Home » Hostina Nordic Bloggers’ Experiencessä

Hostina Nordic Bloggers’ Experiencessä

by admin

IMG_7086

Nyt se on ohi, nimittäin Nordic Bloggers’ Experience 2017, joka kesti omalta osaltani viime viikon tiistaista tämän viikon tiistaihin. Tuo viikko kului huippunopeasti vähien yöunien, bileiden, verkostoitumisen ja energiajuomien voimalla. En vaihtaisi hetkeäkään pois. NBE järjestetään matkamessujen yhteydessä, jolloin kansainvälisiä matkabloggaajia saapuu Suomeen kokemaan sen, mitä kaikkea meillä on tarjota matkailijoille. Ohessa opitaan lisää bloggaamisesta, tavataan yhteistyökumppaneita ja verkostoidutaan kaikkien kanssa.

IMG_7081

Parin ulkomaalaisen bloggaajan tapaaminen Lilla Robertsissa

Vuosi sitten hain host-, eli isäntäbloggaajaksi, mutten valitettavasti tullut silloin valituksi. Kuitenkin tänä vuonna asia oli toisin, joten loppuvuodesta mailiin tipahti tieto, että vuonna 2017 tulisin toimimaan vihdoin hostina. Olin samaan aikaan jännittynyt, ehkä hieman peloissani, mutta erityisesti innoissani. En tiennyt, mitä odottaa, mutta tiesin, että NBE-viikko voisi muuttaa blogini suunnan kertaheitolla, jos pelaisin korttini oikein.

Kaikkein eniten lähdin hakemaan hostin hommista verkostoitumista ja uusia ystäviä ympäri maailmaa, sillä niitä ei ole koskaan liikaa. Jo ennen tuon viikon alkamista sanoin Tiialle, että minulla on yksi erityinen tavoite NBE:lle. Halusin tehdä hostin hommat täysillä ja niin hyvin, että saisin jälkikäteen positiivista palautetta erityisesti järjestäjiltä, mutta mieluusti myös osallistujilta. Saamani palautteen mukaan onnistuin tuossa tavoitteessa täydellisesti, joten jo senkin takia olen äärimmäisen tyytyväinen tähän kokemukseen.IMG_7123

Tämän mahtavan viikon aikana pääsin tapaamaan upeita ihmisiä ja mm. vierailin Finavian ja Finnairin vieraana lentokentällä ja A350-koneessa, minkä lisäksi pääsin vielä post tourille Latviaan huippujengin kanssa. Tästä kaikesta on tulossa postauksia lähitulevaisuudessa, mutta tässä vaiheessa halusin kirjoittaa edes tämän pienen postauksen, kun kaikki on vielä tuoreessa muistissa.

IMG_7194

Vinkkini suomalaisille matkabloggaajille: Jos haluat tavata uusia ihmisiä ja oppia enemmän bloggaamisesta viikon aikana kuin tulet oppimaan moneen vuoteen omillasi, hae ehdottomasti hostiksi ensi vuonna! Se on vaativaa ja ajoittain rankkaa, mutta sitäkin palkitsevampaa. En yhtään ihmettele, jos vuoden päästä blogini ja kaikki sen osa-alueet ovat kymmenen kertaa parempia tämän NBE-viikon oppien ja ihmisten ansiosta.

Kiitos järjestäjille ja osallistujille! Ensi vuonna uudestaan!


Jos haluat nähdä enemmän kuin mitä blogissa näytetään, kannattaa laittaa Instagram ( @escapemundaneblog ) ja Facebook-sivu ( www.facebook.com/PakoArjesta ) seurantaan, sillä niissä kerrotaan ja näytetään asioita, mitä ei koskaan päädy blogiin asti (esimerkiksi muokkaamatonta videota hotellista heti sinne saavuttuani tai muuten vain arkisempia asioita).

You may also like

1 kommentti

Munasillaan Latviassa - Pako Arjesta 31 tammikuun, 2017 - 20:22

[…] se, että osallistuin NBE:hen host-bloggaajana, minkä osana pääsin matkustamaan Latviaan kolmeksi yöksi. En kuitenkaan merkitse näitä […]

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.