Home » Unelmatavoite – Osallistuminen Gumball 3000 -kisaan

Unelmatavoite – Osallistuminen Gumball 3000 -kisaan

by admin

GumBall3000_logo_square1

En usko, että sanaa ”unelmatavoite” on edes olemassa, mutta nyt ainakin on :). Käytän kyseistä sanaa, koska usein pelkät unelmat jäävät saavuttamatta, mutta tavoitteet sen sijaan ovat täysin toteutettavissa. Aion osallistua Gumball 3000 -kisaan, kun aika on sopiva. Gumball 3000 on noin 4 800 kilometriä pitkä kisa, joka käydään kerran vuodessa. Reitti vaihtuu joka kerta, ja aiempia reittejä ovat olleet mm. Lontoo – Istanbul (2007 ja 2011), Lontoo – New York (2010), New York – Los Angeles (2012), Kööpenhamina – Monaco (2013 – Helsingin kautta). Tänä vuonna reitti kulkee Miamista Ibizalle.

Kyse ei kuitenkaan ole ihan tavallisten jannujen kisasta, sillä osallistumismaksut vaihtelevat 30 000 – 50 000 euron välillä per auto. Sen lisäksi kilpailijat eivät ajele millään perheautoilla. Useimmilla on allaan satoja tuhansia tai jopa miljoonia maksava menopeli. Tästä syystä voisi kärjistää, että jokainen osallistuja on joko hyvin rikas tai sitten hänellä on varakkaat sponsorit takanaan (Betsafe, Battery yms.). Gumball 3000 on kuuluisa myös siitä, että kisa vetää julkkiksia puoleensa. Osallistujina ovat olleet mm. Xzibit, Eve, David Hasselhof, Duudsonit, Elastinen ja Uniikki.

batman-Gumball-3000-2010

4499-1001224Small 4499-1001261Small 4499-IMAGE119Small

Tuossa yllä on vain pari esimerkkiä siitä, millaisia autoja kisassa näkee. Lamborghinit, Porschet, Bugatit, Ferrarit yms. ovat hyvin edustettuina. Tiedän jo itse, millä autolla aion osallistua kisaan. Nimittäin tällaisella:

audi r8 side black

Audi R8 V10 tulee olemaan minun valintani tuohon kisaan, koska se on ollut unelma-autoni jo monia vuosia. Valitettavasti en löytänyt kuvaa minua miellyttävästä yksilöstä, mutta yllä oleva saa nyt kelvata :).

Gumball 3000 on hieno kisa siksi, että kyse ei ole nopeudesta ja siitä, kuka on ensimmäisenä maalissa. Sillä tavalla kisaa ei voi ”voittaa”. Sen sijaan Gumballissa jaetaan ”Spirit of Gumball” palkinto, jossa huomioidaan hyvä kilpailuhenki. Esimerkiksi Duudsonit ovat voittaneet kyseisen palkinnon. Kuitenkaan en lähde itse tavoittelemaan voittoa vaan haluan ainoastaan päästä kokemaan upean road tripin hyvällä porukalla. Matkan varrella järjestetään tietysti myös melko rajuja bileitä ja eletään leveästi, mutta ehkä kestän myös ne osuudet ;).

Kiinnostaisiko ketään lukijaani osallistua tuollaiseen kisaan, jos se ei olisi rahasta kiinni? Onko kukaan teistä kenties seurannut kyseistä kisaa tavalla tai toisella?

 

Kaikki kuvat on ladattu internetistä.

