Home » Businessluokassa kotiovelta asti

Businessluokassa kotiovelta asti

by admin

Yhteistyössä Kovanen

IMG_0562

Kuvittele, että olet lähdössä businessluokassa jonnekin kauas… vaikkapa Tokioon tai New Yorkiin. Saavuttuasi kentälle menet businessluokan check-in tiskille, kuljet Priority-turvatarkastuksesta rauhalliseen lentokenttäloungeen ja sieltä ensimmäisten joukossa koneeseen, oman sisäänkäynnin kautta, makuuasentoon laskeutuvalle istuimelle samppanjalasi kädessäsi. Kuulostaa aika hyvältä, eikö vain? Mutta jos matkustat näin, mikset aloittaisi matkaasi tyylillä jo kotiovelta asti?

limousine_kamp

Suljen kotirapun oven takanani. Edessäni seisoo tummaan pukuun pukeutunut, hymyilevä kuljettaja, jonka takana näkyy puhtaana kiiltelevä, musta ja ylellinen S-sarjan Mercedes Benz. Hän avaa auton takaoven paljastaen vaalealla nahalla sisustetun matkustustilan, jossa odottaa samppanjapullo ja suklaata. Laukkuja ei tietenkään tarvitse nostaa autoon itse, vaan kuljettaja hoitaa senkin. Istahdan rentouttavan upottavalle takapenkille, kuljettaja sulkee oven ja avaa samppanjapullon. Samppanjalasit kilahtavat ja ylellinen matkamme voi alkaa. ”Lentokentälle, kiitos.”

IMG_0559IMG_0557

Kyllä tämä voittaa hektisen laukkujen raahaamisen ratikoissa, junissa ja busseissa tai kelissä kuin kelissä lentokentälle ajamisen. Täytyy myös myöntää, että kyllähän tämä voittaa sen tavallisen taksimatkankin, vaikka silloinkaan ei tarvitse itse huolehtia laukuistaan. Hymy nousee pakostikin huulille, kun kuljemme sulavasti liikenteen seassa kohti lentokenttää ilman huolen häivää. Auton ilmajousitus ja taitava kuljettaja takaavat uskomattoman tasaisen kyydin, sillä kokemuksen ja koulutuksen kautta opittu ennakoiva ajotyyli varmistaa, että äkkijarrutuksia ei tule eikä valoista lähtemistä edes huomaa – kuin matkustaisi pilven päällä. Radiosta soi hiljaisella klassinen – se voi soida hiljaisella juuri siksi, että auton äänieristys ei päästä liikenteen ääniä lähes lainkaan läpi. Tästä syystä myös matkustuskumppanin ja kuljettajan kanssa on helppo jutella nostamatta ääntään. On outoa katsoa auton ikkunoiden toiselle puolelle, sillä tuntuu kuin matkustaisin omassa maailmassa tai suoranaisessa luksuskuplassa kaupungin läpi samalla, kun kaikki muut kiirehtivät omien arkiaskareidensa parissa. Loma on nyt todellakin alkanut.

IMG_0580

IMG_0574

Kello on vasta kaksi päivällä, joten nukkumiselle ei onneksi ole vielä tarvetta, mutta testaan siitä huolimatta lähes makuuasentoon laskeutuvaa istuinta ja sen ominaisuuksia. Istuin on jaettu kolmeen vyöhykkeeseen (niskan/pään alueeseen, selkään ja istuinosaan), joita voi säädellä mielensä mukaan täydellisen asennon löytämiseksi. Jostain syystä kiinnitän huomiota erityisesti niskatyynyyn, joka on hyvällä tavalla upottavan pehmeä. Kun sopivan makaava asento on löytynyt, kuljettajaa voi pyytää avaamaan kattoikkunan näkösuojan, jolloin takapenkin matkustustilan avaruus lisääntyy entisestään katon kautta tulvivan valon ansiosta. Keskikonsolista löytyy samppanjapullon lisäksi niin kuplivaa kuin kuplatontakin vettä ja tietysti Fazerin sinistä. Kerrankin toivoisin, että matka lentokentälle olisi pidempi, sillä saavumme aivan liian nopeasti ja huomaamattomasti lähtevien terminaalin eteen – vaikkakin kuljettaja ajoi jatkuvasti kilometrilleen rajoitusten mukaisesti. Kun terminaalin liukuovet sulkeutuvat takanani, tajuan jääneeni koukkuun. Suuret kiitokset Kovaselle, kun teidän takianne en enää halua matkustaa lentokentälle millään muulla tavalla. Tässä kävi siis samoin kuin ensimmäisellä businessluokan lennolla… on kai aika raottaa lompakkoa entisestään. Erityiskiitos mahtavalle kuljettajallemme Matille, joka takasi ammattitaidollaan ja ystävällisyydellään, että lomamme alkoi täydellisesti.

