteen ja toivottavasti pysytte blogin lukijoina jatkossakin!

*Facebook ei ole mukana tässä arvonnassa.


Jos haluat pysyä perillä arvonnoista ja nähdä enemmän kuin mitä blogissa näytetään, kannattaa laittaa Instagram ( @escapemundaneblog ) ja Facebook-sivu ( www.facebook.com/PakoArjesta ) seurantaan, sillä niissä kerrotaan ja näytetään asioita, mitä ei koskaan päädy blogiin asti (esimerkiksi muokkaamatonta videota hotellista heti sinne saavuttuani tai muuten vain arkisempia asioita).

 

You may also like

267 kommenttia

Maria Kennedy 15 helmikuun, 2017 - 19:45

Haven nimestä tulee mielikuva omasta pikku pesästä , olisi kiva nähdä ja kokea onko se mielikuvan mukainen

Vastaa
Maiju Sahlman 21 helmikuun, 2017 - 15:05

Mielikuvaksi hotelli Havenista syntyi hienoja sisustuksellisia yksityiskohtia ja monia arjen ylellisiä asioita tarjoava hotelli. Olen katsellut aiemmin hotellin sivuja haaveissa käydä siellä jonakin päivänä yhdessä puolison kanssa. Vietämme miehen kanssa maaliskuussa 2017 yhteistä 20-vuotis taivalta. Olen miettinyt kuinka hemmotella ja muistaa miestä ja saada yhteistä aikaa viettää juhlaa. Pidämme molemmat yksilöllisistä ja kauniita yksityiskohtia sisältävistä hotelleista kun olemme kaksin liikkeellä. Olisi upeaa jos voisimme juhlistaa päivää tämänkaltaisella luksushetkellä!

Vastaa
Riikka 22 helmikuun, 2017 - 07:26

Tuli mieleen aikakone menneisyyteen johon haluaisin mennä tutustumaan. Vau! kauniita huoneita ja yksityiskohtia tavaroissa sekä materiaaleissa.

Vastaa
milla 28 helmikuun, 2017 - 01:31

Mielikuvaksi syntyy hotelli, josta voi nauttia koko solulla. Olen tulossa Helsinkiin kesällä festareille ystävän kanssa ja olisi mukava viettää yö laadukkaasti hotellissa – niin monta vuotta on tullut koluttua festareita telttamajoituksella. Olisi ihana kerrankin nauttia festareita täysin rinnoin.

Vastaa
kimmo leppäniem i 22 helmikuun, 2017 - 11:00

Hieno on Hotelli .kiva olisi voittaa yö Mahtavassa Hotellissanne…

Vastaa
Salla 25 helmikuun, 2017 - 14:40

Havenista sai mielikuvaksi arvokkaan luksushotellin, jonka avarissa huoneissa yhdistyy tiettyä nostalgiaa ja romantikkaa. Haven kuitenkin vaikuttaa modernilta hotellilta, joka sopisi varmasti moneen makuun. Hotelliyön tänne haluaisin voittaa, jotta tulisi tehtyä jotain erilaista ja nauttia elämästä kumppanin kanssa välillä muutenkin kuin arjen kautta.

Vastaa
Anneli Kuusela 28 helmikuun, 2017 - 19:44

Tasokas hotelli ja vaikuttaa sellaiselta jossa voisin viettää luksusaikaa jota niin harvoin koen työttömänä.

Vastaa
Linda Hirvelä 15 helmikuun, 2017 - 19:48

Veisin mieheni yöpymään kaksin Haveniin ja hotellista on todella hyvä mielikuva kokonaisuudessaan jo oman kokemuksen kautta ?

Vastaa
Marika teuho 15 helmikuun, 2017 - 19:49

Olen jo tykännyt ff-sivuistasi aiemmin 🙂 Minulla on sellainen mielikuva Havenista, että on tyylikäs, materiaalit laadukkaita huoneessa, hintava yöpyminen. Työkaverini oli vähän aikaa sitten ukkonsa kanssa havenissa ja olivat tykänneet kovasti. Onnea 3-vuotiaalle blogille 🙂

Vastaa
Heidi 15 helmikuun, 2017 - 19:51

Hienot ja avarat huoneet…nimi sopii hyvin kuvaamaan huoneiden avaruutta.

Vastaa
Maki 15 helmikuun, 2017 - 19:52

Hei, Uskoin Hotel Havenin olevankin upea tosin en arvannut että näin upea mitä luin blogistasi arvostelut ja ah mitkä kuvat olitte sieltä onnistuneet ottamaan 🙂 Kerrassaan upeat korkeat huoneet, ihanat sängyt ja ikkunasta näkymä torille, ihan mahtavaa.
Haluaisin itse päästä kokemaan,näkemään koko upeuden omin silmin, ja ah jos minulla olisi varaa niin olisin varmaankin ns hotelliluuta 🙂 Joskus ex-mieheni kanssa silloin tällöin harrastettiinkin, ihan vaan koska hotelleissa ihan saa olla ja varsinkin jo ajatus valmiista aamiaisesta on niin luxusta … ah mikä nautinto. Toki useimmin olimme ihan normaali huoneissa ja tälläiset lux huoneet ovat kokematta ja varmaan jääkin ellei tästä jotain töitä pian löydy… Unelmia saa ja pitää olla ja jos tässä kävisi sellainen tuuri niin ottaisin aikuisen tyttäreni mukaan ja nautittaisi ihan kaikesta ja aivan täysillä 🙂 Tuskin maltettaisiin hotellista edes poistua 😉 Kiitän myös tästä blogista kun tästä saa iloa myös omiin päiviin kun saatte nauttia mahtavista kokemuksista, ja pakko mainita, olen usein lukenut Kovasen limusiini kuvauksen ja voi että on upee auto 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 helmikuun, 2017 - 21:05

Kiitos todella mukavasta kommentista, Maki :)! Tällaiset todellakin lämmittävät mieltä! Toivottavasti pääset jossain vaiheessa kokemaan kunnon luksusta, koska jokainen ansaitsee ylellisyyttä elämäänsä. Toivotan siis onnea arvontaan :). Ja arvostan tuollaisia sanoja todella paljon, sillä yksi blogini tärkeimmistä tarkoituksista on juurikin ilon tuominen kaikille lukijoille, vaikkei juuri sillä hetkellä olisikaan itsellä mahdollisuus kokea näitä asioita, joista blogissa kirjoitan. Toivon kuitenkin, että voin herättää unelmia ja kannustaa tavoittelemaan kaikkea sitä, mitä haluat elämässäsi :). Mahtavaa, että sanot noin tuosta Kovasen postauksesta, koska täytyy myöntää, että itsekin lueskelen sitä aina silloin tällöin ja muistelen tuota reissua ;). Kiitos iltani piristämisestä!

Vastaa
Mikko Lehtinen 15 helmikuun, 2017 - 19:57

Olemme käyneet muissa Kämp Collectionin hotelleissa sinun blogisi innoittamana, mutta Haven on vielä kokematta. Uskon hotellin olevan laadukas, moderni ja ehkä hieman Kämp hotellia rennompi. Kiitokset blogista ja luonnollisesti seuraan Pakoa arjesta myös Facebookin kautta.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 helmikuun, 2017 - 21:09

On todella mukavaa kuulla, että olette käyneet muissakin KC:n hotelleissa blogin innoittamana :)! Tällainen on aina mukava kuulla bloggaajana. Kiitokset sinulle blogin seuraamisesta ja onnea arvontaan!

Vastaa
Sanja 16 helmikuun, 2017 - 08:29

Ihana arvonta! Hotelli Haven on mielikuvissa ylellinen, rauhallinen ja hyvän palvelun hotelli. Olisi huippua päästä yöpymään siellä, varsinkin nyt postauksesesi jälkeen! Jos voitan, menisimme mieheni kanssa juhlistamaan hääpäiväämne toukokuussa <3

Vastaa
Suvikh 15 helmikuun, 2017 - 20:02

Vaikuttaa oikein miellyttävältä ja tyylikkäältä hotellilta, jonne voisin lähteä rentoutumaan mieheni kanssa 🙂

Vastaa
Krista 15 helmikuun, 2017 - 20:08

Itsellä ei kyseisestä hotellista ole kokemusta, pikkuveli siellä yöpyy työmatkoillaan ja on kehunut kovasti. Miellyttävä paikka tehdä töitä iltaisin.
Itse haluaisin sinne nuoremman tyttäreni kanssa. Eikö olekin outoa, hienoon hotelliin lapsen kanssa? Mutta me tykätään joskus kotimaanmatkailuista ja Helsinki on itsessään jäänyt vielä vajaaksi. On käyty Korkeasaaret ja muut tutut mutta Suomenlinna jäänyt ihan väliin. Ja koska molemmat rakastamme myös historiaa, olisi ihana käydä siellä ja yöpyä upeassa hotellissa.
Onnea 3-vuotiaalle blogille.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 helmikuun, 2017 - 21:10

Ei ole yhtään outoa mennä lapsen kanssa hienoon hotelliin :)! Sellainenhan voi olla upea kokemus niin sinulle kuin lapsellekin, eli kannatan tuota ideaa tuli voitto tällä kertaa tai ei. Onnea arvontaan!

Vastaa
Annika 15 helmikuun, 2017 - 20:12

Oi miten herkullinen arvonta! Ja onnea kovasti 3 vuoden blogitaivaleesta. Havenista tulee jo nimen myötä mielikuva seesteisestä ympäristöstä ja korkeasta laadusta. Sun postauksen kuvien perusteella tulee todellakin luksus mieleen, se sänky + sohva yhdistelmä iskee muhun ihan täysillä. Ja korkeat katot luo aivan ihanan tunnelman!!

Tahtoisin voittaa tämän koska aloitin kaksi viikkoa sitten täysiaikaisena yrittäjänä ja sen tuoman vapauden myötä päätin, että Suomen matka on kesällä tiedossa (viime reissusta on jo yli 2 vuotta!!) ja se tehdään tyylillä 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 helmikuun, 2017 - 21:13

Kiitos paljon, Annika :)! Onnea yrittäjyyteen siirtymisestä! Se on hieno ja vaativa tie, mutta sitäkin palkitsevampi :). Ja tervetuloa Suomeen, kun sen aika koittaa! Onnea arvontaan :).

Vastaa
Laura 15 helmikuun, 2017 - 20:17

Onpa ihana arvonta! Veisin poikaystäväni ehdottomasti tänne rentoutumaan hieman kiireisen arjen keskellä! Emme olekaan päässeet vielä koskaan hotelliin yhdessä!

Vastaa
Merja Rintanen 15 helmikuun, 2017 - 20:22

Täältä periferiasta tulee harvoin lähdettyä turistiksi Helsinkiin. Yleensä tulee valittua silloin ns. ketjuhotelli majoitukseksi. Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa ja arvioitasi sellaisista hotelleista, joissa itse en ole koskaan majoittunut. Havenista en ollut koskaan kuullutkaan ennen arviosi lukemista. Hotellista siis mielikuvani on sinun blogisi varassa… Onnea ja menestystä blogille!

Vastaa
Lotta | Watia.fi 15 helmikuun, 2017 - 20:26

Jes, Hotel Haven! Mä muistan kun käytiin siellä mun matkailualan opintojen aikaan tutustumassa. Siitä jäi tosi viihtyisä ja jollakin tavalla kotoisa mielikuva. Pehmeät sängyt ja persoonallisuus. Mieleen jäi halu yöpyä siellä vielä joskus. Harvoin tulee kuitenkaan raaskittua Helsingissä hotelleissa yöpyä, niin toistaiseksi on jäänyt haaveeksi. Toivottavasti onnetar tällä kertaa suosisi!

Onnea kolmevuotiaalle blogille! 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 helmikuun, 2017 - 21:14

Olet siis nähnyt Havenin siinä vaiheessa, kun se oli vielä toisten omistuksessa :). Kyllähän sinun pitää tuota mennä testaamaan, jotta tiedät, mikä kaikki on muuttunut ;). Kiitokset onnitteluista, Lotta! Onnea arvontaan.

Vastaa
Nina 15 helmikuun, 2017 - 20:32

Tyylikäs, hyvä palvelu, hyvä aamupala. Siinä mielikuvani.
Melkolailla osui yksiin hyvän postauksesi kanssa.
Miehen kanssa menisin testaamaan jos onni suosii, vaikka hääpäivänä.
Tarkemmin ajatellen, se olisi loistava idea.

