Home » Helsingin hotellihuoneiden parhaimmistoa – Klaus K Sky Lofts

Helsingin hotellihuoneiden parhaimmistoa – Klaus K Sky Lofts

by admin

Yhteistyössä Klaus K

Klaus-K-Sky-Lofts

Oli hauska yhteensattuma, että aloitin ja päätin tämän vuoden kotimaiset hotelliarvostelut Klaus K -hotelliin. Olin todella otettu saadessani kutsun tulla testaamaan upouusia Sky Lofteja. Haluan jo heti tähän alkuun kiittää Klaus K:ta näistä molemmista, erittäin nautinnollisista kerroista!

Tämä hotelliarvostelu painottuu uuteen Sky Loft -huoneluokkaan. Jos haluat lukea tarkempaa arvostelua muista huoneluokista ja hotellista yleisesti, käy katsomassa aiempi postaukseni täältä.

Sky Loft yleisesti

Tänä syksynä valmistuneet Klaus K:n Sky Loftit ovat piristävän erilainen lisä Helsingin huonetarjontaan. Olen yöpynyt Klaus K:ssa vain kerran aiemmin, mutta ihastuin hotelliin välittömästi. Tarpeeksi erilainen, moderni, mutta perinteinen ja tyylikäs. Uusi Sky Loft -huonekonsepti jatkaa samalla kaavalla, mutta vie hotellivieraan kokemuksen aivan uudelle tasolle. Täytyy myöntää, että minulle ja avovaimolleni valikoituneesta hotellihuoneesta tuli ehdottomasti suosikkini koko Suomessa.

Oma sisäänkäynti Skyloftin asiakkaille

Oma sisäänkäynti Sky Loftien asiakkaille

Sky Loftien asiakkailla on käytössä oma yksityinen sisäänkäynti hotellin pääsisäänkäynnin lähettyvillä. En tiedä, mitä mieltä muut ovat tästä, mutta ainakin Tiian kanssa käytimme tätä koko vierailumme ajan. Oli niin helppoa, kun ei tarvinnut koskaan odotella hissiä ja kaiken lisäksi tämän yksityissisäänkäynnin hissi vei vielä aivan huoneemme luokse.

Klaus K Sky Lofts

Sky Loftien käytävillä on käytetty graffititeemaa tyylikkäästi ja modernisti.

Klaus K Sky Suite munasänky

Olin saanut jostain syystä käsityksen, että Sky Lofteihin kuuluu ainoastaan yksi sviitti, mutta olinkin väärässä. Sviittejä on useampi kappale ja sen lisäksi niitä on myös erilaisia. Emme valitettavasti päässeet itse näkemään tätä kyseistä sviittiä, jossa on Kalevalaa mukaileva linnunmunan muotoinen sänky, mutta onneksi sain käyttää Klaus K:n Facebook-sivuilta löytyviä kuvia. Sängyn jalkopäädyssä on jopa TV! Aika rohkea, mutta toimiva veto hotellilta. Uskonpa, että tämä huone tulee olemaan erittäin kysytty. Arvatkaa vain kuinka monet japanilaiset varmasti vaativat tätä huonetta tulevaisuudessa ;).Klaus K Sky Suite munasänky TV

Näkymää Klaus K:n kattoterassilta

Näkymää Klaus K:n kattoterassilta

Sky Loft -konseptin ohessa avattiin myös Klaus K:n kattoterassi, josta on hienot näkymät Helsingin kattojen ylle. Tällaiset paikat ovat harvassa. Terassia voi vuokrata yksityistilaisuuksiin, mutta käsitykseni mukaan tämä onnistuu ainoastaan sviitin varaamisen yhteydessä (korjatkaa, jos olen väärässä).

Klaus K 10

Sky Loftien asukkaille kuuluu yksi iltapäivädrinkki hotellin baarissa happy hourin aikaan. Drinkki voi olla esimerkiksi yksi erinomaisista cocktaileista, joita baarimikot loihtivat ammattitaitoisesti. Annan erityisen ison plussan hotellille laadukkaista raaka-aineista ja taitavasta henkilökunnasta.

Tarkistin huonehinnat noin kolmen viikon päähän PE – LA väliselle yölle 2 henkilölle Sky Lofteissa. Suuntaa-antavat hinnat ja esimerkkikuvat näkyvät alla:

  • Sky Studio (30m2) 204€

Klaus K Sky Studio

  • Sky Loft – meidän huoneluokkamme (40m2) 263,5€

Klaus K Sky Loft

  • Sky Suite (50m2) 552,5€

Klaus K Sky Suite

  • Myös parvekkeellinen Sky Balcony -huone on saatavilla, mutten löytänyt sille erillistä hintaa. *EDIT: Löysinkin hinnan ja se on samalle ajankohdalle 229,5€.

