Home » Pariisilaisessa kahvilassa Helsingissä – Kämp Brasserie

Pariisilaisessa kahvilassa Helsingissä – Kämp Brasserie

by admin

Yhteistyössä Hotel Kämp / Brasserie

brasserie1600x9002

*kuva otettu Kämpin sivuilta

Kuten kirjoitin Kämpin hotelliarvostelussa, postauksesta olisi tullut liian valtava, jos olisimme liittäneet siihen myös ruokapuolen. Tästä syystä postaus, joka on nyt edessäsi, käsittelee Kämp Brasserien aamiaista ja lounasta. Bon appétit!

Saatat ihmetellä postauksen otsikkoa, mutta sille on hyvä syy. Nimittäin istuessamme Tiian kanssa Brasseriessa aurinkoisena kevätpäivänä katsellen ihmisiä viereisellä kävelykadulla, mieleni vaelsi välittömästi pariisilaiseen kahvilaan tunnelmastaan johtuen. Brasserie oli jokaisella käynnillämme sopivan tyhjillään, joten pystyimme nautiskelemaan rauhassa hienostuneesta, mutta samalla kutsuvasta ympäristöstämme. Ensimmäisellä aamiaisella olimme jo tietoisia siitä, että muuttaisimme pian Helsinkiin, joten fiilikset olivat korkealla jo senkin vuoksi. Oli mahtavaa tajuta, että kohta voimme tulla tuosta vain aamiaiselle näinkin hienoon hotelliin, joka sijaitsee kävelymatkan päässä kodistamme. Aion nimittäin ehdottomasti käyttää hotelliaamiaisten mahdollisuutta hyväkseni uudessa kotikaupungissamme. Voi hyvinkin olla, että Kämp on yksi niistä paikoista, joissa tulen vierailemaan toistekin.

Aamiainen

Kämp Brasserie aamiainen 1

Kämpin aamiaisella kaikki on laitettu esille selkeästi ja houkuttelevasti. Aamiaistarjonta vaihteli molempina aamuina, mutta erilaisia leivoksia oli tarjolla hyvä määrä.

Kämp Brasserie aamiainen 2

Kämp Brasserie aamiainen 3

Kiinnitin aamiaisella erityisesti huomiota mehuvalikoimaan, joka oli laajin näkemäni. Tarjolla oli omenaa, appelsiinia, karpalo-minttua, ananasta, greippiä ja mustaherukka-rakuunaa. Ananas on yleensä suosikkimehuni, mutta sitä on valitettavan harvoin tarjolla. Pidin myös erikoisista yhdistelmistä, kuten mustaherukka-rakuunasta, jossa oli hauskan yrttinen jälkimaku ja erityisesti karpalo-mintusta, joka oli mukavan raikas.

Kämp Brasserie teekannu

Ruokailuvälineet ja tarjoiluastiasto sopi mahtavasti Kämpin klassiseen tyyliin. Suurimmassa kannussa on vihreää teetä, joka oli tällä kertaa valmistettu oikein, mikä on hieman harvinaista hotelleissa. Tiian mukaan, jos vihreän teen valmistaa kiehuvaan veteen, siitä tulee kitkerää (tämä on huomattu monessa hotellissa), mutta Brasseriessa se oli juuri sopivaa.

Kämp Brasserie latte

Tilasin itselleni mainion latten ensimmäisenä aamuna ilman lisämaksua. En ole lainkaan tavallisen kahvin ystävä, joten tulen aina iloiseksi, jos hotellissa on saatavilla myös näitä ”maukkaampia” versioita, jotka sisältyvät aamiaisen hintaan.

Kämp Brasserie hedelmät

Hedelmät olivat tuoreita ja mehukkaita, mutta olisin toivonut hieman laajempaa valikoimaa. Plussaa tulee siitä, että siemeniä ja pähkinöitä oli kiitettävä määrä. -Tiia

Kämp Brasserie aamiaislautanen

Yleensä syön hotelliaamiaisilla jogurtin ja hedelmien lisäksi myös leipää / sämpylää sekä joitakin leivonnaisia. Kämpin aamiainen oli hyvä, muttei mitenkään muista hotelleista erottuva. Sämpylät sekä kuvan vasemmassa reunassa oleva ”suklaaleivos” olivat tuoreita ja maukkaita ja itse asiassa juuri näitä samoja leivoksia olen syönyt viimeksi Tokion reissullamme :). -Tiia