Vastaa
Tapani Parkkinen 15 helmikuun, 2017 - 20:33

Laadukkuus näkyy. Tämä lienee eräänlainen City-versio Rovaniemen Arctic Light-hotellista, johon olen matkoilla tutustunut.

Vastaa
Hanna 15 helmikuun, 2017 - 20:34

Ylellinen.siisti.puhdas.tyylikäs. kallis kuvitelma Havenista,

Vastaa
Suvi 15 helmikuun, 2017 - 20:36

Mielikuva Hotelli Havenista on ylellinen ja viihtyisä. Olisi ihan mahtavaa yllättää mieheni rankan arjen keskellä hotellilomasella.

Vastaa
Carita 15 helmikuun, 2017 - 20:42

Havenista tulee mieleen intiimi ja yksilöllinen hotelli. Laadukkaat materiaalit ja pienet yksityiskohdat luovat täydellisen miljöön pienee pakoon arjesta. Haluaisin voittaa tämän ja kokea nautinnollisen viikonloppulomasen puolisoni kanssa.

Vastaa
Mari 15 helmikuun, 2017 - 20:53

Oi, juuri haaveilin viikonlupusta nk. Väliaikaisessa Pääkaupungissa kuten turkulainen mieheni Helsinkiä kutsuu. Sanomattakin on selvää ettei häntä ihan turhanpäiten sinne saa, mutta tässä olisikin hyvä tekosyy!

Vastaa
Laura M 15 helmikuun, 2017 - 21:09

Ihana arvonta! Hotelli Havenista tulee mieleen luksus ja erilaisuus. Olisi upeaa päästä tutustumaan tähän hotelliin, jossa en ole aikaisemmin käynyt. Blogin lukija ja fb- seuraaja olen jo ollutkin :).

Vastaa
AnskuliP 15 helmikuun, 2017 - 21:12

Mielikuvani Havenista: tyylikäs, laadukas ja ystävällinen palvelu. Olisi Helsingin reissun hieno alku jos tuolla sen voisi aloittaa- 🙂

Vastaa
Raiko Ridal 15 helmikuun, 2017 - 21:21

Haven on mun mielessä jokin asia mikä tuntuu niin kaukaiselta paratiisilta! Tai sellasen ajatuksen oon kasvattanu mieleeni 🙂 haluaisin yöpyä siellä siksi että arkeeni tulisi edes pieni murunen ”luksusta”

Vastaa
Minttu L. 15 helmikuun, 2017 - 21:26

Mun mielikuva hotellista on, että se on laadukas ja hyvällä paikalla. Jossain tv-ohjelmassa kisaajat (taisivat olla treffeillä) yöpyivät siellä. Kaikki näytti siistiltä ja houkuttelevalta. Itse olen aina valitettavasti joutunut ohittamaan tämän hotellin valitessani yöpymispaikkaa Helsingissä. Syykin on yksinkertainen: hinta. Tarjoaisin hotelliyön ystävälleni Annelle. Meillä on tapana käydä keväisin stadissa teatterissa ja yövymme silloin siellä.

Vastaa
klaara 15 helmikuun, 2017 - 21:39

Näyttää tosi tyylikkäältä hotellilta. Käyn yleensä kerran kuukaudessa Helsingissä joten kiva tutustua hotelleihin, joissa en ole käynyt.

Vastaa
Annemaria/Samppanjaa muovimukista 15 helmikuun, 2017 - 21:58

Laatu. Tyyli. Sisustus. Palvelu. Yksilöllinen. Luksus. Hotelheaven.

Vastaa
Sanni 15 helmikuun, 2017 - 22:13

Hotelli vaikuttaa tyylikkäältä ja tunnelma lämpöiseltä. Miehen kanssa pieni irtiotto vauva arjesta tulisi tarpeen!

Vastaa
Tuuli-Lumo Lifestyle 15 helmikuun, 2017 - 22:43

Onnea kolmevuotiaalle!

Laadukas ja tyylikäs hotelli, jonka lobbybaarissa olen olen käynyt useammankin kerran. Tutut ovat kehuneet hyvää sänkyä, jossa huonouninenkin on nukkunut kahdeksan tunnin yöunet keskeytyksettä. Halusisin viettää mieheni kanssa kiireettömän viikonlopun hoyellissa -ja tietysti nykkua hyvin!

Vastaa
Mirja 15 helmikuun, 2017 - 23:18

Olen haaveillut Havenissa yöpymisestä jo kauan. Kirjoitin hartaudella vinkistäsi myös tuossa taannoin kirjeen voittaakseni unelmien viikonlopun Havenissa. En voittanut. Ehkäpä paremmalla onnella nyt.:) Mielikuvani Hotelli Havenista tiivistyy yhteen sanaan: ylellinen. Uskon myös, että Hotelli Haven on kuitenkin samalla kodikas ja kutsuva. Arvostelusi vain vahvisti mielikuvaani Havenista. Muutenkin arvostelusi ovat saaneet minut lisäämään muutaman jutun joskus vielä kokeattavien listalle.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 16 helmikuun, 2017 - 07:57

Toivotaan siis onnea tähän yritykseen :). Se Havenin oma kisa silloin aiemmin oli kyllä todella hauska idea. Mahtavaa kuulla, että arvostelut lisäävät intoa testata erilaisia hotelleja!

Vastaa
Ssh 15 helmikuun, 2017 - 23:34

Valitsimme ihanan Havenissa hääyöllemme, se on oma ehdoton suosikkini Helsingin hotelleista! Olisi mahtavaa päästä tunnelmoimaan jälleen Haveniin seuraavana hääpäivänämme.

Vastaa
Mia / Elämää ja Matkoja matkablogi 16 helmikuun, 2017 - 00:08

Ihana päästä lukemaan kokemuksenne uudesta Havenin huoneesta, joka on myös omissa matkahaaveissa! ?

Huoneen klassisen tyylikäs sisustus miellyttää silmää ja pidän erityisesti sen vanhan ajan henkeen sopivasta kauniista ikkunasta sekä suuresta huonekorkeudesta. Haven tuo mieleen laadukkaan majoituskokemuksen ylellisessä ja samaan aikaan kodikkaan lämminhenkisessä ympäristössä!

Vastaa
Seija 16 helmikuun, 2017 - 00:14

Ihanan ylelliseltä ja vastaremontoidulta näyttää. Jos pystyisin, yöpyisin vain luksushotelleissa! Tuolta löytyisi varmasti paljon kuvattavaa Instagramiin (Ideanidesign). Olen designeri ja visuaaliset elementit, sisustus ja arkkitehtuuri kiinnostavat. Kuin myös ammekylpy, shampanja ja sileät hotellilakanat 🙂 Helsinkiin on aina välillä päästävä näin sieltä poismuuttaneena.

Vastaa
AP 16 helmikuun, 2017 - 03:35

Onnea blogille! Hotel Haven vaikuttaa tasokkaalta ja mielenkiintoiselta hotellilta. Postauksesi ja blogitarjouksen myötä uskaltauduimme yöpymään myös Hotel Kämpissä viime vuonna. Ehkäpä jollain tulevalla reissulla voisi taas satsata hyvään hotelliin. Blogi on omalla lukulistallani ja fb-sivu seurannassa ?

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 16 helmikuun, 2017 - 08:00

Kiitos! Hienoa kuulla, että olette aiemmin yöpyneet Kämpissä postauksen innoittamana! Hyviin hotelleihin satsaaminen kannattaa varsinkin erityispäivinä :). Onnea arvontaan :).

Vastaa
Salli 16 helmikuun, 2017 - 06:03

Havenista mielikuvani on korkeatasoinen palvelu ja kokonaisuus tyylikäs. Ja lähtisin tyttöni kanssa tonne ihanuuteen

Vastaa
Ozzi 16 helmikuun, 2017 - 07:34

Haluaisin antaa Havenille vielä toisen mahdollisuuden, sillä aamupala petti pahasti viime kerralla.

Vastaa
Suvi 16 helmikuun, 2017 - 07:43

Ennen jutun lukemista ei ollut oikeastaan mitään mielikuvia, mutta vaikutuin etenkin korkeista huoneista, jotka saavat huoneen näyttämään jättimäiselle. Hajusteyliherkkänä epäilyttämään jäi tuoksut, koska kerroit maalinhajusta, ja kylpyhuoneessa näin hajusteita, jotka ovat iso nou-nou minulle.
Kyllähän tuolla sielu ja silmä lepäisi, varmasti.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 16 helmikuun, 2017 - 08:02

Voin sanoa, etten usko tuon maalin tuoksun häiritsevän, mutta suihkusaippuat yms. olivat sen verran voimakastuoksuisia, että suosittelen ottamaan omat mukaan tuossa tapauksessa :). Onnea arvontaan!

Vastaa
Mummo ja koira 16 helmikuun, 2017 - 07:47

Tyylikäs ja laadukas.

Vastaa
SR 16 helmikuun, 2017 - 08:16

Eleganssi, yksilöllinen ja laadukas palvelu, luksus, aikaa ja tilaa rauhoittua. Energisoivaa estetiikkaa. Lpseni rakastaa hotelleja ja haluaa aina niissä yöpyessämme tutkia hotellin tiloja ja yksityiskohtia. Mukana arvonnassa ja tykkäämässä 🙂

Vastaa
Anne Lamminen 16 helmikuun, 2017 - 08:31

Onnea minunkin puolestani 3-vuotiaalle blogillesi. Mahtavan kattavan setin olit hotelli Havenista kirjoittanut. Olen yöpynyt useassa Helsingin keskustan hotelleissa mutta tämä vielä testaamatta. Upea huone ja hyvin toteutettu remontti pieniä yksityiskohtia myöten. Ylellinen ja kutsuva hotelli. Olisi ihanaa viettää mieheni kanssa miniloma Havenissa. Kiitos aivan mahtavasta blogistasi ja mahdollisuudesta osallistua kilpailuun.

Vastaa
Hennajenniina 16 helmikuun, 2017 - 08:33

Mielikuvani perustuu täysin ylelliseen ja laadukkaaseen hotelliin jossa on korkeat huoneet ja palvelu hyvää, mieheni matkustelee paljon ja minun on vaikea saada häntä kanssani hemmottelulomalle koska hänellä on muutenkin paljon hotellielämää. Itse en siis pääse usein luksushotellista nauttimaan. Eli jos voitan niin tyttöystäväni pääsee mukaan tai äiti. Kiitokset hyvistä jutuistasi.

Vastaa
Stella 16 helmikuun, 2017 - 08:44

Mielikuvani Havenista on luxushotelli jossa olisi ihana irtautua arjesta. Rakastan hotelleissa viileitä ylellisiä lakanoita, kylpyhuonetta jossa voin lojua ammeessa kaikessa rauhassa sekä pitkiä aamiaisia. Näiden em. syiden vuoksi olisi ihana voittaa yöpyminen.

Vastaa
Pia Fagerlund 16 helmikuun, 2017 - 08:47

Tyylikäs, puhdas, kotoisa tunnelma huoneessa, hotellissa. Maanläheinen, rauhallinen värimaailma. Kylpyhuoneesta ehdottomasti amme pois ja tilalle suihkutila seinällä erotettuna muusta kylpyhuoneesta. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen hotelli keskellä keskustaa!

Vastaa
Teija 16 helmikuun, 2017 - 09:21

Toivottavasti laadukas ja palveluystävällinen hotelli. Kuvissa näyttää todella kutsuvalle. Toivoisin myös aamupalalta sitä jotakin erilaista, mitä hotellien aamupalat yleensä ovat.
Fbtykkääjänä mukaan.

Vastaa
Maria 16 helmikuun, 2017 - 09:30

Hotelli vaikuttaa aivan ihanalta ja avaralta 🙂 Haluaisin voittaa palkinnon, jotta olisi hyvä syy viettää aikaa Helsingissä, jossa yleensä tulee käytyä vain ohimennen.

