Home » Jyväskylän uusin hotellitulokas – Solo Sokos Hotel Paviljonki

Jyväskylän uusin hotellitulokas – Solo Sokos Hotel Paviljonki

by admin

Yleistä hotellista

Yhteistyössä Solo Sokos Hotel Paviljonki

Aukio_istuskeluryhmä

Sisustamisesta ja kaikesta siihen liittyvästä kiinnostunut avovaimoni Tiia halusi päästä käymään Jyväskylän asuntomessuilla. Halusin itse päästä arvostelemaan hotelleja myös Helsingin ulkopuolelta, joten sain sovittua yhteistyön vierailumme ajaksi Solo Sokos Hotel Paviljongin kanssa. (Tässä postauksessa ”Paviljonki” tarkoittaa hotellia, ei varsinaista Jyväskylän paviljonkia)

(Kuvat, jossa ei ole ”Pako Arjesta” leimaa ovat hotellin antamia kuvia)

Paviljonki on hotellien mittapuulla todella nuori, sillä se valmistui vuonna 2012. Hotelli sijaitsee Jyväskylän Lutakon alueella, joka on aivan keskustan vieressä (kävelymatka noin 5 min). Nimessä oleva ”Solo” tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että hotellissa pyritään ainutlaatuisuuteen ja erottuvaisuuteen. Paviljonki yhdistelee vaikutteita sekä Italiasta että Jyväskylän lähialueesta mm. huonekalujen, sisustuksen ja ruoan suhteen.

Lounge 1

Hotellin sisustuksesta käy selvästi ilmi, että siellä on panostettu laatuun. Esimerkiksi ravintolan puolella on nähtävissä useampiakin design-valaisimia, mm. Foscarinin Le Soleil, Fontana Arten Huna sekä BSwedenin Split pendant 29. Myös tuolit on valittu design-puolelta ja niitä ovat mm. NC Möblerin Björn 95 ja Yes 97.

Varsinkin sekä Trattoria Aukio -ravintolassa että aamiaistilassa katse hakeutuu jatkuvasti toinen toistaan mielenkiintoisempiin yksityiskohtiin; oli se sitten näyttävä valaisin, kaunis tuoli tai seinälle ripustettu lautaskollaasi. On hienoa, että vaikka kyseessä onkin ketjuhotelli, on sen sisustus kuitenkin ainutlaatuinen ja silmää hivelevä. Pelkistetty sisustustyyli kolahtaa allekirjoittaneeseen nimittäin täysillä. -Tiia

Solo_Paviljonki_Tilausravintola1

Trattoria_Aukio_terassi2

IMG_6131

Paviljongista löytyy maailman ainoat Eero Aarnion vihreät Pallotuolit

Meidän huoneemme

Kuten nykyään meillä on tapana, huoneosio on täysin Tiian kirjoittama, jos ei ole erikseen mainittu. Enjoy :)!

Huonenumerokollaasi

Pääsimme yöpymään 7. kerroksessa sijaitsevassa Supreme Solo -huoneessa, joka sijoittuu Paviljongin huoneluokissa tavallisen Solo King/Twin -huoneen sekä Ultimate Solo King -huoneen (sviitti) väliin.

001

Astuessamme huoneeseen koimme positiivisena yllätyksenä sen, kuinka avara ja valoisa se oli.

002

Heti oven vieressä oikealla oli pieni eteisalue, joka oli selkeästi rajattu omaksi tilakseen kaapiston avulla. Pidän tämän tyyppisistä ratkaisuista, sillä en halua nähdä ulkovaatteita sängystä käsin. Peräseinällä oleva suuri peili toi eteiseen mukavasti tilantuntua.

003

Sänky oli sijoitettu hieman vinottain huoneen oikeaan laitaan, ja sen takana oli suuri, lähes seinän kokoinen peili. Sängyn sijoittaminen vinottain toimi erinomaisesti tässä huoneessa, sillä näin myös sängyn seinän puoleisessa reunassa oli todella paljon tilaa. Yöpöydät oli integroitu hauskasti osaksi sängynpäätyä, ja itseäni kiehtookin tämäntyyppinen minimalistisuus.

