Home » Miksi luet blogiani?

Miksi luet blogiani?

by admin

IMG_3150

Ytimekäs otsikko, joka menee suoraan asiaan. Pako Arjesta -blogia on tullut kirjoiteltua jo kaksi vuotta ja lukijamäärä on noussut tasaiseen tahtiin melko kunnioitettaviin lukemiin. Varsinkin tämän vuoden puolella on tullut taas iso määrä lisää seuraajia, joten tästäkin syystä haluaisin kysyä teiltä jotain, hyvät lukijat. Olisi huikeaa saada vastauksia myös niiltä hiljaisemmilta sivustakatsojilta, jotka eivät yleensä kommentoi postauksia 🙂

  1. Miksi luet blogiani? Etsitkö kenties vastauksia tiettyihin asioihin, kuten vaikkapa mikä on Helsingin paras hotelli vai fiilisteletkö muuten vain?
  2. Mistä asti olet ollut mukana? Mikä sai sinut jäämään?
  3. Mitä haluaisit lukea, mitä haluaisit vähemmän tai enemmän tältä blogilta? Risut ja ruusut otetaan vastaan ilolla niin kauan, kun on kyse rakentavasta kritiikistä :).

Voi olla, ettei postaus saa yhtään vastausta tai sitten niitä tulee useampi, mutta arvostan jokaista kommenttia, sillä vaikka tämä blogi onkin minulle tärkeä henkireikä, kirjoitan tätä erityisesti teille, joten mielipiteillänne on merkitystä!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

You may also like

12 kommenttia

Miika ♥ Gia | matkakuume.net 27 helmikuun, 2016 - 00:57

Hyviä arvosteluja ja hyvä kirjoittaja. 🙂

Inspiraatioita omiin lomiin – nyt kun niitä tehdään taas vähän laajemmalla budjetilla. 😉 Aina ei ehdi kaikessa arjen tiimellyksessä kommentoida muille, harmillista, koska kommentti ilahduttaa aina, mutta onneksi lukijamääristäkin varmasti näet että kyllä täällä käydään. =)

Mukavaa viikonloppua! ♥

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 27 helmikuun, 2016 - 10:28

Kiitos paljon :)! Kommentoimiselle ei todellakaan jää usein aikaa, sillä tiedän sen varsin hyvin itsekin. Silti se ilahduttaa, kun joku ehtii :). Lukijamäärät kyllä näyttävät, että porukka käy, se on ihan totta.

Mukavaa viikonloppua myös teille ja kiitos kommentista :)!

Vastaa
Suvi 27 helmikuun, 2016 - 15:07

1. Aloin enemmän tutkimaan toisten blogeja, kun itse aloin kirjoittaa omaa Destination: everywhere blogiani. Huomasin, että blogissasi on tosi kivoja juttuja ja Helsinkiä löytyy myös. Lähinnä fiilistelen 🙂
2. Olen lukenut blogiasi vasta vähän aikaa, ehkä kuukauden? Blogia on helppo seurata FB:n kautta, siksi jäin.
3. Nyt olen vasta niin alussa blogisi kanssa, että en vielä osaa mitään parantamisehdotuksia antaa!

Ihanaa viikonloppua! xx

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 27 helmikuun, 2016 - 16:36

Kiitos todella paljon tästä vastauksesta, Suvi :). Tästä on paljon hyötyä blogini ylläpidon ja kehityksen kannalta :).

Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Vastaa
alex 27 helmikuun, 2016 - 15:23

Hyvä aihe postaukselle, jonka saatan jossain vaiheessa ”lainatakin” ?. Statsit kun kertovat vain osan totuudesta niin mielenkiintoisia kun ovatkin.

Blogisi kiinnostaa lähestymiskulman kautta, laadukas matkailu kun kiinnostaa myös minua. Faktahan on myös, että kun hyvän laadun ja luksuksen makuun pääsee, vaatimustaso nousee ja maku kehittyy…. (Ja mielestäni myös tärkeä muistaa, ettei luksus aina edellytä viittä tähteä ja ultrakallista hintaa, vaikka usein tuppaavatkin kulkemaan kyllä hieman käsikädessä.).
Blogiasi olen seurannut miltei alusta asti ja lukenut säännöllisesti koska tyyli ja aiheet ovat kolahtaneet. Jatka vaan samaa rataa, yksityiskohtiin melko tarkastikin pureutuva tyyli miellyttää ainakin tätä lukijaa. Myös yleisluontoiset pohdintasi ovat olleet mukavaa luettavaa.