You may also like

31 kommenttia

Maarit Johanna 7 toukokuun, 2014 - 11:12

Olen kattonu telkkarista kun on tullut Gumball 3000 dokkari siitä duudsoneiden reissusta joskus vuosi sitten. Oletko huomannut että Battery tölkin ostamalla ja siitä koodin lunastamalla voi voittaa matkan sinne kisoja seuraamaan? 🙂 meinasin osallistua älyttömän hyvän tuurini kanssa siihen mutta poikaystäväni ei ollutkaan kovin innostunut noista luksusautoista ja järjettömistä bailuista joten jätin tilaisuuden muille. En tosin itsekään perusta hirveästi sellaisests mutta ottaisin kokemuksena jos olisin päässyt messiin. Roadtripit kyllä kiinnostaisi ja olisi hauska ajaa gumball joukon kanssa vaikka edes pätkä tuosta valtavasta kilometri määrästä!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 7 toukokuun, 2014 - 13:24

Itsekin olen seuraillut joitain dokkareita ja mm. YouTuben jatkuvaa raportointia viime vuoden kisasta :). Enpä ole tuosta Battery-kilpailusta kuullutkaan, joten kiitos vinkistä :)! Pitääkin käydä ostamassa tölkki ;). Kai sitä voisi ensimmäiseksi mennä vain seuraamaan ja sitten seuraavalla kerralla voikin osallistua itsekin :P. Hyvä, että annoit muillekin mahdollisuuden, koska eihän se olisi muuten ollut reilua :). Tuo olisi kokemuksena kyllä niin eksklusiivinen, että kelpaa minulle ;). Kiitos kommentistasi!

Vastaa
ulla50 15 toukokuun, 2014 - 10:03

Mun pitää ehdottomasti löytää aikaa enempi blogien lukemiseen, koska mulla oli mennyt esim. tämä postaus ohi. Mun mielestä Gumball 3000 on ehkä siistein tapahtuma ikinä! Voi vitsi, sitten kun sää osallistut, niin meidän pitää tulla matkabloggaajaporukalla sua kannustamaan 😉 Voisin kyllä mieluusti itsekin osallistua, mutta se tuntuu hieman isolta haasteelta. Mutta tavoitteet korkealle!

Vitsi tykkään kyllä niin paljon sun ajattelutavasta! ”En usko, että sanaa ”unelmatavoite” on edes olemassa, mutta nyt ainakin on :). Käytän kyseistä sanaa, koska usein pelkät unelmat jäävät saavuttamatta, mutta tavoitteet sen sijaan ovat täysin toteutettavissa.” JES!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 toukokuun, 2014 - 10:09

Voi, kun kiva, että pidit tästä postauksesta :)! Olen ihan samaa mieltä, että hienompaa tapahtumaa ei kyllä taida olla ;). Toi kuulostaa mahtavalta idealta! Sinne vaan kannustaman sitten, kun olen rikas ja kuuluisa :P. Kannattaa muistaa, että huipulla on paljon vähemmän kilpailijoita. On siis helpompaa tavoitella korkealle. Lähes kaikki tavoittelee keskitasoa, joten kilpailukin on kovempaa ;).

Kiitos :). On hienoa kuulla, että ajattelutapani iskee noin hyvin! Kannattaa käydä vilkaisemassa toistakin blogiani (jota päivittelen harvemmin), jos tuollaiset ajatukset kiinnostavat, mutta kyllä niitä tällekin puolelle lipsahtelee välillä :P. Tähän juttuun perustuu myös kohta ilmestyvä kirjani. Unelmat on tehty toteutettaviksi :)!

Vastaa
Jarno 9 heinäkuun, 2019 - 16:14

Tervehdys itsellä on tavoitteena käydä kiertämässä ensin tämä 2012 luotu suomiversio. Kumipallo 4000. Jonka jälkeen sitten joku vuosi ihan Gumballiin. Itsellä on tarkoitus lähteä Lotus Elise S2 autolla. Kyytiläinen on vielä auki, jos joku innokas lähtijä on. Suomi version hinta on 1800€ naama. Ja pitää olla vähintään 2 hölö/auto. Sponsoria ei vielä ole. Se kuvio on auki. Vastailkaa ihmeessä jos on muitakin ketkä ovat aikeissa lähteä. Juonitaan yhdessä.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 9 heinäkuun, 2019 - 17:09

Kuulostaa hienoilta suunnitelmilta. Itse kuulin tästä Suomiversiosta vasta tänä vuonna, mutta ilmeisesti sekin on aika suosittu. Toivotaan, että löydät itsellesi kisakumppanin ja sponsorin mukaan täältä tai muualta :).