Klaus K Sky Balcony

Meidän huoneemme

Nyt on aika siirtyä meidän huoneemme esittelyyn, joka kuuluu tietenkin avovaimoni Tiian valtakuntaan :).

Klaus K 3

Klaus K 6

Kiva yksityiskohta: huoneen numero löytyy näytöltä, jonka tausta vaihtuu liukuvasti.

Kiva yksityiskohta: huoneen numero löytyy näytöltä, jonka tausta vaihtuu liukuvasti.

Klaus K 2

Tyylikkäät huoneavaimet

Erottuakseen joukosta hotellin tulee tarjota jotain erilaista, mieluiten jotain ennennäkemätöntä. Klaus K:n uudet Sky Loftit onnistuvat tässä lähes täydellisesti. Jo pelkästään oma valinnainen yksityinen sisäänkäynti kadulta luo ylellistä ja erityistä tunnelmaa, ja Sky Loftin asiakkaana tätä mahdollisuutta oli ihana hyödyntää.

001 Klaus K Sky Loft

002 Klaus K Sky Loft

Me pääsimme yöpymään Sky Loft –huoneluokassa, ja juuri tässä nimenomaisessa huoneessa oli kattoikkunat sekä korotettu makuuhuonealue. Voin sanoa, että pidin tästä huoneesta todella paljon! Huone oli meidän molempien mielestä jopa kivempi, mitä näkemämme Sky Suite –sviitti.

Huone oli ilmeeltään todella moderni, ja sävyiltään se oli melko tumma olematta kuitenkaan pimeä. Kattoikkunat sekä neljän metrin huonekorkeus takasivat sen, että huone oli todella avara ja valoisa. Pidin huoneen värimaailmasta, jossa oli käytetty onnistuneesti harmaan eri sävyjä ripauksella liilaa ja turkoosia.

003 Klaus K Sky Loft

Huoneen katseenvangitsijana toimii näyttävä valaisin, ja sen on suunnitellut sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co., jonka käsialaa koko huone muutenkin on. Materiaalivalinnoista vastaa puolestaan Vallila Interior.

Valaisin oli todella näyttävän näköinen tummaa seinää vasten, ja pienemmät Dieselin Cage –valaisimet loivat sille hauskan parin. Minulla on pieni fetissi kauniita valaisimia kohtaan, ja tämän valaisimen kohdalla huokailinkin ihastuksesta moneen otteeseen.

004 Klaus K Sky Loft

Huoneesta löytyi pieni barista-nurkkaus, jossa oli niin espressokone, vedenkeitin kuin minibaarikin. Emme hyödyntäneet näitä huoneen antimia, vaikka kuuman teen nauttiminen illalla suihkun jälkeen olisikin varmasti ollut rentouttavaa. Kahvifaneille espressokone on kuitenkin varmasti tosi kiva asia, joten pisteet siitä.

005 Klaus K Sky Loft

006 Klaus K Sky Loft

008 Klaus K Sky Loft

Sänky sijaitsi erillisellä korotetulla alueella, mikä lisäsi huoneen viihtyisyyttä sekä mielenkiintoisuutta todella paljon. Sänky tyynyineen ja peittoineen oli muhkea ja pehmeä, ja se takasi kyllä todella hyvät yöunet. Koska toinen kattoikkunoista sijaitsi suoraan sängyn yläpuolella, oli ihanaa vain maata sängyssä ja katsella rauhoittavaa taivasnäkymää. Vierailumme aikana sää oli puolipilvinen, joten aurinko pilkahtelikin ajoittain pilvien lomasta.

Pidin myös siitä, että makuuhuonealue sekä oleskelualue oli erotettu toisistaan korotuksen lisäksi myös erivärisillä lattioilla. Oleskelupuolella lattia oli vaalea, kun taas makuupuolella se oli todella tumma, mikä lisäsi kyseisen tilan kodikkuutta. Plussaa tulee myös siitä, että huoneesta puuttui hotellihuoneille tyypillinen kokolattiamatto.

007 Klaus K Sky Loft

009 Klaus K Sky Loft

Yöpöydät olivat todella minimalistiset, ja ne sopivatkin huoneen pelkistettyyn tyyliin erinomaisesti. Työpöytä noudatteli samaa kuviointia mitä sängyn päädystä löytyvässä tehostekehyksessäkin oli. Tämä teki makuuhuoneosasta selkeän ja yhteneväisen.

