Home » Turun paras hotelli – Radisson Blu Marina Palace

Turun paras hotelli – Radisson Blu Marina Palace

by admin

Yhteistyössä Radisson Blu Marina Palace Turku

P5060099

Minulle naureskeltiin, kun kysyin parilta kaverilta: ”Oletko käynyt Turussa?” Heidän mielestään oli itsestään selvää, että kaikkihan siellä ovat käyneet. No, jouduin myöntämään, etten ollut käynyt Turussa vielä kertaakaan, mutta olin menossa sinne ensimmäistä kertaa Tiian kanssa tapaamaan ystäväpariskuntaamme.

Minulla ei oikeastaan ollut mitään ennakkokäsityksiä Turusta, mutta sen myönnän, että luulin sitä paljon suuremmaksi. Jostain syystä ajattelin, että Turku olisi jotain Helsingin tyylistä, mutta erehdyin täysin. Turun hotellitarjontaa tutkiessani minusta tuntui välittömästi, että Aurajoen rannalla sijaitseva Radisson Blu Marina Palace olisi ehdottomasti paras vaihtoehto meille. Erityisesti hotellissa kiinnosti heidän Executive Sviittinsä, jossa oli oma olohuone ja sauna, mikä sinetöi valinnan.

P5070120

Saavuimme aamupäivällä Turun juna-asemalle, joka yllätti minut pienuudellaan (luulin tosiaan Turkua suurkaupungiksi Suomen mittakaavalla). Ehdotin, että otetaan taksi hotellille, mutta Tiia oli sitä mieltä, että kyllähän sinne jaksaa kävellä (helppohan se on sanoa, kun minä raahaan aina kaikki tavarat). Loppujen lopuksi kävelyä kertyi vain noin 10 minuuttia, joten hotelli on helpon matkan päässä asemalta. Marina Palacen vastaanoton henkilökunta otti meidät vastaan lämpimästi ja hymyssäsuin. Olin mielissäni siitä, että jo heti alussa huomasin tämänkin hotellin edustavan sitä Radisson Blu -mentaliteettia, johon olen jo tottunut yhdessä suosikkihotelleistani, eli Helsingin Plazassa. Huone oli jo valmis aikaisesta kellonajasta huolimatta, joten suuntasimme katsomaan, millainen sviittimme oikein on.

Huoneemme

P5060007

Sviittimme sijaitsi aivan käytävän päädyssä seitsemännessä, eli hotellin ylimmässä kerroksessa. Vaikka olemme yöpyneet useassakin hienossa huoneessa eri hotelleissa, suite-sana huoneen ulkopuolella nostaa siitä huolimatta edelleen hymyn huulille – tällaiseen ei vain kyllästy.

P5060062

Itse huoneeseen kuuluu käytävä, jonka yhdessä päässä on olohuone ja vessa ja toisessa päässä on makuuhuone, kylpyhuone ja sauna. Ikkunat ovat kahteen ilmansuuntaan, joista toisessa näkyy Turun ylpeydenaihe, eli Aurajoki.

P5060090

 

Olohuoneesta löytyy iso TV, äänentoistojärjestelmä, kahvikone, vedenkeitin, sohvaryhmä ja iso ruokapöytä. Sviitti on niin kookas, että siellä voisi helposti pitää pienimuotoiset juhlat kavereiden kesken tai vaikkapa kutsua heidät illalliselle ja tilata huonepalvelusta ruokaa. Kierreltyämme koko päivän ympäri Turkua ystäviemme kanssa ja syötyämme heidän suosikkiravintolassaan palasimme huoneeseemme ja vietimme vielä hetken iltaa kuohuviinipullon kera, mikä oli todella mukava päätös hienolle päivälle. Istumatilaa on vaikka kuinka paljon varsinkin, kun myös ruokailutuolit ovat käytössä. Tila on muutenkin viihtyisä ja näköalat ovat kerrassaan upeat.

P5060087

P5060068

P5060083

P5060085

Ehdin kiireisen päivän aikana katselemaan telkkaria pariin otteeseen lyhyitä pätkiä ja tykkäsin varsinkin erittäin kattavasta leffavalikoimasta, mikä ei missään nimessä ole itsestään selvyys. Sviitteihin, Business Class ja Superior –huoneisiin kuuluu ilmaiset elokuvat, mikä on varmasti mukava yllätys monille. Harmitti vain, kun en ehtinyt katsomaan yhtään leffaa loppuun asti, koska aikataulut eivät sallineet sitä. Sviitissä saisi varmasti kulumaan helposti kokonaisen päivän ihan vain rentoutuen, saunoen ja leffoja katsellen nauttien samalla huonepalvelun antimista.