Kämp Brasserie pekoni

Aamiaisella oli tarjolla pariakin erilaista lohta, kuten savulohta, pippurilohta yms. Munakokkeli oli hyvää ja toisena aamuna sitä oli tuunattu juustolla ja yrteillä, mikä oli mukavaa vaihtelua tavallisille munakokkeleille. Valitettavasti jouduin kuitenkin antamaan Brasserielle rakentavaa palautetta pekonin laadusta. Sehän on itselleni yksi kolmesta aamiaisen merkkipaalusta. Pekoni oli hieman kumimaista eikä makukaan ollut ihan kohdallaan. Uskon kuitenkin, että asiaan tehdään muutos palautteeni perusteella.

Kämp Brasserie leivokset

Toinen merkkipaalu, eli croissantit, tuottivat valitettavasti pettymyksen. Olen päässyt maistamaan tietyissä hotelleissa valtavia, kuohkeita ja upeita croissantteja, jotka sopisivat minkä tahansa hyvän kahvilan tarjontaan. Kuitenkin Brasserien versio oli hieman pahvimainen. Ei siis sitä, mitä odottaisin ”pariisilaiselta kahvilalta” (huom. oma nimitykseni) :). Onneksi kuitenkin muut leivokset pelastivat tilanteen laajalla valikoimalla, hyvällä koostumuksella ja suussasulavilla mauilla. Mukavaa oli myös se, että molemmilla aamiaisilla oli tarjolla erilaisia leivoksia.

Kaiken kaikkiaan aamiainen oli onnistunut ruoan suhteen ja valinnanvaraa oli tarpeeksi. Kuitenkaan yksi asia ei ollut kohdallaan. Henkilökuntaa oli sopiva määrä, mutta meidän mielestämme asiakaspalvelussa olisi parantamisen varaa. Viiden tähden hotellissa palvelun pitäisi olla ensiluokkaista ja todella ystävällistä. Kyllähän meille hymyiltiin pari kertaa, mutta jotenkin palvelusta jäi sellainen tyhjä olo. Siitä vain puuttui jotain – kenties se henkilökohtainen fiilis ja palvelualttius, jota tällaiselta paikalta odottaa. Hotellin asiakaspalvelu toimi muualla niin mainiosti, että tämä epäkohta täytyy korjata pikimmiten.

Keskustelin kehitysehdotuksista hotellin kanssa, sillä he halusivat tietää tarkasti, mitä kehitettävää heillä on. Sain myös tietää, että Kämp on ottanut ravintolatiimiinsä uuden, erittäin kokeneen henkilön huolehtimaan ruoka- ja palvelupuolen kehittämisestä. Tämän perusteella palvelun tasoa ja laatua ollaan viemässä parempaan suuntaan. Siispä uskon vahvasti, että mainitsemani asiat hoidetaan kuntoon, jotta Kämpin aamiainen pääsee sille tasolle, jossa sen kuuluukin olla.

Lounas

Aamiaiset kuuluivat vierailuumme, mutta tästä alaspäin kaikki maksettiin omasta lompakosta. Brasserien menu on vasta uusittu, joten suosittelen testaamaan sitä, jos viime kerrasta on aikaa.

Kämp Brasserie Gnocchi

Paistettuja yrttignoccheja, kesäkurpitsaa, tomaatteja ja Comté-juustoa – juuri sopiva annos aurinkoiseen lounashetkeen. Annos oli oikein maukas ja erityisesti kesäkurpitsat toivat mukavaa raikkautta yrttignocchien rinnalle. Ainakin minulle annos oli tarpeeksi suuri, sillä en jaksanut syödä kaikkea. -Tiia

Kämp Brasserie Burger

Kämp Brasserien uusi burgeri valittiin hiljattain Helsingin parhaaksi, mikä on hotellipäällikön mukaan aiheuttanut positiivisen ilmiön. Nimittäin perinteisen asiakaskunnan lisäksi myös nuoremmat ihmiset ovat uskaltautuneet sisään Brasserien ovista maistelemaan koko kansan ruokaa, eli hampurilaista, hienostuneiden ruoka-annosten sijaan. Kämpissä halutaankin, että yhä useampi löytäisi tiensä Brasserien puolelle ja huomaisi, ettei kyseessä olekaan niin pelottavan hienostunut paikka kuin moni voisi kuvitella. (tämäkin on kirjoitettu omin sanoin, sillä hotelli ei muotoilisi Brasserieta ”pelottavan hienostuneeksi” 🙂 )

