Home » Suomen parhaat matkablogit 2015

Suomen parhaat matkablogit 2015

by admin

IMG_4996

Pari kuukautta sitten ajattelin itsekseni, että olisipa mahtavaa päästä Suomen parhaiden matkablogien listalle. Haaveitahan saa tietysti olla, mutten varsinaisesti odottanut pääseväni listalle vielä näin blogin alkuvaiheessa. Yllätyinkin siis melkoisesti, kun sain eilen sähköpostia Cisionilta, joka kokoaa kyseisen listan kerran vuodessa tammikuussa. Cisionilta ilmoitettiin, että Pako Arjesta on valittu SUOMEN PARHAIDEN matkablogien Top 10 -listalle :D! Tuli aivan mahtava fiilis! Tänään lista julkaistiin ja näin päässeeni seitsemännelle sijalle!

Cision pohjaa tämän  listan omiin tutkimuksiinsa, jossa ei keskitytä niinkään lukijamääriin vaan enemmänkin mm. vuorovaikutukseen blogin ja lukijoiden välillä, linkkauksiin, kommentteihin ja sosiaaliseen mediaan. Siispä yksi suurimmista syistä listalle pääsyyni on se, että upeat lukijani jaksavat kommentoida postauksiani niin runsain määrin. Suurkiitos teille!

Tällainen tunnustus kertoo, että teen selvästikin jotain oikein blogini suhteen ja sen lisäksi tästä saa mahtavaa lisäpuhtia bloggaamiseen. Kaiken lisäksi pääsin vielä erinomaisten bloggaajien joukkoon listalla, joten varmasti listauksessa on oltava jotain järkeä ja perää :).

Muita listalaisia olivat:

Onnittelut siis heillekin! Pääsette lukemaan heidän blogejaan painamalla blogien nimiä. Suosittelen, sillä siihen on todellakin syy, miksi he ovat listalla tänä vuonna. Hassu juttu oli se, että listalla oli kaksi blogia, joita on kirjoitettu vasta noin vuosi: minun blogini ja Maaritin kirjoittama Pää Pilvissä. Pidän sitä jo itsessään aikamoisena saavutuksena, että pääsimme listalle, vaikka olemme bloganneet vasta näin vähän aikaa (en kuitenkaan vähättele lainkaan Maaritin blogia, sillä se on yksi suosikeistani) :).

Mukavaa illanjatkoa kaikille!

You may also like

25 kommenttia

terhi 29 tammikuun, 2015 - 20:44

Onnea Jerry, olet paikkasi listalla ansainnut.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 29 tammikuun, 2015 - 20:52

Kiitos paljon, Terhi :)! On kivaa kuulla, että olet tuota mieltä.

Vastaa
Journey Diary / Jenna 29 tammikuun, 2015 - 20:52

Huippua, paljon onnea tästä saavutuksesta! Ootte kyllä kaikki paikkanne tuolla ansainneet (:

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 29 tammikuun, 2015 - 20:55

Kiitos paljon :)! Pakko se kai on uskoa, että paikka on ansaittu, vaikka tietysti muista listalla olijoista ymmärrän sen ihan täysin :P. Mutta ei pidä tietenkään vähätellä itseäkään.

Vastaa
Kthetraveller 29 tammikuun, 2015 - 21:03

Onnea vielä tätäkin kautta, hienosti tehty ja totta tosiaan niillä kommenteilla oli suuri vaikutus 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 29 tammikuun, 2015 - 22:18

Kiitos :)! Se on ihan totta ja olenkin todella onnekas, kun on tällainen lukijakunta, joka jaksaa kommentoida, joten kiitos myös itsellesi :)!

Vastaa
Marimente 29 tammikuun, 2015 - 21:32

Ihan huikeaa Jerry, kovasti onnea sinulle ja Pako Arjesta-blogille! Olen seurannut sinun blogia mielenkiinnolla muistaakseni heti alusta lähtien ja kiinnostuneena seuraan jatkossakin – hyvää työtä! Eli kippis ja cin cin täältä Italiasta! 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 29 tammikuun, 2015 - 22:20

Kiitos paljon :D! Mukava tietää, että olet ollut uskollinen kannattaja jo alusta asti ja pysyt yhä mukana ;). Grazie! Mielenkiinnolla jatkan sinunkin blogisi seuraamista :).