Vastaa
Iina Runsas 13 kesäkuun, 2014 - 00:34

Tää on yks niistä asioista, joita on tehtävä ennen kuolemaa! Useamman vuoden seurannut ja haaveillut, että jonain päivänä istuu itse ratin takana 🙂 vielä se päivä koittaa!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 13 kesäkuun, 2014 - 09:01

Hauskaa kuulla, että jollain toisellakin on sama tavoite :). Paitsi itse muotoilen asian sellaiseksi, jonka haluan saavuttaa elämäni aikana :P. Muista, ettei tuossa ole mitään mahdotonta, jos vain päätät, että joskus osallistut siihen :)! Eihän sitä tiedä, jos osallistumme vaikka samana vuonna. Kiitos kommentistasi 🙂

Vastaa
aki 20 joulukuun, 2014 - 12:02

Moro. Itse olen aina katsonut kyseistä kisaa ja päätin tuossa joskus vuosi sitten että osallistun kyseiseen tapahtumaan mutta minulla on siihen vain yksi sellainen erikoisempi juttu. Aion osallistua kisaan vanhalla mutta kokonaan uudestaan laitetulla autolla. Merkkiä en ole päättänyt mutta ilmeisesti ihan kyseessä olisi joku volvo 740 tms joku muu vastaava takaveto auto mitta auto tosiaankin rakennetaan alusta loppuun asti rahaa säästämättä ja voimaa laitetaan niin että kulkuja riittää noiden öky urheiluautojen seassa.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 20 joulukuun, 2014 - 14:46

Tuohan kuulostaa mahtavalta idealta :)! Varmasti monikin haluaisi lähteä tuohon mukaan, mutta rahapuoli tulee aika helposti vastaan noiden osallistumismaksujen osalta. Hienoa kuitenkin, jos osallistut tuohon :)! Viimeksihän mukana oli suomalainen porukka, joka oli ilmeisesti tuunannut juuri tuota kisaa varten vanhan Mustangin. Tavallaan on hyvä, jos auto kulkee nopeasti, mutta toisaalta sillä ei taida olla kauheasti merkitystä, koska rajoitusten mukaan joutuu ajamaan suurimman osan matkasta (poliisi tarkkailee aika paljon) ;). Tulehan mainitsemaan blogin puolelle jos/kun osallistut tuohon niin seuraan sitten silmä kovana :D! Kiitos kommentistasi ja mukavaa joulua!

Vastaa
Tommi 9 helmikuun, 2015 - 11:45

Hei,

Itse otin osaa kisaan vuonna 2003, ns. ’eteläinen reitti’ kulki silloin San Franciscosta Miamiin. Osallistumismaksu oli tuohon aikaan edullisempi eli £6000 per autokunta, mutta matkoineen, autonkuljetuksineen ym. projekti oli silti melkoinen satsaus ja kaiken kaikkiaan sekoitus unelmaa, lomaa ja seikkailua.

Suosittelen kokemusta jos joku etsii harvinaisempaa kokemusta mitä muistella pitkänaikaa, ne tunteet lähtöviivalla ja rallin ajettua ovat hienoja, tosin myös haikeitakin näin jälkikäteen muistella. Myös juhlat minne pääsee mukaan, jos vain energiaa riittää 🙂 ovat upeita, itselleni päällimmäisenä mieleen jäivät Las Vegas, Tucson, New Orleans (ennen Katrina-myrskyä) ja Miamin partyt. Suosittelen siis, ja ehkäpä itsekin joskus taas osallistuu tuohon, silloin kun ylimääräistä aikaa ja rahaa on jälleen sopivassa suhteessa! Niin kuin tavattiin silloin sanoa: ’Its been 3000 miles, and 3000 smiles, and let’s fuck it! Gumbaaalll !!!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 9 helmikuun, 2015 - 11:51