004

005

Ehdottomasti plussaa tulee siitä, että sänkyyn oli pedattu kolme erilaista tyynyvaihtoehtoa kummallekin nukkujalle. Kumpikin meistä valitsi keskikokoisen tyynyn, mutta valitettavasti oma tyynyni oli hieman muhkurainen ja epämukava, joten jouduin laittamaan sen päälle vielä yhden ohuemman tyynyn.

Hotellin kaikki sängyt ovat Finlaysonilta, ja laadukkaan sängyn tuntee kyllä heti. Huonossa sängyssä nukutun yön jälkeen selkä saattaa olla aamulla helposti hieman jumissa, mutta tässä sängyssä sitä ongelmaa ei ollut. Omaan makuuni sänky oli tosin aavistuksen liian pehmeä, mutta Jerryn mielestä se oli juuri sopiva. Makuasioita siis : ).

Lukuvalot olivat todella pelkistetyt, ja ne sopivatkin huoneen vähäeleiseen sisustustyyliin loistavasti. Valaisin oli myös helppo kääntää juuri sellaiseen kulmaan, mikä sopi itselle parhaiten.

007

008

Ikkunan edessä, sängyn vasemmalla puolella, oli nojatuoli ja pieni pöytä. Sänkyä vastapäätä sijaitsivat työpöytä, minibaari sekä sohva. Sohvaa voi helposti käyttää myös sänkynä, joten huone soveltuu erinomaisesti myös kolmelle hengelle. Näin ollen huoneeseen ei tarvitse tuoda erillistä varavuodetta.

Huoneen värimaailma oli vaalea ja harmoninen, ja sitä oli terästetty harkituilla tehosteväreillä. Päiväpeitteen limenvihreä, sohvan tummempi kirkkaanvihreä sekä nojatuolin syvä violetti olivat sopusoinnussa keskenään, ja ne toivat huoneeseen modernia raikkautta.

009

010

011

Kylpyhuone oli todella tilava, mistä tulee ehdottomasti iso plussa! Suihku sijaitsi kätevästi lasiovien takana, eikä muu osa kylpyhuoneesta kastunut juuri ollenkaan suihkun ollessa päällä. Oli myös todella positiivinen asia, että suihku oli selkeästi omassa nurkassaan, ja että myös se oli itsessään todella tilava!

012

Huoneessamme oli myös sauna, joka olikin mukava yllätys. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun pääsimme käymään saunassa omassa hotellihuoneessa, ja siellä olikin ihana rentoutua pitkän päivän jälkeen : ).

Pieni miinus tulee siitä, että sen jälkeen kun olimme käyneet saunassa, hotellihuoneessa oli todella kuuma. Vaikka ilmastointi oli täysillä, se ei silti viilentänyt huonetta yhtään, ja vielä aamullakin olo oli kuumuudesta johtuen hieman tukala.

015

013

014

Kylpyhuoneen katonrajassa oli ikkuna, jonka vuoksi päivällä ei tarvinnut käyttää valoja; ehdottomasti plussaa! Alhaalta päin katsottuna ikkunassa näkyi vain näkösuojaritilät, mutta illalla ollessamme saunassa huomasimme, että ylälauteilla istuen ritilöiden välistä näkyi jopa jonkinlaista maisemaa. Meidän huoneessamme se tosin rajoittui vain taivaaseen, ja hotellia vastapäätä oleviin korkeampiin rakennuksiin, mutta oli sekin parempi kuin ei ikkunaa (tai maisemaa) ollenkaan : ).

Kylpyhuoneen allastaso oli vitivalkoista coriania, joka oli itselleni täysin uusi materiaalituttavuus. Pieni googlettelu paljasti, että corianissa yhdistyvät luonnon mineraalin ja korkealuokkaisen akryylin tiheys ja joustavuus. Se on materiaalina luja, kestävä ja helppohoitonen, joten se sopii erinomaisesti hotellin vaativaan käyttöön. Taso olikin edelleen täysin virheettömässä kunnossa. Naisena annan plussaa myös kunnollisesta meikkipeilistä, jota pystyi helposti säätämään omalle korkeudelle sopivaksi.

Kosmetiikka oli ranskalaiselta Muglerilta, ja kaikki tuotteet olivat oikein käteviä yhden yön reissua ajatellen. Parasta niissä oli raikas, hieman vihreään teehen vivahtava tuoksu.