Burgeri oli sopivan kokoinen ja annos näytti kutsuvalta. Esillelaitto oli tarpeeksi maanläheinen, kuten missä tahansa hampurilaispaikassa, mutta siihen oli kuitenkin lisätty Brasserien hienostunut ja samalla pröystäilemätön kosketus. Pihvi oli mehukas ja lisukkeet olivat onnistuneita ja maukkaita. Burgeri oli sen kokoinen, etten sen päätteeksi jaksanut syödä ranskalaisia kuin pari kappaletta. Täytyy kuitenkin myöntää, että ranskalaisista puuttui se jokin, vaikka eivät ne tietenkään pahoja olleet. Kun burgeriin on panostettu, myös ranskalaisten pitäisi olla herkullisia. No, oliko tämä Helsingin paras burgeri? Tuohon en uskalla vastata, vaikka sitä moni onkin kysynyt. En ole ehtinyt maistaa pääkaupungissamme montakaan hampurilaista, joten vertauskohtia on vaikea hakea. Uskon kuitenkin, että aihe on selvittämisen arvoinen, joten suosittelen testaamaan asian itse ja tekemään omat johtopäätökset sen perusteella ;). Kerro vapaasti täällä blogin puolella, mitä mieltä olit burgerista, jos kävit / käyt maistamassa sitä.

Kämp Brasserie valkoviini

Tällä varsinaisella kuvalla ei ole mitään muuta virkaa kuin se, että tiedätte, miltä PARAS maistamamme valkoviini näyttää :)! Niin raikas ja maukas! Ette tajua kuinka kovasti tykästyimme tuohon Tiian kanssa. Oikeasti, maistakaa sitä, jos riesling on yhtään mieleenne.

Lounashetkemme olisi ollut muutenkin mukava, mutta tarjoilijamme (edit. päähovimestari?) Damien teki siitä erityisen hauskan. Tämä oletettavasti ranskalaista syntyperää oleva herrasmies oli aivan mahtava. Hän kertoi taidokkaasti ruoistamme ja tästä mainiosta viinistä. En nyt muista kuinka montaa erilaista viiniä Kämpin viinikellarissa on, mutta valikoima on vähintään sadoissa. Damien puhui ilmeisesti myös suomea, mutta juttelimme hänen kanssaan mieluummin englanniksi, jossa oli kuultavissa hieno ranskalainen murre. Erityiskiitos siis hänelle!

Kämp Brasserie Bar

Tämä kuva on otettu Kämpin baarista, jossa käväisin nopeasti Yume-illallisemme jälkeen. Baari oli melko täynnä siihen aikaan perjantai-illasta. Asiakaskunta koostui keski-ikäisistä, luultavasti yläluokkaisista juhlijoista, joita en ehkä koe ihan ”omaksi porukakseni”. Tästä syystä en usko, että tästä tulee uusi kantapaikkani, mutta viime postauksessa mainitsemani, pian avautuva lounge onkin ihan toinen juttu. Täytyy myöntää, että vaikka laadukkaat drinkit saavatkin olla hieman hintavia, 16€ on mielestäni liikaa. Listalla moni juoma ylitti 15€ ”kipurajan”. Se on tietysti ymmärrettävää huomioiden sijainnin, yhteyden hotelliin ja asiakaskunnan, mutta yksi drinkki täällä riitti minulle oikein hyvin.

 

Kaiken kaikkiaan Kämpin ruoka- ja juomapuoli tarjoaa laaja-alaisen valikoiman, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Vaikka emme syöneet annoksiamme lounaslistalta, voisin hyvinkin käydä Kämpissä uudestaankin lounaalla. Baari ei ole ensimmäisenä listallani, mutten myöskään sulje sitä pois vaihtoehdoistani. Kun aamiaisen pari asiaa viilataan kuntoon, se on varmasti ansainnut paikkansa Helsingin parhaimmistoon kuuluvan hotellin alaisuudessa. Jos sinulla on omakohtaista kokemusta joistain näistä joko nyt tai tulevaisuudessa, kuulen mielelläni mielipiteesi kommenttiosiossa :). Mukavaa pääsiäistä kaikille!