P5060074

Tällaiset hotellitervehdykset jaksavat aina ilahduttaa 🙂

P5060075

P5060096

kylpyhuone ja sauna

On sääli, jos sviitin kaltaisessa erikoishuoneessa kaikki on tehty samalla tavalla kuin tavallisissa huoneissa. Siispä on aina virkistävää nähdä erilaisuuksia, kuten esimerkiksi sviittimme kylpyhuoneen lasiseinät, jotka tekivät kylppäristä erittäin ilmavan. Toinen erikoisuus, joka on pakko mainita, on kirkkaanpunainen kylpyamme, joka oli vähintäänkin rohkea valinta huoneeseen. En osaa sanoa, mitä mieltä olen siitä ulkonäöllisesti, mutta ainakin se oli todella mukava, mikä ei ole aina asian laita. Kyseinen amme on tavallista syvempi ja muutenkin ainakin minulle paremmin sopiva kuin tavalliset ammeet, sillä se ei esimerkiksi ollut ärsyttävän liukas, kuten monet muut.

P5060039

P5060044

En pidä amme+suihku ratkaisuista, joten plussaa tulee siitä, että kylppärissä oli myös erillinen suihku. Ainoa ongelma on, että vesi leviää kaikkialle, joten suihkun jälkeen peilin edessä valmistautuminen yms. on vähän epämukavampaa, jos lattiaa ei saa kunnolla kuivattua, sillä lattia oli melko liukas.

P5060052

P5060050

Arvostan sitä, että kylpyhuoneen altaan ympärillä on paljon laskutilaa, jolloin molempien tavarat mahtuvat siihen hyvin kastumatta.

Pidin todella paljon kylpyhuoneen tummasta marmoritasosta, ja pidin myös siitä kuinka marmori jatkui peilin kehyksissä. Plussaa tuli myös siitä, että vessan puolella oli nestesaippuaa! Inhoan nimittäin palasaippuoiden käyttöä. -Tiia

P5060048

P5060054

Sauna on ehdottomasti yksi huoneen kohokohdista, sillä aika harvoin pääsee saunomaan jokinäköalalla kaupungin keskustassa. Olin vähän epäileväinen siitä, kuinka hyvin vastapäisestä talosta ja kadulta näkee saunaan, jossa yksi seinä on pelkkää ikkunaa, mutta onneksi eteen saa sälekaihtimet halutessaan. Sauna on hyvin tilava, joten useampikin mahtuisi sinne samaan aikaan nauttimaan näköalasta ja löylyistä. Vaikka ilta oli venynyt jo pitkäksi, halusimme siitä huolimatta ehtiä testaamaan millaiset löylyt saunasta irtoaa, mutta kohtasin pienen ongelman, kun en ollut ihan varma, miten se toimii. Laitettuani saunan ”päälle” ja odotettuani puolisen tuntia, luulin sen olevan valmis, mutta päädyimmekin noin 30-asteiseen saunaan heittämään vettä kylmille kiville. Eihän siinä mikään muu auttanut, joten yrityksen ja erehdyksen kautta sain saunan lämpenemään ihan oikeasti ja lähdimme siksi aikaa lämmittelemään kylvyn puolelle. Joko en nähnyt saunan ohjeita tai sitten niitä ei ollut, mutta tällaisessa tapauksessa ne kannattaisi ehdottomasti laittaa näkyvälle paikalle ihan suomalaisiakin varten, mutta erityisesti ulkomaalaisia, jotka eivät ole välttämättä tottuneet käyttämään saunoja lainkaan. Sauna oli viihtyisä, mutta ehkä pienen huoltamisen tarpeessa, sillä esimerkiksi katossa oli jonkinlainen palojälki ja lauteissakin näkyi kulumisen merkkejä. Eivät ne kuitenkaan tulleet rentoutumisen tielle, joten hyvät löylyt siellä sai aikaiseksi. Olin todella hyvissä fiiliksissä, kun pystyin katselemaan Aurajokea saunan huuruisten ikkunoiden takaa alkukesän hämärtyvässä illassa.

