Home » Tampereen oma pilvenpiirtäjä – Solo Sokos Hotel Torni

Tampereen oma pilvenpiirtäjä – Solo Sokos Hotel Torni

by admin

Yhteistyössä Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Torni ulkoa

Ei ole mikään salaisuus, että Sokos Hotellien eri konsepteista juuri Solo on se minun juttuni. Nykyään kaipaan hotelleilta jotain tavallisesta poikkeavaa jujua, joka erottaa hotellin massasta, ja Solot ovat tarjonneet juuri sitä. Olimme päässeet aiemmin testaamaan blogia varten kaksi Soloa, eli Helsingin Tornin ja Jyväskylän Paviljongin, joten tartuimme ilolla tarjoukseen, kun meidät kutsuttiin vierailulle Tampereen upouuteen pilvenpiirtäjään.

Yleistä hotellista

Yleiskollaasi1

Vastaanoton vastapäätä oli mukava istuskelualue ja tunnelmallinen takka

Solo Sokos Hotel Torni Tampere on ollut erittäin vahvasti esillä mediassa jo ennen valmistumistaan, joten uskoisin, että tässä vaiheessa lähes kaikki ovat vähintään kuulleet siitä. Torni on hotelli, joka on erityisesti konferenssi- ja muiden liikematkaajien suosiossa, mutta hotelli osaa ottaa huomioon myös vapaa-ajan matkustajat. Vaikka tämä ylväs pilvenpiirtäjä onkin moderni niin sisältä kuin ulkoakin, rakennusvaiheessa on kuitenkin säilytetty myös monia hienoja piirteitä rakennuksen historiasta, eli vanhasta veturitallista. Solos Sokos Hotel Torni Tampere koostuu vanhasta tiilirakennuksesta (veturitalli) ja uudesta torniosuudesta. Veturitallissa sijaitsevat kokoustilat on nimetty teeman mukaisesti, ravintolan lattian alla kulkevat kiskot on korostettu hienosti punaisilla valoilla ja pääsisäänkäynnin tuulikaapissa on näyttävä veturi-taideteos äänitehosteineen kaikkineen. Tähän kaikkeen on lisätty myös viittauksia hotellin projektinimeen (Feeniks) mm. sisäpihan taideteoksen avulla.

Yleiskollaasi2

Kuvat alkaen vasemmasta yläkulmasta: Tampereen kaupunkikuva, eteisen veturi, Paja Barin valaistut kiskot, vastaanoton takaa löytyvä Feeniks-lintu

Hotellista löytyy myös mm. rokkihenkinen Paja Bar, ravintola Grill it! ja ylimmässä kerroksessa sijaitseva Moro Sky Bar. Paja Bar on tehty yhteistyössä Tampereen rokkivaikuttajien kanssa, joten teemakin on sen mukainen. Itse en valitettavasti välitä erityisemmin Suomirokista, mutta asiaan vihkiytyneet tuntevat olonsa varmasti erittäin kotoisaksi tässä paikassa. Moro Sky Barin upeat näköalat vetävät väkeä puoleensa ympäri kaupunkia, mikä ei todellakaan ole ihme. Huipulla en enää tuntenut olevani lainkaan Suomessa, sillä baarissa oli sitä suuren maailman fiilistä. Harmi vain, että saamani asiakaspalvelu ei yltänyt yhtä suuriin korkeuksiin. Olen tottunut saamaan keskimääräistä parempaa palvelua Solo hotelleissa ja esimerkiksi Jyväskylän Paviljonki saa jatkuvasti kehuja asiakaspalvelun tasosta, joten petyin hieman siihen, ettei täällä toimittu yhtä tasokkaasti. Hymy ja iloisuus puuttuivat, mutta ehkä minulla oli vain huono tuuri. Grill it! jäi kokematta paikan päällä, mutta tilasimme ruokaa ravintolan listalta suoraan huoneeseen. Huonepalvelu toimi erittäin nopeasti, jopa nopeammin kuin aluksi luvattiin, ja ruokakin oli todella maukasta. Valitettavasti nälkä oli sen verran kova, että kuvat unohtuivat ahmiessani burgeria ja hyvin maustettuja ranskalaisia.

Meidän huoneemme

Kuten aina, tässä vaiheessa on Tiian vuoro päästä ääneen.