Vastaa
Elma 16 helmikuun, 2017 - 09:54

Ylellinen on sana, joka minulla tulee ensimmäisenä mieleen. Ilahduttaa, että tarjolla on Clipperin laadukasta teetä ja mahdollisuus erikoiskahveihin. Ei niitä pikakahvipusseja ja Liptonin mustia teepaketteja, joihin monet hienommatkin hotellit sortuvat.
Tämä voitto toisi luksusta pienten lasten kanssa elämäämme kiireiseen arkeen.

Vastaa
Ansku 16 helmikuun, 2017 - 10:38

Ihanaa luksusta arkeen.? Olisi niin ihana ”pako arjesta” tähän kevääseen. ☺

Vastaa
Jadelli 16 helmikuun, 2017 - 10:45

Onnea 3-vuotiaalle blogille.

Hotelli kuulostaa luksukselle, mutta silti näyttää kodikkaan kutsuvalta. Olisi mukava päästä yöpymään hotellissa miehen kanssa mukavan viikonlopun merkeissä.

Vastaa
Xeveliina 16 helmikuun, 2017 - 11:25

Hotel Haven vaikuttaa ihanan ylelliseltä, mutta silti sopivan maanläheiseltä, että sinne uskaltaisi mennä! Olisi ihana päästä viettämään hääpäivää miehen kanssa tuonne, koska emme ole vielä ”ehtineet” kunnon häämatkalle ja häistä on jo… 8 vuotta!

Vastaa
Suvi 16 helmikuun, 2017 - 11:33

Hotellista tulee mieleen laadukas, tyylikäs ja keskeisellä sijainnilla oleva hotelli. En ole siellä koskaan yöpynyt, mutta jos voittaisin tämän kilpailun, veisin tyttäreni hotellilomalle Helsinkiin. Shoppailua, hyvää ruoka ja kunnon yöunet kaukana arjesta piristäisivät varmasti opiskelijätyttäreni ja minun arkea <3

Vastaa
Tatjaana 16 helmikuun, 2017 - 12:06

Hotelli Havenista tulee mieleen korkeatasoinen, uusi ja tyylikäs hotelli.

Toivoisin, että saisin viettää yön tyylikkäässä hotelli Havenissa Helsingissä.
Hotelli sijaitsee melko lähellä poikani asuntoa, joten tietenkin samalla reissulla kyläilisimme poikani ja vaimonsa luona.
Mieheni ei suostu kovin helposti lähtemään kotoamme minnekään (ei koskaan ulkomaille), muttajos saisimme ilmaisen yön tasokkaassa hotellissa Helsingissä, niin hän varmasti lähtisi kanssani reissuun.
Ja jos ja kun hän uskaltaisi sen ensimmäisen kerran kävellä hienon hotellin vastaanoton kautta huoneeseen, niin luulen, että seuraava kerta olisikin jo helpompi. Ei sitä tiedä, vaikka Havenista tulisi meille jokavuotinen lomakohteemme.

Vastaa
Sari P 16 helmikuun, 2017 - 12:44

Havenista tulee mieleen laadukas, hyvän palvelun hotelli. Hotellin sijanti keskustassa meren lähellä on näin ulkopaikkakuntalaiselle loistava – nähtävyydet lähellä! Hotellilomalle lähtisi oma mies mukaan, kun tänä vuonna tulee 9-vuotishääpäivä eteen – ja häämatkaahan ei olla vieläkään tehty…

Vastaa
Noora 16 helmikuun, 2017 - 13:01

Postauksen luettuani minulle tuli todella miellytävä yleisfiilis Hotel Havenista! Jotenkin kaikki ne pienet yksityiskohdat kuten houkutteleva sänky ja sohva sekä erikoiskahvinkeitin ja sadesuihku ovat juuri sellaisia asioita, joita arvostan. Ja aamiainen näytti myös herkulliselta, eli todellakin haluaisin kokea kaiken tämän 🙂 Mutta valitettavasti en voinut käydä tykkäämässä Facebook-sivusta, koska en ole rekisteroitynyt Facebookiin..

Vastaa
Martina 16 helmikuun, 2017 - 13:49

Jee miten kiva arvonta! Pakko osallistua. Mun mielikuva Havenista on ollut nimensä mukaisesti turvasatama hieman isommalla ripauksella luksusta. Haluaisin nähdä ja kokea hotellin omin silmin, vaikka postauksesi myötä tuntuukin, että olisin jo käynyt siellä. Niin ja kuten tiedät, olisin halunnut vierailla Havenissa jo aiemminkin. 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 16 helmikuun, 2017 - 18:49

Kiva, että postauksesta tuli tuollainen fiilis! Toivotaan, että tällä kertaa onnistaa :). Kiitos osallistumisesta, Martina :)!

Vastaa
Heli 16 helmikuun, 2017 - 14:14

Haven vaikuttaa viihtyisältä ja laadukkaalta hotellilta, jossa olisi hieno yöpyä. Miehen kanssa mentäisiin rentoutumaan ja nauttimaan.

Vastaa
Tanja 16 helmikuun, 2017 - 14:32

Minulla on Hotelli Havenista sellainen mielikuva, että se on laadukas, yksilöllinen, aikuiseen makuun sopiva hotelli. Arvostelut tukevat mielikuvaani. Tarvitsisin vapaa viikonlopun yrittäjyydestäni. Jos minulla ei ole mitään erityistä sovittuna; otan aivan varmasti duunia. Hotelli-viikonloppu olisi syy pitää vapaata. Mieheni haluaisin mukaan.

Vastaa
Kaija 16 helmikuun, 2017 - 15:15

Vaikuttaa tyylikkäältä ja ylelliseltä hotellilta. Olisi ihana päästä kokemaan tämä hotelli yhdessä aviomieheni kanssa.

Vastaa
Annika.J 16 helmikuun, 2017 - 15:20

Haven hotellista tulee laadukas, hyvä ja tunnelmallinen fiilis ensimmäiseksi mieleen 🙂
Minulla ja miehellä tulee kohta 1v kihloissa täyteen ja sitä olisi ihanaa juhlistaa viettämällä yötä hotellissa. <3

Vastaa
Leena Nousiainen 16 helmikuun, 2017 - 15:24

Oisipa ihaa päästä miehen kanssa nauttimaan tyylikkäästä luxus-yöpymisestä pääkaupunkiseudulla.

Vastaa
Sari 16 helmikuun, 2017 - 15:29

Mielikuva on erittäin ylellinen ja kutsuva. Joskus koen liian ylelliset paikat luotaantyöntävinä.. Jos voittaisin niin menisimme mieheni kanssa viettämään kahdenkeskistä aikaa

Vastaa
Margit 16 helmikuun, 2017 - 15:33

Havenista tulee mieleen jostain syystä meri – viime kesänä yövyimme Stonehavenissa, ehkä siksi. Ruhtinaallinen voisi kuvata tuota suomalaista hotellia – mutta olisihan kiva myös varmistaa asia ihan itse 😉

Vastaa
Ilmari Savikko 16 helmikuun, 2017 - 15:55

Veisin vaimoni tänne hääpäiväänämme viettämään. Samalla se voisi olla pieni muotoinen häämatkamme. En ole koskaan yöpynyt kyseisessä hotellissa. Hotel Haven vaikuttaa tasokkaalta ja mielenkiintoiselta hotellilta.

Vastaa
Anette 16 helmikuun, 2017 - 16:25

Mielikuvani hotellista: hyvä palvelu, laadukkuus, tyylikkyys, keskeinen sijainti. Olisi ihanaa viedä poikaystäväni sinne nauttimaan luksussängystä ja -aamupalasta hänen synttäreidensä kunniaksi!

Vastaa
Mirja 16 helmikuun, 2017 - 16:59

Mielenkiinnolla luen hotelliarvostelujasi, hyvin kirjoitat ja kuvaat! En koskaan ole yöpynyt tässä hotellissa. Halusisin viettää ukkokullan kanssa kiireettömän viikonlopun hotellissa. Hotelli näyttää kuvissakyllä kutsuvalta.

Vastaa
Tarja 16 helmikuun, 2017 - 17:52

Havenista nousee mieleen hillitty tyyli, vanha jazz ja eleganssi.

Vastaa
Piia K 16 helmikuun, 2017 - 18:15

Mielikuvani on loistavalla sijainnilla oleva tasokas hotelli. Arvostelupostauksen perusteella Haven sopisi upeasti romanttisen viikonlopun viettopaikaksi. Tahtoisin voittaa yöpymisen, koska puolisoni ansaitsisi hemmottelevan yllätyksen ja tällä hänet olisi ihana yllättää. 🙂

Vastaa
Johanna 16 helmikuun, 2017 - 18:49

Haluaisin voittaa tämän koska se olisi niin rentouttavaa! Käymme noin kerran kuukaudessa Helsingissä viettämässä kaupunkiviikonlopun ja tämä hotelli on vielä kokematta.
Hotellihuoneet vaikuttavat kuin olisivat pieniä asuntoja; Upea huonekorkeus, kylpyhuone tuoksutikkuineen, maisema – kahvikoneesta plussaa 🙂
Tuonne hotelliin ja aamiaishuoneeseen haluan!

Vastaa
Sini 16 helmikuun, 2017 - 19:06

Aivan upealta näyttää hotelli. Tunnelmallinen sisustus ja tuo teidän huoneenne huonekorkeus ihan mykistivät. Itse lähinnä halpahotelleissa vierailleena haluaisin joskus päästä tällaiseen hiukan fiinimpään ympäristöön jonkun itselle tärkeän ihmisen kanssa. Tuollaisessa hotellissa tulisi varmasti vietettyä aikaa myös huoneessa muutenkin kuin vain nukkuen.

Vastaa
Irina 16 helmikuun, 2017 - 19:08

Hotelli Haven vaikuttaa luksukselta Helsingin ytimessä. Sellaiselta, joka pitää kokea. Itse kuitenkin haluaisin voittaa, koska kaipaan irtiottoa arjesta ja pientä getawaytä omassa kotikaupungissani.

Vastaa
Minja 16 helmikuun, 2017 - 20:16

Vaikka hotellihuone on uusi, huokuu siitä jostakin syystä ”vanha Eurooppa”; paremmin en osaa vaikutelmaani kuvailla 🙂 Kukat ja tervetuliaistarjoilut + tuo erikoiskahvinkeitin nostavat silmissäni pisteitä. Hotel Haven on itselleni tuttu vain nimeltä, mutta sain blogipostauksestasi kuvan huippulaatuisesta hotellista, joka on siisti ja tyylikäs. Itselleni hyvä aamiainen on myös aina osa kokemusta.
Itselleni voitto tulisi tarpeen näin arjen aherruksen lomassa ja pieni irtiotto Helsingin reissun ja laadukkaan hotellimajoituksen muodossa olisi enemmän kuin tervetullut!

Vastaa
Christa Nyman 16 helmikuun, 2017 - 20:31

Olisi ihan huippua päästä yöpymään Havenissa, joka on usein ollut haaveissa ? Hotellista on todella hyvä ja mielyttävä mielikuva. Muistelisin myös Ruotsin Kuninkaallisten yöpyneen Havenissa, mikä itsessään jo kertoo hotellista paljon ?

Menisin mieheni kanssa nauttimaan ihansta elämyksestä. Tyttäremme on nyt reilun vuoden ikäinen, niin ehkäpä tässä tulevan vuoden aikana sitä voisi olla yhden yön erossa, vaikka ikävä olisi varmasti suuri. Onneksi siis olisi vuosi aikaa valmistautua erossa oloon ?

Käyn aina lukaisemassa blogia, kivaa ja leppoisaa luettavaa! Ei tosin helpota matkakuumeen potemista ? Aurinkoista kevättä onnea 3v blogille ?

Vastaa
Marja 16 helmikuun, 2017 - 21:20

Mulla ei ollut minkäänlaista mielikuvaa koko hotellista, ennenkä kirjoitit aiheesta blogipostauksen. Hotelli vaikuttaa postauksen perusteella ihan mukavalta ja viihtyisältä, ja erityisesti tuota aamiaista olisi kiva päästä testaamaan.

Vastaa
Siinatar 16 helmikuun, 2017 - 23:29

Kuullut paikasta pelkkää hyvää ja haluaisinkin itse päästä kokemaan tämän luxus-hotellin =). Ehdottomasti siis mukaan arvontaan!