IMG_0579

IMG_2345

Jalkatilaa on todella runsaasti vaikka pidemmällekin matkustajalle.

IMG_2348

Moni tietää Kovasen taksit ja tilausajobussit, joita näkee jatkuvasti pääkaupunkiseudulla, mutta uskonpa, että harvempi tietää Kovasen limousine-palvelusta, sillä kyseisissä autoissa ei näy lainkaan Kovasen logoja tai muutakaan merkkiä siitä, mitä sisään kätkeytyy. Liikenteessä ne näyttäytyvät vain tyylikkäinä ja tavallista puhtaampina luksusautoina. Limousine-palvelua käytetään erityisesti merkkihenkilöiden, kuten yritysjohtajien ja julkkisten kuskaamiseen, hääparien hääautona ja mm. astetta hienommissa eläkkeelle siirtymisjuhlissa, mutta voihan palvelua käyttää vaikka arkipäivänäkin, jos elämäänsä kaipaa hieman luksusta.

sisakuva_juomat

Ehdin kuulla lentokenttämatkan aikana erilaisista käyttötarkoituksista, joista pari jäi erityisen hyvin mieleen. Esimerkiksi eläkkeelle jäävä rakennusmies sai yritykseltään tyylikkäät läksiäiset limousine-kyydillä, jonka aikana kierrettiin niiden rakennusten ohi, joita kyseinen mies oli ollut rakentamassa uransa aikana. Tällainen kiertoajelu on ilmeisesti melko tunteita herättävä kaikille osapuolille. Voin vain kuvitella, miltä tuollainen tuntuisi.

sisakuva

Ei kannata kuitenkaan ajatella, että tällaista luksusta saa vain pääkaupunkiseudulla, sillä monet kuulemma tilaavat kyseisen kuljetuspalvelun esimerkiksi hakemaan Savonlinnan oopperajuhlilta takaisin Helsinkiin. Mikäs siinä on matkustaa takapenkillä lämpimän viltin alla ja herätä vasta kotiovella. Aloin heti mietiskellä, että kävisin jatkossa mieluusti Lappeenrannassakin limousinella junan sijaan – se vasta olisikin luksusta!

Yleensä tärkeät limousine-tilausajot kannattaa tietysti varata vähintään pari päivää etukäteen, mutta kuljettaja kertoi myös hieman lyhyemmän varoitusajan tapauksesta. Hääparille tilattu hääauto ei ollutkaan tullut kirkolle (tilattu auto ei siis ollut Kovasen vaan jonkun muun), joten neuvokas bestman otti puhelimen käteen, soitti Kovaselle ja sai limousinen paikalle 15 minuutissa ilman, että hääpari tiedosti täpärästi vältettyä katastrofia lainkaan. Tarina ei kerro ehdittiinkö autoa koristelemaan hääkoristein tuossa ajassa, kuten perinteiseen hääpalveluun kuuluu, mutta omien kokemuksieni mukaan edes se ei enää yllättäisi, kun on Kovasesta kyse.

Tätä palvelua voi hyödyntää myös tietysti esimerkiksi shoppailureissullaan, jolloin ei itse tarvitse huolehtia parkkeeraamisesta eikä myöskään ostostensa kantamisesta, sillä kuljettaja hoitaa senkin. Tämä shoppailupalvelu on erityisesti turistien suosiossa. Jotkut tykkäävät myös aloittaa hieman spesiaalimman treffi-illan lähettämällä auton hakemaan puolison töistä – pitäkäähän tämä mielessä seuraavana vuosipäivänä, hyvät naiset ja herrat.