Hissikollaasi

Solo Up King -huoneemme sijaitsi 13. kerroksessa, mikä antoi lupauksen hienoista maisemista ja tavallista tasokkaammasta huoneesta.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere 1

Huoneeseen astuessamme ensimmäinen reaktioni oli hämmästys – vasemman puoleinen seinä oli jätetty pelkälle betonipinnalle, joka jatkui myös lattiassa. Ainoastaan oven oikealla puolella oleva kaapisto toi hieman väriä muuten niin ankeaan sisääntuloon. Ensivaikutelma on tärkeä, ja jos olisin saanut päättää tämän yhden silmäyksen perusteella yövynkö huoneessa vai en, vastaus olisi ollut kielteinen. Toki ymmärrän, että hotellin tyyli on rouhea ja äijämäinen, mutta tämä eteinen antoi vaikutelman jostain muusta kuin Solo -hotellista.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere 2

Onneksi kulman takaa paljastui huoneen todellinen tyyli, joka oli toteutettu taidokkaasti. Ehdoton plussa oli kahteen suuntaan avautuvat korkeat ikkunat, joista oli todella kiva ihastella kesäistä Tamperetta.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere 3

Solo Sokos Hotel Torni Tampere 4

Tehosteväriksi oli valittu lämmin punainen, jota löytyi niin kokolattiamatosta, kaapistoista, valaisimista kuin sängynpäädystäkin. Työskentelypiste oli sijoitettu suoraan ikkunan eteen, mikä takasi ihanteellisen valon sekä tietysti upeat maisemat. Tykkään meikata aina aamuisin luonnonvalossa, joten ei ole varmaankaan vaikea arvata missä pääsääntöisesti suoritin ehostukseni :). Yhden miinuksen kuitenkin annan työpöydälle, se oli nimittäin täynnä tahroja – samoin oli valokatkaisimien sekä ovenkahvojen laita.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere 5

Tykkäsin todella paljon sängystä ja sen takana olevasta tehosteseinästä. Punainen sängynpääty sopi hyvin tummaa taustaa vasten, ja Tampereen kaupunkinäkymää kuvaava tapetti olikin huoneen yksi ehdottomista katseenvangitsijoista. Metalliset yöpöydät olivat mustasta väristään huolimatta ilmavan näköiset.

Sängyssä oli todella hyvä nukkua, ja nukuimmekin molemmat todella sikeästi. Pimennysverhojen ansiosta huoneen sai täysin pimeäksi, mikä on ehdoton juttu etenkin näin kesäaikaan :).

Solo Sokos Hotel Torni Tampere 6

Itselleni huoneen ehdoton helmi oli ehdottomasti Harri Koskisen Woodnotesille suunnittelema K-tuoli, jossa tuli istuskeltua tuon tuostakin. Pienen miinuksen annan kuitenkin siitä, että tuolissa oli kuivuneita suklaatahroja, joita ei oltu puhdistettu pois. Tuolin yläpuolella oli näyttävä valaisin, joka oli upean näköinen jo itsessäänkin, mutta kuvun sisältä siivilöityvä valo sai sen kunnolla oikeuksiinsa.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere 7

Huoneissa on panostettu myös taiteeseen, ja teoksia on halutessaan mahdollista ostaa. Meidän huoneeseemme oli ripustettu Helinä Hukkataipaleen Kaunis moottorisaha – teos, josta löytyi hauskasti huoneen tehosteväriä punaista.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere 8

Seinä

Koordinaatit

Katto sekä osa seinästä olivat betonia. Tykkään itse betonista materiaalina, mutta silti pidän enemmän viimeistellystä lopputuloksesta. Erityisesti katon kohdalla fiilis oli pakostikin hieman keskeneräinen.