P5060055

P5060058

makuuhuone

P5060024

P5060032

P5060022

P5060015

Visuaalisena ihmisenä hieman ihmettelin tekokukkien käyttöä (kuten ylemmässä kuvassa näkyy). Sviittiin olisi tullut heti ylellisempi tunnelma, jos kukat olisivat olleet oikeita. Jo pelkästään yksi elävä kukkanen olisi ollut parempi kuin useampi muoviversio. -Tiia

P5060012

Makuuhuone on tilava, sänky tuntuu hyvältä ja huoneen saa pimeäksi pimennysverhoilla, eli kaikki perusasiat ovat kunnossa. Tyyny ei ollut ihan itselleni sopiva, sillä olen hankala niiden suhteen, mutta Radisson Blun käyttämästä unimenusta olisi varmasti löytynyt minullekin sopiva yksilö. Huoneen sisustukseen tuodaan särmää sängynpäätypeilillä, jossa on kultaiset kehykset ja hieman erikoisena ratkaisuna punaiset LED-valot, jotka varmasti jakavat mielipiteet varsinkin sviitissä. Onneksi niitä ei ole pakko pitää päällä, jos ne eivät ole omaan makuun sopivia. Sängyn päädyssä sijaitsevassa väliseinässä on upotettu telkkari, jolle ei ollut tällä kertaa käyttöä, mutta se on ehdottomasti kiva lisä.

Yleensä en osaa nukkua untuvatyynyillä, mutta tämä tyyny oli yllättävän mukava muhkeudestaan huolimatta. -Tiia

P5060037

Kaiken kaikkiaan kaikki oli kunnossa, mutta huoneessa alkaa näkyä kymmenen vuoden kulumat niin huonekaluissa kuin saunassakin. Henkilökunnan mukaan heillä on pian pintaremontti edessä, mikä ei ole vielä välttämätön, mutta silti tervetullut parannus. Jos huoneet remontoidaan sisustukseltaan edes sinne päin mitä vaikkapa Helsingin Radisson Blu Plazan huoneet ovat, hotellista tulee varmasti entistä upeampi, sillä se on nytkin jo hienolla tasolla.

Aamiainen

Radisson Blu Marina Palace oli viimeinen Radisson Blu –hotelli, johon tuotiin uudistettu Super Breakfast –aamiaiskonsepti, joka on tullut tunnetuksi jo blogini aiemmassa postauksessa. Onneksi se saatiin myös Turkuun, sillä kyseessä on yksi parhaista konsepteista, jonka tiedän. Aamiaisella on jokaiselle jotakin ja kaikki on laitettu houkuttelevasti esille. Marina Palacessa oli normaalin buffetin lisäksi tarjolla myös ”omelet station”, jossa kokki otti vastaan erilaisia munakastilauksia. Itse otin maukkaan basilika-juusto-omeletin, joka oli paistettu ammattilaisen ottein. Myös kaikki muu tuntui olevan kunnossa. Esimerkiksi pekonin koostumus oli kohdillaan ja maku miellytti tätä bloggaajaa. Suosittelen siis lämpimästi myös turkulaisille, että menette testaamaan Marinan aamiaisen, sillä nykyään he ottavat vastaan myös pöytävarauksia, vaikka ei olisikaan hotellin asukas. Lisäksi kesällä hotelli suunnittelee tarjoavansa heinäkuun ajan aamiaista kello kahteentoista asti, mikä sopii mainiosti esimerkiksi brunssia suunnitteleville.

IMG_4232

IMG_4229

IMG_4223

Tarjolla oli myös pienempiä croissanteja niille, jotka eivät jaksa syödä noita herkullisen jättimäisiä suklaasarvia. Tai sitten voi ottaa molempia, kuten minä.

IMG_4225

Ainoa kehityskohta aamiaisella on se, että olisi hienoa saada pöytään oma kannullinen haudutettua vihreää teetä, sillä se tuo tavallaan pienen ripauksen luksusta jo ennestään hyvään aamiaistarjontaan.

Aamupala oli runsas ja monipuolinen. Plussaa tulee sämpylöiden tuoreudesta. -Tiia

IMG_4236

IMG_4240

Yleistä hotellista

Tänä vuonna 10 vuotta täyttäneen Radisson Blu Marina Palacen sijainti on hyvä niin rautatieasemaan nähden, mutta myös keskustan suhteen, sillä ydinkeskustan ravintolakadut ja kaupat ovat parin minuutin kävelymatkan päässä. Sijaintia ei huononna yhtään se, että tuonkin matkan voi taittaa mukavasti Aurajoen rantaa pitkin. Siispä jo pelkän sijaintinsa puolesta Marina Palace on erittäin hyvä valinta Turun tukikohdaksi.

