Home » Radisson Blu Plaza – väsyneen matkailijan pelastus

Radisson Blu Plaza – väsyneen matkailijan pelastus

by admin

Huone

Radisson Blu Plaza Helsinki Business Class samppanja

Tiedostin etukäteen, että uneni määrä olisi erittäin rajallista alkaen Matkamessujen torstaista ja päättyen polttareiden jälkeiseen sunnuntaihin. Totuushan oli karmeampi kuin luulin, koska parhaimmillaankin ehdin nukkua 4 tuntia yössä (la – su vain 2 tuntia). Kun tähän lisätään vielä se, että torstaina oli matkabloggaajien bileet ja perjantaina ja lauantaina juhlimme polttareita, voitte vain kuvitella, millä tasolla juhliminen on ollut. Eli jos rehellisiä ollaan, oloni oli aivan karmea sunnuntaina (onneksi pystyn välttämään krapulat erään erinomaisen tuotteen avulla, mutta mikään ei pelasta kehoa univajeen oireilta). Olin onneksi varautunut tähän kaikkeen valitsemalla itselleni tavallista tasokkaamman majoittumisen. Olisin tietysti voinut mennä sieltä, mistä aita on matalin ja napata itselleni vaikkapa Omena-hotellin, mutta en tykkää laskea tasoani hotellin kohdalla edes yksin matkustaessani. Tästä syystä otin yhteyttä Radisson Blu Plazaan ja sain sovittua itselleni hyvän hinnan Business Class -huoneesta. Haluan yleensäkin yöpyä juurikin tässä huoneluokassa siitä syystä, että siihen sisältyy pääsy Plaza Loungeen.

Vierailimme kesällä Tiian kanssa tässä kyseisessä hotellissa, jolloin teimme siitä kattavan arvostelun. Tammikuista vierailuani ei tehty yhteistyön pohjalta, joten maksoin huoneeni itse eikä arvostelu ollut edellytys yöpymiselleni. Kaikesta huolimatta haluan tehdä tällaisen hieman kevyemmän ”päivityspostauksen” kokemukseni pohjalta.

Radisson Blu Plaza Helsinki Business Class huone

Torstain suunnitelmani menivät hieman uusiksi, kun Matkamessuilla menikin selvästi kauemmin kuin olin kuvitellut. Tästä syystä ehdin kirjautumaan huoneeseeni vasta Messuilta saavuttuani kello 19.00. Tämähän oli siis sama aika, kun jatkobileet alkoivat alakerrassa ja muutenkin pari bloggaajaa odottivat minua. Siispä kuvat edustavat hieman kehnompaa laatua tällä kertaa, koska en yksinkertaisesti ehtinyt ottamaan parempia. Juoksin huoneeseen, tein huonetarkastuksen (jonka teen joka kerta jokaisessa hotellissa), nappasin nopeasti pari kuvaa, vaihdoin vaatteet ja juoksin jatkobileisiin 15 minuutissa.

Radisson Blu Plaza Helsinki Business Class sänky

Viime kerralla huoneemme oli ns. klassisella puolella, joten tällä kertaa halusin huoneen modernilta puolelta. Itse huomaamani erot olivat melko pienet (eivätkä niiden tarvitsekaan olla suuremmat). Sängyn tehostevärinä oli tällä kertaa violetti klassisen puolen tummanruskean puun sijaan. Katossa ei roikkunut Tiian ihailema A110-valaisin vaan hieman erikoisesti Tuplakupla. Hieno valaisin sekin, mutten ole ennen nähnyt sitä katosta roikkumassa. Hauskasti se kuitenkin sattui siihen. Muuten omasta mielestäni huone oli hyvin samankaltainen aiemman klassisen Executive Business Class -huoneemme kanssa. Paitsi tietysti Executivessa on myös sauna ja ainakin meidän huoneyksilömme oli selvästi suurempi. Kuitenkin tämän huoneen koko sopi minulle oikein mainiosti.

Radisson Blu Plaza Helsinki Business Class sänky lähikuva

En tiedä olisinko selvinnyt viikonlopusta ilman tätä mainiota sänkyä. Hotellihuoneen tärkein osa on ehdottomasti sänky ja se on kyllä hoidossa Radisson Blu Plazassa! Tuossa sängyssä vain nukkuu tajuttoman (pun intended) hyvin etenkin muhkeiden tyynyjen ja peiton kera. Uskokaa tai älkää, tuolla oli valtava vaikutus jaksamiseen.