Mahtavaa kuulla joltain, joka on oikeasti osallistunut tähän :)! Upea juttu, että olet tehnyt tuollaisesta itsellesi mahdollista. Millä autolla osallistuit ja oliko teitä monta? Varmaankaan ei 10 000 euroa riittänyt alkuunkaan, kun tuollaiselle matkalle lähdetään. Ehdottomasti haluan kokea tuon joskus, koska vastaavaa ei vain ole koko maailmassa. Olen vain miettinyt, että miten voi olla ajokunnossa seuraavana päivänä, kun on juhlinut edellisen yön :P. Varmasti mahtava kokemus! Kiitos kommentistasi :).

Vastaa
Tommi 9 helmikuun, 2015 - 13:20

Hei,

Autona oli 1973 muskeli-Ford Torino, täysin mint-kuntoinen lisäpolttoainetankilla, uudella Clevelandin moottorilla ym. varustettuna. Uskomattoman tasainen ja mukava menopeli verrattuna muihin muskeliautoihin mitä oli mukana esim. 70-luvun Corvetteen tai ’66-mustangiin. Koko lysti meni varmasti yli tuon 10 000 euron ja nykyisillä osallistumismaksuilla kohoaa varmasti yli € 20 000, nopeussakoista pystyi hieman ’säästämään’ mutta taukoja ei silloin paljoa ehtinyt pitämään. Meillä sakkokustannukset onneksi jäivät n. 200-300 taalaan.

Itsellä oli juhlimisen suhteen onnea sillä co-pilotti ei ollut kaljoittelun ystävä joten itse ehdin aika hyvin mukaan juhliin, ja ajamisessa auttelin sitten vasta iltapäivän ja illan tunteina 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 9 helmikuun, 2015 - 13:24

Vaikken ymmärrä vanhempien autojen päälle pahemmin, tuo on ollut varmasti hieno peli ja sopinut täydellisesti Amerikan roadtrippiin :)! Eikä varmaankaan ole hitaimmasta päästä ;). Sakkojuttua olenkin monesti miettinyt, että pitäisi olla oikeasti aika varovainen niiden kanssa. Varsinkin Euroopassa monissa paikoissa voi käydä hassusti.

Tuohan oli siis täydellinen työnjako! Sait juhlia JA ajaa ;).

Vastaa
Tommi 10 helmikuun, 2015 - 10:25

Kiva kuulla että aiheesta on innostuttu! Vielä sen verran aiheesta että seuraava Gumball starttaa kesäkuun alussa Tukholmasta, se on Suomea lähimpänä ollut lähtöviiva koskaan joten jos haluaa nähdä kunnon autoshow’n niin sinne kannattaa suunnata. Itse aion olla paikalla 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 10 helmikuun, 2015 - 10:27

Tukholmasta :O!? Seurailen noita Facessa yms. mutta tuo tieto ei ollut vielä osunut silmään. Tuohan on mahtava tieto, kiitos :D! Meinasin muutenkin suunnata kesällä Tukholmaan, mutta nythän siihen on aivan erinomainen syy. Lentoliput tilaukseen!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 10 helmikuun, 2015 - 10:29

Vai onko se sittenkin 23. toukokuuta se startti? Jossain sanottiin niin.

Vastaa
Tommi 10 helmikuun, 2015 - 12:02

Voi olla muuten toukokuu, täytyy tarkistaa vielä saitilta/HQ:sta. Alunperin sitä suunniteltiin kai poikkeavasti elokuulle (kerran aiemmin se ajettiin syksyllä) jos oikein muistan. Laitahan vaikka sähköpostia, voitaisiin vaikka Tukholmassa moikata jos päästäisiin katsomaan autoja teippausvaiheessa tms. Jos vielä kelpuuttavat Gumball Alumni-jäsenen sinne 😉

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 10 helmikuun, 2015 - 19:52

Pitää katsoa, jos pääsisi itse paikalle :). Jos näin on, pitää yrittää sopia joku pikku meetingi, jos aikataulut natsaavat :). Olisi mahtavaa päästä ns. kulissien taakse :O. Pääsevätkö vanhat osallistujat yleensä ”lavan taakse”?