Kiinnitän varsinkin hotelleissa erityistä huomiota henkilökunnan palvelualttiuteen, mutta tällä kertaa olimme niin paljon menossa, etten ehtinyt kohtaaman montakaan työntekijää. Sen verran mitä kuitenkin tapasin heitä vastaanotossa, voin sanoa saaneeni iloista ja hyvää palvelua, eli hotellin sydän on selvästi kunnossa ja noudattaa niin turkulaista vieraanvaraisuutta kuin myös Radissonin asiakaspalveluhenkistä konseptia.

Kävimme hotellikierroksen aikana katsomassa myös monipuolisia kokoustiloja, jotka kannattaa pitää mielessä, kun pitää tapaamisia isommille porukoille, kuten yrityskokouksia tai vaikkapa juhlia. Varsinkin saunatilat olivat hienot ja niistä löytyi jopa viihtyisä höyrysauna. Kyseiset tilat ovatkin esimerkiksi polttariporukoiden suosiossa, mikä ei ole ihme.

P5060106

P5060108

P5060002

Suosittelen valitsemaan huoneista tietysti sviitin, jos mahdollista, mutta itselleni tärkeintä on saada huone Aurajoen puolelta. Valitsisin siis mieluummin Superior-huoneen jokinäkymällä kuin Business Class -huoneen kaupunkinäkymällä, mutta kaikki huoneet ovat hyviä aina standardeista lähtien.

Hauska fakta: Kuulimme, että hotellin 8. kerroksessa on kaksi yksityisasuntoa, jotka kuuluvat hotellikiinteistön omistajille. Enpä usko, että Turusta löytyy montaa vastaavaa kattohuoneistoa noilla neliömäärillä ja sijainnilla.

P5060004

Emme valitettavasti ehtineet syömään hotellin ravintolassa tai testaamaan baaria, mutta ainakin ne näyttivät erittäin viihtyisiltä, joten ensi kerralla niillekin pitää yrittää varata aikaa. Ravintolassa oli väkeä syömässä jo aikaisin aamupäivällä, mikä on hyvä merkki siitä, että ruoka maistuu myös paikallisille. Lisäksi Aurajoen rannalla oleva terassi on niin hyvällä paikalla, että se on taatusti suosittu illanviettopaikka kesäisin.

 

Yhteenveto

Olen nykyään sellainen, etten mielelläni edes matkusta yöksi kaupunkiin, jossa ei ole hotellia, josta pidän. Voin nyt ilokseni kertoa, että Turkuun tullaan uudestaankin itse kaupungin ja mainion hotellin takia, sillä Radisson Blu Marina Palace täytti kaikki tarpeeni ja myös ylitti ne. En näe mitään syytä edes harkita muita hotelleja Turun vierailuilla, sillä en usko yhdenkään pystyvän tarjoavan samaa tasoa kuin Marina Palace.

Esimerkkihintoja elokuulle:

  • Sviitti 509€ (sis. aamiainen)
  • Huone jokinäköalalla 194€ (sis. aamiainen)

 

Haluan kiittää koko Radisson Blu Plazan tiimiä ja erityisesti Sanna-Liisaa, joka mahdollisti tämän ja Annaa, joka näytti meille ystävällisesti paikkoja ja piti huolta siitä, että vierailumme sujui hienosti. Näemme vielä varmasti uudestaan, sillä Turkuun ja Marina Palaceen on pakko päästä uudestaan!


Jos pidit lukemastasi ja haluat tietää ensimmäisten joukossa, kun julkaisen postauksiani, voit käydä tykkäämässä blogin Facebook-sivuista. Jos haluat nähdä myös kuvia ennen kuin ne päätyvät blogiin asti (jos päätyvät lainkaan) ja seurata juttujani enemmän reaaliajassa, käy tykkäämässä myös Instagram-sivuistani. Arvostan jokaista tykkäystä ja seuraajaa, joten kiitos jo etukäteen :)!

 

You may also like

11 kommenttia

Lotta | Watia.fi 5 kesäkuun, 2016 - 19:30

Olen käynyt Turussa joskus lapsena kerran ja yöpynyt tuolloin Sokos Hotellissa. Lukion jälken kävin pääsykokeissakin Turun yliopistossa, mutta en oikein muista yövyinkö kaupungissa vai kävinkö vain päiväseltään… En oikeen muista siitä yliopistostakaan mitään. 😀 No, en päässyt sisälle, joten Turkuun en muuttanut.

