Home » Bloggaajailta Sokos Hotellien 40-vuotisen taipaleen kunniaksi

Bloggaajailta Sokos Hotellien 40-vuotisen taipaleen kunniaksi

by admin

Sokos Hotel Vaakuna

Pääsin viime torstaina osallistumaan ensimmäistä kertaa Rantapallon, Lumipallon ja Pallontallaajien (kaikkihan on siis samaa porukkaa) bloggaajille tarkoitettuun tapahtumaan Sokos Hotellien kutsumana. Ihan ensiksi haluan sanoa, että Sokos Hotel Vaakunan tarjoamat puitteet ovat näköaloiltaan Helsingin parhaimmistoa. Iltama järjestettiin ravintola Kaarteessa, joka sijaitsee 10. kerroksessa Lasipalatsia vastapäätä.

Koko illan tarkoituksena oli verkostoitua bloggaajien, Rantapallon toimituksen ja Sokos Hotellien edustajien kesken. Tilaisuudessa julkistettiin myös 40 vuotta – 40 blogitarinaa -ohjelma, jonka pohjalta 40 bloggaajaa pääsee tutustumaan Sokos Hotellien tarjontaan tämän vuoden aikana. Itsekin hain tähän mukaan, joten pitäkää peukkuja, että minut valitaan ;).

Meille esiteltiin myös hotelliketjun uudistuneet hotellikonseptit – Original, Break ja Solo

Näistä kaikkein eniten minua kiinnosti ehdottomasti Solo-konsepti, jossa keskitytään yksilöllisyyteen ja oman tulkintani mukaan myös tasokkaampaan hotellikokemukseen. Minua kiinnostavat erityisesti tätä konseptia edustavat Helsingin hotellit Solo Sokos Hotel Aleksanteri ja Solo Sokos Hotel Torni, joihin toivon pääseväni vieraaksi vielä tämän vuoden puolella.

Hotellien uusista kuvioista kuulemisen lisäksi oli mahtavaa päästä tutustumaan muihin matkabloggaajiin :)! Olinkin jo saanut tietynlaisen ennakkokäsityksen kyseisestä porukasta ja voin sanoa olleeni oikeassa… he ovat upeita persoonia! Minut otettiin välittömästi avosylin vastaan tähän tiiviiltä vaikuttavaan ryhmään. Opin tuntemaan käsittämättömän mielenkiintoisia ihmisiä ja sain siinä sivussa uusia ystäviä, joiden kanssa viettäisi mielellään enemmänkin aikaa. Pitää siis yrittää parhaansa mukaan kulkea Helsinkiin, kun siellä järjestetään kaikenlaisia bloggaajien tapaamisia :). Kiitokset erityisesti Archie Gone Lebanonin Inkalle, joka alkoi heti esitellä minua muille ja piti huolen, että pääsin porukkaan mukaan. Kiitokset myös Running With Wild Horsesin Veeralle, joka auttoi minua tutustumaan muihin ennen varsinaista tapaamista ja kiitos myös Kaukokaipuun Nellalle, jonka seurassa viihdyin suurimman osan illasta kuunnellen hienoja tarinoita ja upeita neuvoja :).

Jostain pitää aina aloittaa ja voin sanoa, että tämä oli minulle erittäin onnistunut aloitus yhteistyön ja bloggaajakavereiden tapaamisen kannalta. Tästä on hyvä lähteä :).

 

Kuva lainattu Sokos Hotel Vaakunan sivuilta

You may also like

4 kommenttia

maisasofia 24 maaliskuun, 2014 - 16:12

”Vertaistukitapaamiset” ovat olleet matkabloggaajaporukan kesken ihan huippuja – harmikseni olin jumissa Oulussa tuon viime torstain, mutta onneksi näitä on ollut ja tulee olemaankin! 🙂 Mahtavat puitteet Sokoksella.

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 24 maaliskuun, 2014 - 16:44

Huomasin, että on kyllä ihan huippuja :). Harmi, ettet päässyt paikalel, mutta ehkä voidaan tavata ensi kerralla :). Ja nuo Sokoksen puitteet olivat kyllä upeat. On hienoa katsella menoa kattojen yllä.

Vastaa
Inka 28 maaliskuun, 2014 - 22:20

Hei what is this! Mää kuvittelin käyneeni kommentoimassa tätä postausta jo ajat sitten ja ei mittää näy, oliko se mun viesti niin asiaton? 😀 Vissiin muisti tekkee tepposet.. Mutta siis, piti sanomani että oli mahtava tavata, toivottavasti nähhään vastaki tuolla isolla kirkolla niin voidaan perustaa matkabloggaajien turrejoukkue. 🙂

Vastaa
Jerry / Pako Arjesta 28 maaliskuun, 2014 - 22:48

Voin sanoa, että en ole yhtään kommenttia jättänyt hyväksymättä, joten ei ole kyse siitä ;). Huomasin kyllä itsekin, ettei yhteen blogiin antamani kommentti mennyt perille. Tässäkään ei ollut kyse kommentin hyväksymättä jättämisestä.
Oli tosissaankin tosi kivaa tavata :). Nähdään aivan varmasti! Täytyyhän maalaispojalla olla oppaita ja yhtä turistimaisia kavereita ;).

Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.