En tiedä johtuiko se ulkona vallinneesta helteestä vai mistä, mutta kylpyhuoneen viemäri haisi muutamaan otteeseen melko pahalle. Huomasimme hajun pari kertaa illan aikana, ja yhden kerran aamulla, mutta onneksi se hälveni pois noin viidessä minuutissa, eikä jäänyt vaivaamaan sen enempää.

DSC05652

IMG_4283

IMG_4266

Kokonaisuudessaan sekä huone että koko hotelli olivat kyllä niin kivoja, että aiomme ehdottomasti yöpyä siellä vielä uudelleenkin. Ensi talveksi meillä on jo tiedossa pieni Jyväskylän reissu, ja puhuimmekin Jerryn kanssa, että silloin aiomme kyllä ehdottomasti varata huoneen Paviljongista, sillä niin hyvän vaikutuksen se meihin teki : ).

Yllätys huoneessa

Yllätys huoneessa

Saavuttuamme asuntomessuilta hotellihuoneessamme odotti upea yllätys, jollaista emme ole koskaan aiemmin saaneet. Lautasellinen mansikoita, pähkinöitä ja suklaata. Kyytipojaksi vielä kaksi pulloa kuohuvaa. Silloin oli kyllä hymy herkässä. Tiedän tietenkin, ettei tämä ole tavallinen käytäntö jokaisen vieraan kohdalla, mutta tällainen huomaavaisuus osoittaa, että hotelli suoriutuu varmasti erinomaisesti esimerkiksi asiakkaiden merkkipäivien kohdalla. Muutkin hotellit saisivat ottaa tästä mallia. Siispä iso kiitos vielä yllätyksestä! -Jerry

Ja kyllä maistui...

Ja kyllä maistui…

Näissä maisemissa kelpaakin lasillinen kuohuvaa

Näissä maisemissa kelpaakin lasillinen kuohuvaa

Pieni kehitysehdotus hotellille: hotellihuoneesta löytyvään Cupsolo-kahvinkeittimeen kannattaisi liittää käyttöohjeet, sillä asiaan perehtymätön ei välttämättä osaa käyttää konetta, vaikka se onkin melko yksinkertaista. Löysin onneksi käyttöohjeet netistä, sillä en nähnyt niitä yhdessäkään laatikossa.

Edit: Unohdin aiemmin mainita, että huoneluokkaamme kuului ilmaiset alkoholittomat juomat minibaarista. Tämä oli erinomainen lisä, sillä saunan jälkeen oli mukavaa ottaa kylmä juoma jääkaapista 🙂

Lounas

Alunperin meidän oli tarkoitus syödä lounaaksi jotain läheisestä kaupasta löytyvää, mutta meille hotellia esitellyt Solo Manager Päivi ehdotti, että voisimme lounastaa hotellin omassa ravintolassa Trattoria Aukiossa. Se kelpasi meille paremmin kuin hyvin.

Lounaslista

Lounaslista

Vierailimme hotellissa perjantaina, joten pääsin itse maistamaan päivän pizzaa.

Katkarapu-tonnikala-caesarpizza

Katkarapu-tonnikala-caesarpizza

Caesarkastike kuulosti oudolta pizzatäytteeltä, mutta päätin kuitenkin uskaltautua maistamaan sitä. Hyvä niin, sillä pizza oli herkullinen. Olin kuullut jo etukäteen paljon kehuja Trattorian pizzoista enkä yhtään ihmettele hehkutusta. Ohut pohja, maukas tomaattikastike ja hyvät täytteet olivat kaikki hallinnassa tässä ravintolassa. Ainoa miinus tulee siitä, että tonnikala ja katkaravut tekivät pizzasta hieman liian vetisen. Trattoriassa käytetään aitoa italialaista pizzauunia ja täytteet laitetaan pizzan päälle ilmeisesti vasta uunista tulon jälkeen. Ehkä vetisyys johtui tästä? No herkullista se oli kuitenkin :).

Alapuolella näette Tiian valinnat.