Kivalla paikalla tuo hotelli näyttäisi olevan. Ihana kun saa Saunastakin katsella kunnon maisemaa isoista ikkunoista. Ja niin söpö tuo kylpyamme! Käytännöllisyys tosin sitten ehkä eri asia.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 6 kesäkuun, 2016 - 08:17

Oli niin jännittävät ajat, ettei ole ihme, ettei siitä muista mitään ;).

Kyllä, sijainti oli huippu, kuten myös sauna ja ammekin! Itse asiassa se amme oli omasta mielestä käytännöllisempi ja parempi kuin useimmissa hotelleissa, missä olen käynyt. Ei ollut liukas ja veden sai tulemaan todella ylös. Joissain ammeissa veden pinta ei edes nouse tarpeeksi ylös, että siinä olisi mukava olla. Kiitos kommentistasi :)!

Vastaa
Maarit Johanna 6 kesäkuun, 2016 - 09:49

Ehtaa Radisson Bluta! Mie haaveilen, että voisi vielä yöpyä sviitissä koko viikonlopun. Paras hotellikokemus vähään aikaan oli kaksi yötä Kämpissä putkeen. Hotellista nautti ihan eritavalla, kun tiesi ettei ole vain yhden ainoan yön tuomaa kiirettä mahdollisesti juuri ihan uudessa kaupungissa. Tekemistä riittää varmasti muutenkin.
Kylppäri on tosi kaunis ja voi tuo sauna <3

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 6 kesäkuun, 2016 - 14:21

Juuri sitä :)! Tuo on hyvä haave, jonka voit varmasti toteuttaa jossain vaiheessa! Tiedän omastakin kokemuksesta, että pari yötä Kämpissä tai missä tahansa hotellissa on todella kivaa, kun ei tarvitse kiirehtiä. Muistankin, kun hehkutit tuota omissa postauksissasi. Meilläkin olisi riittänyt lisääkin tekemistä, mutta ehdittiin olla vain yksi yö. Sauna oli ihan huippu :)!

Vastaa
Pirkko / Meriharakka 6 kesäkuun, 2016 - 12:41

Syntyperäisenä turkulaisena, jonka suvusta iso osa asuu edelleen Turussa, olemme vuosikymmenien mittaan käyttäneet varmaan kaikkia Turun hotelleja, enkä kyllä ihan yhtyisi väittämääsi, että tämä olisi se paras. Vaikka makuasioitahan nämä ovat.
Nykyisin valitsen mieluiten Turussa Scandic Plazan, kiva sijainti, kivat vaaleat värit ja valoisat huoneet. Marina kärsii minusta jotenkin etenkin alakerrassa rakenteellisesta pimeydestä. Ja kun mainitsit nuo 8. kerroksen yksityisasunnot, niin ne veivät aikanaan tuon hotellin viimeisenkin ”kultareunuksen”, eli kattokerroksessa olleen uima-altaan. Aikoinaan kun sisarusten lapset olivat nuorempia, niin yövyimme tuolla usein vaan sen uima-altaan takia 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 6 kesäkuun, 2016 - 14:24

Makuasioita tosiaan, joten en tietenkään voi puhua muusta kuin omista tiedoistani ja kokemuksestani. En ole myöskään testannut toisia hotelleja, joten perustan tietoni niistä pelkästään netin ihmeelliseen maailmaan. Omaan makuuni mikään muu ei kuitenkaan täyttänyt kriteereitäni ja esimerkiksi vaikka Scandic näyttää kivalta, Scandicit eivät omien kokemuksieni mukaan ole yleensä sillä tasolla, jota itse vaadin hotelliyöpymiseltä. Lisäksi siellä ei ole tarjolla sviittejä, joten se hävisi siinäkin mielessä Marina Palacelle omissa silmissäni.

Mielenkiintoista kuitenkin kuulla mielipiteesi, koska sinulla on ehdottomasti paljon kattavampi tieto Turusta, sen historiasta ja hotelleista, eli kiitos kun kerroit tämän :). On myös jännää kuulla, että siellä on ollut uima-allaskin! Harmillista, ettei sitä ole enää saatavilla hotellin asiakkaille, mutta voin kyllä ymmärtää sen omistajan näkökulmasta. Kiitos kommentistasi :).