Radisson Blu Plaza Helsinki Business Class kylpyhuone

Tällä kertaa huoneessa oli saunan ja suihkun sijaan kylpyamme/suihku yhdistelmä. Kylpyhuoneessa oli kaiken kaikkiaan sopivasti laskutilaa omille tavaroilleni ja valaisu oli kohdallaan. Pidän muutenkin kylpyhuoneen puhtaasta ja modernista yleisfiiliksestä. Ja se täytyy myöntää, että peiliin integroitu telkkari on aivan mahtava lisä! Katsoin joka aamu ja ilta Discovery Channelia hampaita pestessäni ja partaa ajaessani. Telkkari oli sijoitettu suoraan pöntön vastapäätä, joten saahan sitä tietysti siitäkin halutessaan katsoa :P.

Radisson Blu Plaza Helsinki kollaasi

Radisson Blu Plaza Helsinki Business Class kyltti

Jostain syystä en pääse irti Business Classista edes lentokoneen ulkopuolella :). Kyseisen huoneluokan tarkemmat sisällöt ja arvostelut voi tosiaan lukea edellisestä postauksestamme. Varoitan, että se on hieman pitkän puoleinen, mutta halusimme, että sieltä löytyy kaikki tarvittavat tiedot.

Halusin keskittyä tällä vierailulla erityisesti niihin asioihin, jotka olivat ”pielessä” viime kerralla. nähdäkseni, mikä niiden nykyinen tila on. Voin ilokseni ilmoittaa, että asiakaspalautetta todellakin kuunnellaan tässä hotellissa, koska jokainen huoneeseen liittyvä epäkohta oli korjattu.

*Edit. Kyseisiä epäkohtia oli siis ollut kuulemani mukaan aiemmin toisessakin huoneessa, jossa en itse yöpynyt, joten tämän pohjalta päättelin, että asiaan on tullut yleisempi parannus, vaikken tietenkään ole yöpynyt itse kuin kahdessa huoneessa. Jos joku ihmetteli, miksi vertasin kahta täysin eri huonetta.

Aiemmin sängyn patjan yleisilme ei ollut puhdas, mutta tällä kertaa moitittavaa ei ollut. Suihkun paine ja lämpötila vaihtelivat ärsyttävällä tavalla viime kerralla, mutta nyt kaikki toimi täydellisesti. Valitimme viimeksi myös siitä, että huoneesta löytyi tummia hiuksia ilmeisesti siivoajien jäljiltä, mutta tällä kertaa en nähnyt hiuksen hiusta. Siispä suuri kiitos asiakkaiden kuuntelemisesta ja asioiden korjaamisesta!

Tällä kertaa voin sanoa, että ainoa asia, johon kiinnitin huomiota, oli se, että valot värähtelivät häiritsevästi, kun huoneen tunnelmavalaistusta sääti alemmalle tasolle. Tällainen voi aiheuttaa erityisesti migreenistä kärsivälle ongelmia, joten asia kannattaa ehkä tarkistaa. Monikaan ei välttämättä kuitenkaan edes huomaisi tuota asiaa, joten se ei ollut mitenkään merkittävää värähtelemistä.

Radisson Blu Plaza Helsinki Business Class yllätys

Yllätyin positiivisesti, kun tulin huoneeseeni ja löysin minulle osoitetun hedelmäkorin ja samppanjapullon. Eihän sille voi mitään, että tällaisesta tulee hyvä mieli :). Harmillisesti olen allerginen hedelmille ja marjoille, joten en voinut syödä niitä (Tiia olisi kyllä popsinut ne parempiin suihin), mutta ajatus on aina tärkeintä. Kuohari saattoi kuitenkin upota tähän bloggaajaan… Kiitos tästä maistuvasta tervehdyksestä!

 

Plaza Lounge ja aamiainen

Radisson Blu Plaza Helsinki

Kuten jo aiemmin sanoin, valitsin Business Class -huoneen erityisesti Plaza Lounge -pääsyoikeuden takia. Rakastan sitä rauhaa ja eksklusiivisuutta, mitä lounget tarjoavat niin hotelleissa kuin lentokentilläkin.