Vastaa
Mia Lipsanen 17 helmikuun, 2017 - 00:42

Haven näytti tyylikkäältä, kun siellä työasioissa piipahdin, yöpynyt en vielä ole, joten lahjusta odotellessa 🙂

Vastaa
Leena 17 helmikuun, 2017 - 11:54

Luksusta arjen haasteisiin, lähtisin ystävän kanssa matkaan.
Hotelli ei ole tuttu, mutta lukemani perusteella voin vain uneksia.
Onnea blogille.

Vastaa
Katja A 17 helmikuun, 2017 - 16:36

Upean ja laadukkaan oloinen hotelli. Veisin mieheni rentoutumaan viikonloppu-lomalle!

Vastaa
Outi 17 helmikuun, 2017 - 16:58

Hotelli on ennestään tuntematon mutta vaikuttaa ihanan tyylikkäältä mutta samalla rennolta. Erityisesti tuo aamiainen kiinnostaa ?

Vastaa
Mirva 17 helmikuun, 2017 - 17:17

Mielikuvissani Haven on ylellisen upea hotelli! Helsingissä on hirmusti mielenkiintoista nähtävää ja yhteinen aika miehen kanssa arkisen oravanpyörän ympärillä on vähäistä, joten tämä yöpyminen tulisi tarpeeseen❤

Vastaa
Kaijal 17 helmikuun, 2017 - 22:10

Hienonnäköinen paikka, olisi kiva päästä yöpymään!

Vastaa
AnneN 18 helmikuun, 2017 - 00:13

Vaikuttaa laadukkaalta ja ylelliseltä! Olemme ystävän kanssa suunnittelemassa kulttuurireissua Helsinkiin, joten hotelliyöpymiselle olisi käyttöä.

Vastaa
vintagentti 18 helmikuun, 2017 - 07:28

Upealle näyttää. Erityisesti tykkään ettei kuvailusta jää pelkästään luksus-fiilis vaan sellainen boutique-hotellin olo. Pidän yksilöllisyydestä ja pienistä hotelleista. Huoneen sisustus on ihan nappi; mitenkä tuolta malttaisi poistua minnekään… Ja takka vastaanoton tiloissa on muuten ihan parhautta.

Vastaa
Ansu 18 helmikuun, 2017 - 21:59

Havenista tulee todella luksus mielikuva. Olisi mahtava päästä viettämään esim. vuosipäivää tuollaiseen hotelliin!

Vastaa
Tarja Huttunen 18 helmikuun, 2017 - 22:07

Hotelli Havenista tuleva mielikuva on tyylikäs ja rentouttava hotelli, jossa pääsee hetkeksi pakoon arjesta 🙂 Haluaisin antaa ystävälle pienen rentoutushetken kiireisen arjen keskellä.

Vastaa
Halejo 19 helmikuun, 2017 - 02:38

Hotelli vaikuttaa tämän katsauksen perusteella erityisen siistiltä ja mielenkiintoiselta. Vaikuttaisi nimittäin sisältävän paljon ylellisiä yksityiskohtia, joita ihastellessa aika kuluisi varmasti hyvin. 🙂 Kiinnostaisi tuo hotelli etenkin siksi, kun hyvin harvoin on tullut viime vuosina matkusteltua, mutta vasta tein päätöksen, että viimeistään ensi kesäksi voisi yrittää jonkinlaisen pienenkin piristävän reissun järjestää.

Vastaa
Kristiina 19 helmikuun, 2017 - 16:14

Mielikuvani Hotelli Havenista on, että kyseessä on tyylikäs, rauhallinen ja ylellinen hotelli, jossa on loistava asiakaspalvelu. Matkailualan opiskelijana minua tietysti kiinnostaa itse päästä kokemaan yöpyminen tässä hotellissa ja opettajammekin ovat tätä niin kovasti kehuneet. Minulle tulee kaiken näkemäni ja kuulemani perusteella tunne, että huoneesta ei haluaisi edes lähteä minnekään – ja erittäin mielelläni vuorokauden (tai useammankin) voisin siellä viettää. <3

Vastaa
Ritva-Liisa 19 helmikuun, 2017 - 19:02

Pohjoismainen, erityinen, kokemisen arvoinen. Blogijuttusi herätti innostuksen! Olisi upeaa yöpyä mieheni kanssa kun lähdemme reissuun Oulusta ja tarvitsemme hyvän ja tasokkaan yöpymispaikan Helsingissä.

Vastaa
Elise H. 19 helmikuun, 2017 - 21:02

Käsitykseni mukaan Hotelli Haven on varsin tasokas, ja olisikin kiva päästä Helsingin reissulla lepuuttamaan itseään näin ihanaan hotelliin. Aamiainenkin kovasti houkuttelisi 🙂

Vastaa
Timo 19 helmikuun, 2017 - 22:43

Hotellista sain tyylikkään ja kaikin puolin toimivan kuvan. Harvoin tulee käytyä Helsingissä, vaikka se on harkinnassa ollutkin. Ajatus tuommoisesta levähdyspaikasta sai reissun tuntumaan aina vain houkuttelevammalta. 🙂

Vastaa
Erika 19 helmikuun, 2017 - 22:57

Havenista tulee mieleen laadusta tinkimätön, siisti ja jotenkin raikas vaihtoehto silloin kun haluaa hiukan jotain parempaa. Aamiaisestakin olen kuullut positiivista kommenttia, joten se olisi ihana päästä kokemaan kerrankin!

Vastaa
Sari Nevanpää-Muilu 20 helmikuun, 2017 - 09:30

Olen yöpynyt Havenissa useita kertoja, mutta olisi hienoa kokea nämä uudet huoneet. Nautin etenkin merinäköalasta huoneessa.

Vastaa
Dille 21 helmikuun, 2017 - 09:01

Laadukas, harvoin tulee panostettua laatuun yöpymisissä. Irti arjaesta…

Vastaa
tiiu 21 helmikuun, 2017 - 10:50

Vaikutti tyylikkäältä. En ole aikoihin käynyt Helsingissä joten palkinto olisi tervetullut.

Vastaa
anna vettenranta 21 helmikuun, 2017 - 12:34

Miellyttävän tuntuinen paikka. Voisi kokeilla. Ei ole vielä kokemusta eikä kenenkään suositteluja.

Vastaa
Leena Nousiainen 21 helmikuun, 2017 - 12:43

Hotelli vaikuttaa tyylikkäältä, laadukkaalta, jopa hieman ylelliseltä tällaisen pienituloisen näkökannalta. Olisi ihanaa päästä tuohon ylellisyyteen miehen kanssa yöksi ja samalla nähdä keskustaa, kenties käydä konsertissa tai teatterissakin ja syödä kerran hyvin.

Vastaa
Tanja 21 helmikuun, 2017 - 13:06

Olispa upea päästä tuonne. vaikutti ihanalta ja viihtyisältä. Mieheni jää kuun vaihteessa eläkkeelle ja tämä olis mahtava yllätys hänelle. Päästäis samalla Helsinkiäkin ihmettelemään 🙂

Vastaa
miska 21 helmikuun, 2017 - 13:22

Laadukkaan ja tyylikkään oloinen. Helsingissä pitäisi käydä ja tämä hotelli olisikin mahtavaa kokea.

Vastaa
Kaisa Kaulio 21 helmikuun, 2017 - 13:28

Tyylikäs – laadukas varmaankin on. Veisin mieheni sinne viettämään kanssani 35 avioliittovuotta.

Vastaa
Frank 21 helmikuun, 2017 - 13:36

Pieni irtiotto arjesta ja yösija noinkin ylellisessä hotellissa olisi enemmän kuin paikallaan.

Vastaa
Elisa 21 helmikuun, 2017 - 14:04

En ole Haveniin vielä päässyt henkilökohtaisesti tutustumaan. Olen kuitenkin käsittänyt, että kyseessä on ylellinen ja tyylikäs hotelli, ja myös aamupalasta olen lukenut kehuja. Olisi mahtavaa yöpyä siellä mieheni kanssa seuraavalla Helsingin visiitillä.

Vastaa
Marko Juvonen 21 helmikuun, 2017 - 14:45

Työn puolesta olen Haveniin kalusteita valmistanut ja tiedän sen olevan hieno paikka. Kyllähän tuonne pitäisi vaimon kanssa päästä yö viettämään ja pitkästä aikaa kahdestaan.

Vastaa
Elina 21 helmikuun, 2017 - 14:50

Mielikuvissani kyseinen hotelli on tyylikkään ylellinen, sopiva paikka paeta tylsää arkea..

Vastaa
Iitu 21 helmikuun, 2017 - 15:39

Erittäin positiivinen mielikuva, edustaa minulle luksusta. Olisin halunnut kerran edes pistäytyä tuolla (koska pyörinyt pitkään mielessä) ja järjestää työhön liittyvän kick off -tilaisuuden kyseisessä paikassa, mutta idea ei saanut muilta kannatusta, koska paikasta tuli heille heti mieleen sana hintava. Mielestäni minä ja läheiseni oltaisiin niin ansaittu tällaista hemmottelua arjen kiireiden ja myös rutiinimaisen tasapaksuuden vuoksi. Haluaisin samalla myös ilahduttaa läheistäni, sillä hän huomioi minua usein, joten osoittaisin samalla kiitollisuuttani – tyylikkäällä, laadukkaalla tavalla. Olisi vaihtelua perus Sokos-ketjun hotelleihin. Olen myös horoskoopiltani leijona ja mehän tunnetusti rakastamme luksusta.

Vastaa
Maire 21 helmikuun, 2017 - 15:53

Tuttu paikka kyllä, vaikka yöpynyt en olekaan. Viihtyisä ja hyvä sijainti, ilman muuta kiinnostava hotelli. Käsittääkseni sisustus on myytävänäkin, kauniita tyynyjä oli. Mielelläni voin suositella hotellia. Seuraan jo Fb:n puolella.

Vastaa
Eva 21 helmikuun, 2017 - 15:55

Tulee mieleen taivaallisen ihana.
Jos voittaisin antaisin tän lahjaksi vanhemmille heidän hääpäivän kunniaksi.
Saisivat kerrenkin mennä kahestaan nauttiin, kun eivät koskaan mtn luksusta itelleen raaski ostaa.

Vastaa
Anna 21 helmikuun, 2017 - 15:56

Nimi tuo mieleen ylellisyyden ja avarat huoneet sekä luksuksen ja tyllikkyyden.
Siskon kanssa ehdottomasti lähettäs nauttiin pienestä palasta luksusta tän arjen keskellä.

Vastaa
Make 21 helmikuun, 2017 - 15:56

Veisin vaimoni Tiinan kahdenkeskiselle minilomalle! Arkemme on varsin hektistä, joten tämä olisi upea juttu 3 lapsen vanhemmille, jotka kaipaavat yhteistä aikaa kahdestaan! Hotelli Haven vaikuttaa tasokkaalta, viihtyisältä paikalta!

Vastaa
Laura 21 helmikuun, 2017 - 16:01

Vaikuttaa laadukkaalta ja tyylikkäältä hotellilta. Olisi ihana päästä mieheni kanssa hemmottelulomalle!

Vastaa
Mari 21 helmikuun, 2017 - 16:03

Hotelli Haven vaikuttaa laadukkaalta ja kiinnostavalta. Olisi kiva päästä itse testaamaan.

Vastaa
Tikru 21 helmikuun, 2017 - 16:07

Hotelli Haven toisi väriä arjen harmauteen! Hotelli painii selvästi samassa sarjassa Kämpin kanssa, joten kukapa ei haluaisi lomailla tuollaisessa luksuspaikassa. Jos voittaisin niin yllättäisin ukkoni romanttisella hotellilomalla Helsinkiin! Minulla on synttärit keväällä, joten voisimme vaikka viettää niitä samalla.

Vastaa
amj 21 helmikuun, 2017 - 16:10

Kiitos perusteellisesta jutusta, jossa oli kaikki tarpeellinen tieto. Mielikuva hotellista on laadukas, tyyliltään ehkä enemmän mannermainen kuin skandinaavinen. Haluaisin kerrankin yöpyä helsinkiläisessä hotellissa, jotta joskus osaisin suositella ja kertoa kotikaupunkini tarjonnasta. Onnea ja hyvää jatkoa blogille!

Vastaa
Mia Ahlberg 21 helmikuun, 2017 - 16:11

Vaikuttaa hotellilta joka sopii aikuiseen makuun 🙂 Klassinen tyyli ja kuitenkin kotoisaa. Aamiaisesta kuullut hyvää.