Vastaa
mollymay 29 tammikuun, 2015 - 21:43

Onnittelut!! Hmm..mä luulen, että monet jaksaa siksi kommentoida paljon, koska sulla on usein kivat positiiviset vastaukset takaisin. Tietysti myös mielenkiintoisia postauksia, johon on jotain kommentoitavaa. 😀

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 29 tammikuun, 2015 - 22:23

Kiitos kovasti! Kiva, että kerroit oman mielipiteesi tähän, koska olen itse pohtinut tätä viimeaikoina jonkin verran :). En ollut vielä pari kuukautta sitten edes ajatellut sitä kamalasti, että kommenttieni määrä on niin suuri, mutta tavatessani muita bloggaajia Matkamessuilla, tajusin tämän kunnolla ensimmäistä kertaa. Muistaakseni Panun matkojen Panu sanoi juurikin tästä kommenttieni suuresta määrästä. Ehkä jotenkin ajattelin, että onhan niitä kaikilla muillakin :). Hienoa tietää, että myös itse postaukset ovat sen verran mielenkiintoisia, että niihin on jotain kommentoitavaakin ;). Periaatteeni on se, että jos lukija näkee vaivaa ja ilahduttaa minua kommentilla (tulen niistä oikeasti iloiseksi), haluan myös käyttää omaa aikaani vastatakseni kommenttiin. Tämä toimii molempiin suuntiin :). Kiitos kommentistasi!

Vastaa
Hirame-no-me 30 tammikuun, 2015 - 00:52

Onnittelut, hieno saavutus 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 30 tammikuun, 2015 - 08:56

Kiitos :)!

Vastaa
Sandra 30 tammikuun, 2015 - 04:46

Onnea, onnea, onnea! 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 30 tammikuun, 2015 - 08:56

Kiitos :)!

Vastaa
lena 30 tammikuun, 2015 - 09:23

Onnea sinnekin Jerry 🙂 Kiva oli huomata sutkin listalla! Jatka samaan malliin, I like!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 30 tammikuun, 2015 - 09:27

Kiitos kovasti ja onnittelut myös sinulle :). Oli kiva päästä listalle xD. Ja oli hienoa huomata, että sinäkin olet siellä! Kiitos, jatketaan molemmat samaan malliin, koska selvästikin molemmat tekevät jotain oikein :). Kirjoitat kuitenkin yhtä suosikkiblogeistani ;).

Vastaa
Terhi / Muru mou 30 tammikuun, 2015 - 10:47

Onnea hienosta saavutuksesta! 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 30 tammikuun, 2015 - 10:48

Kiitos paljon, Terhi :)!

Vastaa
Anna Koskela 30 tammikuun, 2015 - 19:45

Onnea vielä tätäkin kautta 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 30 tammikuun, 2015 - 19:59

Kiitos :)!

Vastaa
Kaukokaipuun Nella 1 helmikuun, 2015 - 11:43

Paljon paljon onnea Jerry, olet paikkasi ansainnut! 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 1 helmikuun, 2015 - 12:13

Kiitos paljon, Nella :)! Onnittelut myös sinulle! Sehän on selvää, että olet selvästikin ansainnut paikkasi ykkössijalla :D!

Vastaa
Sanna I Siveltimellä 2 helmikuun, 2015 - 03:33

Onnittelut vielä tätäkin kautta! Ja tosiaan aivan huikea sijoitus näinkin nuorelle blogille, ihan huippua! 😀

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 2 helmikuun, 2015 - 07:09

Kiitos paljon :)! Tämä tuntuu sitäkin paremmalta, kun sijoitus tuli tosiaankin näin ”nuoressa iässä” :).

Vastaa
Uskomaton luksusarvonta blogini syntymäpäivän kunniaksi! - Pako Arjesta 5 helmikuun, 2015 - 21:29

[…] lukijoilleni tämän mahdollisuuden! Teidän ansiostanne olen päässyt tähän pisteeseen ja mm. Suomen Top 10 -blogilistalle. Ja teidän ansiostanne blogi jatkaa kasvuaan, kehittymistään ja etenemistään. Suurkiitos […]

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.