Vastaa
Tommi 11 helmikuun, 2015 - 11:23

Jep, olen putkahtanut välillä paikalle moikkamaan joitain kavereita, kovin monta kesto-gumballaajaa ei ole, mutta esim. Max Cooperia (mr.gumball) tai joitain pitkäaikaisia henkilökunnan jäseniä on kiva nähdä. Alumni-jäsenet pääsevät meininkiin mukaan vähän niin kuin first come, first serve -periaatteella. On kiva että pohjoismaisia osallistujia on nyt jo enemmän, vielä kymmenen vuotta sitten asia oli toisin, eli oltiin hieman harvinaisempia tosin joitain ruotsal.malleja siellä pyöri ainakin 2003 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 11 helmikuun, 2015 - 11:35

Mahtava juttu, että tuollainen on mahdollista! Varmasti hieno meininki :). Kiitos, että ehdotit tuollaista mahdollisuutta! Cooper olisi varmasti hauska tavata, koska uskon, että kyseessä on melko erikoinen tyyppi (hyvällä tavalla). Harvoilla suomalaisilla on innostusta ja varaa lähteä osallistumaan tuohon, joten on ihan ymmärrettävää, ettei meitä ainakaan näy siellä kauheasti. Mutta ruotsalaisia uskoisi näkyvän melkoisesti, koska sieltä löytyy sitä varakkaampaa väkeä eri tavalla :).

Vastaa
Tommi 12 helmikuun, 2015 - 15:57

23.5. tosiaan ruutulippu heilahtaa Tukholmassa, näin olikin. Hei, nyt huomaan että Gumball-kuume alkaa taas iskeä..;-] Olisiko vielä viime hetken paikkoja tarjolla?

Jotain vanhaa arkistoa löytyi vielä netin historiasta vuodelta 2003:

http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=8181

http://www.fordmuscle.com/archives/2003/01/Gumball3000/

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 12 helmikuun, 2015 - 18:44

Hyvä, että tuli selväksi, kiitos :). Niin se Gumball voi tehdä ;). Osallistumaan vaan! Hieno auto, mitä tuossa kuvassa näkyi :)! Kiitos linkeistä.

Vastaa
Jani 5 huhtikuun, 2015 - 22:30

Heip.
Tää ketju on kyllä liian totista keskustelua ollakseen vitsi…vai onko se sitä sittenkin.

Kukapa nopeita autoja harrastaneenakin ei Gumballista haaveilisi.

Olen ollut kaksi kertaa mukana pienen autoharrastajapiirin kanssa itse järjestetyssä köyhänmiehen gumballissa jossa oli jopa sponsorikin.Ekalla kerralla jossa mukana olin ajettiin ruotsin puolella.
Toisella kerralla määränpää oli Nurburgring ja mitenkä muuten sinne mentiin kun ajaen.Vielä tuolloin oli enempi massia ja auto jolla ehti.Sittemmin on elämäntilanne muuttunut ja auto vaihtunut..toki vieläkin ehtii.Kipeetä tekee seurata gumballia kun tietää ettei sinne asiaa ole..isojen poikien leikkiä.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 5 huhtikuun, 2015 - 22:47

Nyt täytyy myöntää, etten ihan ymmärtänyt, mitä ajoit takaa tuolla ”liian totista keskustelua”, mutta ihan tosissaan tässä taidettiin olla :P.

Mutta eiköhän tosiaan tuo Gumball ole aika monen unelma. Jopa niiden, jotka eivät muuten seuraa automaailmaa. Jos tuonne haluaa ”isojen poikien mukaan”, sehän vain pitää asettaa omaksi tavoitteeksi. Ei se ole ylitsepääsemätön juttu, jos se on itselle todella tärkeää. Toisaalta useimmille se on vain haave eikä välttämättä asia, jonka eteen jaksaa nähdä vaivaa.