Vastaa
Nu 21 helmikuun, 2017 - 16:16

Mukavalta luksushotelliltahan tuo vaikuttais, erinomaisella sijainnilla höystettynä. Äidilleni hyvä 60v synttärilahja 🙂

Vastaa
Eki 21 helmikuun, 2017 - 16:25

Minulla on mielikuva Hotel Havenista hieman luksustyylisenä, mutta kodikkaana hotellina, jonka sijainti on erinomainen. Haluaisin voittaa tämän yöpymisen, jotta voisin hemmotella tyttöystävääni.

Vastaa
Sari 21 helmikuun, 2017 - 16:41

Mielikuva Havenista on juurikin viimeisteltyä luksusta olematta kuitenkaan prameileva. Olisi huippua päästä testaamaan mainitsemasi kehuttu asiakaspalvelu! Yllättäisin tällä lahjalla poikaystäväni vuosipäivän kunniaksi, päätoimisena opiskelijana on enimmät hemmottelut jääneet väliin ?

Vastaa
Mummo 21 helmikuun, 2017 - 16:53

Mielikuvani Havenista: rauhallinen, pehmeä, viimeistelty keidas, jossa palvelu on viimeisen päälle. Mummoa ja Vaaria landelta ei ylenkatsota. Ja keppiin tukeutuva tallustelija kaiketi pääsee perille sinne aamiaishuoneeseen? Suihkuun meno tosin voi olla haastavampi hanke, mutta jos toinen tukee toista, niin kuin muutenkin tässä elämässä, niin eiköhän sekin onnistu.
Haluaisin voittaa tämän palkinnon, jotta saisin Vaarin kanssa mukavan elämyksen Helsingissä.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 21 helmikuun, 2017 - 21:49

Ei varmasti ylenkatsota Havenissa tai muissakaan näissä luksushotelleissa :). Aamiaishuoneeseen pääsee varmasti tavalla tai toisella ja kannattaa pyytää etukäteen huone, jossa on vain suihku eikä ammetta vedoten liikkumisvaikeuksiin. Silloin ei tarvitse stressata sitäkään. Mutta onhan se hienoa, kun toinen tukee kaikessa :). Onnea arvontaan ja kiitos osallistumisesta!

Vastaa
Justiina 21 helmikuun, 2017 - 17:05

Tyylikäs, hyvä palvelu, hyvä aamupala. Siinä mielikuvani. Tämä olisi täydellinen yllätys kaverilleni, joka täyttää vuosia.

Vastaa
hanskihanski 21 helmikuun, 2017 - 17:37

Itsellä on kuva, että Haven on todellakin luksuspaikka, ja aamupala laadukas eikä pelkkää puuroa ja paahtoleipää. Mieluusti kävisin tsekkaamassa paikan päällä 🙂

Vastaa
hanskihanski 21 helmikuun, 2017 - 17:39

P.s. Ei tullut mitään kenttää jättää yhteystietoja :/ Tosin s.postin ehkä näkee kun olen tänne rekisteröitynyt…?

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 21 helmikuun, 2017 - 21:49

Homma hoidossa, Hanski :).

Vastaa
maijjjja 21 helmikuun, 2017 - 18:04

ihana juttu, mukana kisassa 🙂

Vastaa
Maro 21 helmikuun, 2017 - 18:07

Olisipa aivan fantastista viedä oma muru rentoutumaan Haveniin! Näyttää juuri sellaiselta luxukselta, jota voi itse yleensä nähdä vain leffoissa!

Vastaa
Kirsi 21 helmikuun, 2017 - 18:08

Oi, hotelli on luksustasoinen, persoonallinen – oikea taivas 🙂

Vastaa
Henriikka 21 helmikuun, 2017 - 18:27

Wau mikä paikka! ? Yleensä Helsingin reissuilla on tullut yövyttyä hostellissa tai sukulaisten luona, kun ei opiskelijabudjetilla ole raaskinut käyttää enemmän rahaa majoitukseen. Olisikin mahtavaa päästä kerrankin oikein luksushotelliin ja ottaa joku kavereista mukaan ?

Vastaa
Sirpa 21 helmikuun, 2017 - 18:35

Tämä kaunis ja tasokas hotelli kruunaisi 24v hääpäivämme!

Vastaa
RR 21 helmikuun, 2017 - 19:49

Hotelli ei ole tuttu, mutta vaikuttaa todella tasokkaalle. Hotellissa olisi kiva viettää viikonloppuloma.

Vastaa
Suvi 21 helmikuun, 2017 - 19:59

Ei ole mitään ennakko mielikuvaa, koska en ollut kuullut ennen paikasta. Olisi mahtavaa mennä juhlimaan esimerkiksi seuraavaa vuosipäivää.

Vastaa
saara tiikkainen 21 helmikuun, 2017 - 20:02

Veisin tuoreen aviomieheni hotellilomalle <3 Ois tosi luksusta meille opiskelijoille 🙂 Kuulostaa tyylikkäältä ja hienolta hotellilta! 🙂

Vastaa
Toni 21 helmikuun, 2017 - 20:06

En ole ikinä yöpynyt kovin hienossa hotellissa, vaan aina yöpymispaikan valinnassa on menty budjetti edellä, joten olisi mahtavaa kokeilla kerrankin yöpyä hienommassakin paikassa 🙂 Haven vaikuttaa upealta ja sijainti on myös mainio Helsinkiin tutustumista varten!

Vastaa
Miia 21 helmikuun, 2017 - 20:16

Luksus hotelli, joka on laadukas, tyylikäs, pienehkö joten palvelu pelaa

Vastaa
Mutku 21 helmikuun, 2017 - 20:18

Ylellinen hotelli jonne haluaisin mennä mieheni kanssa tutustumaan

Vastaa
PIRKKO 21 helmikuun, 2017 - 20:21

Vaikuttaa ihanlta paikalta <3

Vastaa
MURUNEN 21 helmikuun, 2017 - 20:22

Hotel Haven vaikuttaa elegantilta ja viihtyisältä paikalta, jossa käyminen varmaan jäisi mieleen. Olisi mukavaa voittaa yöpyminen, niin saisi irtiottoa arjesta uudenlaisessa ympäristössä, ja samalla hyvän syyn lähteä kaupunkilomalle.

Vastaa
sikkuralla 21 helmikuun, 2017 - 21:07

Mielikuva laadukkaasta hotellista. Olisi ihanaa pitää pieni loma miehen kanssa.

Vastaa
Hansku Koo 21 helmikuun, 2017 - 21:47

Mukana! Vaikuttaa laadukkaalta ja romanttiselta hotellilta. <3

Vastaa
tarjuska 21 helmikuun, 2017 - 21:56

Hotelli ei ole minulle tuttu, mutta vaikuttaa tasokkaalta ja laadukkaalta. Hotellissa olisi kiva viettää viikonloppuloma. Luxusta arkeen.

Vastaa
Katri 21 helmikuun, 2017 - 21:58

Mielikuva Havenista on tyylikäs ja mielenkiintoinen. Olisi ihana saada irtiotto arjesta.

Vastaa
Susanna 21 helmikuun, 2017 - 22:11

Vaikuttaa tosi upealta ja laadukkaalta hotellilta. Tänne olisi ihana päästä viettämään laatuaikaa yhdessä miehen kanssa 🙂

Vastaa
Kaarina 21 helmikuun, 2017 - 22:25

Mielikuva laadukkaasta, ylellisestä keskustahotellista -juuri sopiva hotelli pariskunnalle arjesta irtiottoon. Olisi ihana päästä juhlimaan mieheni valmistumista uuteen ammattiin 49-vuotiaana. Hieno saavutus!

Vastaa
Kirsti Rämö 21 helmikuun, 2017 - 22:26

Aivan kuninkaallista luxusta, olisi mahtavaa olla yksi päivä kuin kuninkaalliset , sitä voisi sitten loppuelämän muistella

Vastaa
Kirsi 21 helmikuun, 2017 - 22:35

Näyttää ja vaikuttaa upealta, ylelliseltä ja kauniilta hotellilta, jonne olisi ihanaa viedä oma rakas hetkeksi stressiä karkuun! <3

Vastaa
ismo 21 helmikuun, 2017 - 22:39

oispa ihanaa päästä tutustumaan kyseiseen hotelliin

Vastaa
Mirva 21 helmikuun, 2017 - 23:09

Haven on ollut jo vuosia mielessäni että siellä olisi joskus mukava yöpyä helsingin visiitillä, hotelli vaikuttaa idylliseltä ja varmasti tarjoaa juuri sellaista luksusta jota miehemme kanssa arvostamme. Olen yrittäjä,raskaana ja odotan esikoistamme joten olisi mukava viettää kahden keskistä aikaa viimein Ilman puhelimia, televisiota tai läppäriä.

Vastaa
Jonteere 21 helmikuun, 2017 - 23:11

Komialta näyttää… Ja pieni irtiotto arjesta toimii aina… 🙂

Vastaa
Marianne 21 helmikuun, 2017 - 23:26

Tyylikäs ja erilainen. Olisi kiva saada irtiotto arjesta ja ripaus luksusta elämään.

Vastaa
Laura Väisänen 21 helmikuun, 2017 - 23:34

Mielikuvani Hotel Havenista on ylellinen pakopaikka arjesta! 😉 Pientä hemmottelua ja luksusta tyylikkäässä ja erilaisessa ympäristössä. Silmää hivelevä design ja laatu.

Vastaa
Juha Peltonen 22 helmikuun, 2017 - 00:01

Hyvin se on tähän asti täyttänyt odotukset. Aamiaiselle pitää mennä ulkokautta.

Vastaa
Spark 22 helmikuun, 2017 - 00:31

Haven. Turvasatama. Rauhallinen paikka hengähtää, tunnelmoida omassa kotikaupungissa. Emme mieheni kanssa opiskelijoina juurikaan pääse arkea karkuun. Tällähän tuo onnistuisi.

Vastaa
Pete 22 helmikuun, 2017 - 07:12

Todellakin vaikuttaa hienolta ja laadukkaalta paikalta. Erilaista kuin kotona..

Vastaa
Maija Porkka 22 helmikuun, 2017 - 07:22

Rento, rauhallinen ja tyylikäs kuva. Olisipa ihanaa saada joskus tämmöinen pieni irtiotto arjesta mieheni kanssa.

Vastaa
Maza 22 helmikuun, 2017 - 07:24

Mielikuva Havenista on arvokas ja konservatiivinen hotelli

Vastaa
Setu 22 helmikuun, 2017 - 08:03

Aikuisen väen rauhallinen ja tyylikäs hotelli

Vastaa
kerttu 22 helmikuun, 2017 - 08:17

Tykätty facebookissa. Hotelli aivan uusi tuttavuus minulle mutta saan ylellisen vaikutuksen. Kyllä tuolla voisi yöpyä.

Vastaa
Piitsu 22 helmikuun, 2017 - 08:31

Haven on varmaankin hotelleista yksi arvokkaimmista yöpymispaikoista , ei mikään bilemesta. Kilpailut blokissa ovat mukava piriste.

Vastaa
Eveliina Henriksson 22 helmikuun, 2017 - 08:37

Oii kuulostaa ihanalta hotellilta! Kodikkaan näköinen, klassinen, hyvä sijainti , runsas aamupala ja laadukas ! Nämä tulivat mieleeni postausta lukiessa. Veisin mielelläni mieheni kyseiseen hotelliin.

Vastaa
Päty 22 helmikuun, 2017 - 08:39

Tulee mieleen että Haven ei ole lapsiperheiden hotelli, valitettavasti. Mutta jos kilpailussa onnistaa niin sitten tulee Haven testattua lapsiperheenä.

Vastaa
Niina 22 helmikuun, 2017 - 08:53

Hotelli Haven kuulostaa paikalta, jossa mieli lepäisi, työn paineet saisi harteilta ja remonttipölyt jaloista. Enkä usko, että avopuolisokaan laittaisi pahaksi laatuaikaa yhdessä :>

Vastaa
Lara 22 helmikuun, 2017 - 09:09

Ihana arvonta! Haven on mielikuvissani tyylikäs ja lämminhenkinen.

Vastaa
Maiju M 22 helmikuun, 2017 - 09:23

Vaikuttaa todella ihanalta paikalta!