010 Klaus K Sky Loft

Tästä kuvasta pystyy hieman hahmottamaan huoneen korkeutta. Ovella, josta löytyy huoneen matalin osa, korkeus on suurin piirtein normaalilla tasolla. Huone siis avautuu todella avaraksi jo heti oleskelutilaan tultaessa. Tämä on pelkkää plussaa, sillä itselleni tilantuntu on todella tärkeä asia. Tässä Sky Loft –huoneessa korkeutta on onnistuttu hyödyntämään osana sisustusta, eikä kokonaisuus ole millään tavalla kolkko vaan pikemminkin modernilla tavalla kodikas.

011 Klaus K Sky Loft

Näkymä huoneesta

Näkymä huoneesta

012 Klaus K Sky Loft

Huoneen ikkunat olivat Erottajalle, ja niistä oli hauska katsella kadulle. Ikkunat olivat kuitenkin melko pienet, ja koska niiden edessä oli todella paksut ikkunalaudat, ei valo päässyt ihmeemmin tulvimaan niistä sisälle. Onneksi huoneessa siis oli myös kaksi kattoikkunaa; yksi oleskelutilan ja yksi makuutilan päällä. Kattoikkunoissa oli myös sähköllä toimivat pimennysverhot, jotka ovat varmasti tarpeelliset kesäaikaan. Me pidimme verhot kuitenkin koko yön auki. Pimennysverhon ohjausnappula löytyi ulko-oven viereiseltä seinältä, mutta siinä ei ollut minkäänlaista erillistä mainintaa, mihin tarkoitukseen kyseinen nappula oli. Jonkinlainen pieni opastarra voisi siis olla ihan aiheellinen, koska uskon monen asiakkaan tuskailevan valoisassa huoneessa, kun yötön yö on parhaimmillaan.

013 Klaus K Sky Loft

014 Klaus K Sky Loft

Kylpyhuone sai aikaan todellisen vau –elämyksen, ja siihen suurin vaikuttaja oli ehdottomasti katosta roikkuva messinkinen Tom Dixonin Etch –valaisin. Itse asiassa valaisimia oli kaksi, mutta sekä peilistä että suihkuseinästä näkyvät heijastukset saivat aikaan illuusion todellisesti lamppurykelmästä. Jälleen tämä valaisinfani oli suorastaan täpinöissään ihastuksesta : ).

Kylpyhuoneen värimaailma oli ylellinen yhdistellen sekä beigen että vaalean hiekan sävyisiä laattoja, joihin musta allastaso toi mukavaa särmää. Yksi pieni miinus kylpyhuoneessa kuitenkin oli: suihkun jälkeen lattian ollessa märkä se näytti jostain syystä hieman likaiselta. En tiedä onko lattialaattojen hieman karhealla pinnalla osuutta tähän.

015 Klaus K Sky Loft

017 Klaus K Sky Loft

Pidin altaan modernista ja graafisesta ulkomuodosta, ja hana noudatteli tätä samaa muotokieltä. Hanan kahvan sijainti sivussa oli hauska yksityiskohta.

Kylpyhuoneen kosmetiikkatarjonnasta vastasi MALIN + GOETZ. Tarjolla oli niin saippuaa kuin kosteusvoidettakin, ja suihkun puolelta löytyi shampoo, hoitoaine sekä suihkusaippua. Teholtaan kaikki aineet olivat ihan normaalitasoisia, mutta hajusteherkkänä joudun itse antamaan miinusta tuotteiden todella voimakkaasta tuoksusta. Esimerkiksi käsisaippua toi tuoksullaan mieleen jonkin miehisen hajusteen, ja haju säilyi käsissä pitkään.

016 Klaus K Sky Loft

Ylellisyyttä kylpyhuoneeseen toi sadesuihku, joka oli ihana! Olisin voinut seisoa suihkun alla pienen ikuisuuden ja vain nautiskella pisaroiden pehmeästä sateesta. Suihku olikin valaisimen lisäksi kylpyhuoneen parasta antia. Suihkualue oli myös todella tilava, ja suihkuseinän ansiosta se oli aivan kuin oma huoneensa.

Suihkussa plussaa oli se, että hana ei sijainnut suoraan suihkun alla vaan omassa erillisessä kohdassaan. Näin suihkun voi laittaa päälle ilman alussa shokeeraavia kylmiä pärskeitä :). Suihku oli muutenkin toteutettu hyvin, sillä vesi ei levinnyt suihkutilan ulkopuolelle, minkä lisäksi kylpyhuoneen peili ei huurustunut lainkaan. -Jerry

Yhteenvetona voi sanoa, että Sky Loft –huone oli kokonaisuudessaan todella onnistunut. Ei ole montaa huonetta, josta voin sanoa, että sinne haluan palata vielä uudestaankin, mutta tämä huone oli kyllä ehdottomasti sellainen. Ja nimenomaan tämä Sky Loft kattoikkunoilla. Huone oli muuten siisti, mutta siellä oli vielä hieman havaittavissa ilmassa leijuvaa rakennuspölyä, jonka tunsi myös lattialla. Tämä on kuitenkin asia, joka paranee ajan myötä, kunhan kaikki remontin aiheuttama pöly on laskeutunut ja poistunut huoneesta.