Mutta jopa tuo ”köyhänmiehen Gumball” kuulostaa siistiltä jutulta, josta moni olisi varmasti innoissaan :).

Vastaa
Jani 6 huhtikuun, 2015 - 15:38

Mielestäni…tai oikestaan uskoakseni tuonne Gumballiin ei pääse vaivaa näkemällä..ellei sillä tarkoiteta rahoittajien kosiskelua…vaan edellyttää osallistujalta nimeä ja/tai rahaa..

En halua kuulostaa liian skeptiseltä vaan realiteetit tässä painaa ja vaivaa mieltä.Ei kauniilla ajatuksilla tähän leikkiin mukaan pääse..vai mitä olette mieltä.

Ystäväpiirissä on hetivalmiita lähtemään moiseen leikkiin vaan se pikkujuttu puuttuu…$$$

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 6 huhtikuun, 2015 - 15:52

Vaivaa näkemällä tarkoitin sitä, että ihminen saa elämässään lähes mitä tahansa näkemällä vaivaa sen eteen.

Kauniit ajatukset eivät riitä, mutta tavoitteita asettamalla voi saavuttaa uskomattomia asioita. Tämä on ainakin oma elämänfilosofiani, vaikka joistakin se tuntuu turhalta positiivisuudelta. Voin vain sanoa omasta kokemuksesta sen verran, että mahdottomiltakin tuntuneita asioita voi saada aikaiseksi, jos uskoo siihen ja on valmis toimimaan sen eteen.

Vaikka moni ystäväsi on varmasti valmis lähtemään tuollaiseen kisaan vaikka heti, se ei kuitenkaan tarkoita, että he ovat valmiita tekemään kaikkensa sen eteen. Kärjistetysti sanottuna, voisit helposti osallistua tuohon vaikkapa myymällä oletetun talosi ja omaisuutesi. Saisit varmaankin rahat kasaan ja pääsisit tuohon mukaan, mutta tuollainen uhraus vaatisi sitä, että tuo olisi unelmasi, jonka haluaisit saavuttaa. En sano, että tuollaisessa on välttämättä järkeä, mutta toivon, että ymmärsit, mitä ajoin takaa.

Skeptisyydellä ja realiteeteilla ei yleensä pääse hirveän pitkälle. Niillä voi parhaimmassa tapauksessa taata tyydyttävän elämän, muttei yleensä mitään maailmaa mullistavaa. Jos haluaa saavuttaa itselleen tärkeitä asioita, pitää myös uskaltaa havitella tarpeeksi isoja juttuja ja pysyä positiivisena.

Vastaa
Jani 6 huhtikuun, 2015 - 17:18

Päätin 17v kestäneen yrittäjyyteni vuosi sitten ja siirryin palkoilliseksi ja siinä sivussa tulotaso laski,mutta olen nyt tyytyväisempi kuin koskaan.Viimeisen vuoden aikana on valjennut itselleni kuinka korkea elintasoni oli tuon yrittäjyyden aikana…olen kaiken tuon jälkeen ymmärtänyt olla onnellinen siitä kaikesta mitä pystyin harrastamaan ja unelmiani toteuttamaan sen ansiosta.

Niiden hetkellisten unelmien toteuttamiseen yrittäjyys oli liian raaka elämäntapa (Lue:sosiaalinen ja perhe-elämä joutui kärsimään) enkä siihen enää lähtisi esim.viikon kestävän Gumball reissun vuoksi vaikka olenkin autoista jne.enemmän kuin kiinostunut.

Tuo yrittäjyyden raskas arki muokkasi uskoakseni itsestäni liian kyynisensekä jalatmaassa olevan että pilviin kurkotuksia ymmärrän olla tekemättä..luulen tuntevani omat kykyni..eihän yrittäjääkään auta eteenpäin poliitikot tms.vaan sinä itse.