IMG_2326

Starbucksin tuoreet kahvit odottivat takapenkillä, kun saavuimme kentälle. Tämä jos mikä virkisti kahden päivän matkustamisen jälkeen ja osoitti, että asiakaspalvelu on selvästi hoidossa.

IMG_2353

Limousine-palvelun hinta määrittyy niin monen tekijän, kuten palvelupaketin laajuuden ja ajan perusteella, joten palvelulle on mahdotonta antaa tarkkaa hintaa tässä postauksessa. Sen voin kuitenkin kertoa, että hinnat lähtevät noin 190 eurosta, mikä oli mielestäni yllättävän alhainen summa verrattuna siihen, mitä olin alunperin kuvitellut. Tällainen luksus on siis täysin saavutettavissa ja soveltuu erityisesti niihin elämän huippuhetkiin ja merkittävämpiin päiviin.

IMG_2324 muokattu

Jos tilaa limousine palvelun hakemaan kentältä, kuljettaja on odottamassa ”nimilapun”, eli tablettitietokoneen kanssa. Oli aika siisti fiilis nähdä tämä saapuvien aulassa 🙂

Hieman faktoja palvelusta:

  • Kuljettaja on tummaan pukuun pukeutunut erikoiskoulutuksen saanut VIP-kuljettaja
  • Hintaan kuuluu aina asiakastabletti, WIFI ja piccolo-vesipullot
  • Auton keulaan saa myös Suomen liput liehumaan, jos haluaa todella revitellä (itse en vielä tällä kertaa kehdannut pyytää noita, mutta ehkä sitten ensi kerralla)

Lisäpalveluita:

  • Kovanen Sleep and Relax: huopa, satiininen matkatyyny ja unitarvikesetti. Tällainen soveltuu erityisesti jetlagista kärsivälle matkustajalle, joka saapuu pitkältä lennolta.
  • Kovanen Deli: syötävää, alkoholittomia juomia ja makeisia.
  • Hääautopalvelu on hieman kattavampi, joten siitä voi lukea lisää täältä. Sivuilta löytyvän tiedon lisäksi haluan mainita, että autoon voi tilata myös omaa juotavaa Alkosta, jos Kovasen tarjoaman onnittelukuohuvan lisäksi hääpari haluaakin aloittaa yhteisen matkansa Gin & Toniceilla tai vaikkapa viskillä.

 

Odotukseni limousine-palvelun suhteen olivat melko kovat, mutten osannut silti odottaa kuinka suuren vaikutuksen se teki minuun. Asiakaspalvelu, jolle annan arvoa nykyään lähes kaikessa, on hiottu huippuunsa ja autossa vallitsee täydellisen luksuksen ilmapiiri. Aivan valtava kiitos Kovasen tiimille ja erityisesti Saralle ja kuljettajallemme Matille. Kovanen edusti mielessäni laatua jo aiemmin, mutta nyt nostitte asian aivan uusiin sfääreihin! Toivottavasti pääsemme matkustamaan uudestaankin upean limousine-palvelunne mukana ja toivon, että lukijanikin innostuvat kokeilemaan tätä tavallisesta poikkeavaa kuljetusta, sillä tässä on todellakin hinta-laatu -suhde kohdallaan. Jos siis pikkujoulukyyditys on vielä hoitamatta, tässä olisi aika varteenotettava vaihtoehto tyylikkäälle sisääntulolle. Ymmärrän, että lukijan näkökulmasta tämä postaus on täynnä hehkutusta, mutten vain keksi tästä mitään huonoa sanottavaa – tai ehkä sen, etten harmillisesti voi kokea tätä luksusta jokaisella matkallani… vielä.

*Kovaselta saadut kuvat on merkitty Kovasen logolla, mutta muut ovat omiani


Jos pidit lukemastasi ja haluat tietää ensimmäisten joukossa, kun julkaisen postauksiani, voit käydä tykkäämässä blogin Facebook-sivuista. Jos haluat nähdä myös kuvia ennen kuin ne päätyvät blogiin asti (jos päätyvät lainkaan) ja seurata juttujani enemmän reaaliajassa, käy tykkäämässä myös Instagram-sivuistani. Arvostan jokaista tykkäystä ja seuraajaa, joten kiitos jo etukäteen :)!