Salaattia ja pastaa

Salaattia ja pastaa

Maa-artisokkakeitto

Maa-artisokkakeitto

Lounas oli runsas ja täyttävä. Erityisesti maa-artisokkakeitto oli taivaallista; tuntuma suussa oli hauska ollen samaan aikaan sekä samettinen että hieman karhea. -Tiia

Illallinen

Aula ja Aukio

Trattoria Aukion tilat sijaitsevat hotellin katutasossa ja niihin kuuluu myös oma terassi. Päivin mukaan noin puolet asiakkaista ovat yleensä paikallisia, mikä kertoo tietysti ravintolan suosiosta ja laadusta. Paikallisethan tietävät aina kaupungin parhaat ravintolat. Trattorian sisustukseen on panostettu laadukkaiden huonekalujen avulla, mutta jäin itse kaipaamaan hieman jonkinlaista kodikkuutta. Ravintola tuntui ainakin oman pöytämme kohdalla ehkä aavistuksen kolkolta, mutta uskon, että tilanne olisi ollut toinen, jos olisimme istuneet esimerkiksi loossissa. Kuitenkin suuret ikkunat olivat plussaa.

Henkilökunnasta minulla ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa. Tarjoilijat palvelivat meitä hymy huulilla koko illan ajan eikä heitä tarvinnut kertaakaan olla odottelemassa tai huitomassa pöytään. Se on taitolaji, että tarjoilija osaa lukea asiakasta ja tulla paikalle juuri oikeaan aikaan. Kukaan ei pidä siitä, että pöydässä käydään jatkuvasti, mutta sekään ei ole hyvä, että esimerkiksi laskua saisi odottaa ikuisuuksia. Trattoriassa kaikki oli juuri niin kuin pitikin.

IMG_4287

Tryffelirisottoa ja ylikypsää häränrintaa

Tryffelirisottoa ja ylikypsää häränrintaa

Onneksi tarjoilijamme Jenni (toivottavasti muistin nimen oikein) mainitsi, että voimme ottaa alkuruoaksi puolikkaat risottoannokset. Jyväskylässä asuva isoveljeni oli nimittäin suositellut juuri risottoa, jota en ole syönyt elämässäni kuin korkeintaan pari kertaa. Päätin ottaa tryffelirisottoa ja ylikypsää häränrintaa. Pieni varoituksen sananen: jopa puolikas annos on täyttävä, joten pääruoalle ei jää valtavasti tilaa ;).

Annos tuotiin höyryävänä eteen, otin ensimmäisen haarukallisen… ja olin myyty! Mielettömän hyvän makuista! Tryffelillä maustettu risotto oli suussasulavan pehmeää ja juuri sopivan suolaista. Entä sitten se härkä? Liha oli herkullista ja todella mureaa. Sanoin alkuruoan jälkeen, että kyseistä härkää pitäisi olla listalla ihan omana annoksenaan, koska se oli niin hyvää. Voisin hyvinkin kuvitella valitsevani kokonaisen risottoannoksen pääruoaksi ensi kerralla.

Mascarponerisottoa ja jättiravunpyrstöjä

Mascarponerisottoa ja jättiravunpyrstöjä

Olen syönyt elämäni aikana risottoa vain muutamia kertoja, mutta tämä oli ehdottomasti niistä paras! Mascarponesta johtuen riisi oli ihanan pehmeän makuista, ja se suorastaan suli suussa jättäen jälkeensä vain tyytyväisen hymyn. Jättiravunpyrstöt olivat niin hyviä, että halusin säästää ne aivan viimeiseksi loppuhuipennukseksi. -Tiia

Diavola pizza

Diavola pizza

Olin kuullut niin paljon kehuja Trattorian pizzoista, että minun oli otettava maistiaiseksi pizza vielä illallakin. Valitsin Diavola pizzan, jossa oli italialaista salamia, speckiä, minitomaatteja ja chili-paprikakastiketta. En yleensä ottaisi pizzaa kyseisillä täytteillä, mutta halusin kokeilla jotain uutta. Annoksessa oli kaikki kohdallaan ja maut olivat toimivia, mutta olisin henkilökohtaisesti kaivannut lisäksi jonkinlaista raikkautta pizzaan. Valitsen täytteeksi lähes aina ananasta, joten tämä raikkaus-juttu voi olla ihan vain tottumiskysymys :). Kuten jo aiemmin sanoin, risottoannos oli niin täyttävä, ettei pääruokaa välttämättä jaksa kauheasti. Juuri niin kävi pizzan kohdalla sen jättimäisen koon vuoksi.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Trattorian pizzoja, jos päädytte ruokailemaan sinne!