Radisson Blu Plaza Helsinki Plaza Lounge

Radisson Blu Plaza Helsinki Plaza Lounge pöydät

Plaza Loungen tilat ovat modernin kodikkaat ja asialliset. Loungessa on aina rauhallinen ja hienostunut fiilis.

Radisson Blu Plaza Helsinki Business Class aamiainen

Ruokin itseäni yllä näkyvällä aamiaisella, jotta jaksoin jatkaa päivästä toiseen. Tiedän, lautanen on taas mitä on. Totuus on, etten kyennyt kuvaamaan aamiaisiani, koska olin lähes puolikuollut väsymyksestä joka aamu. Hyvän tarjonnan lisäksi loungessa on sekin hieno puoli, että sinne saa tilattua ruokaa alakerran aamiaisen laajemmasta tarjonnasta. Otin eräänä aamuna esimerkiksi erikoisomeletin, joka maistui herkulliselle. Aamiaisella tarjottiin myös vitamiinipitoiset mehushotit.

Radisson Blu Plaza Helsinki Plaza Lounge aamiainen

Viimeisenä aamuna ehdin loungeen ennen ketään muuta, joten oli aika mahtavaa päästä aloittamaan aivan koskematon aamiainen. Pää Pilvissä -blogin Maarit ehtikin jo spotata Instagram-kuvastani oikealla näkyvät marjasmoothiet ja innostua niistä. Itse en maistanut kyseisiä tekeleitä, mutta jos ne ovat yhtään samanlaisia kuin muu tarjonta, nekin ovat varmasti herkullisia.

Radisson Blu Plaza Helsinki Plaza Lounge aamiainen 2

Edelleen pitäydyn kehitysehdotuksessani, jonka sanoin viime arvostelussani. Olisi helpompaa, että ruokakuvut olisivat kääntyviä (ja pysyisivät kiinni astiassa) sen sijaan, että kuvuille pitää etsiä tilaa ahtaalta pöydältä. Lisäksi jokaiselle ruoalle pitäisi olla selvästi omat ottimensa. Tämä on tietysti pientä viilausta, mutta mielestäni se helpottaisi ruoan ottamista.

Kaikki ruoat olivat erinomaisesti valmistettua, kuten aiemminkin. Erityisesti kiinnitin huomiota taas siihen, että croissantit ovat jättimäisiä, kuohkeita ja maistuvat siltä kuin ne olisivat suoraan jostain tasokkaan kahvilan valikoimasta. Itselleni tuli hauskana yllätyksenä, että lauantaina tarjottiin kuohuviiniä aamiaisen yhteydessä, joten en tietenkään voinut kieltäytyä siitä. Tällainen on hieno plussa.

Lounge ei kuitenkaan olisi mitään ilman kunnon henkilökuntaa. Onnekseni voin sanoa, että Radisson Blu Plaza loistaa juurikin tällä osa-alueella. Valitettavasti en tajunnut katsoa loungen työntekijän nimeä vierailullani, joten en voi kiittää häntä henkilökohtaisesti, mutta erityiskiitos kuitenkin sinulle! Mielikuva asiakaspalvelun tasosta voi koostua pienistä yksityiskohdista, joten niihin kannattaa kiinnittää huomiota. Olikin siis erityisen mukavaa, kun sunnuntaiaamuna minulta kysyttiin heti loungeen saavuttuani haluaisinko taas espresson, kuten edellisenäkin aamuna. Pieni asia monien mielestä, mutta minulle tämä merkitsee paljon! Se on mahtavaa, että henkilökunta muistaa asiakkaan juoma- tai ruokamieltymykset. Loungesta vastuussa oleva Heikki hoitaa selvästi hommansa mallikkaasti, kun henkilökunnan palvelutaso on näin hyvää. Kiitos!

Radisson Blu Plaza Helsinki Business Class aamiaiskuohuviini

Blogien lukijat katsovat monesti silmä tarkkana, että kuinka rehellinen bloggaaja on omissa teksteissään. Ylistyksiä täynnä oleva postaus vaikuttaa helposti maksetulta mainokselta, mutta tämä ei ole mitään sellaista. Minkäs teet, kun kyseessä on ehdottomasti yksi suosikkihotelleistani? Postaukseni on tehty nyt ja jatkossa pelkästään rehellisten mielipiteideni pohjalta, joten toivottavasti ymmärrätte, että joissain tapauksissa kirjoitukseni vain ovat melko positiivisia :).