Haluan vielä itse lisätä pienen huomion huoneen siisteydestä. Klaus K on ollut molemmilla vierailukerroillani yksi siisteimmistä hotelleista, joissa olen käynyt, mutta toivoisin ehkä vielä pientä viilausta tähän osa-alueeseen. Erityisesti luksushuoneissa (jollaisia Sky Loftit ovat) kiinnittää helposti huomiota pikkuriikkisiin yksityiskohtiin. Sängystä löytyi hius (onneksi vain yksi), mikä on aina hiukan häiritsevää omasta mielestäni. Lisäksi kylpyhuoneen ja suihkun hanojen päällä oli kuivuneita vesijälkiä. Tämä on pieni asia, mutta kylpyhuone näyttää heti siistimmältä, kun vesiroiskeet on kuivattu kunnolla siivouksen yhteydessä. Huomasin myös, että yöpöydillä oli kuivuneita jälkiä mm. juomalaseista ja pulloista, jolloin pöytä näytti likaiselta valoa vasten. Pieniä asioita, mutta tämän tasoisessa huoneessa ja hotellissa näihin voitaisiin kiinnittää vielä enemmän huomiota siivouksen yhteydessä. -Jerry

Klaus K 5

Näistä bloggaajien saamista eduista on ollut puhetta aina silloin tällöin, mutta onneksi mielipiteeni näiden suhteen saa olla juuri sellainen kuin haluan :). Eli kiitos tästä makeasta yllätyksestä! Tällaiset lämmittävät aina mieltä :).

(lukijoille tiedoksi – hotellin tarjoamat edut/yllätykset eivät vaikuta itse arvosteluun) -Jerry

Aamiainen

Kirjoitin myös aiemmassa Klaus K-postauksessani hotellin aamiaisesta, mutta tällä vierailukerralla jokin oli muuttunut. Nimittäin nykyään hotellivieraat voivat valita kahden aamiaisen väliltä. Klaus K:n Livingroom tarjoaa perinteisempää aamiaista pohjoismaalaisella säväyksellä, kun taas ravintola Toscaninin puolelta löytyy italialaistyylinen aamiainen. Sain sovittua hotellin kanssa molempien aamiaisten testaamisesta (pitäähän sitä olla perinpohjainen, eikö 😉 ?), joten menimme aloittelemaan Livingroomin puolelle ja sitten pää-/jälkiruoalle Toscaniniin (kiitos tästä, Katja!).

Klaus K:n aamiainenKlaus K aamiainen 1

Klaus K aamiainen 2
Esillepano on aina tärkeää ravintoloissa eikä hotelliaamiainen ole poikkeus. Kehuin viime postauksessani Klaus K:n aamiaista, sillä se on mielestäni yksi Suomen parhaista. Siispä esillepanoonkin on tietysti kiinnitetty huomiota.

Pidän tällaisista hauskoista yksityiskohdista

Pidän tällaisista hauskoista yksityiskohdista

Klaus K aamiainen 5

 

Tämä pöytä suorastaan huutaa tuoreutta (no pun intended).

Klaus K aamiainen 4 Klaus K aamiainen 3

Klaus K aamiainen 7 Klaus K aamiainen 8

Erilaisia mehuja, lohta, lihaa, leivoksia juustokakuista brownieseihin ja tietysti muut hotellien perusaamiaistarpeet ovat tarjolla. Täytyy myöntää, että ainoa miinus tulee siitä, ettei pöydistä löytynyt pekonia. Jos toiveita saa esittää, sen voisi lisätä listalle ;)! Lisäksi uskoisin, että hotelli saisi asiakkaansa yhä tyytyväisemmiksi, jos aamiaisen hintaan sisältyisi pöytiin tarjoiltu kahvi ja tee. Olen tykästynyt tähän pöytiintarjoiluun tietyissä hotelleissa kuluvan vuoden aikana, joten jäin hieman kaipaamaan sitä. Tämä ei siis ole miinus vaan kehitysehdotus.

Kaikki tarjolla olleet tuotteet olivat tuoreita, maukkaita ja laadukkaita, kuten viimekin kerralla.