Salmone pizza

Salmone pizza

Salmone -pizza oli niin suuri, että siitä olisi helposti riittänyt kahdelle syöjälle. Tämä oli ehkä erikoisin pizza, jota olen koskaan maistanut. Lohipalat olivat makuuni hieman liian paksuja ja mustekalan lonkerokohdat jäivät kyllä syömättä, mutta maku korvasi nuo pienet miinukset mennen tullen. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen pizza! -Tiia

Lonkeroita...

Lonkeroita…

Sorbettia

Minttu/melonisorbettia

Juttelimme Tiian kanssa, ettei kumpikaan jaksa enää jälkiruokaa, mutta jostain kumman syystä tuo herkuttelija muutti välittömästi mielensä, kun tarjoilija tuli paikalle. Siispä olihan minunkin pakko maistaa jotain, vaikka olin aivan täynnä. No, ainahan sitä jälkiruokaa mahtuu, eikö ;)?

Valitsin pallon minttu/melonisorbettia (yleensä en koskaan syö sorbettia) ja se oli erinomainen lopetus illan herkuttelulle. Sorbetti oli raikas, minttu toi mieleeni herkullisen mojiton ja meloni antoi jälkiruoalle juuri sopivan makeuden. Sinne se vain upposi :).

Suklaakakkua ja vaniljajäätelöä

Suklaakakkua ja vaniljajäätelöä

Täydellinen päätös illalliselle! Suklaakakku oli ulkopinnaltaan aavistuksen ”kova”, mutta sisältä paljastui höyryävän kuuma ja pehmeä sydän. Sisältä kakku muistuttikin hieman mutakakkua. Kylmä vaniljajäätelö sopi kuuman suklaakakun pariksi erinomaisesti, ja mansikat kruunasivat ehdottomasti koko herkun. -Tiia

Mennessämme illalliselle olimme käsittäneet asian niin, että maksamme koko illallisen itse, sillä olimme saaneet jo lounaan ja herkkulautasen aiemmin päivällä. Siispä koimme melkoisen yllätyksen ottaessani maksukorttia esiin, kun toinen tarjoilijoistamme tulikin nappaamaan laskun pois ja sanoi, että se onkin jo hoidettu :). Täytyy myöntää, että olimme kyllä todella otettuja tästä ystävällisestä eleestä. Suurkiitos siis tästäkin!

Aamiainen

Hotelli Paviljongissa on aamiaisen osalta keskitytty määrän sijasta laatuun, mikä näkyi kyllä tarjonnassa. Teen ja kahvin tarjoilu pöytiin on ehdottomasti plussaa. -Tiia

Olen jo aiemmissakin hotelliarvosteluissa maininnut, että haluan aamiaisen olevan mieluummin laadukas kuin liian laaja. Onneksi Paviljongissa aamiainen, kuten kaikki muukin, oli kohdallaan. Valikoimaa oli tarpeeksi, jotta jokainen löytää itselleen jotakin.

Ja taas vaihteeksi... väritön proteiinilautaseni :P

Ja taas vaihteeksi… väritön proteiinilautaseni 😛

En… osaa… ottaa… kuvia… aamiaisesta. Tai osaan ottaa, mutten osaa asetella noita lihoja mitenkään herkullisen näköisesti :P. Aamiainen on aina tärkeä osa hotellikokemusta ja sillä on aina kaksi merkkipaalua: pekoni ja munakokkeli. Kolmas tärkeä tekijä ovat croissantit :). Pekonit olivat juuri oikean makuisia ja kypsyisiä, joten pisteet siitä. Munakokkeli oli onnistunutta maultaan ja koostumukseltaan.

Pidin myös yrttilihapullista, maukkaasta lohesta ja italialaisista leikkeleistä.

IMG_6133

Onneksi Tiia pelastaa aina näillä herkullisemman näköisillä lautasillaan. Sämpylät ja leivät olivat tuoreita ja kuohkeita + jättimäiset croissantit olivat juuri oikeanlaisia.IMG_6135

Tiia mainitsi myös tuon teen tarjoilun pöytiin, mikä on mielestäni hyvä palvelulisä, johon olen törmännyt vasta parissa suomalaisessa hotellissa.

IMG_6134

 

Yhteenveto hotellista

Solo hotellit ovat ehdottomasti oikea valinta minulle, kun on kyse Sokos Hotellien ketjusta. Paviljonki oli erittäin virkistävä kokemus freesillä ilmeellään ja hyvällä sijainnillaan. Asiakaspalvelu pelasi äärettömän hyvin ja pidän erityisesti siitä, että henkilökunta jaksoi aina hymyillä. Kiitos kaikille tästä mukavasta kokemuksesta!