You may also like

22 kommenttia

Suomen arvostetuin hotelli - Hotel Kämp ***** 3 huhtikuun, 2015 - 20:09

[…] EDIT: Brasserie-arvostelu löytyy nyt tämän linkin takaa. […]

Vastaa
Maarit Johanna 3 huhtikuun, 2015 - 22:40

Aamiaisen mehut!! <3 Noita on päästävä maistamaan. Ei vaikuta ollenkaan pahalta, ei ollenkaan. Ruokapostaukset on kyllä päässeet samalla kiinnostuslevelille mun blogiseurannassa kuin hotellien samanlaiset.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 4 huhtikuun, 2015 - 10:12

Ne olivat kyllä hyviä :). Tiesinkin, että tämä postaus kiinnostaisi sinua ;).

Vastaa
terhi 4 huhtikuun, 2015 - 11:59

Oi, tätä on päästävä joskus testaamaan, varsinkin aamiainen näyttää ja kuulostaa houkuttelevalta.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 4 huhtikuun, 2015 - 18:54

Kannattaa ehdottomasti testata vaikka molempia :).

Vastaa
lena 4 huhtikuun, 2015 - 12:19

Kiva lukea hotellin ruokapuolestakin 🙂 Tykkään sun tavasta antaa palautetta, se toimii tosi hyvin ja on rakentavaa. Uskon että hotellikin arvostaa sitä, kuten me lukijat ja kanssabloggaajatkin!

Ja joo, 16€ per drinkki on ihan liikaa. Yksi menee maistelumielessä mutta sitten pitää jo vaihtaa baaria. 😀

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 4 huhtikuun, 2015 - 18:57

Kiva juttu, että tykkäsit :)! Et tiedäkään kuinka kivaa oli, kun sanoit noin! Mietin juuri vähän ennen kommenttisi lukemista, että toivottavasti useimmat osaavat ottaa tämän rakentavan palautteen antamisen positiivisena juttuna ja hyödyllisenä. Monet kuitenkin tykkää antaa mieluummin sellaisen ympäripyöreän kuvan, mikä kuulostaa ja näyttää kivalta, muttei oikeasti anna kunnon tietoa eikä sisältöä yhdellekään osapuolelle. Se on vain sellainen turvallisempi lähestymistapa.

Mutta oikeasti kiitos! On hienoa kuulla, että tällaiselle on kysyntää :). Toivon, että hotellit osaavat aina ottaa tuon ”positiivisesti”. Ainakin Kämpin tapauksessa homma otettiin hyvin vastaan niin kuin yleensäkin :).

Jep, 16€ on tosiaan hieman liikaa, vaikka lompakko pullistelisikin satasista x).

Vastaa
Terhi / Muru Mou 4 huhtikuun, 2015 - 20:19

Oon aina ollut jotenkin skeptinen näiden yhteistyöpostauksien suhteen: kirjoittaako bloggaaja oikeasti sitä mitä ajattelee, vai onko kaikki niin erinomaista vain siksi, kun se on tehty yhteistyössä. Mutta tämä muutti kyllä mun käsityksen! Sanot rohkeasti, mitä mieltä olet, vaikka se olisi sitten kritiikkiä. Ja iso plussa siitä, että olet sanonut asiasta itse ravintolalle, mitä valitettavasti ei kovinkaan moni tee. Yli kymmenen vuotta asiakaspalveluhommissa työskennelleenä arvostan palautetta suuresti, kunhan se on rakentavaa.

Ja noista drinkkien hinnoista… Täällä Kööpenhaminassa olen tottunut ihan uudenlaiseen hinnoitteluun. Cocktailista on ihan normaalia maksaa vähintään 13-14 €, jos vähänkään spesiaalimpaa haluaa niin hinta on siitä ylöspäin. Ja toki paikka vaikuttaa hintaan myös. Joku rommikola voi lähteä kympillä jossain kahvilassa, mutta ei koskaan sen alle. 16-20 € Kämpin drinkistä ei tuntuis mulla enää missään. Valitettavasti.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 4 huhtikuun, 2015 - 21:12