Kiitos Radisson Blu Plazalle, että autoitte minua selviämään mahtavasta, mutta rankasta viikonlopusta voittajana! Nähdään taas!

You may also like

25 kommenttia

Meri / Syö Matkusta Rakasta 26 tammikuun, 2015 - 22:55

No nyt jos koskaan näyttää hotelliaamiainen hyvältä! Nam!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 27 tammikuun, 2015 - 07:15

Sitä se todella on :)! Kiitos kommentistasi!

Vastaa
Maarit Johanna 27 tammikuun, 2015 - 09:25

Olisin taas kommentoinut smoothieista jos et olisi niitä itse ehtinyt mainita 😀 Tuntuu aina vain että tykkään enemmän ja enemmän hotellipostauksista. Eikä tämänkään mielenkiintoisuutta vähentänyt yhtään se seikka että olet yöpynyt tuolla aikaisemminkin (nimittäin luin aikaisemman postauksesi sieltä viimeksi eilen :D). Minusta ei yhtään haittaa että kirjoittaa ylistäviä juttuja jos tekee hotellivalinnatkin jo sen perusteella että haluaa laadukkaampaa palvelua, etuja ja vaikka mahtavan vuoteen. Kiinnostaisi ehdottomasti kokeilla Plazassa yöpymistä!
Ite taas nukun hotelleissa sen verran useasti ettei aina ole varaa ottaa sitä viiden tähden vaihtoehtoa, joten on jotenkin yllätyksellisempää mennä keskitason hotelliin ja katsoa onko siellä luksustyylisiä elementtejä, vai maksaako vaan ihan peruspalveluista ja aamupalalla paahtoleivästä.
Esimerkiksi Break Sokos-vierailuni Leville oli kyllä tosi kiva yllätys. Mielikuva Sokoksista oli juurikin keskitasoa, mutta lopputulema ihan huikea. Ei sitä toki voi Hiltoniin verrata, mutta silti.
Mullakin on pari hotellipostausta vielä tulossa, mutta tämä on kyllä niitä mielenkiintoisempi 😀
Tuli vaan mieleen että olispa jännittävää jos vaikka näistä hotellipostauksista sais kerättyä Suomeen jonkin koontisivuston. Vähän kuin ParisRio, mutta ei kuitenkaan. Näitä nimittäin alkaa olla meidänkin bloggaajaporukalla melkoinen määrä ^^

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 27 tammikuun, 2015 - 09:35

Hahaa, ehdinpäs ensin ;). Hieno juttu, että tykkäät hotellipostauksista, koska oma blogini painottuu kuitenkin jonkin verran niiden puoleen :). Ja hauskaa, että päätit lukaista myös sen edellisen maratonarvostelun :P. Tuo on kyllä hyvin sanottu, sillä sitähän minä lähdenkin hakemaan aina hotelleista. Toivotaan, että saat jossain vaiheessa aikaiseksi Plaza-yöpymisen! Kannattaa kysäistä sieltä, jos he haluaisivat vaikka jonkinlaista yhteistyötä kanssasi :).

On pakko myöntää, etten voi mennä takuuseen, että itsellänikään olisi varaa yöpyä näin hienoissa hotelleissa, jos öitä kertyisi enemmän vuoden aikana, joten ymmärrän kyllä ihan täysin. Tuohan on hieno näkökulma, että etsit luksusta niistä keskitason hotelleista. Sitä kautta voi tehdä aikamoisia löytöjä.

Mielenkiinnolla odotan sinunkin hotellipostauksiasi, koska luen ne aina mielelläni :). Kiitos kohteliaisuudesta, mutta enpä nyt sanoisi ihan noinkaan ;). Kirjoittajastahan se on kiinni kuinka mielenkiintoiseksi minkäkin saa ja uskon kyllä täysin sinun kirjoitustaitoihisi!
Tuo koontisivusto ei ole lainkaan hassumpi idea! Vähän niin kuin Suomen bloggaajien oma TripAdvisor :). Kyllähän näitä tässä kertyy jonkin verran, joten näistähän saisi koottua vaikka mitä. Hotellit voisivat vaikka jossain vaiheessa alkaa pyytämään kyseisen sivuston bloggaajia arvostelemaan huoneitaan, jolloin siitä saisi helpommin yhteistyöjuttuja uusillekin bloggaajille.