Yhteistyön suhteen tuntui siltä, että henkilökuntaa oli infottu hyvin vierailustamme, mikä on aina mukava juttu.

Olen vieraillut tähän mennessä kolmessa hotellissa Jyväskylässä, mutta ainakin näiden kokemusten perusteella voin suositella Solo Sokos Hotel Paviljonkia selvästikin parhaana vaihtoehtona.

Autolla saapuville tiedoksi, että aivan hotellin vieressä sijaitsevassa Paviljonki P2:ssa on hyvät pysäköintitilat. Yksi päivä maksoi kymmenen euroa.

Aiomme ehdottomasti palata Paviljonkiin vielä uudestaan tämän positiivisen kokemuksen jälkeen. Suosittelen erityisesti saunallisia huoneita, jos kaipaatte rentoutumista :).

Kuten aina, laittakaa kysymyksenne ja palautteenne kommentteihin. Ne ovat aina tervetulleita 🙂

 

You may also like

8 kommenttia

Anna Koskela 14 elokuun, 2014 - 19:11

Miksi sulla on osa kuvista vesileimattu ja osa ei ?

Jos haluat selviytyä helposti kaikista teknisistä ongemista (tai hankkia niitä todella nopeasti lisää), ota mukaan 12-vuotis kaikista vempeleistä kiinnostunut lapsi. Olisi tuo kahvinkeitin ongelmakin ratkennut nopsaan 🙂

Jyväskylässä on Hotelli Yöpuu. Jos et ole vielä kokeillut, kokeile ehdottomasti. Aivan huippu.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 14 elokuun, 2014 - 19:16

Hyvä huomio! Menin heti laittamaan tuonne sen, että kyseiset kuvat ovat hotellin omia (unohdin aiemmin). Joten kiitos 🙂

Onneksi olen vielä sen verran lapsenmielinen, että pakkohan noita on itsekin kokeilla (kröhöm… pieni saunasekoilukin tuli koettua) :P. Mutta toisaalta haluan olla varma ennen kuin painelen kaikkia nappuloita :).

En ole käynyt kyseisessä hotellissa, joten tuo oli hyvä vinkki! Pistän ehdottomasti harkintaan :). Kiitos kommentistasi, Anna.

Vastaa
Lotta Watia 14 elokuun, 2014 - 19:46

Hih, sama ylläri huoneessa kuin meillä! 🙂 Tulee toisinaan tuolla lounaalla käytyä, ja aina on ollut kyllä maukasta. Hyvä hotelli ja ravintola. 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 14 elokuun, 2014 - 20:17

Ja hyvä ylläri olikin ;). Ei ihme, että tykkäät paikasta :).
Kiitos kommentistasi!

Vastaa
Solopaviljonki 15 elokuun, 2014 - 10:35

Heippa Tiia & Jerry ja kiitos ihanasta kirjoituksesta. Mukava kuulla, että viihdyitte luonamme, se on meille tärkeää. Kiitän myös aidosta palautteesta kehitysideoiden kera – näiden avulla me pystymme kehittymään ja olemaan seuraavalla kerralla vieläkin parempia. Hauskaa viikonloppua ja tervetuloa toistekin visiitille! -Jannina / Vastaanotto

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 elokuun, 2014 - 20:35

Todella mukavaa, että näit vaivaa ja kommentoit postaustamme, Jannina :)! Kiitos kovasti. Kiva, että piditte postauksesta ja hienoa, että otatte kehitysehdotukset tuollaisella asenteella. Hauskaa viikonloppua myös sinulle :). Tulemme varmasti käymään uudestaankin!

Vastaa
Hotelliarvostelu - Original Sokos Hotel Albert - Pako Arjesta 21 elokuun, 2014 - 22:47

[…] ← Edellinen […]

Vastaa
Sviittielämää Jyväskylässä - Solo Sokos Hotel Paviljonki - Pako Arjesta 25 elokuun, 2016 - 18:05

[…] hotelliin hääviikonloppuna. Jos haluat lukea aiemman, laajemman arvostelumme hotellista, se löytyy tämän linkin takaa. Tätä postausta ei ole tehty yhteistyönä, kuten viime kerralla, vaan maksoimme huoneen itse […]

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.