Kiitos paljon tästä kommentistasi, Terhi :)! Tiedän ihan tarkalleen, mitä tarkoitat tuolla skeptisyydellä. Uskon, että maailmassa on todella monta bloggaajaa, jotka tekevät yhteistyöpostaukset ihan pelkässä mainosmielessä mielistellen kumppaneitaan, mutta itse haluan aina pitää kiinni rehellisyydestä. Välillä on vain hankalaa saada lukijat uskomaan siihen, että kirjoitan oikeasti rehellisesti varsinkin, jos jokin paikka / tuote on niin upea, etten keksi siitä mitään ”pahaa” sanottavaa :). Mutta täytyy myöntää, ettei tämä ole helppoa bloggaajan kannalta. Pitäisi samaan aikaan tavallaan ”miellyttää” lukijoita, yhteistyökumppania ja myös itseään, mutta onneksi se myös helpottaa postauksen tekemistä, kun tietää, että rehellisyys tulee ykkösenä ja kaikki muut jutut sen jälkeen. Uskon myös, että yhteistyökumppanit osaavat ottaa rakentavan palautteen positiivisesti, koska sen kautta palvelua voi parantaa entisestään. Mutta tosiaan on tärkeää, että se on rakentavaa, kuten sanoitkin :).

Kööpenhaminahan taitaa olla aika järkyttävän kallis, joten uskon, että tuo hinta on ihan normaali :/. Enkä ole kauheasti testaillut Helsingin baareja, mutta jotenkin tuo hinta tuntui aika kovalta. Voihan se olla, että huomaan sinne muuttaessani, että tuo on halpa juoma x).

Vastaa
ulla50 5 huhtikuun, 2015 - 22:50

Mun on ihan pakko päästä asap (ehkä jopa huomenna) kokemaan tuo burgeri!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 5 huhtikuun, 2015 - 22:53

Sinne vain maistelemaan :)! Tarkista, että on varmasti auki, koska on sentään pyhäpäivä. Kerro sitten blogin puolella, mitä pidit ;).

Vastaa
ulla50 6 huhtikuun, 2015 - 23:47

Kiitos tosi paljon tästä vinkistä! Me todellakin mentiin tänään Kämpiin ja se oli siis auki. Mietin, että miksi ihmeessä en ole käynyt siellä ikinä ennen. Ehkä se on juuri se mielikuva, ettei sinne voi mennä ”tavalliset pulliaiset”. Mutta pöh todellakin voi ja varmasti ei jäänyt viimeiseksi kerraksi. Burgeri oli taivaallisen hyvää, täysin maineensa veroista. Viiniä ei alettu juomaan enää tänään, kun on jo tässä pääsiäisenä sitä tullut nautittua.

Poikkesin sisälle hotellin puolelle lähtiessä ja henkilökunta oli todella mukavaa (hyvä ettei heti varattu meille huonetta sinne ;)) Tuli ihan mieleen oma tutkimusretkeni New Yorkin Plaza -hotelliin. Ei kalvennut oma pikku-Plazamme kyllä tyylissä. Ehdottomasti menen tänne henkimään suurkaupunkifiilistä jatkossakin, esim. aulabaariin.

Ollaan käyty Kirsin kanssa usein naapurissa Salutorgetissa kello viiden teellä ja samalla rahalla kyllä käy Kämpissäkin välipalalla. Eli tämä kiiltävästä tykkäävä suurkaupunkisielu löysi kyllä makean arjen pakopaikan omilta kotikulmilta!

Kiitos siis sinulle tästä ispiraatiosta!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 7 huhtikuun, 2015 - 08:13

Mahtava juttu, että pystyin auttamaan sinulle uuden paikan löytämisessä :). Uskoisin hyvinkin, että se voi johtua ihan tuosta mielikuvasta, koska en itsekään ennen harkinnutkaan käyväni siellä, koska ajattelin, etten sovi koko paikkaan. Mutta eikö ollutkin rento paikka siitä hienoudesta huolimatta :)? Ja mahtavaa, että tykkäsit burgerista! Mitä mieltä olit ranskalaisista? Kannattaa maistaa se viinikin vielä joku kerta, jos valkkari on yhtään oma juttu ;).

Tuo voi olla aika petollista, kun eksyy sinne aulaan, koska henkilökunta on todellakin noin mukavaa, että varaisi mielellään huoneen jo senkin takia x). Kämpissä tosiaan on sitä suuren maailman fiilistä, joten ymmärrän täysin, miksi yhdistät sen Plazaan. Kannattaa joku kerta yöpyäkin tuolla!

