Home » Positiivisuushaasteen toinen osa

Positiivisuushaasteen toinen osa

by Jerry / Pako Arjesta

Positiivisuushaasteeni ensimmäinen osa löytyy tästä linkistä.

1. Pidennetty viikonloppu. Ehdin tekemään työni valmiiksi eilisiltana, joten pystyin alottamaan viikonloppuni jo tänään :). Sillä ei ole kauhean suurta merkitystä, kun on yksityisyrittäjä, joka työskentelee kotona, mutta tulee pidemmästä viikonlopusta silti aivan erilainen fiilis 🙂

Taivas

2. Huomenna koittava herkkupäivä. Aiemmassa postauksessani puhuinkin siitä, että olen ollut laihdutuskuurilla jo nelisen kuukautta. Tämän dieetin suurin ”salaisuus” onnistumisen kannalta on se, että joka lauantai saan syödä aivan mitä tahansa niin paljon kuin haluan. Tästä syystä odotan jokaista lauantaita innolla 😛 . Huomenna taidan syödä pizzaa, ehkä hieman sipsejä, voittamiani Fanipaloja ja suklaata… ja aamulla ehkä haen leipomosta tuoreita munkkeja, joissa on omenahilloa 😀 . Kyllä, suunnittelen lauantait juuri näin 🙂

3. Aamulenkki. Lenkkeilystä on tullut minulle jatkuvasti yhä tärkeämpi asia. Nykyään en tee sitä niinkään urheilun tai laihdutuksen takia vaan lenkkeilen siksi, että saan rauhassa ajatella asioita. Kävelyllä ollessani monet asiat tulevat yleensä selvemmiksi.

Auringonlasku

4. Jim Carreyn puhe. Törmäsin eilen illalla mahtavaan, vähän päälle minuutin kestävään Jim Carreyn puheeseen. Tässä puheessa hän kertoo juuri siitä, mitä ajattelen päivittäin. Suosittelen jokaista katsomaan tuon puheen. Ainakin minua se puhutteli todella voimakkaasti.

Tuplasateenkaari

5. Subwayn Chicken Fajitan paluu 😛 . Käyn Subwayssa valehtelematta 3-5 kertaa viikossa. Subin ruoat ovat vain niin helppoja ja hyviä, ja salaatit ovat sopineet tähän dieettiini oikein mukavasti. Ongelmana vain on se, että syödessäni tonnikalasalaattia noin monta kertaa viikossa, se alkaa hieman tökkimään. En kuitenkaan ole pitänyt yhdestäkään muusta proteiinista Subin salaateissa… paitsi Chicken Fajitasta, joka valitettavasti oli pelkkä kausituote. Mutta nyt se on palannut 😀 ! Se siis tuplasi vaihtoehtojeni määrän, kun haen itselleni ruokaa 😛 . It’s the small things in life 🙂

 

Hauskaa viikonloppua kaikille!

 

You may also like

4 kommenttia

sandra 14 kesäkuun, 2014 - 14:16

Katsoin myös tuon puheen ja se puhutteli myös minua. Erityisesti ajatus siitä, että voin epäonnistua siinä, mitä en edes haluaisi tehdä, niin miksen en yrittäisi tehdä sitä, mitä rakastan. Ei ole niin paha juttu edes epäonnistua siinä, mitä rakastaa kuin epäonnistua siinä, mihin on uhrannut koko elämänsä eikä edes tykkää siitä. Kiitos tuosta linkistä.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 14 kesäkuun, 2014 - 16:23

Hienoa, että se herätti ajatuksia myös sinussa 🙂 . Itsellänikin tuo loppuosa oli kaikkein tärkein. Olisi kamalaa herätä jonain päivänä ja huomata, että elämä on mennyt ohi, mutta mitään ei ole jäänyt jäljelle, mistä olisi ylpeä.

Vastaa
Katja 15 kesäkuun, 2014 - 16:24

Oli kyllä tärkeää asiaa tiivistetty lyhyeen aikaan videolla. Varmasti ihmisten ikuinen dilemma sen välillä, että valitseeko ns. turvallisuuden/fiksuuden vai omat unelmat. Apua, jos tätä lähtisi pohtimaan kunnolla niin tulisi kyllä pitkä kirjoitus! 😀 Itselle on kyllä aina ollut tärkeää pyrkiä kohti omia unelmia, vaikka ne olisivat hölmöjä tai mahdottomia muiden mielestä. Eikä välttämättä edes tarvitse olla kyse mistään isoista asioista! Ja kuten Jim tuossa lopussa sanoikin, niin ennemmin epäonnistuu siinä mitä haluaa tehdä kuin ettei sitä tekisi koskaan. Oma ongelma on ehkä liian monista asioista pitäminen, haluan kokeilla kaikkea ja kokea kaiken 😀 Mutta kokeilemalla, ja tottakai sitten tietyissä jutuissa epäonnistumalla opin ettei tämä juttu olekaan mua varten. Jos en olisi yrittänyt, haikailisin varmasti edelleen asian perään. Epäonnistuminen ei ole maailman loppu vaan hetki kasvulle. 🙂

Nyt kun oma suuri vaihto-opinnot/pitkään matkustaminen on täyttynyt on aika uusille unelmille ja tavoitteille.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 kesäkuun, 2014 - 16:38

Jännä juttu, että tärkeimmät asiat eivät välttämättä vaadi kuin yhden videopätkän, lyhyen lauseen tai yksittäisen kuvan, jotta asia menee perille ja tekee vaikutuksen 🙂 . Useimmat ihmiset valitsevat lähes aina tuon turvallisuuden. Se on toisaalta hyvä asia, mutta toisaalta iso harmi, koska uskon, että maailma olisi kaikkien kannalta parempi paikka, jos ihmiset oikeasti seuraisivat unelmiaan. Hyvä, että sinä et kuitenkaan ole yksi noista, sillä uskallat kokeilla eri asioita, vaikka ne olisivat kuinka suuria, pieniä, ”tyhmiä” tai fiksuja 🙂 . Jatka samaan malliin! Ymmärrän, että haluat kokea paljon, mutta tärkeintä on, että nautit jatkuvasti siitä, mitä teet, etkä juokse pää kolmantena jalkana asiasta toiseen niin, ettet oikeasti koe mitään 😉 . Mutta uskon, että tiedät tuon jo itsekin 🙂 .

Ja se on täysin totta, että epäonnistuminen vain kasvattaa ihmistä, mutta ainoastaan, jos siihen osaa suhtautua oikein. Jotkut eivät näe sitä kasvun paikkana, vaan he mieluummin masentuvat, kun kaikki ei mennyt niin kuin piti. Se on hienoa, että olet toteuttanut nuo unelmasi, jotta voit keskittyä nyt seuraaviin 😉 . Kiitos kommentistasi!

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.