Kaikesta huolimatta hienoa että on kaltaisiasi persoonia joilla riitää voimia ja intoa unelmiin kurkottamiseksi..keep going!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 6 huhtikuun, 2015 - 17:30

Tärkeintähän on ehdottomasti juuri se, että on onnellinen! Olet viisas mies, kun tajuat tilanteesi ja ymmärrät, että nyt olet onnellisempi kuin silloin ennen!

Tiedän ihan tarkalleen, mistä puhut, sillä olen itse ollut yrittäjänä jo tarpeeksi monta vuotta tajutakseni kuinka paljon yrittäjyys vaikuttaa perhe-elämään, negatiivisesti ja positiivisesti. Itsekin tajusin vasta viime vuonna, etten voi enää jatkaa samaan malliin kuin ennen. Tein niska limassa töitä aamusta iltaan voidakseni viettää kaksi upeaa viikkoa ulkomailla vuoden lopussa. Siis tavallaan vuoden onnen hetket tiivistyivät kahteen viikkoon. Typerää! Eihän sellainen ole elämää. Onneksi tajusin sen jo kuitenkin näin nuorena enkä vasta sitten, kun elämä olisi ollut ohi. Eli vaikka Gumball olisikin sinusta hieno juttu, on sitäkin hienompaa, että arvostat perhettäsi enemmän.

On täysin totta, että yrittäjän täytyy luoda itse oma polkunsa, koska yksikään poliitikko tai muu ei auta siinä. Se on mielestäni yrittäjyyden hienouksia, mutta myös haasteita. Omat kyvyt on tärkeää tuntea, mutta ei myöskään kannata ajatella, että ”tällainen olen, en muuksi muutu”. Aina voi kehittyä halutessaan. Kehittymisellä en tarkoita sitä, että sinun pitäisi tienata enemmän tai muuta tuollaista. Tarkoitan sillä sitä, että omia kykyjään voi kehittää juuri niin kuin haluaa.

Kiitos paljon, että sanot noin! Ymmärrän, että monen mielestä voin vaikuttaa yltiöpositiiviselta, mutta sitä en onneksi ole :). Olen samalla realisti ja optimisti, eli en tee typeriä ratkaisuja ja ota järjettömiä riskejä, mutta uskallan kuitenkin tietyissä rajoissa tehdä vähän ”typerämpiäkin” päätöksiä saavuttaakseni jotain suurempaa. Jatkan samaan malliin :)! Ja muista sinäkin, ettei se skeptisyys ja kyynisyys ole kiveen kirjoitettu juttu, josta ei pääsisi halutessaan irti ;).

Vaikka pidänkin henkilökohtaisesti rahasta ja henkilökohtaisesta menestyksestä, se ei tarkoita, että se olisi missään nimessä kaikkein tärkeintä elämässä. Itsellenikin tärkeintä on perhe, kuten uskoakseni myös sinulle, joten sanon myös, että jatka samaan malliin :)!

Vastaa
Jarno 3 toukokuun, 2016 - 14:27

On gumbal 3000 tapahtumaa tullut seurattua vuosien saatossa eri uutislähteistä. Itsellä myös tavoitteena osallistua jonain päivänä. Itsellä ainut rajoittava tekijä on budjetti. Reissu sinänsä olisi todella upea, ja saisi hyvää koostetta ja videomateriaalia matkalta, joita voisi käyttää omissa musiikkivideoissa. Itsekkin olen räp-artisti. Mutta ei ole vielä tulot antaneet periksi lähteä. Toki jos matkaseuraksi pääsee, nii mukana olen ja meininki on taattu.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 3 toukokuun, 2016 - 22:44

Budjettihan se itselläkin ja useimmilla taitaa rajoittaa :P. Ei ole ihan halpaa lystiä, mutta toivottavasti pääset jossain vaiheessa osallistumaan! Tuostahan Rähinän pojatkin sai hyvää materiaalia, joten niin varmasti sinäkin :).

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.