Kahvi

Yksityiskohtakollaasi1

wc1

Kylpyhuone oli tyylikkään musta, ja se sopi hyvin huoneen muuhun teemaan. Plussaa tulee siitä, että kylpyhuoneesta löytyi erillisinä sekä amme että suihku.

wc2

wc3

Pidin todella paljon allastasosta sekä itse lavuaarista. Yksinkertainen ja pelkistetty muotoilu ilman näkyviä viemäriaukkoja miellyttää minua. Hana noudatti hyvin allastason graafisen suoraa linjaa.

wc4

wc5

Suihku sijaitsi omassa nurkassaan ja se oli erotettu muusta huoneesta lasiovella. Itse suihku oli todella hyvä, ja sadesuihku antoikin miellyttävän suihkukokemuksen. Miinusta tulee kuitenkin siitä, että suihkunurkka oli todella ahdas ja peseytyessä kädet osuivat jatkuvasti seiniin. Nurkka olisi myös kaivannut omaa valoa, sillä nyt se oli melko pimeä. Kylpyhuoneen siisteystaso ei ollut paras mahdollinen, sillä lasinen suihkuseinä oli selvästi likainen. Yläosa oli pyyhkäisty nopeasti, ja keskiosasta alaspäin lasi oli täynnä kuivuneita vesi- ja saippuaroiskeita sekä todella pinttyneitä kalkkitahroja. Myös kylpyhuoneen lattia oli täynnä tahroja. Saapuessamme suihkun toinen saippua-annostelijoista oli irti seinästä ja se oli vain jätetty allastason päälle, mutta myöhemmin tullessamme takaisin huoneeseen, annostelija oli kiinnitetty takaisin seinään.

wc6

wc7

wc87

Kaiken kaikkiaan huone oli omaperäinen ja selkeästi erilainen mihin Suomessa on normaalisti totuttu. Kun huoneen siisteystaso saadaan vielä kohdilleen, huoneella on mahdollisuus kohota Solojen edustamalle tasolle.

Tiia kirjoitti huoneesta sen verran tyhjentävästi, että haluan lisätä enää yhden asian. Toivoisin kovasti, että hotelli mahdollistaisi joko pay per view -elokuvat tai sitten tilaisi jonkin hyvän elokuvakanavapaketin jokaiseen huoneeseen, sillä uskon, että moni väsynyt liikematkailija katsoisi mielellään elokuvan oman huoneensa rauhassa pitkän päivän jälkeen. -Jerry

Aamiainen

Aamiainen 4

En ole ennen törmännytkään tällaisiin laitteisiin. Juoma valitaan nimittäin suoraan tabletilta eikä perinteisellä tavalla, kuten useimmissa hotelleissa. Tällainen on nerokas ratkaisu, joka pitäisi olla aivan kaikkialla!

Aamiainen on yleensä niitä viimeisiä asioita, jotka jättävät matkailijan mieleen joko hyvän tai pahan maun hotellista… kirjaimellisesti. Voin ilokseni sanoa, että vaikka pari muuta juttua eivät vielä yllä Solo-tasolle, aamiainen ei kuulu niiden joukkoon.

Aamiainen 5

Vaikka pekonin ja munakokkelin koostumukset kaipaisivat hieman viilausta, maut olivat kuitenkin kohdallaan. Tee ja kahvi tarjoiltiin suoraan pöytään, mikä on pieni ripaus luksusta. En tiedä vieläkään onko tämä Solo-hotellien yleinen tapa vai ei, mutta tällaista palvelua saisi mielellään ihan jokaisessa hotellissa.

Leivokset olivat erittäin herkullisia ja niitä oli hyvä valikoima, mutta croissantit olivat suorastaan täydellisiä. Kaiken lisäksi palvelu pelasi moitteettomasti ja hymy huulilla, mikä kruunasi aamiaishetken.

IMG_0119

Aamiainen 3

Aamiainen 1

Aamiainen 2

Yhteenveto

Rehellisesti sanoen en usko, että edes harkitsisin muita hotelleja Tampereella yöpyessäni. Solo Sokos Hotel Torni Tampereen sijainti on erittäin keskeinen (aivan rautatieaseman vieressä), huoneiden näköalat ovat upeat, ravintolatarjonta on kohdallaan ja huoneet ovat tyylikkäät. Asiakaspalvelu oli enimmäkseen hyvää, mutta sitä voisi paikoitellen vielä kehittää iloisemmaksi ja palvelualttiimmaksi. Huoneiden siisteystaso on ehkä ainoa todellinen kehityskohta, joka täytyy korjata. Kaiken kaikkiaan Torni Tampere on viilausta vaille valmis oleva Solo-hotelli, jota voin suositella lämpimästi.