Toscaninin aamiainen

Klaus K Toscanini aamiainen 6

Toscaninin italialaistyyppinen aamiainen on tavallaan lihapainotteisempi kuin Livingroomin. Tästä syystä perinteisempi aamiainen sopi meille kahdelle paremmin, mutta uskon, että Toscaninilla on varmasti omat kannattajansa.Klaus K Toscanini aamiainen 2

Tarjolla oli mm. juustoja, leikkeleitä, marmeladeja ja leivoksia. Klaus K Toscanini aamiainen 1

Pöydän päässä näkyvät ruskeat paperipussit sisältävät uunituoretta leipää. Aivan mahtava idea! Olen erittäin tarkka hygieniasta, joten en oikein tykkää ottaa esimerkiksi leipää, jota pitää itse leikata enkä myöskään pidä isoista margariiniastioista, joita kaikki käyttävät. Siksi oli hienoa, että asiakkaat saivat leipänsä tuollaisissa pusseissa. Eikä leipä ollut mitä tahansa leipää vaan niissä oli käytetty mm. oliiviöljyä ja muita ”italialaisia” mausteita antamaan makua ;). Klaus K Toscanini aamiainen 3

Klaus K Toscanini aamiainen 4

Leivokset olivat maukkaita, kuten olettaa saattaa.Klaus K Toscanini aamiainen 5

Toscaninissa hauskana lisänä on aiemmin kaipaamani pöytiintarjoilu (ainakin munakkaan muodossa). Aamiaiseen kuuluu omeletti haluamillaan täytteillä (myös mm. munakokkeli onnistuu), joten otin itselleni ainakin juustoa, herkkusieniä ja pinaattia. Kaiken kaikkiaan Toscaninin aamiainen toi mukavaa vaihtelua Livingroomin aamiaiseen ja luultavasti ratkaisi silloin tällöin esiintyvän ruuhkaongelman.

Yhteenveto

Klaus K:n Sky Loftit ovat erinomainen valinta matkailijoille, jotka kaipaavat hieman ylellisyyttä elämäänsä. Keskeinen sijainti helpottaa kaupungissa liikkumista, mutta erityisesti Sky Loftit tarjoavat rauhalliset yöunet kaupungin hälinän yläpuolella. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisesti hyvän mielen, jolloin sinne on aina mukava palata uudestaan.

Kiitos vielä kerran Klaus K:n henkilökunnalle mukavasta vierailustamme!

Toivottavasti tästä hotelliarvostelusta on hyötyä lukijoilleni :). Kysykää ihmeessä, jos jokin jäi askarruttamaan mieltä. Kuulisin mielelläni muiden kokemuksia kyseisestä hotellista ja erityisesti Sky Lofteista, jos olette jo päässeet kokeilemaan niitä. Muutkin kommentit ovat aina tervetulleita :).

 

Pako Arjesta -logolla merkityt kuvat ovat itseni ja Tiian ottamia. Muut kuvat ovat peräisin Klaus K:lta.


Jos pidit tästä postauksesta ja haluat saada tiedon uusista hotelliarvosteluista ja matkajutuista ensimmäisten joukossa, voit klikata itsesi Pako Arjesta -blogin Facebook-sivuille ja painaa ”tykkää”-nappia :).

 

You may also like

30 kommenttia

Elina - Vaihda vapaalle 5 marraskuun, 2014 - 18:46

Tosi makean näköisiä nuo Sky Loftit! En yleisesti ottaen jaksa kovin tarkkaan lueskella hotelliarvosteluja, mutta tämä oli sen verran erikoisempaa settiä, että oli ilo lukea 🙂 Tykkään persoonallisista hotellihuoneista ja nuo miellyttivät kyllä silmää.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 5 marraskuun, 2014 - 19:02

Ne todella ovat :)! Hienoa kuulla, kiitos! Kiva, että jaksoit lukea postauksen, vaikka nämä hotelliarvostelumme ovat yleensä melko pitkiä :P. Noissa todellakin oli siitä persoonallisuutta, joten suosittelen testaamaan joku kerta. Kiitos kommentistasi, Elina :).

Vastaa
Sandra 5 marraskuun, 2014 - 19:15

Tuo olisi juuri sellainen hotelli, johon voisi tulla vaikka vuosipäivänä. Hyvä ja kattava arviointi. Hintakaan ei mielestäni ollut paha!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 5 marraskuun, 2014 - 19:16

Ehdottomasti suosittelen tuota juuri sellaiseen! Kiitos :). Kiva, että pidit. Olen samaa mieltä, ettei hinta-laatu -suhde ole todellakaan paha, joten tuollaisessa huoneessa voisi oikeasti yöpyä omallakin rahalla :). Kiitos kommentistasi, Sandra.