Tiia mainitsi vasta tuon Salutorgetin ja kysyi, että lähdetäänkö joku kerta käymään siellä iltapäiväteellä tai jotain. Mutta ehdottomasti meinaamme käydä myös Brasseriessa testaamassa sen ja myös brunssin. Mahtavaa, että tästä oli näin paljon apua :)! Ole hyvä vain! Kiitos, että luotit sanaani ja uskalsit käydä testaamassa :).

Vastaa
marikaw 9 huhtikuun, 2015 - 18:13

Ruoka. <3 Mä en nyt sen rakentavampaa osaa sanoa. 😀 Ei mut siis hotelliaamupalat on maailman parhaita ja vaikka syön supervähän lihaa niin toi burgeri alkoi houkuttamaan mua! Näyttää tosi hyvältä.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 9 huhtikuun, 2015 - 18:19

Hei, mitäpä sitä sanelemaan pitkää tekstiä, jos yksi sana kiteyttää kaiken ;). Hotelliaamiaiset todella ovat ihan parhaita! Burgeri oli kyllä sen verran hyvä, että kannattaa käydä testaamassa itsekin :). 50 State Puzzlen Ullahan kävi vasta tämän innoittamana ja tykkäsi todella kovasti!

Vastaa
Alina 9 huhtikuun, 2015 - 22:42

Kun kyseessä on yhteistyöstä syntynyt ”arvostelu”, voisi olla paikallaan erottaa päähovimestari tarjoilijasta. Ette kai pankinjohtajaakaan kutsu kassaneidiksi?

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 9 huhtikuun, 2015 - 23:28

Valitettavasti en ollut varma kyseisen henkilön tarkemmasta roolista, sillä katsoin vain hänen nimensä (kuten yleensä teen hotelleissakin). Harmi, jos pahoitit mielesi tästä vääryydestä, mutta kyseessä ei ollut mikään loukkaus. Kiitos, että huomasit tämän epäkohdan, mutta yleensä asiansa saa paremmin perille, jos ne esittää asiallisemmin ja ystävällisemmin. Tämä sävy ei nimittäin ole sitä, joten ehkä sinun kannattaa kiinnittää tuohon jatkossa enemmän huomiota.

Vastaa
Voita yöpyminen Hotel Kämpissä - Pako Arjesta 24 helmikuun, 2016 - 21:40

[…] Pariisilaisessa kahvilassa Helsingissä – Kämp Brasserie […]

Vastaa
Treffiviikonloppu Kämpin sviitissä - Pako Arjesta 25 heinäkuun, 2016 - 22:39

[…] sviitin lisäksi illallinen suosikkiravintolassamme Yumessa ja seuraavan päivän iltapäivätee Kämp Brasseriessa. Ei siis yhtään hassumpi […]

Vastaa
Jouluaaton fiiliksiä Hotel Kämpissä - Pako Arjesta 25 elokuun, 2016 - 18:02

[…] haluat lukea lisää juttuja Kämpistä, Brasseriesta ja aamiaisesta, käy katsomassa aiemmat postauksemme näiden linkkien […]

Vastaa
JR 6 heinäkuun, 2018 - 11:11

Olin tiistaina 3.7.2018 pitkästä aikaa Kämpin baarissa. Palvelu ja henkilökunnan yleinen käytös…

LOPUT KOMMENTISTA POISTETTU BLOGGAAJAN TOIMESTA

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 9 heinäkuun, 2018 - 15:51

Hei JR,

Kiitokset kommentistasi, mutta jouduin valitettavasti julkaisemaan sen ensimmäistä kertaa koskaan tällaisena. Haluan kuitenkin selittää syyni tähän. Ensinnäkin olen ottanut aikoja sitten asenteen, etten julkaise blogissani kommentteja, jotka ovat liian hyökkääviä yms. (rakentava kritiikki on erikseen). Vaikka et kommentissasi haukkunutkaan minua tai postaustani, en voinut julkaista sitä tuossa muodossa, koska mielestäni se oli kirjoitettu liian hyökkäävästi ja asiattomasti, joten pahoittelut tästä. Kuulen mielelläni lukijoiden kokemuksista, mutta kriittistenkin kommenttien pitää olla asiallisia. Suosittelen laittamaan suoraan viestiä Kämpille, sillä he voivat tehdä tällä palautteella jotain, toisin kuin minä. Toivottavasti jatkossa kokemuksesi heillä on parempi kuin tällä kertaa, koska itse en ole koskaan kokenut mitään tuollaista. Mukavaa kesää!

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.