Huonehinnat parin viikon päähän Pe 7.8. – La 8.8. kahdelle henkilölle:

  • Solo King 159€
  • Solo Up King 184€ (meidän huoneemme)
  • Solo Supreme King 194€

Kiitos Sokos Hotel Torni Tampereen henkilökunnalle tästä yhteistyöstä!

 

Jos pidit lukemastasi ja haluat tietää ensimmäisten joukossa, kun julkaisen postauksiani, voit käydä tykkäämässä blogin Facebook-sivuista. Jos haluat nähdä myös kuvia ennen kuin ne päätyvät blogiin asti (jos päätyvät lainkaan) ja seurata juttujani enemmän reaaliajassa, käy tykkäämässä myös Instagram-sivuistani. Kiitos :)!

You may also like

20 kommenttia

Panu / Panun matkat 14 heinäkuun, 2015 - 23:24

Mä olin Tornissa ihan äskettäin, 20. kerroksen Up King -kulmahuoneessa, joka oli aika erilainen kuin tuo teidän. Pinta-alaa oli vähemmän ja kylppäriratkaisu aivan erilainen. Myös huoneen materiaaleissa oli hieman eroa. Lattia oli esimerkiksi oli kokonaan muovia, kokolattiamatto tai parketti olisi lisännyt viihtyvyyttä. Myöskään minä en pitänyt katon rujosta betonista, syntyi keskeneräinen vaikutelma, mutta toisaalta kattoa ei tullut pahemmin tuijoteltua, joten väliäkös tuolla. Huoneen varustelu oli kuitenkin hyvä kuten myös yleinen laatuvaikutelma. Siisteysongelmia en meidän huoneessaamme havainnut.

Parasta olivat tietysti mahtavat näkymät, siksi varasin huoneen todella ylhäältä. Tyttäreni mielestä Torni oli varmasti paras tähänastisista hotelleista näkymien vuoksi. Ja itsekin istuskelin pitkät tovit siinä tuolissa Tamperetta tuijotellen.

Aamiaisen tarjonta oli tasokas ja miljöö hieno, mutta järjestelyissä oli ongelmia, koska toiselle linjastolle (kahvi ym.) pääsi kiertämään vain kulmista. Ensimmäisessä linjassa (salaatit ym.) olisi pitänyt olla keskellä aukko, jotta sivustat eivät olisi ruuhkautuneet. Ainakin meidän visittimme aikana väkeä oli niin, että tuo ongelma korostui. Väenpaljous sai myös hissikapasiteetin vaikuttamaan alimitoitetulta.

Olen siis pitkälti samaa mieltä kanssasi, että mukava ja ainutlaatuinen hotelli, mutta viilattavaakin löytyy. Tietenkään hissikapasiteettia ei saa enää lisää, mutta ehkä tuo on yleisestikin suurten ja korkeiden talojen ongelma, että joutuu vähän venailemaan.

Saatanpa itsekin kirjoittaa tästä blogiini, vaikka itse en tällä kertaa yhteistyötä tehnytkään.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 heinäkuun, 2015 - 09:41

Katselinkin Instagramista, että siellä ollaan :). Luinkin aiemmin nettisivuilta tuosta kylppäreiden erosta ja uskon, että meille tämä versio sopi paremmin. Mitä olit itse mieltä siitä kylppäristä? Hienoa tietää, että siisteys oli teillä kohdallaan.

Näkymät ovat kyllä vertaansa vailla. Suomessa ei ihan tuollaisia löydäkään muualta :). Meidän vierailuviikonloppuna hotelli oli aivan täynnä konferenssiin tulleita matkaajia, mutta ajoitimme aamiaiselle menon sopivaan saumaan, jolloin tilaa oli yllin kyllin. Eli uskon, että ongelmia olisi voinut tulla, jos olisi ollut ruuhkaisempaa. Hissiongelma on tosiaankin yleistä melkeinpä missä tahansa, kun kerroksia on tavallista enemmän. Ihan samat ongelmat Japanissakin tiettyihin kellonaikoihin.

Luen mielelläni, jos kirjoitat tästä oman mielipiteesi ja kokemuksesi :).