You may also like

37 kommenttia

Veera Bianca 24 marraskuun, 2015 - 20:47

Ihanaa luksusta, tä on kyllä loistava tapa aloittaa reissu for sure 😉 Ja siis mä ihan liikutuin tosta rakennusmiehen tarinasta, liian kaunista <3

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 24 marraskuun, 2015 - 20:50

Sitä tuo todellakin on :)! Se rakennusmies on varmasti liikuttunut aika paljon itsekin :). Upeaa, että joku tekee tuollaista!

Vastaa
ayff 25 marraskuun, 2015 - 15:14

Mikähän kenttä on kyseessä, jos sieltä löytyy rauhallinen lentokenttälounge – ei se Finnair Lounge ainakaan ole… 😀

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 25 marraskuun, 2015 - 15:15

Ymmärrän, mitä tarkoitat, mutta Finnairinkin lounget ovat rauhallisia tiettyyn aikaan päivästä :).

Vastaa
Maarit Johanna 24 marraskuun, 2015 - 21:12

Hei tää palveluhan on paljon muutakin kuin hieno auto! Ei oo kovin paljon kokemusta, mutta yllätyin miten laajasta palvelusta on kokemusta.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 24 marraskuun, 2015 - 21:46

Todellakin :)! Kiva, että pystyin tarjoamaan infoa tästä ja muuttamaan käsitystäsi toisenlaiseksi kuin mitä se oli :).

Vastaa
Millamaija 24 marraskuun, 2015 - 23:45

Huh, tuommosesta en koskaan ollut kuullutkaan. Taksia on käytetty ja nyt kun makustelen mielessäni tuommoisiä lisiä perustaksimatkaan niin oivoi. Taitaa vaan olla niin että mun kohdalla rahaa ei jää mihinkään muuhun kun matkustamiseen ulkomaille ja -mailla =D

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 25 marraskuun, 2015 - 08:06

Hienoa, että pystyin siis kertomaan palvelusta, josta kaikki lukijani eivät vielä tiedä :)! Se on täysin ymmärrettävää, jos tämän palvelun näkee liian hintavana normaaleihin taksimatkoihin verrattuna, mutta kannattaa pitää mielessä, jos joskus tulee vaikkapa jotain vähän erikoisempaa matkaa tai päivää, johon haluaisi panostaa :).

Vastaa
Anna Koskela 25 marraskuun, 2015 - 06:10

Ulkomaillahan hotellit tarjoaa paljon ”limousine” noutoja lentokentältä. Yleensä ne on ihan normi autoja. Itse jotenkin ajattelen, että limousinen pitäisi olla juurikin tuollainen vähän pidennetty malli, että saa jalat kunnolla suoraksi : D

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 25 marraskuun, 2015 - 08:07

Niin kyllä tarjoavat ja olet ihan oikeassa, että useinhan ne ovat ihan tavallisia autoja. Todellakin tällainen sen pitäisikin olla! Ja itse asiassa mieluummin tällainen kuin vaikkapa jättimäinen limusiini, joka itselläni tulee tuollaisesta ensimmäisenä mieleen :).

Vastaa
Martina 25 marraskuun, 2015 - 08:48

Vau mitä luksusta! Näin minäkin haluaisin aloittaa ja lopettaa seuraavan lomamatkani. Täytyykin pistää tämä korvan taakse jos lompakosta löytyisi muutama ylimääräinen seteli luksustason kyytiä varten. 🙂 Tai tosiaan jos joskus kaipaa jotain pientä ekstraa/luksusta johonkin merkkipäivään, niin tämähän on oikein hyvä idea. Näen jo itseni istumassa takapenkillä skumppalasi kourassa ja suklaat naamassa. 😀

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 25 marraskuun, 2015 - 08:51

Todella :)! Kannattaa ehdottomasti pistää harkintaan, jos joskus tämä vaikka sopisikin matkasuunnitelmiin ;). Voin hyvinkin kuvitella, että nauttisit tuollaisesta matkustustyylistä :P.