Vastaa
sirpa soares 22 helmikuun, 2017 - 09:23

on niin kaunista ja luksusta että ei voi kuvitellakaan asuvansa täällä

Vastaa
Liina 22 helmikuun, 2017 - 09:52

Mielikuvissani ja jutun perusteella Hotel Haven on tyylikäs ja laadukas, mutta myös rento ja lämminhenkinen. Juuri sellainen hotelli, missä olisi ihaninta viettää miniloma yhdessä puolison kanssa, kymmenvuotishääpäiväämme juhlien ja hetkeksi ruuhkavuosien kurahaalarikasoista ja tiskivuorista paeten! <3

Vastaa
Helena 22 helmikuun, 2017 - 10:06

Arjesta luksukseen – Haven sana tuo mieleen meren ja taivaan – Täytyy olla upea kokemus. Jokainen ansaitsee luksusta omassa kotimaassaan.

Vastaa
Eeva 22 helmikuun, 2017 - 10:14

Ystäväni, jotka ovat Havenissa käyneet kehuivat kovasti, mielelläni testaisin itsekin. Käyn säännöllisesti Helsingissä ulkopaikkakkuntalasiena ja vaikka onkin mukava yöpyä ystävien luona, olisi ihana kerrankin tarjota jollekin ystävällisistä isännistäni luksusyö kanssani ihanassa hotellissa.

Vastaa
Katja 22 helmikuun, 2017 - 10:50

Vaikuttaa laadukkaalta ja levolliselta hotellilta.

Vastaa
Anna Karhulahti 22 helmikuun, 2017 - 11:30

Havenista minulla on romanttinen ja tyylikäs mielikuva. Se on oivallinen paikka kahdenkeskisen laatuajan viettoon upeissa puitteissa. Ja miksi minä haluaisin sinne miesystäväni kanssa? Koska olemme eläneet etäsuhteessa jo 1,5 vuoden ajan, ja sen sijaan että ajamme vuorotellen joko hänen tai minun luo olisi todella mahtavaa päästä yhdessä ajamaan irtiottolomalle Haveniin! Arkemme on kiireistä ja niin rutinoitunutta, että pieni hengähdystauko tekisi hyvää. Niin, että voisimme hetken olla vain me kaksi – ilman työtä, lapsia, lemmikkejä, harrastuksia, ystäviä ja sukulaisia.

Vastaa
Arja Anttila 22 helmikuun, 2017 - 12:12

Ihanan ylellisen oloinen hotelli.
Olisi ihanaa päästä tänne viettämään miehen kanssa kahden keskistä aikaa.

Vastaa
Maijai 22 helmikuun, 2017 - 12:19

Kyllä niin mielelläni nautiskelisin yöstä Helsingin vilinän yläpuolella! Ylellisyys, omaperäisyys, tyylikkyys… Pidän tärkeänä, että hotelli on yksilöllinen ja hyvällä maulla sisustettu. Usein kuulee sanottavan, että ”hotellissahan käydään vain nukkumassa” ja loman pääpaino on muulla hulinalla, kaupunkikierroksilla ja aamuun asti juhlimisella. Jonkin verran matkustaneena olen oppinut arvostamaan myös ajatuksella suunniteltua hotellihuonetta, parhaimmassa tapauksessa kera aamiaisen. On ihana pötkötellä yksi yö evakossa, kun ympäristö on kaunis ja mieli lepää. Irtiottoja arjesta kun ei koskaan ole liikaa.

Vastaa
Sonja 22 helmikuun, 2017 - 12:24

Olen ollut kerran kyseisessä hotellissa ja haluaisin mennä uudestaan, sillä vietimme siellä aivan ihanan vuorokauden mieheni kanssa kahdestaan. Pienten lasten vanhempina se oli todellinen irtiotto arjesta. Hotelli Haven on todellista luksusta merinäköaloineen ja jääpalakoneineen ja aamupala oli aivan ihana!

Vastaa
Kaisa 22 helmikuun, 2017 - 13:28

Rauhallinen, laadukas ja täydellinen paikka irtiottoon arjesta.

Vastaa
Leena 22 helmikuun, 2017 - 13:31

Aivan upea!!!! Ihan täydellinen, kaikki just mun makuuni luksuksesta. Upea arkkitehtuuri, ihana sisustus, kaikki aivan upeaa!

Vastaa
BIKKE 22 helmikuun, 2017 - 14:09

Mielikuviini on iskostunut hyvä ruoka , tervetullut ilmapiiri ja ennekaikkea upea peti erityismukavilla tyynyillä :)..
Pako arjesta johon kuuluu syöpähoidot , mukautettua koulunkäyntiä , vetoisaa kotia ja yhteisen punaisen langan ohentuminen..siksi haluaisin mieheni kanssa viettämään yhtä muistorikasta yötä hyvän ruoan tuoman nautinnon vuoksi….

Vastaa
Matti Harvala 22 helmikuun, 2017 - 14:25

Kiva arvonta takuulla kivasta Hotellista. Olisimme puolison kanssa todella yhteisen vapaan tarpeessa sellaista kun ei ole ollut kahteen vuoteen työttömäksi jäännin ja opiskelun takia.

Vastaa
Mika Partanen 22 helmikuun, 2017 - 14:32

Luksus.

Vastaa
Saija Sepponen 22 helmikuun, 2017 - 14:55

Hotel Haven näyttää kauniisti sisustetulta, intiimiltä ja rauhalliselta hotellilta. Myös aamupala on kuulemma täydellinen!

Vastaa
Heini Sivula 22 helmikuun, 2017 - 14:57

Mielikuvani hotellista on laadukas, tyylikäs mutta silti lämminhenkinen ja kodikas. Loistava palvelu ja tarkkaan mietityt yksityiskohdat tuovat hotelliin myös sopivasti luksusta. Ihan hotelli! Haluaisin voittaa tämän yöpymisen, koska tarvitsisin arkeen piristystä ja hemmottelua itselleni ja saisin varmasti lahjaa arvostavan matkaseuran <3 Olisi upeaa päästä kokemaan itse Haven ja katsoa pitääkö mielikuvat paikkaansa!

Vastaa
Heikki 22 helmikuun, 2017 - 15:13

Nautintoa ja hyvää mieltä!

Vastaa
Neiti S. 22 helmikuun, 2017 - 17:32

Havenista tulee mieleen luksus ja todellakin pako arjesta. Olisi ihana voittaa hotelliyö mieheni kanssa ja päästä pieneen hemmotteluun arkirutiineista. Lisäksi minulle tulee maaliskuussa 30 täyteen ja tämä olisi ihana syntymäpäivälahja.

Vastaa
Sari Kivipuro 22 helmikuun, 2017 - 17:51

Ylellisyyttä mahtavalla sijainnilla! Haluaisin voittaa tämän yöpymisen, jotta voisin tarjota miehelleni unelmaviikonlopun hänen lempikaupungissaan!

Vastaa
Jonna Musakka 22 helmikuun, 2017 - 18:29

Havenista tulee mieleen taivaallinen, luksus ja rentouttava hotelliyöpyminen. Kaikki Pelaa ja asiakkaat saavat keskittyä vain olemiseen ja elämästä nauttimiseen

Vastaa
maria ekström 22 helmikuun, 2017 - 18:35

Olen kuullut että Haven on tyylikäs ja romanttinen. Asiakaspalvelu ja ruoka hyvää, ja on hyvällä paikalla.

Vastaa
Sonja 22 helmikuun, 2017 - 18:51

Aivan mielettömän upea paikka, jo kuvienkin perusteella. Huokuu tyylikkyyttä ja luksusta sopivissa määrin. Sijaintikin iso plussa.

Yöpymismahdollisuus näissä puitteissa olisi mahtava kokemus. Haluan viettää keväisen yön Hotel Havenissa; nauttien sikeistä yöunista ja maittavasta aamiaisesta ylellisyyden siivittämänä. 🙂

Vastaa
Satu 22 helmikuun, 2017 - 19:34

Olen jo pitkään haaveillut Havenista, mutta haaveet ovat tyssänneet kun olen tutkinut hintoja. Olen näin maalaisena yöpynyt Helsingin reissuilla aika monessa hotellissa, ja veikkaan että Haven menisi laakista kolmen kärkeen.

Vastaa
Saara Loukola 22 helmikuun, 2017 - 19:49

Tyylikäs ja klassinen!

Vastaa
Reetta 22 helmikuun, 2017 - 20:00

Havenista tulee itselle mieleen, että se on hieman eksoottisempi kuin muut vastaavat hotellit. Olen kuullut paljon hyvää, mutta en ole koskaan käynyt.

Vastaa
Meri / Syö Matkusta Rakasta 22 helmikuun, 2017 - 20:00

Näen hotellin esim. Kämpiin verrattuna jotenkin raikkaampana, mutta silti ihanana ja ylellisenä luksuksena. Itselle sellainen puree usein paremmin kuin esim. todella minimalisitinen tyyli. Kirjoittamasi postaus sytytty uuden (jonnekin aikaisemmin hautautuneen) himon testata Haven jonain päivänä. 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 23 helmikuun, 2017 - 08:40

Kämpissä ja Havenissa on paljon samaa, mutta myös paljon erilaisuuksia :). Ymmärrän, mitä tarkoitat, sillä sisustus on raikkaampi ja valoisampi, kun taas Kämpissä on käytetty syvempiä ja ehkä myös rauhallisempia sävyjä. Hienoa, että postaus sai sen aikaiseksi :)! Kiitos osallistumisesta, Meri!

Vastaa
Pirjo 22 helmikuun, 2017 - 21:02

Haven varmaan huokuu hillittyä tyyliä, upeita yksityiskohtia ja laatua.

Vastaa
Saila 22 helmikuun, 2017 - 21:06

Hotelli haaven kuulostaa ja näyttää ylelliseltä, klassisen tyylikkäältä. Oivalta pakopaikalta kun haluaa viettää miehen kanssa kahden keskistä aikaa ilman lapsia.

Vastaa
Annika 22 helmikuun, 2017 - 21:13

Hotelli vaikuttaa juuri sellaiselta luksukselta, jota kaipaisin. Tyylikäs, moderni, ihanan korkeat huoneet. Tuolla viettäisin mieluusti vuosipäivää mieheni kanssa tai muuten karkaisin hänen kanssaan sinne arkea. Yleensä hotellimme valikoituu pitkälti hintansa mukaan, eikä tällaiseen ylellisyyteen ole varaa.

Vastaa
Jenni K 22 helmikuun, 2017 - 22:11

Minulle on jäänyt Havenista sellainen kuva, että se olisi ykkösvalintani, jos pääsisin hotellilomalle. Lämminhenkinen, tyylikäs, rento, omalla tavallaan luksushotelli, mutta ei silti liian kliininen. Siis täydellinen parisuhdelomalle! Ja se parisuhdeloma olisi juuri se, jota tähän kiireiseen arkeen tarvittaisiin. Kuinkahan monta vuotta edellisestä yhteisestä lomastamme onkaan…?

Vastaa
Julia H 22 helmikuun, 2017 - 23:48

Haven vaikuttaa hyvin tyylikkäältä ja laadukkaalta paikalta. Tuonne olisi ihana päästä viettämään kahdenkeskistä aikaa poikaystävän kanssa.
Tykätty Facebook sivusta.

Vastaa
Marjo 23 helmikuun, 2017 - 08:48

”Millainen mielikuva sinulla on Hotel Havenista ja miksi haluaisit voittaa tämän yöpymisen?”

Olen Helsingissä käydessä nähnyt kyseisen rakennuksen, ja kuullut Hotel Havenin laadukkuudesta. Tosin yöpymiseen ei ole ollut varaa näin opiskelijana 😛 On totta, että Hotelli ei erotu esim. Kämpiin verrattuna yhtä selkeästi, mutta siihen kätkeytyy oma viehätyksensä 🙂 Kaiken ei tarvitse olla niin ”räikeästi” esillä!

Oma mielikuvani perustuu juurikin luksukseen ja laadukkuuteen. Mielessäni olen rinnastanut Havenin Kämpin ja GLO- hotellin tasolle.