Vastaa
Maarit Johanna 5 marraskuun, 2014 - 21:12

Kiinnitin katseeni myös yllättävän edukkaisiin hintoihin! Ei todellakaan päätä huimaa ja ovat verrattaen jopa halvempia kuin Radisson Blun tai Hiltonin erikoishuoneet. Taas kerran kattava postaus erinomaisilla kuvilla ja havainnoilla. Hauskaa että Tiiankin ääni pääsee blogissa kuuluviin, onhan se hyvä, sillä monesti naisilla ja miehillä on eriävät mielipiteet tai kiinnitetään huomiota erilaisiin asioihin. Mulla olis heti tullu miinusta noista kylpytuotteista. Vaikka tiedän että minipullot on epäekologisia, minusta on ihanaa, kun niitä saa kerran käyttää hotellissa ja loput ottaa matkaan. Radissonin Anne Semonin-tuotteet ovat lemppareitani. Isot pullot ovat jotenkin tosi halpamarkettimaisia vaikka merkki olisi kuinka hyvä.
Mahtava idea vielä nuo erilliset aamupalat! En valitsisi italialaista, tuo prodepöytä veis varmaan voiton 😉 Tiedätkö onko mahdollista vierailla Klaus K:ssa vain aamiaisella?

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 5 marraskuun, 2014 - 21:30

Nuo taisivat olla ”ennakkovaraajan etu” -hintoja, mutta eivät tosiaan ole mitään hirveän kalliita. Radissonit ja Hiltonit ovat selvästi kalliimpia omankin kokemukseni mukaan. Siispä Klaus K on aika vahva kilpailija noilla huoneluokilla. Kiitos! Kiva, että pidit arvostelusta :). On todella mukavaa kuulla, että tykkäät Tiian näkökulmasta näihin asioihin. Sitä ei ole muistaakseni vielä aiemmin sanottu. Tykkään itsekin todella kovasti siitä, että Tiia hoitaa erityisesti tuon huoneosuuden, koska tuo parempi puoliskoni näkee huomioi asioita ihan toisella tasolla kuin minä :P. En edes tajunnut, että lattia oli erivärinen ylhäällä ja alhaalla ennen kuin luin siitä Tiian tekstissä x). Tärkeintä kuitenkin on juurikin se, että naisen ja miehen mielipiteet saadaan molemmat kuuluviin.

Onhan se epäekologista, mutta ymmärrän täysin mitä tarkoitat. Itse tykkään kaikkein eniten Hiltonin Peter Thomas Rothin tuotteista. En ole ennen kiinnittänyt lainkaan huomiota noihin hotellien kylpytuotteisiin, mutta asia muuttui, kun vierailin ensimmäistä kertaa Hiltonissa Tokiossa :P. Eikä se auta yhtään asiaan, että siitä vartalovoiteen ja suihkusaippuan tuoksusta tulee aina mieleen Japani :). Arvaa vain kuinka monta pulloa lähtee taas mukaan ensi reissulla ;).

Minustakin tuo aamupalaidea oli loistava. Jokaiselle jotakin. Uskon, että italialaisella on varmasti omat kannattajansa, mutta kyllä tuo pohjoismaalaisempi makumaailma vei voiton :). En nyt voi mennä lupaamaan, mutta olen melko varma, että Klaus K:ssa voi syödä pelkän aamiaisen, vaikkei yöpyisikään hotellissa. Samoin myös brunssin. Mielestäni juurikin tuo ulkopuolisten aamiaiselle tulo on joskus aiheuttanut ruuhkaa aamiaistilassa, mutta varmaankin nykyään sen ei pitäisi olla niin suuri ongelma (en ole kummallakaan kerralla itse törmännyt tähän).

Kiitos mukavasta kommentistasi 🙂

Vastaa
Maarit Johanna 5 marraskuun, 2014 - 22:59

Meinaisin kirjoittaa myös Peter Thomas Roth, sillä se suihkusaippua on ihana, mutta hiustuotteet eivät sovi pitkälle tukalleni 😀 Itselläni on Hilton-postaus alla Reykjavikista. Saa nähdä koska se ehtii julkaisuun. Täytyy kyllä ottaa lähemmin aamiaisesta selvää. se kuulosti mielenkiintoiselta!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 6 marraskuun, 2014 - 08:01

Noita hiustuotteita en tainnut edes testata, mutta juurikin tuo suihkusaippua on mielettömän hyvää 😛 (olenpa minä miehinen x) ). Odotan innolla, että pääsen lukemaan sitä!
Suosittelen ottamaan selvää ja testaamaan aamiaisen, vaikkei tuolla yöpyisikään. Mutta kannattaa sitten miettiä sitä aamiaisen ajankohtaa, koska onhan se aina kivempaa syödä rauhassa ilman, että jokainen pöytä on täynnä ;).