Vastaa
Panu / Panun matkat 16 heinäkuun, 2015 - 00:17

Kyllähän tuollainen ammaeellinen iso kylppäri olisi mukavampi. Meidän huoneemme ratkaisussa pieni suihku ja wc olivat erikseen ja sitten lavuaaripöytä ulkopuolella, tosin wc:ssäkin oli lavuaari. Tilaahan tuo ratkaisu säästi, joten huone tuntui hieman neliöitään suuremmalta.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 17 heinäkuun, 2015 - 20:03

Uskon, että tämä oli tosiaan meille parempi :).

Vastaa
Kthetraveller 14 heinäkuun, 2015 - 23:47

Ohhoh, teilläpä kävi huono tuuri tuon huoneen siisteyden kanssa. Me saimme hyvää palvelua hymyn kera hotlassa ja yksi pienen pieni problem ratkaistiin myös meidän hyväksi Morossa. Aamupalalla ei enää tullut kahveeta/teetä pöytään joten olisivatko jo muuttaneet systeemeitä sun ja mun vierailujen välissä. Olen pikkuisen sillä kannalla että Torni Tampere on ehkä liian iso Soloksi, jos nyt rupean ko. hotlaa analysoimaan 😉

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 heinäkuun, 2015 - 09:43

Toivottavasti kyse oli tosiaan huonosta tuurista, koska se ei ollut kohdallaan :/. Hyvä, että asiakaspalvelu pelasi muuten, mutta harmi, ettei teetä yms. tuotu. Voi olla, että käytäntö on muuttunut. Mielenkiintoinen näkökulma siihen, että hotellin koko olisi liian iso. Toisaalta ymmärrän kyllä, mitä tarkoitat. Toisaalta Paviljonki on myös melko iso, mutta se on mielestäni sopiva Soloksi :).

Vastaa
Kthetraveller 15 heinäkuun, 2015 - 11:32

Ehkä se on sitten henkilökunnan määrä vs. hotellin koko? Joku kuitenkin tilanteissa jää puuttumaan kiireestä (?) johtuen. Pitäisi varmaan tuo Solo Paviljonki testata joskus mutta kun Jyskylään ei ole sitten mitään asiaa. Vaikkakin tänään huristellaan sen läpi matkalla Jazzeille. Niin juu ja Radissonikin pitäis testata mutta olette kehuneet sitä niin paljon että ihan pelottaa. Meillä kun hommat ei mee niinkun Strömsössä ja kun toivoo/luulee liikaa niin ryminällähän sitä tullaan alas 😉

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 heinäkuun, 2015 - 12:48

Tuokin voi olla mahdollista. Toisaalta Paviljonki on ehtinyt harjoitella kauemmin kuin tämä, koska Tampereen Torni on vielä sen verran uusi hotelli. Se on kuitenkin totta, että jotain vielä uupuu, vaikken oikein tiedä, mitä se on. Kehumisessa on tietysti se huono puoli, että hotelli ei välttämättä olekaan niin hieno kuin on odottanut, mutta ehkä teidän on testattava molemmat ihan itse, että voitte muodostaa sen oman mielipiteenne :).

Vastaa
Terhi / Muru Mou 15 heinäkuun, 2015 - 12:19

Täytyy kyllä sanoa, että huone näyttää kylpyhuonetta lukuun ottamatta kamalalta; vanhanaikaiselta ja tunkkaiselta. Poikaystävä näki minun lukevan tätä ja kommentoi, että onpas jollain ruma koti. Kun sanoin sen olevan hotellihuone, kysyi ”missä? Itä-Euroopassako?”. Juuei.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 heinäkuun, 2015 - 12:49

Itseäni ei häirinnyt mikään muu kuin betoniseinä ja -katto, mutta nämähän ovat tietysti makuasioita :). Uskon, että hotelli on halunnut erottua massasta hieman ronskimmalla tyylillä, mutta sellainen on aina riskialtista. Mutta ehkä on parempi, että huone herättää edes jotain tunteita kuin se, ettei se herättäisi yhtään mitään.

Vastaa
Kthetraveller 15 heinäkuun, 2015 - 13:32

Yhdyn Jerryn sanoihin. Väsään justiinsa autossa Hilton Praguen Executive huoneests ja Loungesta postausta ja täytyy myöntää että huone on niin pliisu ettei sen designista ole mitään sanottavaa 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 heinäkuun, 2015 - 13:43

Mielenkiinnolla odotan noita postauksia, mutta niinhän se on, että ”mitäänsanomaton” huone on aika hankala postauksen kannalta, vaikka se olisikin tavallaan kiva huone :).

