Home » Ramenia Helsingin keskustassa – Momotoko

Ramenia Helsingin keskustassa – Momotoko

by admin

IMG_0007

Kävin viime viikonloppuna kavereideni kanssa lounaalla vasta avatussa ramenravintolassa nimeltä Momotoko, joka löytyy osoitteesta Yliopistonkatu 5. Ramen on sellainen ruoka, jota odotin kovasti ensimmäisellä Japanin reissullani, mutta petyin siihen ensimmäisellä kerralla enkä enää maistanut uudestaan, vaikka tiesin, että pitäisi. En voinut tajuta, miksen pitänyt siitä, koska kaiken järjen mukaan sen pitäisi olla juuri sellaista ruokaa, jota suorastaan rakastan. Testasin tänä kesänä ramenia toistamiseen eräässä helsinkiläisessä paikassa, mutta en pitänyt siitä silläkään kertaa. Toivo oli siis jo hieman mennyt, mutta päätin antaa Momotokolle mahdollisuuden. Onneksi tein niin.

Momotokon ramen-annokset eivät ole halvimmasta päästä (n. 15€), mutta rahoilleen saa ehdottomasti vastinetta, sillä raaka-aineet tuntuvat laadukkailta ja annoskoko vie suuremmankin nälän. Lisäksi tarjolla on myös paria muuta japaniherkkua ja mm. Asahi-olutta, joten tämä ravintola sai minun ääneni. Oli ilo huomata kerrankin, että tykkään ramenista! Japanilainen kaverini ja hänen vaimonsa (joka on mm. asunut Japanissa) sanoivat itsekin, että ruoka oli todella hyvää ja ns. aitoa. Suosittelen siis testaamaan Momotokon heti, kun siihen tulee tilaisuus :)!

Itadakimasu!

IMG_0008

 

You may also like

4 kommenttia

Meri / Syö Matkusta Rakasta 4 syyskuun, 2015 - 10:25

Tämä menee kyllä kokeiluun heti kun palaan Suomeen. 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 4 syyskuun, 2015 - 10:36

Kannattaa käydä testaamassa :)!

Vastaa
Jenna 4 syyskuun, 2015 - 14:57

Jes jes, tää paikka menee testiin varmasti 🙂 Ja kiitti vinkistä, en ollut kuullutkaan tästä uudesta mestasta.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 4 syyskuun, 2015 - 20:35

Kannattaa testata :)! Ole hyvä vain. Itsekin törmäsin tuohon ihan vahingossa, kun Veera Bianca oli tykännyt siitä Facebookissa ennen aukeamista ja se ilmestyi omaan feediini :P. Kiva, että tästä oli hyötyä :).

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.