Vastaa
Kthetraveller 6 marraskuun, 2014 - 08:54

Hahhah, juuri tuo Peter Thomas Rothin suihkusaippua on mun lemppari. Ne rakeet siinä ja se ah, niin ihana tuoksu.

Jerry / Pako Arjesta 6 marraskuun, 2014 - 08:57

No niinpä :)! Kohta sitä saa :D! Viimeksi toin pari pulloa kotiin :P. Mutta sekin on jännä juttu, että Executive Junior Sviitissä saa isommat pullot joka päivä kuin pelkässä Executive King huoneessa.

Tero 6 marraskuun, 2014 - 11:02

Kyllä Klaus K Hotelliin voi mennä ihan vain aamiaiselle tai brunssille.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 6 marraskuun, 2014 - 11:04

Kiitos vahvistuksesta, Tero :)!

Vastaa
Silja 5 marraskuun, 2014 - 21:30

En ole ikinä majoittunut Klaus K:ssa, vieraillut vain, mutta musta tuntuu että rakastan niitä päivä päivältä enemmän. Aivan mahtava uudistus nämä sky loftit!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 5 marraskuun, 2014 - 21:32

Monet ovat sanoneet samaa, että he eivät ole yöpyneet hotellissa, mutta ovat pitäneet siitä kovasti esimerkiksi käydessään brunssilla tai Livingroomissa drinkeillä. Klaus K:ssa on todellakin asiat kohdallaan myös pintaa syvemmältä :). Eli suosittelen ehdottomasti joskus testaamaan myös yöpymispuolta, sillä nämä Sky Loftit ovat todellakin mahtava uudistus! Kiitos kommentistasi 🙂

Vastaa
Ida 5 marraskuun, 2014 - 21:32

Onpa kyllä kivan näkönen huone, eikä hintakaan päätä huimaa, kuten ylempänä jo sanottu! Tuolla voisin kuvitella yöpyväni kyllä todella mielelläni ! 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 5 marraskuun, 2014 - 21:36

Huone oli kyllä todella kiva :). Mukavaa, että sinäkin tykkäät. Postauksessa tulikin melko selväksi, mutta suosittelen Sky Lofteja todella lämpimästi :). Kiitos kommentistasi!

Vastaa
Kthetraveller 5 marraskuun, 2014 - 22:59

Ui että! Ihana hotelli, ihana huone ja erinomaiset hinnat. Tämä nainen on taas myyty. Kiiros kattavasta postauksesta ja yhdyn kyllä täysin katsantokantaasi noista pienistä epäkokohdista huoneessa. Tietyn tasoisissa huoneissa ei vain pitäisi olla mitään sellaista, josta jäisi ”halvempi kuva”

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 6 marraskuun, 2014 - 07:59

Hienoa, että tykkäsit :). Ole hyvä vain ;). Ihan totta. Tuon tasoisessa huoneessa kaiken pitää olla tip top. Kiitos kommentistasi 🙂

Vastaa
Panu / Panun matkat 5 marraskuun, 2014 - 23:07

Hinnathan ovat kohdillaan! On kyllä sen verran huikean oloisia nuo huoneet, että näinköhän pitää joskus ”sortua” testaamaan. Esimerkiksi maisteriksi valmistumista voisi juhlistaa tuommoisen varaamalla. 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 6 marraskuun, 2014 - 08:02

Ovat kyllä! Tällaiseen pieneen luksukseen sortuminen on aina hyvä asia ;). Tuohan voisi olla täydellinen juurikin maisteriksi valmistumisen juhlintaa varten! Ja jos haluat pitää juhlatkin siellä niin vuokraat samalla sen kattotilan :). Kiitos kommentistasi, Panu!

Vastaa
Lotta Watia | Unagidon 6 marraskuun, 2014 - 21:31

Tosi kiva ja kattava arvostelu! Olisipa huippua päästä tuolla yöpymään. 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 6 marraskuun, 2014 - 21:48

Kiitos, Lotta :)! Kiva, että pidit. Suosittelen testaamaan nuo huoneet joku kerta. Pitäähän sitä itseään välillä hemmotella ;).