Vastaa
Terhi / Muru Mou 16 heinäkuun, 2015 - 00:00

Todellakin toivon, että nämä kuvat vain vääristää todellisuutta, sillä kuvat varmaan kymmeneen kertaan katsottuani en voi muodostaa positiivisempaa mielikuvaa. Edelleenkin: aivan kamala. Vai oonko mä sokea? Sun juttuhan on muuten hyvä ja positiivinen ja perusteellinen, eli en kritisoi sitä, mutta mun mielestä huoneesta tulee ennemmin mieleen opiskelijaboksi kuin hotellihuone… Mutta kuten sanoit; makuasioita! Ehkä me ei vaan ymmärretä 😀

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 17 heinäkuun, 2015 - 20:03

Kiva tietää, ettet kritisoi itse juttua :). Mutta ymmärrän siis mitä tarkoitat. Lisään kuitenkin sen verran, että huoneen valaistus oli aika hankala kuvien ottamiselle, mikä teki vähän hallaa yleisfiilikselle (vastavaloa vähän joka suunnasta yms). Vaikka kerrommekin omat mielipiteet hotelliarvosteluissa, yritämme saada niihin myös sitä sellaista puolueettomampaa tarkkailijaa mukaan. Eli tuo on varmasti hyvä monen makuun, mutta meilläkään se ei ihan kohdannut sitä omaa tyyliä :).

Vastaa
Sanna/ Tuntematon turisti 19 heinäkuun, 2015 - 16:02

Me oltiin Tornissa kesäkuun alussa kun mentiin Tampereelle häihin. Tuona kesälauantaina hotelli vaikutti olevan aika lailla täynnä ja tuo hisseihin jonottaminen kyllä ärsytti! Varsinkin kun meidän huone oli kerroksessa 2 ja rappujakin olisi varsin hyvin voinut kulkea, jos sellaiset olisi olleet.

Betonin suhteen täältä löytyy eriävä mielipide; mä nimittäin tykkäsin kyllä! Kivan erilainen! Kuin myös muu hotellimiljöö. Meidän huoneesta ei löytynyt moitittavaa siisteyden suhteen. Sänkyyn olimme mekin erittäin tyytyväisiä ja mun myös pakko ylistää K-tuolia! Kylpyhuoneesta tykkäsin myös, mutta näin tummahiuksisena kohtasin yllättävän ongelman: hiustenlaitto kylppärissä ei nimittäin onnistunut, kun hiuksia oli vaikea kunnolla nähdä tummaa taustaa vasten! Enpä ole vastaavaan ennen törmännyt!

Koska olimme siis häissä, ei me tosiallisesti ehditty hotelissa juuri muuta kuin nukkumaan. Tyytyväisiä kuitenkin olimme niin huoneeseen, palveluun kuin aamupalaankin. Pikkutunneille venyneen juhlinnan jälkeen iso plussa oli se, että aamupalaa sai klo 12 saakka!

Omaa postausta Tornista ei ole tulossa, koska päätin, että tällä kertaa nautin vain juhlista enkä tee lainkaan ”töitä”! Sky Barissa otin pari kuvaa, mutta niitäkään en ainakaan vielä ole jakanut missään! Täytyy sanoa, että tämä pelkästään lomalla oleminen, tuntui ensin vähän oudolta, mutta oli kyllä mukavaa vaihtelua ainaiselle kuvaamiselle ym. Ja nythän mä sain tässä yhteydessä hyvän tilaisuuden kertoa omia näkemyksiäni hotellista! 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 20 heinäkuun, 2015 - 09:18

Ilmeisesti Torni on ollut täynnä lähes joka viikonloppu, koska kaikki bloggaajat ovat sanoneet ihan samaa. Suosittu hotelli siis :). Ymmärrän tuon hissien jonottamisen ärsyttävyyden, vaikka itse vältyimmekin siltä :/.

