Home » Unelmieni matka

Unelmieni matka

by admin

IMG_1457

18.6.2013

Tuijotan saapunutta sähköpostia, ja tärisen kauttaaltani innostuksesta. Klikkaan sähköpostin linkkiä ja selailen listaa. New York… Pariisi… Osaka… Nagoya… TOKIO! Menee hetki ennen kuin uskon sen todeksi. Olen odottanut tätä päivää yli kymmenen vuotta. Annan luottokorttitietoni, ostan liput ja alan hihkua onnesta. Tällaista ei tapahdu usein, mutta hypin innosta ja huudan riemusta. Koko kehoni tärisee, koska olen niin onnellinen.

Kaksi päivää aiemmin olin menettänyt toivoni Tokion tarjouslentojen suhteen. Niitä ei ollut kuulunut yli puoleen vuoteen. Sen takia aloin miettiä masentuneena muita matkustusvaihtoehtoja. Täytyy kuitenkin muistaa luottaa omiin unelmiinsa ja tavoitteisiinsa. Niinhän siinä kävi, että sain kuin sainkin liput unelmieni matkalle. Odotusaikaa oli enää neljä kuukautta. 22.10.2013 pääsisin viettämään syntymäpäivääni lentokoneessa. Toteutan Top Kolmoseen kuuluvan unelmani täyttäessäni 24 vuotta. Voin olla ylpeä itsestäni.

 

22.10.2013

Olemme matkalla Helsinki-Vantaan lentokentälle avovaimoni Tiian kanssa. En voi vieläkään uskoa, että kohta pääsen Japaniin. Luettuani lukuisia opaskirjoja ja katsottuani tajuttoman määrän Japanista kertovia ohjelmia, pääsen vihdoin näkemään kaiken itse. Tapaamme ystävämme Onnin lentokentällä ja suuntaamme Schengen-alueen ulkopuolelle. Tämä on ensimmäinen kerta elämässäni, kun poistun EU:sta. Jonkin ajan kuluttua löydämme paikkamme lentokoneesta seuraavan kymmenen tunnin ajaksi. Olen tottunut lentämään 4,5 tuntia Espanjaan, ja pisin lentoni kesti alle seitsemän tuntia. Tämä tulee olemaan kova paikka.

 

23.10.2013

Lentokone laskeutuu Japanin maaperälle Naritan lentokentälle. En vieläkään tajua, että olen oikeasti saapunut Japaniin. Se ei voi olla mahdollista. Miten voi reagoida suuren unelman toteutumiseen? Ei siihen osaa reagoida. Turvatarkastusten ja laukkujen hakemisen jälkeen suuntaan ostamaan bussilippuja Tokioon. Matkan varrella kadotan Tiian ihmishälinässä. Etsin häntä katseellani ja löydän hänet tv-kameroiden edestä haastateltavana Tokion paikallisuutisiin. Mitä ihmettä? Japani on näyttänyt välittömästi, ettei tästä matkasta tule mikään tavallinen lomareissu.

 

Tämä postaus toimii introna Tokion matkastani kertovalle postaussarjalle. Tulen käsittelemään mm. Tokion eri kaupunginosia ja kulinaristisia kokemuksia omissa postauksissaan. Toivottavasti nautitte tarinoideni lukemisesta, koska minä todellakin nautin niiden kokemisesta ja niistä kirjoittamisesta.

Pako Arjesta on nyt virallisesti alkanut, tervetuloa mukaan!

Minion

You may also like

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.