Olisi ihanaa päästä kokemaan luksus- hotellin lumoa, samalla kun kävisin moikkaamassa hyvää ystävääni Helsingissä 🙂 Tämähän menisi valmistumislahjana, kun valmistun kevään lopulla! 🙂

Vastaa
Anne 23 helmikuun, 2017 - 10:56

Wau, mitä luksusta?
Vaikuttaa niin tyylikkäältä, modernilta paikalta että toivon tosiaan että näin maalla asuvana saisin moisen ihanuuden joskus kokea?
Tänne veisin rakkaan aviomieheni juhlistamaan 23 yhteistä vuotta?

Vastaa
Saila Karhu 23 helmikuun, 2017 - 11:19

Oi kuinka ihanaa olisi ”paeta arkea” mieheni kanssa ja viettää 40v-synttärini tuolla Havenissa yöpyen. Hotelli vaikuttaa kivan kiireettömältä ja ylellisyyttä on mielestäni sopivasti, siinä ei ole ammuttu yli. Mahtavaa että vaivaudut Jerry järjestämään tämän kaltaisia arvontoja lukijoillesi, kiitos!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 23 helmikuun, 2017 - 11:29

Haven olisi siihen varmasti täydellinen, joten onnea arvontaan :)! Kiitos, että arvostat tätä! Haluan tietysti tarjota tällaisia mahdollisuusksia lukijoilleni, koska he mahdollistavat loppupeleissä sen, että pääsen itse kokemaan tällaisia huippujuttuja :).

Vastaa
Anete 23 helmikuun, 2017 - 11:39

Hotel Havenista tulee mieleen ylellinen pakomatka arjesta! Sellaista kaipaisimme puolisoni kanssa. Opiskelen, joten en ikinä pääse yllättämään tällaisella kivalla asialla miestäni.

Vastaa
Janne N 23 helmikuun, 2017 - 11:54

Luksushotelli tulee mieleen, jotain erikoista, jossa voi viipyä (kun taas yleensä hotellit ovat minulle vain paikkoja joissa nukkua). Kiireetön olo oman rakkaan kanssa tekisi varmaan molemmille hyvää kiireen keskellä.

Vastaa
Henkka 23 helmikuun, 2017 - 13:01

Haven vaikuttaa tyylikkäältä ja sopivan ylelliseltä.

Vastaa
Elinas 23 helmikuun, 2017 - 13:04

Aivan ihana hotelli kuvista päättellen. Haluaisin yllättää mieheni vuosipäivänämme 🙂

Vastaa
Ira 23 helmikuun, 2017 - 13:18

Haven vaikuttaa aivan ihanalta! Yleensä yövymme kolmen tähden hotelleissa, joten Haven olisi ihanan ylellinen kokemus, pääsisi vähän arjen yläpuolelle. Meillä on kahden kuukauden ikäinen pieni vauva ja vaikka vauva-arki onkin pääsääntöisesti ihanaa, niin välillä on myös raskasta. Käyttäisimmekin lahjakortin rentoutumiseen ja parisuhteen huoltamiseen, yhdestä yöstä tällaisissa puitteissa saisi varmasti energiaa pitkäksi aikaa.

Vastaa
Milla 23 helmikuun, 2017 - 13:45

Havenista tulee mielikuva ihanan ylellisestä ja samalla mukavan viihtyisästä paikasta 🙂 Juhlisin siellä poikaystävän kanssa 5v. -päiväämme, olisi varmasti huikean hieno kokemus!

Vastaa
mervi 23 helmikuun, 2017 - 13:54

Hieno ja tyylikäs hotelli. Juuri kuin haluan. Tämä olisi tosiaan pako arjesta

Vastaa
Jussi 23 helmikuun, 2017 - 15:04

Havenista tulee mieleen korkea laatu, insprivoisuus, luovuus 🙂

Vastaa
Miia 23 helmikuun, 2017 - 15:24

Sana ylellinen kuvaa mielestäni hotellia parhaiten. Selkeästi panostettu pieniin yksityiskohtiin ja persoonallisuuteen. Huone, jossa olitte, näytti myös ihanan tilavalta. Jotenkin tosi seesteinen. Monesti hotellit on paikkoja joissa käy vain lähinnä nukkumassa ja peseytymässä, mutta tuollaisessa huoneessa viettäisi mielellään vaikka koko päivän. 🙂

Vastaa
Tuuli 23 helmikuun, 2017 - 15:34

Mieleeni tulee ihana luksushotelli loistavalla paikalla meren läheisyydessä.

Vastaa
Hanspe 23 helmikuun, 2017 - 18:35

Ylellinen kuva jäi arvostelun perusteella, haluaisin hemmotella avopuolisoani hotelliyöllä! 🙂 Molemmat ovat vielä yliopisto-opiskelijoita eikä rahaa ylellisyyteen ole juuri koskaan, niin innokkaasti osallistun aina kaikkiin vastaaviin arvontoihin jos kerrankin onni potkaisisi ja pääsisi toista hemmottelemaan.

Vastaa
Jaana 23 helmikuun, 2017 - 18:57

Voisko aamu ihanammin alkaa!!
Olisi ihana päästä kerran elämässä hotelliin rentoutumaan.

Vastaa
sarita 23 helmikuun, 2017 - 20:57

Tyylikäs! Jospa tämän voiton myötä tulisi taas lähdettyä pitkästä aikaa käymään Helsingissä. Monen vuonna kesällä on ollut tarkoitus käydä mutta aina on tullut jokin este tai sairastuminen.

Vastaa
Paula 23 helmikuun, 2017 - 21:34

Havenista tulee mieleen ylellisyys ja ekslusiivisuus! Pidän siitä, että monet Helsingin kivoimmista hotelleista ovat pienempiä ja huoneita ei ole satoja. Havenin sijainti on myös mieletön, lähellä kaikkea mutta sivussa melusta.

Vastaa
Katriina 24 helmikuun, 2017 - 10:01

Ihana arvonta ja ihan mahtavalta näyttää. Vaikutuksen teki tuo huonekorkeus ja sijainti. Olisipa ihana voittaa luksusta arkeen miehen kanssa.

Vastaa
ansu88 24 helmikuun, 2017 - 11:05

Vaikutti oikein hyvältä! Olisi mukava päästä viettämään lomaa!

Vastaa
Emilia 24 helmikuun, 2017 - 14:02

Hotelli oli aiemmin tuttu vain nimelta, mutta arvostelusi perusteella vaikuttaa todella ihanalta, luonteikkaalta luksushotellilta! Ehka joskus viela…

Vastaa
Arle 25 helmikuun, 2017 - 00:57

Luksusta, ylellisyyttä, upealla tavalla modernisti vanhahtavaa ja eleganttia, voiko noin edes määritellä 😛

Olisihan tuo mahtava voittaa, 1997 muutin Helsinkiin mieheni kanssa yhteen muutaman kuukauden tuntemisen jälkeen. Hyppy tuntemattomaan… Nyt olisi aika juhlistaa yhteistä taivalta ja mikäs loisi siihen paremmat puitteet

Vastaa
Anne 25 helmikuun, 2017 - 12:13

Todella ihana paikka tuo Hotel Haven. Ylellinen ja ja laadukkaan oloinen hotelli. Kyllä kelpaisi viettää yö siellä. Hemmottelu olisi tarpeen joten jos voitto osuu kohdalle, on se todella tervetullut.

Vastaa
Ulpu 25 helmikuun, 2017 - 12:30

Lahjoittaisin voittoni poikani perheelle.
Hieman luksusta ja irtiottoa arjesta.

Vastaa
Antti Kanto 25 helmikuun, 2017 - 13:47

Havenissa en ole käynyt, mutta luettuani blogipostauksesi siitä on sinne pakko päästä.
Mielikuva on Havenista hyvä, pahaa ei ole sanottu ja tuntuu menevän designin ja tyylin kanssa korkealle joten kiinnostusta herättävä.

Haveniin olisi ihana päästä viettämään romanttinen hetki ja päästä kokemaan luksushotellin aamiainen.

Vastaa
Marianna 25 helmikuun, 2017 - 22:04

Nopean silmäyksen myötä Haven vaikuttaa korkean tason city-hotellilta, mutta tosin varsin tuntemattomalta sellaiselta. Tai ei sillä, enhän minä ole viime vuosina juuri Helsingin hotellitarjontaa seuraillut. Mutta nytpä tekisi mieleni lähteä Helsinkiin seikkailemaan pariksi päiväksi ja kipaista läpi Kiasma sekä Valokuvamuseo, että ottaa pientä breikkiä arjesta jonkun ihanan hotellin lakanoissa sekä aamiaispöydässä. Ah, mikä ajatus.

Vastaa
ese 25 helmikuun, 2017 - 22:42

Vaikutti todella kivalta. Juhlisin valmistumistani pienellä lomalla.

Vastaa
KCP 26 helmikuun, 2017 - 00:43

Miten kuvailisin vaikutelmaa, ylellisesti kodikas 😉 Monet hotellihuoneet ovat persoonattomia, blogipostauksesi huone ei ollut sellainen. Hotelli henkii ylellisyyttä, mutta lämpimällä tavalla, toivottaa tervetuloa hillitysti ja silti leppoisasti. Ja tottahan tällainen miniloma kelpaisi, veisin vaimon treffeille (hyvitykseksi kun en töiltäni ehtinyt järkätä mitään synttärinään enkä edes ystävänpäivänä)

Vastaa
Annu 26 helmikuun, 2017 - 10:07

Mielestäni Hotelli Haven on luksushotelli, tyylikäs ja laadukas. Joskus muutama vuosi sitten telkkarista tuli joku parinetsintäohjelma, jonka sinkut oli majoitettu juuri Haveniin, ja jo silloin ajattelin että tuonne vielä joskus tahtoisin. Vaikuttaisi juuri sellaiselta ihanalta hemmottelulomalta joka olisi kiva toteuttaa yhdessä mieheni kanssa, ilman lapsia.

Vastaa
Paula 26 helmikuun, 2017 - 10:42

Hotel Haven vaikuttaa ylelliseltä luksushotellilta upeine sisustuksineen ja historiallisine tunnelmineen. Haluaisin voittaa tämän hienon blogin nimen mukaisesti ”paon arjesta”, rentouttavan ja ylellisen hotelliyön mieheni kanssa.

Vastaa
Samsam 26 helmikuun, 2017 - 12:41

Tosiaan luksusta postauksesi perusteella. Tyylikäs ja ylellinen, huone vaikuttaa hyvin suunitellulta. Toivottavasti huonekorkeus on yhtä hulppea kaikissa huoneissa, tykkään. Meikäläinen opiskelija saa moisesta vaan haaveilla, intin päivärahoilla elelin juuri edellisen vuoden, nyt uudet opinnot alkamassa ja sitten kituutetaan opintotuella. Jos voitto napsahtaisi kohdalle voisin yhden päivän kuvitella, että budjetti olisi muutakin kuin kituuttamista. Juhlistaisin vaikka 24v synttäriä hotellissa köllötellen 🙂

Vastaa
Audrey_78 26 helmikuun, 2017 - 14:08

Minulla ei ollut mitään aikaisempia mielikuvia Hotel Havenista ennen tätä. Postauksen luettuani ja nettisivuja tutkittuani minulla on varsin positiivinen mielikuva kyseisestä hotellista. Huoneissa viehätti niiden persoonallisuus, ja ne olivat siitä huolimatta varsin rauhoittavan oloisia ja kodinomaisia. Huonekorkeus ihastutti, se tuo paljon tilan tuntua muuten ns. tavallisen kokoiseen huoneeseen. Parasta kyseisessä huoneessa olivat kuitenkin herkkäuniselle erittäin tärkeät pimennysverhot, ja ihastuttava kylpyhuone ammeella. Rakastan kylpemistä, mutta siihen on harvoin mahdollisuus, joten kylpyamme hotellihuoneessa on ainakin itselleni luksusta! Mitä tulee hotellin ”takkuilevaan” aamiaistarjoiluun, niin luulisin, että kyse on siitä, että ruokamääriä on usein vaikea arvioida oikein (varsinkaan kävijämäärien lisääntyessä) ja samalla on kuitenkin pyrittävä huolehtimaan siitä, että ruokahävikkiä ei syntyisi liikaa.