Vastaa
Nina SatuMarika 6 kesäkuun, 2016 - 15:59

Täällä toinen turkulainen on kyllä sitä mieltä,että turussa ei ole ainuttakaan lähelläkään sen tason hotellia/ sviittiä, mitä helsingissä on useita! Onhan tämä komea saunoineen ja tilava,mutta tuolla listahinnalla en varaisi tätä.Vastaavalla summalla saa valita hkin. desing-hotelleista vaikka mitä lukaaleja!
Kiitos Jerryn vinkkien, mekin lähdemme hkiin viettämään merkkipäiväämme ja olemme valmiita pulittamaan juhlapäivän takia enemmän kuin näissä massahotelleissa on tarjolla massahuoneita 😉 ( vaihtoehtojen välillä saa kyllä pian vetää pitkää tikkua)
Sain muuten hyvän tarjouksen( henkilökohtaisesti) uudistuneesta Radisson Aleksanterista, hkissä, en paljasta tässä sitä miksi,mutta kyseessä on Remu Aaltosen suunnittema teemahuone. Huone on itse asiassa tuttu meille viime marraskuulta,silloin kun olivat vielä Sokos-ketjua.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 6 kesäkuun, 2016 - 16:11

Nämä ovat tietysti makuasioita, mutta toisaalta en ehkä itse lähtisi mielelläni vertaamaan tuolla tasolla sitä löytyykö Turusta samantasoisia hotelleja kuin Helsingistä, koska onhan kyse ihan erilaisista kaupungeista ja myös asiakaskunnista :). Voisin sanoa, että Helsingissä ei ole yhtä tasokkaita hotelleja kuin Tokiossa, mutta ne ovat niin huonot vertauskohdat, ettei sillä tavallaan ole merkitystä. Mutta ymmärrän silti mitä tarkoitat.

Kiva juttu, jos omista vinkeistäni oli apua hotellin valinnan suhteen :). Kävin Radisson Aleksanterin ennakkoavajaisissa ja samalla myös katselemassa eri huoneluokkia, jotka olivat kyllä hienoja. Remun huoneessakin käytiin, mikä on tietysti hieno idealtaan ja toteutukseltaan, mutta ei lainkaan omaan makuuni. En siis voisi yöpyä siellä, koska se on itselle liian synkkä värimaailmaltaan – tykkään pelkistetystä, modernista ja valoisasta :). Mutta jos yhtään on rokkihenkeä veressä niin sehän on unelmakohde! Toivottavasti päädytte sellaiseen hotelliin ja huoneeseen, johon voitte olla tyytyväisiä.

Vastaa
Suvi 9 kesäkuun, 2016 - 10:26

Moikkis! Apua, en pysty uskomaan, että et ole ikinä ollut Turussa, LOL!! No ei se mitään, nyt asia on korjattu.

Mielestäni tämä ko. hotelli on hyvin hintava, siksi en ole siellä koskaan yöpynyt. Olen kyllä ihaillut heidän joen rannassa olevaa terassia. Ja taisin huomata, että hotellin asiakkaille on omat venepaikatkin 😀

Turussa yövyn aina Scandic Juliassa, koska se on sijainniltaan loistava ja siellä on raikkaat värit ja puhdasta. Ja hinta on kohdallaan. Mutta en voi mitenkään sanoa, että se olisi millään tavalla luksus, eli ihan peruskokemus vaan, hyvä peruspaikka siis.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 11 kesäkuun, 2016 - 13:22

Heh, ei sitä voi kaikkialle ehtiä ;). Syy on varmaankin se, ettei aiemmin ole ollut mitään asiaa Turkuun ja ennen asuin Lappeenrannassa, josta on vähän turhan pitkä matka sinne nähtävyyksiä katselemaan. Onneksi asia on tosiaan nyt korjattu.

Ymmärrän, että Radisson ei ole sieltä halvimmasta päästä, mutta se on kyllä rahansa arvoinen :). Venepaikoista en tiennytkään, mutta terassi vaikutti mukavalta.

Kuulostaa, että Juliassa on kaikki tarpeellinen, mikä onkin tärkeintä :). Puhtaus varsinkin! Kiitos kommentistasi :).

Vastaa
Tarinoiden taival • Lapsiperheen luksusloma - Radisson Blu Marina Palace 23 tammikuun, 2017 - 17:47

[…] Otto Izakaya: Luksusmatka Turussa Travellover: Sviitissä arjen yläpuolella Pako arjesta: Turun paras hotelli  Veera Bianca: Majoitus Turussa  La Vida Loca 2.0: […]

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.