Home » Noh, tässähän kävi nolosti

Noh, tässähän kävi nolosti

by admin

Hups… viime postauksesta onkin näköjään lähes kuukausi :O. Tuntuu melkein, että pitäisi pyytää anteeksi tässä vaiheessa, mutta toisaalta mitäpä sitä pahoittelemaan, kun tässä vaiheessa kyseessä on kuitenkin harrastus eikä ammatti :). En oikeastaan edes tiedä, miksi tauko oli näin pitkä. Tuntuu vain, että kaikki hieman kasautui perä perään. Ensin tuli juhannus, sitten kovat työkiireet ja päälle viikon kestänyt kesäflunssa. Tähän lisättynä vielä kaikenlaisia menoja ja yövieraita, joten en ole vain saanut yhtään postausta aikaiseksi. Nyt kuitenkin alan työstää seuraavaksi postausta Tampereen Sokos Hotel Tornista, jossa kävimme Tiian kanssa viime kuussa ja yritän parhaani mukaan palata hieman tiheämpään postaustahtiin.

IMG_8634

Jotta postaus ei olisi pelkkää voivottelua ja valittelua, annanpa teille yhden hyvän ravintolavinkin Helsinkiin. Viime kuussa Metallia Matkassablogin Anne vinkkasi hyvästä pizzapaikasta, jota olin harkinnut monesti, mutten ollut koskaan mennyt sisään asti. Annen kehujen jälkeen oli aivan pakko käydä testaamassa kaivopihalta löytyvä Splizzeria. Kyseisen pizzerian erikoiskonseptina ovat puolikkaat pizzat, eli voit valita lautasellesi esimerkiksi puolikkaan jauhelihapizzan ja puolikkaan kasvispizzan, tai sitten voit ottaa puolet pizzaa ja puolet salaattia yms. Splizzerian konsepti on selitetty paljon paremmin heidän omilla nettisivuillaan, joten käykää katsomassa sieltä, jos ette ymmärtäneet. Tärkeintä on kuitenkin se, että hinta-laatu -suhde ovat erittäin kohdallaan enkä ole tähän mennessä saanut missään yhtä hyvää pizzaa. Oma ehdoton suosikkini on Texas Ranch. Käykää ihmeessä tutustumassa paikkaan, jos ette ole vielä sitä tehneet. Olen viime viikkoina vienyt kaikki luonani käyneet vieraat tuonne syömään ja jokainen on jäänyt koukkuun noihin herkullisiin makuihin.

IMG_8588 IMG_8635

Mukavaa viikkoa kaikille! Parin päivän sisään ilmestyy seuraava postaus, joten tällä kertaa väli ei ole yhtä suuri kuin viimeksi :).

You may also like

6 kommenttia

annikaheidi 13 heinäkuun, 2015 - 18:44

Oo, toi Splizzeria on kyllä loistava paikka! Kiva lukea välillä näitä ”tavallisempiakin” postauksia, tuntuu että matkablogit nykysin on lähinnä täynnä mahtailua eri puolilta maailmaa… 😛

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 13 heinäkuun, 2015 - 18:46

Hienoa, että olet löytänyt itsekin Splizzerian :). Muuta pizzaa ei enää tee mieli! 😛

Kiitos, kiva kuulla! Se on totta, että useimmiten matkablogeissa, kuten muissakin, näytetään vain niitä parhaita puolia hienoista reissuista ja elämän kohokohdista, mutta tavalliset jutut ovat välillä ihan virkistäviä :). Kiitos kommentistasi! Näköjään ainakin yksi lukija on vielä messissä ;).

Vastaa
miia 13 heinäkuun, 2015 - 21:24

Tuo kommentti mahtailevista maailmanmatkoista blogeissa osui ja upposi. Tällainen ihan tavallinen tekstinpätkä virkistää sen maailmalla kiireellä lentämisen lomassa. Mä kyllä haluaisin Mojiton, vaikka se taitaa olla mennyt muodista jo miljoona vuotta sitten, mutta pidän mintusta. Sopiiko Splizzerian kanssa Sprizer?

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 14 heinäkuun, 2015 - 11:30

Kommentti oli tosiaan hyvä :). Mutta matkablogit vaikuttavat usein todella korkealentoisilta siitä syystä, että halpakin matka on aina mahtava irtiotto tavallisesta arjesta. Muodilla ei ole mitään merkitystä, sillä Mojitot ovat aina hyviä ;). Sprizeriä en ole testannut pizzan kylkiäisenä, joten hieman hankala vastata tuohon. Se selviää vain testaamalla :).

Vastaa
Jenni / Globe Called Home 13 heinäkuun, 2015 - 22:48

Kiitti pizzeriavinkistä! Juuri viimeksi Helsingissä käydessä mietittiin, mistä sieltä nykyään saa hyvää pizzaa, kun ollaan ihan tiputtu Helsingin ravintolaskenestä ulos. Tämä pitää laittaa korvan taakse ja testata, kun seuraavan kerran Suomeen eksyy. 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 14 heinäkuun, 2015 - 11:31

Eipä kestä :)! Ravintolaskene muuttuu jatkuvasti, joten ei ihme, jos ette pysy ihan kartalla ;). Kannattaa ehdottomasti testata tuo esimerkiksi lounaalla yms.

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.