Vastaa
Jenna / With huge passion for life 25 marraskuun, 2015 - 09:57

Ihanaa luksusta ja oikein kahvet odottomassa. Kelpais! Meiltä kotoa saa kikkailla vaihdolla itsensä kentälle, joten tällainen kyyti olisi aika ajoin oikein jees. Kivan kattava postaus 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 25 marraskuun, 2015 - 10:02

Tuo kahvijuttu oli kirsikkana kakun päällä :). Kannattaa tosiaan harkita tätäkin joskus, jos haluaa päästä vähän helpommalla :). Kiitos, Jenna!

Vastaa
Kthetraveller 25 marraskuun, 2015 - 10:22

Oi miten hauska lukea Jerry sun hehkutusta, aivan kuin pikkulapsi jouluna lahjojen kimpussa 🙂 Olemme käyttäneet ulkomailla monesti hotellien kuljetuspalveluja ja onhan se ollut ihan mukavaa, kun nimikyltti on paistanut lentokentällä ja kuljettaja hoitaa laukut. Vesipullot ja asiakastabletitkin WiFillä on ollut, sekä tarpeen tullen tilaa autosta riippuen (ne erikoisautot on erikseen tilattavissa jossain hotelleissa). Paljon on siis ulkomailla istuttu tilausajojen kyydissä, mutta harvemmin täällä Suomessa. Hölmöä sinänsä, voihan sitä aloittaa ulkomaan matkansa jo täällä nautinnollisesti taikka käyttää Kovasta muihinkin spesiaaleihin liikkumisiin.

Anyway, olen ihaillut monesti Kovasen autoja ja ne on niin messevän näköisiä tuolla liikenteessä (hiphei, autotyttö täällä myös) joten en poissulje todellakaan Kovasen käyttöä täällä kotimaassa. Ei tuo hinta mikään huippupaha ole, mutta en minä ihan kauppareissulleni ottaisi tuota Mersua 😉

P.S.: Niin juu ja olen samaa mieltä kanssasi. Mieluummin tuollainen auto kun sellainen ylipitkä limusiini. Hyi minua kun sanon, että etten kyllä kehtaisi istua sellaisen kyydissä…

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 25 marraskuun, 2015 - 10:28

You know me :P. Elämästä pitää osata nauttia, joten hehkutus on aina erinomainen asia :D. Kivaa, että tällaista on hauska lukea ;). Itse en ole vielä kertaakaan päässyt kokeilemaan ulkomailla noita palveluita, mutta pelkästään tämän perusteella aion todellakin harkita sitä jatkossa, vaikkei palvelu olisikaan näin hyvää ja hienoa. Hienoa kuulla, että teillä on tällaisia kokemuksia usemmastakin paikasta. Voinkin sitten kysellä sinulta ennakkoon, kun harkitsen näitä muualla :). Monesti ei tule ajatelleeksi, että täälläkin päässä voisi ottaa sen ekstrapalvelun, joten kiva, jos harkitset tätä jollain reissulla :).

Kovasen autot pistävät aina hyvällä tavalla silmään liikenteessä ja nyt onkin tullut käytettyä heidän palveluitaan moneen otteeseen parin viikon sisään. Taksimatkat kuljen aina heidän kyydeillään :). Jep, kauppareissulle tuo on vielä tässä vaiheessa vähän liian hintava, mutta spesiaalimatkoille kyllä harkitsen tuota jatkossa :D.

Limusiini ei luultavasti olisi yhtä mukava ja tosiaan se herättää vähän vääränlaista huomiota, eli ymmärrän mitä tarkoitat. Mieluummin tyylikkään ”huomaamattomasti” perille tuollaisella autolla kuin valkoisella, 50-metrisellä Hummer-limusiinilla :P.

Vastaa
lena 25 marraskuun, 2015 - 12:13

Luinkin tän jo eilen kännykällä, ajattelin vaan että kelpaisi kyllä tollanen kyyti. Jotenkin odotin myös kalliimpaa hintaa, tuo mainitsemasi hinta on kuitenkin siinä haarukassa, että sillon tällöin tuo voisi jopa toimia. 🙂

Mä tykkään myös tuollaisista klassisemmista autoista. Niistä pitkistä hummer tms. limusiineistä tulee mieleen keski-ikäisten glasgowlaisten naisten viinanhuuruiset karaokebileet neonvaloissa sisällä limusiinissä (jep..), joista tyylikkyys oli kyllä todella kaukana. Tuo on sellaista hillittyä tyylikkyyttä, josta tykkään paljon enemmän!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 25 marraskuun, 2015 - 13:13

Hinta on tosiaan sellainen, että tätä palvelua voi käyttää tavallinenkin ihminen eivätkä vain rikkaat ja kuuluisat :). Todellakin tuollainen huomaamattomampi, klassinen auto on paljon parempi kuin upeasti kuvailemasi bilehileauto :P. Kiitos kommentista :)!