Haluaisin voittaa tämän yöpymisen, sillä pienituloisena on harvemmin varaa matkusteluun, ja silloinkin matkustaminen rajoittuu kotimaan rajojen sisäpuolelle. Ei silti, että se olisi huono juttu, sillä Suomessa on paljon hienoja kohteita, missä vierailla! 🙂 Ehkä joillekin hotelliyöpymiset ovat varsin arkinen asia, mutta itselleni ne ovat arjen luksusta parhaimmillaan! Viihtyisä ja rauhallinen huone, kylpyamme, minibaari ja hotellin herkullinen aamiainen – mitä muuta voisi minilomalta toivoa? Viimeksi olen yöpynyt hotellissa n. 5 vuotta sitten, kun matkustin toiselle paikkakunnalle kummilapseni nimiäisiin, joten se kenties kertoo miten usein tästä luksuksesta pääsee nauttimaan 😀 Ehkäpä nyt olisi aika uudelle reissulle! 🙂

Vastaa
Ruusu 26 helmikuun, 2017 - 14:57

Kyllähän tuolla kelpaisi yöpyä, luksusta todellakin. Viihtyisää luksusta. Asutaan poikaystäväni kanssa tällä hetkellä eri maissa, töiden takia. Hän tulee taas kuukauden päästä käymään ja olisi ihana päästä romantiselle hotellilomalle edes yhdeksi yöksi kimppakämpästä 😉

Vastaa
Kati 26 helmikuun, 2017 - 15:35

Varmaan ensimmäinen hotelli, jossa kuulen minibaarin sisältyvän hintaan. Vaikutti isolta ja avaralta huoneelta, jota arvostan hotelleissa. Mutta ovatko huoneen lattiat vuorattu kokolattiamatolla? Jos on niin se saa huoneen tuntumaan hiukan vanhanaikaiselta eikä luksukselta. Viestii kuitenkin sellaiselta luksukselta että haluaisin kokea tämän mieheni kanssa.

Vastaa
Minttu 26 helmikuun, 2017 - 18:01

Heippa!
Enpä olisi uskonut, että Haven on noin hieno. Pidän itse tähän asti kertyneiden kokemusten perusteella eniten Klaus K:sta, tosin en ole luksushotelleissa juurikaan edes yöpynyt.
Havenissa näytti postauksesi perusteella hienoimmalta korkeat sängyt ja pidän myös aina kultaisista yksityiskohdista. Yleensä hotelleissa tulee lähinnä nukuttua ja syötyä aamiaista, joten ne ovat ne tärkeimmät. Aamiainen näytti kuvissa herkulliselta, valitettavaa, että kokemuksesi ei ollut täydellinen. Mielikuvaksi kuitenkin jäi ylellinen, mutta kodikas ja lämminhenkinen hotelli.
Vietämme syksyllä mieheni kanssa 10-vuotishääpäivää ja minun 35-synttäreitäni, olisi mahtavaa viedä mies yllätykseksi Haveniin!

Vastaa
Milla 26 helmikuun, 2017 - 20:47

Todella ihanalta ja laadukkaalta vaikuttaa! Olisi kiva päästä tutustumaan 🙂

Vastaa
piitu 26 helmikuun, 2017 - 21:38

Jutun perusteella hieno! Olisi mukava päästä käymään Helsingissä, en ole käynyt varmaan kymmenneen vuoteen!

Vastaa
Jaana 26 helmikuun, 2017 - 21:47

Vaikuttaa oikein ylelliselta Hotellilta. Näin hienossa hotellissa en ole kertaakaan ollut. Jos voittaisin hotelliyön lähtisin sinne kahdestaan mieheni kanssa viettämään kahdenkeskeistä laatuaikaa pakoon arkea. Siinä samalla tulisi vietettyä rästiin jääneitä vuosipäiviä ja jälkeenpäin vielä molempien 30v synttäreitä. Mahtava blogi, pitää tutustua tähän lisää. Tykkään myös fB:ssä ja aloin seurata instassa.

Vastaa
Tiffany 26 helmikuun, 2017 - 23:10

Hotelli ei ole tuttu muutoin kuin nimeltä, mutta kuvien perusteella näyttää tosi luksukselle! Jos voittaisin, lähtisin avopuolison kanssa viettämään ansaittua hemmottelulomaa!

Vastaa
Elise 27 helmikuun, 2017 - 03:20

Kiitos mahdollisuudesta osallistua kilpailuun! Hotelliyötä viettäisi perheeni kanssa jossa menossa mukana sairaslomalla oleva Mia ja kaksi pientä lasta. Piristystä perheelle arkeen. Hotellin nimi nimi kuulostaakin juuri tältä – jotain arjen yläpuolella olevaa ?

Vastaa
Kati 27 helmikuun, 2017 - 09:12

Voiko tosiaan Suomessa olla tuollainen hotelli? Näyttää niin mannermaisen tyylikkäältä, että mielelläni viettäisin tuolla yön kun tällä hetkellä työt ei anna periksi edes muutaman yön kaupunkilomaan Keski-Euroopassa.

Vastaa
katja 27 helmikuun, 2017 - 09:55

Minulle hotelli ei ollut ennestään tuttu- mutta vaikuttaa todella tyylikkäältä ja ihanalta! Jos voittaisin, lähtisin mieheni kanssa viettämään Helsinki-viikonloppua ja rentoutumaan arjen keskellä.

Vastaa
Anna 27 helmikuun, 2017 - 10:41

Mielikuva hotellista on tyylikäs, erittäin laadukas, siisti ja sopivasti luksus. Olen kaihoten Havenin sivuja selaillut ja haaveillut luksusyöstä… Ei ole pienituloisella duunarilla varaa itse yöpymisiä ostella, siksi haluaisin voittaa tämän. <3

Vastaa
Kira 27 helmikuun, 2017 - 12:42

Tiedän hotellin vain nimeltä, mutta mielikuvissani se on ylellinen hotelli, joka sijaitsee lähellä merta. Olen saattamassa opintojani loppuun tämän vuoden aikana ja yö Havenissa hyvässä seurassa olisi loistava pieni palkinto tästä saavutuksesta.

Vastaa
Jenni 27 helmikuun, 2017 - 15:21

Ehdottomasti osallistun kilpailuun! Mielikuva hotellista on todella juhlallinen ja klassinen, lämmin ja trendikäs. Haluaisin viettää hotelliyön parhaan ystäväni kanssa nautiskellen hotellitunnelmasta arjen hektisyyden keskellä. 🙂

Vastaa
Oona 27 helmikuun, 2017 - 16:20

Rentoa, ylellistä luksusta ja ihanaa hemmottelua. Ja mikä sijainti. Ei voisi parempi olla.

Vastaa
Anastasia 27 helmikuun, 2017 - 17:52

Kivan korkeat huoneet! Tuonne pakenisin joku viikonloppu mieheni kanssa. Olisi mukava viettää kahdestaan laatuaikaa ja olla turistina kotimaassakin.

Vastaa
Vilhelmiina 27 helmikuun, 2017 - 20:41

Haven vaikuttaa upealta, ylelliseltä ja kuitenkin jollain tavalla rennolta. Haluaisin ehdottomasti lähteä mieheni kanssa viettämään ensimmäistä kahdenkeskistä yötä lapsen syntymän jälkeen.

Vastaa
MINNA 28 helmikuun, 2017 - 01:56

En ole käynyt, varmaan hieno hotelli. Tarvitsen piristystä arkeen tämä luksus loma olis tarpeen.

Vastaa
Aila 28 helmikuun, 2017 - 09:50

Hieno hotelli, luksusta kaikkialla. Olisiha se upeaa kerran yöpyä noin hienossa hotellissa?

Vastaa
Jenni 28 helmikuun, 2017 - 10:58

Mielikuvani Havenista on tyylikäs ja klassinen hotelli, josta olen myös kuullut paljon hyvää. Sijainti on aivan loistava mm. ravintoloiden kannalta, joten haluaisin ilomielin päästä itsekin kokemaan tämän hotellin. 🙂

Vastaa
Paula 28 helmikuun, 2017 - 12:28

Aah, ylellinen ja upea! (vaikken ole Havenissa koskaan yöpynytkään) Olisi ihana päästä viettämään ystävän kanssa laatuaikaa 🙂

Vastaa
Jarkko 28 helmikuun, 2017 - 20:48

Hotellista tulee mieleen sellainen paikka, missä viihtyy muutenkin kuin pakon alla – usein hotelli kun on vain se paikka missä nukutaan. Luksusta ja prameutta, mutta tyylillä ja hillitysti.

Vastaa
Seppo 28 helmikuun, 2017 - 23:05

Havenista tulee mielee tyylikkyys, ylellisyys ja luksus ja hotellin sijainti merinäkymineen on myös loistava. Haluaisin todellakin kokea tällaisen luksushotelliyön, jota ei muuten ikinä raaskisi itse toteuttaa. Lisäksi ensi kesänä olisi tarkoitus käydä Helsingin seudulla, joten yöpyminen sopisi myös niihin suunnitelmiin enemmän kuin hyvin.

Vastaa
kka1968 1 maaliskuun, 2017 - 01:45

Kivalta vaikuttava ja viihtyisä hotelli. Olisipa kiva päästä testaamaan oikein luonnossa!

Vastaa
rooaa 1 maaliskuun, 2017 - 09:14

En ole koskaa yöpynyt luksushotellissa edes ulkomailla , koska ei ole varaa. Olisi ihana tuoda helsingin ulkopuolelta yksi erityinen ihminen viettämään kansani laatuaikaa.

Vastaa
Sanna 1 maaliskuun, 2017 - 10:30

Paikka, jossa voi todella paeta arjesta ja rentoutua. Aivan ihana!

Vastaa
Anna Hänninen 1 maaliskuun, 2017 - 10:38

Mielikuvaksi hotellikokemuksesta tulee kiireetön nautiskelu, jopa luksus. Sisustuksesta tulee mieleen samaan aikaan luksus ja kodikkuus. Tykkään eritoten noista kukkaverhoista. Tämä ei ehkä ole sellainen hotelli, jossa käydään vaan nukkumassa ja säilytetään tavaroita. Maisemat ainakin ovat vertaansa vailla. Juuri fb:ssä kaveri laittoi kuvan Havenista. Siitä muistin tämän arvonnan, mulle kanssa! Kelpaisi siellä aamupalaa nautiskella!

Vastaa
Tiina Kilkkinen 1 maaliskuun, 2017 - 11:26

Voi sitä ihanaa tunnetta, kun tiedät olevasi matkalla yleelliseen hotelliin parhaassa mahdollisessa seurassa, jännittää avata huoneen ovi ja astua sisään!. Hotelli Haven on juuri sellainen ihanuus, jonka haluaisin kokea, rakastan hotelleja. Hotelli Lilla Roberts oli mahtava, olisiko Haven vielä parempi?

Vastaa
Kthetraveller 1 maaliskuun, 2017 - 11:34

Hotel Haven kuulostaa juuri sellaiselta rauhan tyyssijalta, jonne on kiva paeta kaikkea hotellin oven ulkopuolella olevaa. Taakse jää arjen kiireet sun muut, ja hotellin sisällä voi rauhoittua, pysähtyä ja nauttia hyvästä palvelusta sekä hyvistä yöunista luksusta huokuvassa ympäristössä. Miksi sinne haluaisin? Juuri edellä mainittujen asioiden takia. Yhden yön adults only- miniloma kiireisen arjen keskelle tekisi nyt terää.

Vastaa
Terho Tiilikainen 1 maaliskuun, 2017 - 11:46

Joo ihan nice jä minäkin haluun päästä kiittämään Mikaa!

Vastaa
Jari Melanen 1 maaliskuun, 2017 - 14:15

tulee mielikuva tunnelmallisesta ehkä johonkin Etelä-Amerikkaistyyliseen tunnelmaan korkeat huoneet ja ikkunat ei tuommoisia moderneja mitä yleensä hotelleissa
Pois arjen ”harmaudesta” kun ei oikein vielä kevätaurinkokaan paista

Vastaa
Eveliina 1 maaliskuun, 2017 - 16:49

Hotelli vaikuttaa tyylikkäältä ja luksukselta sekä kalliilta, johon minulla ei opiskelijana olisi muuten varaa. Olisikin juuri siksi ihanaa voittaa tämä arvonta ja päästä mieheni kanssa pakoon arjen kaaosta ja saada elämään vähän luksusta.

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.