Vastaa
Heidi / Auringon alla 7 marraskuun, 2014 - 16:54

Olispa kiva viettää joskus joku ”luksusviikonloppu” Helsingissä, nää huoneet sopis juuri sellaiseen tarkoitukseen! 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 7 marraskuun, 2014 - 16:58

Pieni luksus tekee hyvää silloin tällöin ;). Ja Sky Loftit soveltuvat siihen erinomaisesti :). Kiitos kommentistasi, Heidi!

Vastaa
lena 8 marraskuun, 2014 - 09:44

Kiinnostava postaus Jerry! 🙂

Pohdin itsekin hieman majoitusjuttuja blogissani, ja minua on kovasti alkanut kiinnostaa nämä tasokkaat, pienemmät hotellit ketjuhotelleiden sijaan. Kiitos siis tästä postauksesta, voi olla että seuraavalla Suomen reissullani saattaisin Klaus K:ssa yöpyäkin. Aina kiva saada vaihtelua S-ketjun hotelleihin, ja hinnat ovat mielestäni hyvinkin kohdillaan. Tällaisia lisää Suomeen, ehdottomasti!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 8 marraskuun, 2014 - 10:48

Kiitos :). I couldn’t have done it without Tiia :). En ole päässyt kokeilemaan kauhean montaa pienempää tasokasta hotellia, mutta ainakin Klaus K:n perusteella niissä on sitä jotakin. Suosittelen ehdottomasti testaamaan Sky Lofteja tai Klaus K:n muita huoneita seuraavalla reissullasi :). Hieno juttu, jos tämä herätti mielenkiintosi (sitten olen onnistunut). Vaihtelu virkistää aina silloin tällöin ja hinnat ovat tosiaankin kohdallaan varsinkin noiden laadukkaiden Sky Loftien kohdalla. Toivotaan, että Klaus K voi olla uranuurtaja ja mahdollistaa muiden samankaltaisten hotellien tulon Suomeen.

Vastaa
Anna Koskela 9 marraskuun, 2014 - 08:11

On pitänyt kommentoida jo aikaisemmin, mutta ensin piti saada oma blogi kuiville hakkereiden kynsistä :/

Klaus K on kyllä yksi suosikkejani ja sen brunssilla olen käynyt useasti, vaikka en hotellissa olisikaan yöpynyt. Erittäin hyvää tasoa. En tiedä miten tilanne nyt muuttuu kun Kämp tilat osti. Tuskin kovasti koska operatiivinen johto pysyy edelleen Cederbergin perheellä.

Mielenkiintoinen konsepti. Hyvä että saivat pääomasijoittajien rahaa mukaan ja pääsivät laajentamaan kunnolla. Tuollaisia erilaisia huoneita todellakin kaivataan Helsinkiin. Erityinen plussa siitä, että huoneet ovat kunnon kokoisia. Osa Klaus K:n huoneista on ollutkin minusta liian pieniä.

Asiasta viidenteen. Blogissani on haaste, johon kaipaisin miehistäkin näkemystä. Ja miksei siis voisi olla pariskunnan kirjoitus aiheesta. Kurkkaa, jos kiinnostuisit 🙂
http://tamamatka.pallontallaajat.net/2014/11/08/blogihaaste-mita-meikkilaukussa-matkalla/

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 9 marraskuun, 2014 - 10:50

Tuo oli kyllä todella harmillinen tapaus noiden hakkereiden kanssa :/. Pystyitkö palauttamaan kaiken kohtalaisen helposti?

Brunssi on vielä itselläni kokematta, mutta ehkä joskus päädyn testaamaan senkin. En usko, että Kämp-kaupat muuttavat tilannetta kamalasti suuntaan tai toiseen, koska en ainakaan vielä huomannut mitään eroa edelliseen. Toivotaan, että mahdolliset muutokset ovat vain positiivisia.

Konsepti on todella mielenkiintoinen ja tosiaankin erilainen kuin Helsingissä tähän asti. Pidin varsinkin tuosta meidän huoneluokkamme koosta. En ole nähnyt henkilökohtaisesti yhtään pientä huonetta Klaus K:lla, mutta olen kuullut silloin tällöin, että erityisesti pienimmässä huoneluokassa on toivomisen varaa koon suhteen.

Kiitos haasteesta, mutten oikein usko, että minulla on kauheasti annettavaa tuohon :). Tartun haasteeseen, jos tuntuu siltä, että saisin siihen oikeasti jotain järkevää kirjoitettavaa :).

Kiitos kommentistasi!

Vastaa
Atro Niiniluoto 28 toukokuun, 2015 - 19:05

En ole asunut tuolla, mutta tunnen keittiöpäällikön.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 28 toukokuun, 2015 - 19:21

Suosittelen myös yöpymään joku kerta :).

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.