Vastaa
Niko 25 marraskuun, 2015 - 18:36

Oli pakko osalliatua keskusteluun, kun on tuo Kovasen limo tuttu muutaman vuoden takaa. Palvelu ei silloin ollut vielä ihan vastaavalla tasolla, joten positiivista kehitystä on tapahtunut. Auto itsessään on kyllä jotain mieletöntä luksusta, ja niinkuin tuossa sanottiinkin, on K: limusiinipalvelut nimenomaan näillä tyylikkäillä, hieman pidennetyillä luksusautoilla juurikin siitä syystä, että nuo pitkät hummerilimot ja vastaavat ovat täysin turhaa pröystäilyä.
Ehkä sitä jokupäivä vielä itsekkin istahtaa sinne takapenkille.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 25 marraskuun, 2015 - 21:17

Aina on hyvä osallistua keskusteluun :). Hienoa kuulla, että kehitys menee parempaan suuntaan! Sen huomasin kommunikoidessani Kovasen kanssa, että palaute on heille todella tärkeää ja he selvästi haluavat kehittyä koko ajan paremmiksi, joten sillä on varmasti osuutta asiaan. Tuo auto suorastaan yllätti sillä luksuksen tasolla, mitä se tarjosi! Ne pitkän limusiinit eivät tosiaankaan sovellu tällaisiin asioihin, mutta kyllähän ne tietysti jollekin polttariporukalle voivat sopia :P. Kannattaa ehdottomasti joskus testata kyseistä palvelua, jos haluat kokea jotain, mitä ei ihan joka päivä tule eteen :).

Vastaa
Kiira / Lifelong Adventure 25 marraskuun, 2015 - 16:13

Huh! Kuulostaapa hemmottelulta, täytyy ehdottomasti pistää korvan taakse, jos joskus vaikka miehen kanssa päästään häämatkalle 😉 Houkuttaisi myös joskus lentää bisnesluokassa ja mieluiten kaukolento. Penkki vaakatasoon, ai että!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 25 marraskuun, 2015 - 16:17

Tuo oli kyllä todellista hemmottelua :). Hienoa, jos pistät tämän harkintaan, sillä varsinkin häämatkalle lähdettäessä tuo sopisi aivan täydellisesti! Ja tietysti palattaessa ;). Businessluokassa lentäminen ei ole missään nimessä mikään mahdottomuus. Kyse on enemmänkin tavoitteiden asettamisesta ja priorisoinnista – niin ainakin itse teen sen. Lisäksi noita businesslentoja saa joskus tarjouksista ja niitä voi kikkailla vähän halvemmiksi lentämällä muista kaupungeista ;). Businessluokassa matkustaminen on ihan omaa luokkaansa!

Vastaa
Katja 26 marraskuun, 2015 - 19:31

Luin tämän jo aiemmin kiireellä, mutta nyt piti palata kommentoimaan!
Kyllä on muuten aika makea tapa aloittaa loma tuollainen kyyditys. Onkohan Oulussa mitään vastaavaa? Tällainenhan olis juhlapäivinäkin aivan loistava!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 26 marraskuun, 2015 - 19:46

Kiva juttu, kun palasit kommentoimaan :)! Täytyy myöntää, että kyllä se tuntui aika upealta ;). En osaa sanoa yhtään Oulun tarjontaa, mutta voihan tuon aina tilata hakemaan Oulusta, jos siltä tuntuu :P. Ja jos ei muuta niin voit hyödyntää tätä joskus, kun olet pääkaupunkiseudulla. Käyt vaikka shoppailureissulla :D!