Kiitos kommentistasi :)!

Vastaa
Kthetraveller 27 tammikuun, 2015 - 11:46

Ah ja voi! Milloinkohan saisi aikaiseksi visiteerata tuollakin. Tuo hotelli ja huoneluokka on niin minua. Kiitti tästä postauksesta, on sitä odoteltu.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 27 tammikuun, 2015 - 13:18

Suosittelen lämpimästi, kuten on näistä arvosteluista käynytkin jo selväksi :). Tiedän, että tuo sopisi sinulle täydellisesti, koska meidän makumme taitaa kohdata aika tavalla näissä matkustusasioissa :D. Ei tarvitse matkustaa Tokioon asti loungeen, kun tuollakin pääsee ;). Ole hyvä! Kiva, jos tykkäsit tästä! Kiitos kommentistasi :).

Vastaa
Miila 27 tammikuun, 2015 - 15:33

Yleensä teen matkani melko pienellä budjetilla, mutta NYT kun olen lukenut näitä sun postauksia joissa on aina vähän pientä luksusta mukana niin ehdottomasti ensi matkalla mäkin haluan. 😀 Oli se sitten hotelliyö täällä Suomessa tai jossain pidemmällä. Kiitos siis inspiraatiosta! 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 27 tammikuun, 2015 - 15:38

Olipa kiva saada tällainen kommentti, kiitos Miila :)! Mahtava juttu, jos olen saanut tuollaisen aikaiseksi. Usko pois, tuollainen Pako Arjesta 😉 tekee todella hyvää silloin tällöin. Ja kun ei tarvitse lähteä edes pois Suomesta, että sellaisen voi saada. Kerrohan sitten joku kerta täällä blogini puolella, minne päädyit toteuttamaan tuota :). Ole hyvä vain! Kiitos itsellesi kommentista 🙂

Vastaa
Miila 27 tammikuun, 2015 - 16:23

Minäpä tuun ilmoittelemaan kun saan tuon toteutettua:) Toivottavasti mahdollisimman pian! Olen kärsimätön 😀 Niin hyvältä näytti ja kuulosti tämänkin postauksen hotelli, joten voipi olla, että yllätän tällä kertaa itseni ja varaan hotelliyön ihan täältä koti-Suomesta 😛

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 27 tammikuun, 2015 - 16:25

Tee se :)! Toivotaan, että saat tuon tosiaan kohta jo toteutettua. Olen itsekin hyvin kärsimätön ihminen monien asioiden suhteen, joten tiedän, millaista tuo on x). Suosittelen Radissonia erittäin lämpimästi, joten kannattaa pitää se ainakin harkinnassa. Mukavaa reissua jo näin etukäteen :).

Vastaa
terhi 27 tammikuun, 2015 - 19:17

No niin, tässä hetken aikaa on suunniteltu jotain pientä rentouttavaa hotellivierailua ja oon miettinyt eri vaihtoehtoja. Mikään ei oikein ole iskenyt, paitsi yksi, jonka haluan säästää kesälle. Sitten sä, Jerry, kerrot hotellihuoneesta, jossa on tuplakupla katossa. Mä RAKASTAN tuplakuplia <3 Mun on pakko päästä tuonne. Plus lounge kuulosti taas oikein mukavalta. Kiitos. Varsinkin tuplakuplasta 😀

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 27 tammikuun, 2015 - 20:47

No olipas kiva kommentti :)! Ole hyvä vain! Olet näköjään samanlainen valaisin-intoilija kuin Tiiakin :P. Hän taas rakastui siihen klassisen huoneen ”käsikranaattivalaisimeen”, mutta Tuplakuplastakin hän tykkää todella paljon. Eikun huonetta varaamaan vaan :)! Varmista nyt sitten, että saat huoneen modernilta puolelta ja TUPLAvarmista, että siellä on TUPLAkupla :). Ole hyvä vain! Kiitos mukavasta kommentistasi :)! Ps. Lounge on mahtava! 😛

