Home » Mieletön hääviikonloppu Jyväskylässä

Mieletön hääviikonloppu Jyväskylässä

by admin

IMG_6779

Nyt se on ohi. Kuukausien stressaaminen veljeni häistä on nyt jäänyt taakse ja tavallaan tuntuu, että voin vihdoin hengähtää ja suunnitella tulevaa. Tuo kuulostaa tietysti typerältä, koska en edes nähnyt hirveästi vaivaa häiden eteen, mutta olen stressaaja luonteeltani. Hääviikonloppu oli kuitenkin aivan mieletön! En voi verrata näitä juhlia muiden häihin, koska olen viimeksi ollut häissä ehkä 10 vuotta sitten, mutta nämä olivat mielettömän upeat! Valitettavasti en ottanut kuvia, koska keskityin mieluummin hetkessä elämiseen, mutta saatan julkaista blogin puolella myöhemmin ammattilaiskuvaajan ottamia kuvia, jos siihen suodaan lupa.

IMG_6812

En odottanut sitä tunteiden kirjoa, mitä häissä koin. Ei käynyt mielessäkään, että herkistyisin, koska en yleensä ole sellainen, mutta myönnän häpeilemättä, että tippa tuli linssiin useammin kuin kerran, kun kuuntelin vaikuttavia puheita ja koskettavia lauluesityksiä illan aikana. En tiedä, kuinka moni eilisissä häissä ollut lukee tämän postauksen, mutta haluan vielä bestmanin roolissani kiittää kaikkia paikallaolleita! On hienoa nähdä, että hääparilla on noin upeita ihmisiä ympärillään.

Oli upeaa tunne olla niin onnellinen läheistensä puolesta :). Hitto, vieläkin tuntuu, että herkistyn, kun ajattelenkin noita kaikkia hetkiä. Veljeni sai valtavan hienon vaimon itselleen ja tämä sukuumme tullut nainen sai itselleen miehen, joka tekee kaikkensa parin onnen eteen.

IMG_6824

Häissä oli nerokas leffateema, josta tällainen leffafriikki innostui todella kovasti. Lisäksi oli aivan pakko aiheuttaa pieni breikkibattle, kun näin, että tanssilattialla on breikkiä osaava vastus ;).

Viikonlopun kruunasi huoneluokan korotus Solo Sokos Hotel Paviljongin sviittiin kahdeksi yöksi! Siis mahtava huone! Siitä tulee myöhemmin postausta blogiin ;).

Joskus pitää kirjoittaa tällaisista henkilökohtaisistakin asioista, koska halusin vielä välittää näitä tunteita jotenkin eteenpäin. Pieni vinkki: jos veljesi tai siskosi pyytää sinua joskus bestmaniksi / kaasoksi, suostu siihen, vaikka joutuisit näkemään sen eteen kuinka paljon vaivaa tahansa. Et varmasti kadu :)! Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!

IMG_6848

You may also like

15 kommenttia

Jenna / Journey Diary 15 helmikuun, 2015 - 18:45

Mukava postaus (: Mahtavaa, että häät oli onnistuneet. Sviittiesittelyä odotellen!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 helmikuun, 2015 - 20:22

Kiva, että tykkäsit :). Kiitos! Se tulee varmaankin parin viikon sisään ;).

Vastaa
terhi 15 helmikuun, 2015 - 19:22

Apua, mä taas jo nyt jännitän kuinka itken vuolaasti pikkuveljeni häissä loppukesästä. Ihana ja tunteikas kirjoitus ja sitä sviittikuvausta tietysti odottelen 😀

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 15 helmikuun, 2015 - 20:47

No, turha sitä on jännittää, koska ei siinä ole mitään vikaa, että itkee :). Kiitos, on kiva kuulla, että kirjoitus oli mieleen! Harvemmin tulee kirjoiteltua tällaista. Sviittikuvaus tulossa ;).

Vastaa
Kthetraveller 15 helmikuun, 2015 - 23:12

Tässä iässä ei häitä paljoa missään suunnassa juhlita, joten on kiva päästä muiden postausten kautta tunnelmaan:) Kivan oloinen sviitti teillä oli, hienoa kun saitte huonekorotuksen!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 16 helmikuun, 2015 - 07:53

Itselläni ikäasiat eivät tuota ongelmaa tässä, mutta se on sitten toinen juttu ovatko kaverit naimisiinmenevää sorttia xD. Kiva, että tykkäsit :). Sviitti oli upea ja oli tosiaankin mahtavaa saada se. Ensimmäistä kertaa sain neuvoteltua huonekorotuksen, joten olihan sekin mukava juttu :P.

Vastaa
ulla50 16 helmikuun, 2015 - 00:14

Huippu postaus! Yllättäen tykkäilen kun itsekin aina päädyn rupattelemaan kaikkia iloisia tai jollakin tavalla elämää ”ravistelevia” tunteita blogiin 🙂

Happy for you! Kuulostaa siltä, että siellä oli tosi kivat häät ja sekä hääparilla että bestmanilla sydän paikallaan 🙂 Häät on kyllä mahtavia juhlia!

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 16 helmikuun, 2015 - 07:55

Kiitos! Itsekin tykkään lukea juurikin mainitsemiasi postauksia, joten kai sitä pitää välillä laittaa niitä omaankin blogiin ;).

Kyllä, kaikki meni mahtavasti ja häät olivat kerrassaan upeat. Eikä hääpari ja bestmanitkaan olleet hassumpia ;). Aiempi mielikuvani häistä on ollut sellainen, että siellä pönötetään, syödään ja yritetään jaksaa olla pari tuntia ennen kuin kehtaa lähteä xD. Mutta nyt kyllä mieli muuttui :)! Tietysti onhan se paljon kiinni siitä, millaiset häät pidetään.

Vastaa
Sandra 16 helmikuun, 2015 - 05:47

Hienoa, että kaikki onnistui suunnitelmien mukaan ja oli hienot juhlat. Itsekin ootan salaisesti, että siskoni menisivät naimisiin, niin pääsisin itkemään ja jännittämään. Ei ole kuitenkaan vielä ajankohtaista tuo.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 16 helmikuun, 2015 - 07:56

Kiitos, niin oli :). Itse taas toivon, ettei nyt kukaan mene ihan heti naimisiin, että ehdin palautumaan näistä x). Mutta toivottavasti toiveesi toteutuu ennemmin tai myöhemmin :).

Vastaa
lena 16 helmikuun, 2015 - 09:50

Tästä postauksesta tuli kovin hyvä mieli. 🙂 Ihana että viikonloppu oli onnistunut ja sait saatettua veljesi onnellisesti avioon. Tällaisia juttuja on kiva lukea!

Ja luonnollisesti taas, odottelen jo kovasti tuota sviittijuttua! 😉

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 16 helmikuun, 2015 - 09:53

Kiitos! Tuo on kiva kuulla :). Viikonloppu ei olisi voinut onnistua paremmin :).

Sviittujuttu tulossa ;). Hyvä tietää, että mielenkiintoa löytyy.

Vastaa
Jenna 17 helmikuun, 2015 - 12:06

Ihana postaus! 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 17 helmikuun, 2015 - 12:25

Kiitos paljon, Jenna :).

Vastaa
Sviittielämää Jyväskylässä - Solo Sokos Hotel Paviljonki - Pako Arjesta 8 maaliskuun, 2015 - 19:13

[…] lukijani tietävätkin, olimme ystävänpäiväviikonloppuna Jyväskylässä viettämässä isoveljeni upeita häitä. Suurin osa häävieraista yöpyi muissa hotelleissa, mutta alusta asti oli selvää, että me […]

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.