Vastaa
Zaska 28 marraskuun, 2015 - 16:35

Taitaa olla Suomessa yhtä laillista kuin Über. Taksihan kyseessä ei voi olla, kun ei ole taksikupua ja hintakin on jotain muuta kuin taksitaksan mukainen. Yrityksille moista palvelua toki voinee myydä ihan laillisesti – paitsi – alkoholin tarjoaminen. Autossa pullo valmiina odottamassa, onko kuljettajalla anniskelupassi? Onko Mese hyväksytty anniskelualueeksi?

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 29 marraskuun, 2015 - 17:17

Ymmärrän, että kommenttisi on tarkoitus olla provosoiva etkä siitä syystä luultavasti edes lue vastausta, mutta vastaan nyt silti parhaani mukaan :). Kyseessä ei ole oman käsitykseni mukaan taksi, kuten en ole myöskään väittänyt. Kyseessä on kuljetuspalvelu siinä missä muutkin tilauskuljetukset, kuten vaikkapa minibussin tilaaminen (sekään ei ole välttämättä taksi). Siispä ihan kuka tahansa saa käyttää tätä palvelua oli yritys tai ei. Alkoholin tarjoamiseen en osaa valitettavasti ottaa kantaa, joten voit laittaa viestiä suoraan Kovaselle heidän nettisivujensa kautta, jos todella haluat tietää tähän virallisen vastauksen.

Vastaa
Sandra 29 marraskuun, 2015 - 05:38

Huh huh, tuo on aikamoista luksusta ja hienoa kuulla, että se on silti saavutettavissa myös ns. tavallisille kuluttajille. Jos joku hakis mut vaikka treffeille tollasella, niin olisin aika vaikuttunut.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 29 marraskuun, 2015 - 17:18

Sitä se todella on, Sandra :). Hienointahan tässä juuri on se, että kyseinen palvelu on saavutettavissa ihan tavallisillekin kuluttajille (eli myös minulla on tähän varaa) eikä vain rikkaille. Tuo olisi aikamoinen treffimobiili :P!

Vastaa
Jeppe 29 marraskuun, 2015 - 18:04

😀 Nauroin ääneen kun luin tätä postausta.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 29 marraskuun, 2015 - 18:12

Kiva, että toin iloa päivääsi :).

Vastaa
Mikko 30 marraskuun, 2015 - 20:38

Ihanan kallista 🙂 onnea tilanneille! Kilpailijalta saa saman palvelun alkaen 95€.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 30 marraskuun, 2015 - 21:24

Elämä on :P. Vastaavia palveluja voi tietysti olla, mutta jopa ”identtiset” tuotteet eroavat keskenään, jos kyseessä on eri yritys. Kiitos kuitenkin kommentista :).

Vastaa
Joululahjaideoita maailmanmatkaajalle - Veera Bianca 9 joulukuun, 2015 - 23:24

[…] Voit lukea lisää Kovasen limusiinipalvelusta Jerryn blogista. […]

Vastaa
Joululahjaideoita maailmanmatkaajalle - Veera BiancaVeera Bianca 25 tammikuun, 2016 - 09:41

[…] Voit lukea lisää Kovasen limusiinipalvelusta Jerryn blogista. […]

Vastaa
Joululahjaideoita maailmanmatkaajalle - Veera BiancaVeera Bianca 1 helmikuun, 2016 - 02:46

[…] Voit lukea lisää Kovasen limusiinipalvelusta Jerryn blogista. […]

Vastaa
Tuula 5 lokakuun, 2020 - 16:08

Oho kuinka ihanaa luksusta! Olisipa kiva joskus aloittaa omakin lomamatka tuollaisella kyydillä lentokentälle. Ja hieno juttu, että tuollaiset palvelut eivät keskity ainoastaan pääkaupunkiseudulle. Pysäköikö auto ihan terminaalin eteen ja saiko vielä apua matkatavaroiden kanssa tiskille?

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 9 lokakuun, 2020 - 21:56

Kannattaa ehdottomasti kokeilla joskus, miten tuollainen vaikuttaa matkafiilikseen :). Auto pysäköi terminaalin eteen ihan normaalille paikalle, mutta matkatavaroita ei autettu sisälle. Jos kuitenkin auto tulee hakemaan, silloin kuljettaja auttaa aina matkatavaroiden kanssa terminaalista autolle. Kiitos kommentistasi!

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.