Home » Vierailu vanhassa kotikaupungissa

Vierailu vanhassa kotikaupungissa

by admin
Liikkeelle piti lähteä jo ennen seitsemää lauantaiaamuna

Liikkeelle piti lähteä jo ennen seitsemää lauantaiaamuna

Tiedän, blogin hidas päivitystahti ärsyttää. Jos ei teitä niin ainakin minua. Teen parhaani, että saisin itseäni niskasta kiinni niin töiden kuin bloginkin suhteen, sillä motivaatio on ollut hieman hukassa viime aikoina. Lupaan siis pistää paremmaksi jatkossa, joten kestäkää vielä :). Lähiaikoina luvassa postaukset mm. Solo Sokos Hotel Torni Tampereesta, Radisson Blu Plazan sviitistä, G-Shockin kellosta ja toivottavasti juttu myös yhdestä lentokenttäloungesta ja Tokiosta. Materiaalia on vaikka kuinka paljon kunhan vain saan aikaiseksi.

Vierailimme tänä viikonloppuna ensimmäistä kertaa Lappeenrannassa muuttomme jälkeen. Olin ollut vasta vähän yli kuukauden poissa, mutta jo siinä ajassa kaupungissa oli ehtinyt tapahtumaan isoja muutoksia, kuten uusimman kauppakeskus Iso-Kristiinan aukeaminen ja keskustaan oli tullut parikin uutta ravintolaa. Uusista jutuista huolimatta minun on myönnettävä, ettei Lappeenranta vain enää ole se minun paikkani. Itse kaupungilla ei ole minulle mitään tarjottavaa, vaikka se kaunis onkin etenkin kesällä. Olihan se ihan kivaa kävellä keskustassa ja satamassa, kun ilmakin oli erinomainen, mutta Helsingillä vain on niin paljon enemmän tarjottavaa kuin Lappeenrannalla. Nyt tuli enemmänkin sellainen fiilis, että ”Miten ihmeessä asuttiin täällä niinkin kauan?!”.

Halo-efekti Lappeenrannassa

Halo-efekti Lappeenrannassa

Tärkeintä viikonlopun vierailussa oli oman perheeni ja Tiian sukulaisten tapaaminen. Oli yllättävän rentouttavaa mennä tavallaan lomalle vanhaan kotikaupunkiin, syödä hyvin, ottaa hieman aurinkoa kotiterassilla ja nukkua kunnon yöunet. Yllätyin myös kuinka nopeasti luonto oli puhjennut kukkaan! Nyt nimittäin tuntui, että menimme ”maalle”, kun vanhempieni kotitalon pihaympäristö oli aivan kesäkunnossa vihreine nurmikoineen ja kukkivine luumupuineen. Sellaista samanlaista vihreyttä ei vain löydy ainakaan Helsingin keskustasta. Pisteet Lappeenrannalle myös siitä, että siellä sai hieman taukoa tästä hemmetin tuulesta, joka vaivaa Helsingissä päivästä toiseen :P. Se on yksi harvoista ärsyttävistä asioista, kun asuu meren rannalla.

IMG_7992

IMG_7991

All in all, Lappeenrannassa oli kivaa käydä, mutten ihan heti ole kaipaamassa sinne takaisin. Helsinki sopii minulle paljon paremmin, joten oli ihanaa palata omaan kotikaupunkiin tänne ”sivistyksen pariin” :). Ensi kerralla tulee vähän järkevämpääkin postausta ulos, mutta halusin edes ilmoittaa, että yritän parhaani kehittääkseni blogia eteenpäin ja kiristääkseni aivan liian hidasta bloggaustahtia.

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!

PS. Järjestin pienelle bloggaajaporukalle ensi viikoksi pientä iltaohjelmaa, josta on toivottavasti hyötyä kaikille Helsingin yöelämästä kiinnostuneille, kun postauksemme pamahtavat ilmoille ;). Pysykää siis kuulolla!

You may also like

3 kommenttia

Tuuli 1 kesäkuun, 2015 - 09:10

Kiva ku kävitte! Seuraaval kerralla jos myö sit tultais sinne Helsingin suuntaa 😉

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 1 kesäkuun, 2015 - 10:09

Oli kivaa käydä ja nähdä pitkästä aikaa :)!
Ehdottomasti tänne vain!

Vastaa
Ari Passka 10 tammikuun, 2016 - 16:18

Mie oon tatista ja poralla. Tosissaanko kirjotit tän jutun?

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.