Vastaa
ottoizakaya 29 tammikuun, 2015 - 11:43

Toi tuplakupla viritys katossa on kyllä innovatiivinen! Me like. Ja violetista väristä myöskin. Breku näytti myös aika nannalta! Itse en oo täällä yöpynyt ( vierailu jäi vaan blogibileisiin ) mutta näin että kyseinen hotelli oli listattu erittäin hyvin. Eli ehkäpä pitää päästä myös kokeilemaan kun noin hyvältä näyttää 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 29 tammikuun, 2015 - 13:29

On kyllä :P. Violetti toi huoneeseen raikkaan ja modernin fiiliksen, joten se sopi sinne todella hyvin. Se aamiainen on todella hyvä ja monipuolinen, joten tykkäisit varmasti :). Taisi päästä Suomen 4. parhaaksi tänä vuonna? On se ainakin paikkansa ansainnut :). Kannattaa ehdottomasti testata, koska kyseinen hotelli on varmasti yksi Suomen parhaista!

Vastaa
mollymay 29 tammikuun, 2015 - 19:04

Hieno arvostelu ja tuli luettua myös se edellinen. Olenkin tuohon rakennukseen kiinnittänyt huomiota, en kuitenkaan ole tiennyt siinä olevan hotelli. 😀 Tämä liila-sävyinen huone on kyllä enemmän mun mieleeni. Mutta oikeastaan halusin kommentoida viime kerran ravintolamokaa. En itsekään syö punaista lihaa ja kala-annos, jossa olisi pekonia päällä niin ei kyllä naurattaisi. Voi olla, että tarjoilijan mielestä se oli hassu juttu: vahingossa lihaa ”kasvissyöjälle”, mutta aika tahditonta silti käyttäytyä no hahah pikkujuttu -asenteella ja jotain hyvitystä olisi voinut antaa mun mielestä.

Sitten pitää vielä kommentoida näitä ottimia. Mielestäni se on kyllä selvää, että jokaisella ruokalajilla tulisi olla omat. Esim. siskoni on täysin kasvissyöjä ja häneltä voisi jäädä kokonaan aamupala syömättä, jos samalla haarukalla otetaan kinkkua ja juustoa. Sen lisäksi hän on _tosi_ allerginen esim. pähkinöille, pienikin määrä aiheuttaa todella vakavan reaktion. Siinä sitten välittömästi soitetaan ambulanssi, varsinkin jos ei EpiPen (injektiokynä) satu olemaan mukana. Eli ruokahygienia on todella tärkeää! Ja nuo kannet ovat kyllä todella epäkäytännölliset, joten hyviä parannusehdotuksia hotellille. 🙂
Odotan muuten eniten näissä hotelliarvosteluissa aamupalan tunnelmia ja kuvia. 😀

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 29 tammikuun, 2015 - 20:04

Kiitos paljon ja kiva, että luit myös sen edellisen arvostelun, joka käsittelikin kaikkea paljon laajemmin :). Tuo hotelli jää helposti muun alueen varjoon, koska se on tavallaan ”peränurkassa”, mutta nyt ainakin tiedät, että siinä se on ;). Itse pidän yleensäkin enemmän modernimmasta, mutta oikeastaan näissä huoneissa on loppujen lopuksi niin vähän eroa, että molemmat ovat kovasti mieleeni. Tuo ravintolajuttu on kyllä ihan totta, kuten kirjoitimmekin Tiian kanssa siihen edelliseen postaukseen. Mutta ehkä asiaan on tullut parannus :).

Ajattelin ottimissa juurikin tuota, että tietyt ihmiset ovat todella tarkkoja siitä, ettei samoilla ottimilla oteta vaikkapa lihaa ja vihanneksia. Ihan hygienian puolesta olen itsekin tarkka noista, mutta esim. allergikot ja vaikkapa veget olisivat varmasti todella ärsyyntyneitä tuollaisesta. Kansihommakin on pientä pilkun viilausta, mutta tosiaan se helpottaisi todella, jos ne olisivat kääntyvät :P. Kiva, että olet samaa mieltä!

