Home » Liebster Award

Liebster Award

by admin

IMG_7750

Liikkeellä -blogin Sofia asetti minut ehdolle Liebster Awardin saajaksi, minkä tarkoituksena on nostaa esiin hieman pienempiä blogeja ja sitä kautta löytää myös itselleen uusia blogeja seurattavaksi. Tämä on suuri kunnia, joten iso kiitos Sofialle!

Säännöt menevät seuraavasti:

1. Kiitä ja linkkaa sinut ehdolle asettanut henkilö.

2. Vastaa hänen 11 kysymykseensä.

3. Aseta ehdolle 11 pientä blogia, joilla on alle 200 seuraajaa (oletan, että Facebookissa). Kyseisten blogien pitää omasta  mielestäsi ansaita tämä palkinto. Muista linkata heidät omaan postaukseesi.

4. Luo 11 uutta kysymystä ehdokasblogeille. Ilmoita tästä kunniasta ehdokkaille sosiaalisen median tai blogin kautta.

 

Aloitetaanpa vastaamalla Sofian kysymyksiin :).

1. Jos aika ei olisi ongelma, mihin ja milloin matkustaisit?

Oikeastaan itselleni raha taitaa olla suurempi ongelma kuin aika, mutta jos olen vähän törkeä ja muokkaan kysymystä niin, että raha ja aika eivät olisi ongelma, silloin osaan jopa vastata tähän. Matkustaisin vähintään joka toinen kuukausi luultavasti viikko tai pari kerrallaan. Uudeksivuodeksi Hongkongiin katsomaan upeaa valoshowta ja ilotulituksia pilvenpiirtäjän ikkunasta, maalis-huhtikuun vaihteessa Tokioon ja Kiotoon ihailemaan kirsikankukkia, eli hanamia. Kesällä kiertelisin ympäri Eurooppaa mm. Ranskassa, Italiassa ja Saksassa. Syyskuussa lähtisin USA:n roadtripille kuukaudeksi ja marraskuussa pakenisin pimeyttä esimerkiksi Malediiveille tai Karibian risteilylle.

2. Edellinen ja seuraava matkakohde?

Edellinen matkakohde oli Tokio ja seuraava matkakohde on näillä näkymin Tallinna, jossa en ole käynyt 15 vuoteen.

3. Kirjoitatko matkapäiväkirjaa?

Kirjoitin matkapäiväkirjaa yhdellä Tokion reissulla, mutta tein niin erityisesti kirjani takia. En kuitenkaan näe tätä jatkossa minään mahdottomuutena, koska olisi kiva muistaa tapahtumat tarkemmin.

4. Kirjat vai lehdet?

Kirjat. Lehdilläkin on paikkansa, mutta kirjat ovat ehdoton valintani.

5. Mieluisin kotimaan kohde Suomessa?

Vaikka nykyään asunkin täällä niin vastaan silti Helsinki.

6. Summer or winter?

EHDOTTOMASTI KESÄ!

7. Paras pakkausvinkkisi?

Yksinkertainen vinkki on paras, eli pakkaa shampoot ja muut nesteet vähintään kahteen pakastepussiin, jotta ne eivät vuoda kaikkien tavaroiden päälle, KUN se ensimmäinen pussi rikkoutuu.

8. Jos muuttaisit ulkomaille, minne lähtisit?

Riippuisi todella paljon rahallisesta tilanteesta. Jos voisin ostaa pilvenpiirtäjäkattohuoneiston, saattaisin muuttaa vaikkapa Tokioon tai New Yorkiin, mutta nykytilanteessa Saksa voisi olla ihan hyvä vaihtoehto.

9. Oletko kiinnostunut matkakohteesta elokuvan/kirjan/TV-sarjan ansiosta?

Olen varmasti monestikin kiinnostunut ihan tietämättäkin. Olen kuitenkin täysin varma ainakin yhdestä kohteesta, eli Bahamasaarista. Kiinnostuin kyseisestä alueesta After the Sunset -elokuvan ansiosta ja siitä asti olen halunnut juurikin Bahamalle kovemmin kuin millekään muulle paratiisisaarelle. Lapsuuden ninjaelokuvat ovat varmasti vaikuttaneet osaltaan Japani-innostukseen ;).

10. Mieluisin some-kanava matkainspiraation etsimiseen?

Hmm… tämä on aika paha kysymys itselleni, mutta Instagram voisi olla melko vahvoilla.

11. Kuvaile blogiasi kolmella sanalla 🙂

Positiivinen, fiilistelevä, laatutietoinen

IMG_7731

Olen hieman myöhään liikkeellä tämän postauksen suhteen, joten oikeastaan kaikki ne blogit, jotka halusin asettaa ehdolle, on jo valittu muiden bloggaajien kautta. En siis valitettavasti saa enää jatkettua tätä eteenpäin, mutta olen hyvin kiitollinen ehdokkuudesta! Moni ansaitsee tämän, mutta näytti kovasti siltä, että tämä on ehtinyt kiertää jo lähes kaikille, mikä on hieno juttu :).

You may also like

4 kommenttia

Katja 6 kesäkuun, 2015 - 12:30

Toi kahden kuukauden välein reissaaminen kyllä kuulostaisi todella käyvältä ratkaisulta! Ehkei joka kerta edes mitään 2 viikon juttua vaan voisi olla lyhyempiäkin pyrähdyksiä ja sitten taas välillä pidempiä. Nyt kun on kuukausipalkollisena ja vasta kerään ensi vuoden lomia niin on kyllä aika lailla sellanen ranteet auki fiilis jos lähtee miettimään mun tän kesän 8 lomapäivää 😀

Eikä kyllä muutenkaan se peruspertti 4+1 vko/vuosi napostele yhtään.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 6 kesäkuun, 2015 - 22:48

Se on ollut jo pitkään unelmana, joten kai sitä on pakko alkaa toteuttamaan jossain vaiheessa ;). Ja ihan totta, joskus voisi olla vaikkapa vain pari päivää liikenteessä.

Ymmärrän tuon tunteen, ettei tunnu ihan hirveän houkuttelevalta :P. Tiiallakin meni kaikki lomat työpaikan vaihdon yhteydessä, joten eipä meillä sen kummempaa kesälomaa ole kummallakaan (itsellänihän ei ole sitä koskaan) x).

Welcome to the real world 😛

Vastaa
Sofia / Liikkeellä 8 kesäkuun, 2015 - 23:58

Kiva, että kuitenkin lähdit vastailemaan 🙂 Heh, tuo pakkausvinkki on kyllä ehdoton! Ja nuo adjektiivit todellakin kuvaavat blogiasi 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 9 kesäkuun, 2015 - 08:40

Kiitos vielä tästä, Sofia :)! Tuntuu, että monella on tuo vinkki ihan hakusessa, vaikka se on niin yksinkertainen kuin olla ja voi ja sillä voi säästää hermoja (ja tavaroita) aika tavalla ;). Kiitos! Hyvä, että onnistuin sanojen suhteen.

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.