Hyvä, että täältä tuli tosiaan toinenkin mielipide, sillä sisustusratkaisuthan ovat makuasioita. Toiset tykkäävät ja toiset eivät :). Kiva kuulla, että muiden vieraiden kohdalla siisteys on ollut kohdallaan. Ehkä meillä kävi tuossa vain huono tuuri.

Pitäisi ehkä itsekin testata pitkästä aikaa sitä, ettei ottaisi huoneesta kuvia eikä olisi bloggaajan asemassa vierailulla… voisi olla aika paljon rentouttavampaa :P. Kiitos, että kerroit näkemyksesi hotellista!

Vastaa
Arja Matkailija 25 elokuun, 2015 - 00:21

Viikko sitten Tornissa ja ihan eri fiilikset! Huone superior kerros 21 ja siistiä, persoonallista, paikallishistoriaa ja kulttuuria ja erityisesti plussaa kotimaisista tekstiileistä… Annalan huonekalukangastehtaan valmistamat sänkypeitot.Ja kun paljon reissaa niin juomien valinta tabletilta ei ole mitään ihan uutta, ainakin vuoden jo olleet, viimeisimmät aamiaiset Hotelli Pasilassa tai vaikka Turussa Hamburger Börsissä. Kaikki Suomen ja Tallinnan Sokoshotellit käyty ja kyllä Tornin betoniseinät ja käytävien seinille heitetyt kokolattiamatot ovat virkistävä poikkeus ja uutuus. Tampereen Tornissa palvelu niin vastaanotossa kuin ravintolassakin luonnikkaan ystävällistä ja ruokalistalla ketjun parasta kasvisruokaa. Tornin takana on myös kiva ja persoonallinen Sokoshotelli Villa, ihan hyvä paikka yöpyä. Ymmärtääkseen Hotelli Tornia kannattaisi tutustua Tampereen historiaan vaikka Vapriikissa, Näsilinnassa tai Verkarannassa. Musta tuntuu-fiilikset saavat silloin syvemmän merkityksen myös hotelliyöpymisessä, osaa lukea rakennettua ympäristöä paikallisuuden ehdoilla
…Torni on siinä todella onnistunut!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 25 elokuun, 2015 - 08:17

Hienoa kuulla, että olet tuota mieltä! Olen kuullut monelta, että siisteystaso oli kohdallaan, joten voi olla, että meillä kävi vain huono tuuri. Sekin on mahdollista, että hotelli on pistänyt entistä paremmaksi arvostelun jälkeen, koska sehän on juuri yksi niistä tavoitteista, että yhteistyöhotelli kuuntelee palautetta ja toimii sen pohjalta. Olen kuullut, että noita tablettiautomaatteja on muuallakin, mutten ollut itse törmännyt niihin aiemmin, vaikka näitä hotelleja onkin tullut testailtua viime aikoina.

Tunnet varmasti Tampereen historian ja taustat paremmin kuin minä, joten hienoa, että osaat nähdä sen tuolta kannalta. Täytyy kuitenkin muistaa, että useimmat asiakkaat eivät tunne sitä eikä monia myöskään valitettavasti kiinnosta, minkä takia mitkäkin valinnat on tehty. Yritin siis nähdä paikan siitä näkökulmasta, miltä se tuntuu tavallisesta asiakkaasta. Mutta hyviä pointteja kaikki nuo :). Mutta kuten arvostelussakin sanoin, Torni on viilausta vaille valmis Solo-hotelli, joten ehkä ne viilaukset on nyt tehty ;). Kiitos kommentistasi!

Vastaa
Ozzi 15 helmikuun, 2017 - 18:49

Viime kesänä tuli yövyttyä tornissa supreme king huoneessa ja mieleen jäi parhaiten maisema. Huone oli 20+ kerroksessa, mistä näki koko kaupungin hienosti. Sky barissa ollessa tuntui olevansa ulkomailla kun vastaavaan en ole Suomessa törmännyt. Ravintola Grill It oli myös mahtava, todella hyvät pihvit. Tällä hetkellä ensisijainen vaihtoehto Tampereella yöpyessä.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 helmikuun, 2017 - 18:51

En ole käynyt Tampereella tuon kerran jälkeen, joten on kiva kuulla muidenkin kokemuksia paikasta. Hyvä, että kaikesta jäi noin hyvä fiilis :). Ja ymmärrän täysin, että tuntui kuin olisi ulkomailla.

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.