Hyvä tietää, että juurikin aamupala-asiat kiinnostavat :). Toivottavasti sait näistä molemmista postauksista tarpeeksi aamupala-tarinointia, vaikkakin tässä uusimmassa se jäi ehkä harmillisen vähälle fiilistelylle. Tuntuu siltä, että kaikki odottavat aina erityisesti noita aamiaistietoja hotelleista ;). Kiitos kommentistasi!

Vastaa
marika 2 helmikuun, 2015 - 18:32

Saako tuolta loungesta alkoholipitoisia juomia ilmaiseksi? Jos näin niin on aikas hyvä etu 😛 Entäs minkätyyppistä purtavaa sieltä saapi? Tuli varattua business clasiin hotellihuone synttärilahjaksi miehelle.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 2 helmikuun, 2015 - 19:12

Alkoholipitoisia juomia saa iltaisin ”happy hourin” aikaan. Nyt en valitettavasti muista tarkkoja kellonaikoja, mutta se saattoi olla esimerkiksi 17 – 19 tai jotain tuollaista. Silloin tarjolla on mm. viiniä, siideriä, olutta, giniä, viskiä yms., joten yksinkertaisten coktailienkin teko onnistuu (kuten GT). Tuo on kyllä todella kiva ja myös rahallisesti hyödyllinen etu :). Tuohon samaan aikaan tarjolla on erilaisia cocktailtyyppisiä ruokia, kuten pieniä ”alkupaloja” yms. Nekin ovat oikein hyviä. Loungessa on koko päivän tarjolla muistaakseni ainakin hedelmiä ja keksejä. Jos haluat, voin kyllä selvittää nuo tarkemmin, koska nyt en muista niitä??? Hieno juttu, että varasit tuollaisen synttärilahjaksi :)! Ette tule varmasti pettymään. Kannattaa muistaa mainita tuosta syntymäpäivästä etukäteen :). Saanko kysyä ihan mielenkiinnosta, miten päädyit valitsemaan juuri kyseisen hotellin? 🙂

Vastaa
marika 2 helmikuun, 2015 - 19:40

Kiitos vastauksesta. Kuulostaa hyvältä juomatarjoilut. Googlailin eri hotelleja ja jotenkin osui silmiin sitten juuri tämä hotelli. Näytti tyylikkäältä ja hyvällä sijainnillla. Asiakasomistajien hyvä tarjous innosti varaamaan tämän 154 euron hintaan. Vois mainitakkin niihin erityistoiveisiin tms että miehen lahjamatka. Ei siitä ainakaan haittaakaan liene 😉

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 3 helmikuun, 2015 - 09:28

Tyylikkyyttä todellakin löytyy ja sijainti on mainio, joten teit erinomaisen valinnan :). Tuo 154 euroa on mielettömän hyvä hinta :O! Business Class -huoneet ovat tavallisesti yli 200€/yö. Kyllä se kannattaa mainita sinne, koska hyvällä tuurilla hotelli muistaa jollain pienellä eleellä. Tämähän ei ole siis varma juttu, mutta pienikin mahdollisuus on parempi kuin ei mitään ;).

Vastaa
Marika 6 helmikuun, 2015 - 19:55

Tuli vielä mieleen,kun tuohon huoneen hintaan kuuluu aamu ja iltasauna niin tiedätkö onko ne varattavissa vai joutuuko johonkin yhteissaunaan muiden kanssa

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 6 helmikuun, 2015 - 22:59

Nyt on ihan pakko sanoa, etten tiedä, koska en koskaan käytä noita palveluita hotelleissa. Olen tuolla käynyt ainoastaan Executive Business Class -huoneen omassa saunassa :).

Vastaa
Radisson Blu Plaza - Kauno-sviitti + Cityjuhannus - Pako Arjesta 20 syyskuun, 2015 - 19:50

[…] 2. Radisson Blu Plaza – väsyneen matkailijan pelastus […]

Vastaa
Oon helsinkiläinen - Pako Arjesta 12 lokakuun, 2015 - 09:11

[…] ja juhannusta, minkä lisäksi se on tarjonnut meille lepopaikan muuttomme aikoihin ja isoveljeni polttarikemuissa. Tänne palaamme yhä […]

Vastaa
Helsingin paras hotelliaamiainen - Pako Arjesta 23 maaliskuun, 2016 - 16:08

[…] Radisson Blu Plaza – väsyneen matkailijan pelastus […]

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.