Aurnkoista viikonloppua sinnepäin!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 27 helmikuun, 2016 - 16:42

Kiitos, Alex! Siitä vaan lainaamaan :D. Niinhän se on, että statistiikka kertoo tietyt jutut, mutta loppujen lopuksi ne jäävät aika pinnallisiksi, joten loput pitää arvata vain itse, jos ei tee tällaisia kyselyitä.

Olet täysin oikeassa, ettei luksus aina tarkoita kovaa hintaa, mutta kyllähän se yleensä sattumoisin menee niin, että laatu maksaa :P. Kiitos paljon tästä vastauksesta, sillä on mukavaa kuulla, että varsinkin tuo yksityiskohtaisuus iskee sinuun. Itse kun tunnun kirjoittavan useinkin asioista aika paljon yksityiskohtaisemmin kuin monet muut ”fiilistelevämmät” bloggaajat, joten välillä on vaikea sanoa erotunko hyvällä vai huonolla tavalla. Tästä on hyvä jatkaa :)!

Kiitos, sitä samaa sinullekin!

Vastaa
ainoemilia 3 maaliskuun, 2016 - 07:40

Mie luen siun blogia ehkä siksi että on hauska kurkistaa jonkun elämään, jolla on aivan toisenlainen elämäntyyli ja päinvastaiset kiinnostuksenkohteet kuin itsellä. 🙂 Ihania aurinkoisia kevätpäiviä Helsinkiin!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 4 maaliskuun, 2016 - 08:52

Kiitos vastauksestasi, Aino :)! Mielenkiintoista kuulla, että olet kiinnostunut juurikin päinvastaisesta elämäntyylistä, koska monesti ihmiset etsivät enemmänkin omaan tyyliin yms. sopivia asioita. Itse olen sitä mieltä, että toisenlaiseen elämään tutustuminen kasvattaa ja saa myös joskus kyseenalaistamaan omia mielipiteitään ja asenteitaan. Kiitos, sitä samaa :D!

Vastaa
Anne 4 maaliskuun, 2016 - 17:15

Itselle täällä vierailu on kirjaimellisesti pako omasta arjesta 🙂
Täällä koen saavani rehellistä tietoa eri hotelleista yms. Pidän myös kirjoitustyylistäsi/tavasta.
Blogia olen seurannut n. vuoden
Mitään risuja ei ole, jatka siis samaan tyyliin 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 6 maaliskuun, 2016 - 00:49

Mahtavaa kuulla, Anne :)! Kiitos tästä mukavasta kommentista! Hyvä tietää, että näin kannattaa jatkaa eteenpäin :).

Vastaa
Kiira 10 maaliskuun, 2016 - 01:22

Luin tätä blogia hyvin satunnaisesti ennen kuin tavattiin vuosi sitten ensimmäistä kertaa. Olitte niin mukavia Tiian kanssa livenä ja sen jälkeen oonkin seuraillut blogia enemmän. Mielenkiintoisia juttuja ja pidän jotenkin siitä, että teidän reissut poikkeaa paljon omistani. 🙂 (= Mukava lukea asioista, mitä ei itse ole tehnyt elämässään) Pitäisi vaan jaksaa kommentoida enemmän…

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 10 maaliskuun, 2016 - 11:48

Tosi kiva kuulla, Kiira! 🙂 Kiitos tästä kommentistasi! Muistan itsekin, kun tavattiin eka kertaa siellä risteilyllä ja tultiin hyvin juttuun. 🙂 Hienoa, että blogi kiinnostaa! Kommentointi jää todella helposti tekemättä itselläkin, kun ei vain saa aikaiseksi, eli no worries. Nykyään en pahemmin ole ehtinyt edes lukemaan blogeja, saati sitten kommentoimaan niitä, joten se kyllä ärsyttää itseä :/

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.