Home » Kuulumisia

Kuulumisia

by admin

En ymmärrä, mikä tässä on niin vaikeaa, ettei kesällä juttu tunnu luistavan lainkaan, mutta jostain syystä postausväli tuntuu väkisinkin venyvän aivan liian pitkäksi.

No, jotta ette sentään unohda minua, kerron poikkeuksellisesti vähän kuulumisia :). Pidin ruhtinaallisen pitkän kesäloman viime viikolla, eli torstaista sunnuntaihin (fanfaareja!). En osaa oikein lomailla kotona, koska pystyisin koko ajan tarttumaan taas töihin kotikoneeltani käsin. Siispä kunnon loma vaatii reissaamista. Tällä kertaa kuitenkin aikaa oli niin vähän, että päätin tehdä sitä, mitä olen kaivannut jo kuukausikaupalla. Eli katoin leffoja ja roikuin tietokoneella neljä päivää putkeen. Tarkoituksena oli saada pieni ähky ja kyllästyminen koko puuhaan, jotta jaksaisi taas tehdä töitä paremmin. Kyllähän se toimi ainakin tiettyyn pisteeseen asti :).

IMG_8369

Viikonloppuna kävimme kavereiden kanssa kiertämässä baareja, joita kukaan meistä ei ollut aiemmin testannut. Kävimme mm. El Jefessä vahingossa jo ennen kuin koko paikka aukesi, testasimme Havaiji-teemaisen Kokomon ja päädyimme sisään Rymy-Eetuun. Luulin, että Rymy olisi nimestä päätellen 18-vuotiaiden ryyppäämispaikka, mutta ikäjakauma olikin enemmänkin 40 – 50 luokkaa. Paikalla oli livebändi ja sisustus oli saatu hauskasti muistuttamaan saksalaista kapakkaa. Koko homman kruunasi se, että Rymyssä myytiin Düsseldorfista kotoisin olevaa Killepitschiä (Jägermaisterin tapaista juomaa). Viimeksi join sitä baarissa juurikin Saksassa, joten siinähän tuli ihan matkafiilis päälle. Lopulta kävimme myös valtavassa Club Capitalissa, josta ei ole sanottavaa suuntaan tai toiseen.

Nappasin kuvan vanhempieni hotellihuoneen parvekkeelta Klaus K:n Skyloft Balconylta.

Nappasin kuvan vanhempieni hotellihuoneen parvekkeelta Klaus K:n Skyloft Balconylta.

Hienoa on se, ettei aina tarvitse käydä vain kantapaikoissa, koska itselleen uusia baareja, ravintoloita ja kahviloita on vaikka millä mitalla. Siitä huolimatta niitä suosikkejakin muodostuu tietystä syystä, joten menimme eilen syömään suosikkiravintolaamme Yumeen. Yume vain on kaikin tavoin sellainen kuin ravintolan pitääkin olla, sillä palvelu pelaa erinomaisesti ja ruoka on taivaallista. Nyt on aika lopetella sunnuntai-ilta perinteisellä tavalla, eli Amazing Racella :). Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

IMG_8670 IMG_8675

You may also like

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.